Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντούκι μου σίγουρα θα μείνουμε κάποιες μέρες!!! Να βρεθούμε ναι!!!!!Στείλε μου τηλ σε π.μ!!! Αααχχχχ τι καλά!!!

Εγώ το Σάββατο θα είμαι 26 βδομάδες τότε μπαίνω στον 7ο δηλαδή???

Πως Στέλνω πμ?χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ κορίτσια για της ευχές σας καθαρή δική μου απερισκεψια που πονάω τώρα λίγο ελαφρά στο στομάχι το εχθεσινο τορτελινι στα ikea :( άμα φταίει η βάφλα με τιμωρισε ο Θεός που ζηλεψατε χι χι αχ μωρε θα περάσει απλά έχω παράνοια μην έχω βλάψει τον μικρουλη α και σήμερα είμαι 92 ημέρες χωρίς τσιγάρο :) κατάφερε ο μπεμπης να αλλάξει την ξεροκεφαλη του μάνα που έλεγε δεν θα κόψει ποτέ το κάπνισμα χι χι...

Αντέ σειρά μ να βγω για βερες τι να κάνω όμως που δεν μ αρέσει ο χρυσός και τα δαχτυλίδια όμως :D αντέ σνουπυ με το καλό κοπέλα αντέ σιγά σιγά η ελεύθερες να αποκαταστουνται :) :)

Εμάς οι βερες μας είναι και με λευκόχρυσο οπότε δεν κάνει καραμπαμ το χρυσό. Και εμένα δε μου αρέσει τόσο.

Τίποτα δε σε εκδικηθηκε τα ήθελες τα έφαγες μια χαρά!!!!! Εμείς θα λέμε ότι είναι κρύωμα!!! Δε θα ενοχοποιησουμε το μασουλημα

AoL1p3.png

Εμάς οι βερες μας είναι και με λευκόχρυσο οπότε δεν κάνει καραμπαμ το χρυσό. Και εμένα δε μου αρέσει τόσο.

Τίποτα δε σε εκδικηθηκε τα ήθελες τα έφαγες μια χαρά!!!!! Εμείς θα λέμε ότι είναι κρύωμα!!! Δε θα ενοχοποιησουμε το μασουλημα

Μ αρέσουν τα δαχτυλίδια τύπου Puzzle Ring

Βασικά μου αρέσει και οι ιστορία τους τα φορούσαν στην αρχαία Ελλάδα για να μην απατανε τον σύντροφό τους στο βίντεο θα δείτε ότι άμα το βγάλεις θέλει διαδικασία για να το ξανά βάλεις χι χι πονηρό μυαλό όχι ότι δεν εμπιστεύομαι τον άντρα μου αλλά για να μην το σκεφτεί καν ποτέ :lol:

Όχι τιμωρία είναι η βλακιες που έφαγα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Βαλεντίνα, καλώς σας βρήκα!

Τανίου μου, ο λιναρόσπορος είναι τόσο νόστιμος όσο και η βρώμη :tongue: δηλ. αδιάφορος! Αλλά έχει ω3 και dha για τα μπεμπάκια μας!

Για τις εβδομάδες γιατί μπερδεύεστε; Όταν ήμασταν 3η μέρα εγκυμοσύνης να σκέφτεστε, δηλ. 0ε + 3μ ήμασταν στην 1η εβδομάδα! Δεν μπορείς να εξαφανίσεις αυτή την πρώτη εβδομάδα απ' το μέτρημα! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος και αν οι γιατροί σας σας λένε ότι στην 25+3 είστε στην 25η το κάνουν για να σας διευκολύνουν να καταλαβαίνετε χοντρικά, αυτοί ξέρουν ότι διανύουμε την 26η!

Επίσης, για τους μήνες δείτε το πινακάκι, ο 4ος, ο 6ος, ο 8ος κι ο 9ος έχουν 5 εβδομάδες, διαρκούν περισσότερο!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Βαλεντίνα, καλώς σας βρήκα!

Τανίου μου, ο λιναρόσπορος είναι τόσο νόστιμος όσο και η βρώμη :tongue: δηλ. αδιάφορος! Αλλά έχει ω3 και dha για τα μπεμπάκια μας!

Για τις εβδομάδες γιατί μπερδεύεστε; Όταν ήμασταν 3η μέρα εγκυμοσύνης να σκέφτεστε, δηλ. 0ε + 3μ ήμασταν στην 1η εβδομάδα! Δεν μπορείς να εξαφανίσεις αυτή την πρώτη εβδομάδα απ' το μέτρημα! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος και αν οι γιατροί σας σας λένε ότι στην 25+3 είστε στην 25η το κάνουν για να σας διευκολύνουν να καταλαβαίνετε χοντρικά, αυτοί ξέρουν ότι διανύουμε την 26η!

Επίσης, για τους μήνες δείτε το πινακάκι, ο 4ος, ο 6ος, ο 8ος κι ο 9ος έχουν 5 εβδομάδες, διαρκούν περισσότερο!

Η βρώμη εμένα μου αρέσει πολύ :rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση λέξη βρώμα σιχτιρ κορεκτορα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Πατάς στο όνομα μου αριστερά και σου δίνει την επιλογή προσωπικό μήνυμα! Αντε βιάσου!

Βαλεντίνα μου σου έστειλα για δες το πήρες ? Γιατί δεν έχω ιδέα !! Άσε που φοβηθηκα να μην εμφανιστεί δημόσια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Η βρώμα εμένα μου αρέσει πολύ :rolleyes:

Γεια σου Τανιου που σου αρεσει η βρωμα......χαχαχαχαχα Δινουμε ρεστα λεμε....... Για να θυμηθουμε μερικα:

Αιδιου απο Αννουλα

Αυναχισω και φακελακια απο Φουντουκι

Βρωμα απο Τανιου.

Στο τελος θα ψηφισουμε την καλυτερη.....

HmwTp3.png

Χαχαχαχαχαχα πω πω έχω πει τα περισσότερα !!

Χαχαχα Τανιου ή βρώμα?? Καλά την αννουλας όλα τα λεφτά !! Ειδες ένα (π) αν δεν βάλεις το παιδιού γίνεται και αιδιου! Χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει στο γέλιο με κλωτσαει και ή μπεμπα χαμός!! Ναι έχεις δίκιο είναι συνθέτη συμπεριλαμβανει 2 λέξεις σε μια !! Χαχαχαχαχαχα Κάθυ θα μας βάλουν απαγορευτικό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μας βλεπω με το κοκκινο χ για σημα...χαχαχχαα... Ας ξεφυγουμε και λιγο δεν πειραζει....

Να τη και η Χριστινα με τα τουλουμπακια... Θα ζητησω κι εγω μπακλαβα μου φαινεται....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...