Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γειά σου Αννούλα,

Μαζι πάμε εμείς και τ ραντεβού μας. έγω έχω αγωνία γιατί θελω να μάθω το φύλο επιτέλους! Είμαι η μόνη που δεν ξέρω τ μωρό θα κάνω!

Εαν το μάθω θα σας το πώ. Αν και πιστυω πως μαλλον κορίτσι είναι είναι αλλιως κατι θα βλέπαμε.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααα μου άρεσε το πινακακι!! Πιστεύω ότι ο 6ος μήνας αργεί να βγει!!

Καλέ ναι μπερδευτικα όχι φακελακια αλλά φανελακια εδώ ο κορεκτορας έχει βγάλει στην φορά πολλά και διάφορα το φακελάκι δεν είναι τίποτα!! Χαχαχαχαχαχα

Καλό είναι αυτά πιο βγάζει ο κορεκτορας να τα θυμόμαστε σε φάσεις μουνταμαρας!!!! Χαχαχαχα!

AoL1p3.png

Γειά σου Αννούλα,

Μαζι πάμε εμείς και τ ραντεβού μας. έγω έχω αγωνία γιατί θελω να μάθω το φύλο επιτέλους! Είμαι η μόνη που δεν ξέρω τ μωρό θα κάνω!

Εαν το μάθω θα σας το πώ. Αν και πιστυω πως μαλλον κορίτσι είναι είναι αλλιως κατι θα βλέπαμε.

Μακάρι να είναι κοριτσάκι και πάνω από όλα γερό γιατί πολλοί μαζεύτηκαν οι γαμπροί της ευτυχίας!

AoL1p3.png

Αχ Τανιου μου περαστικουλια!! Προσπάθησε να φας πιο προσεκτικά τώρα καινθα είσαι μια χαρά!!

Αννουλα τέλεια τα επιπλακια !! Δεν θα χρειαστεί να πάρεις πάλι!!

Χαχαχα μπήκα στις μανουλες Απρίλιου και στην δεύτερη σελίδα έχει παρά πολλές διεύθυνσεις για τικερακι και έκλεψαν από εκεί!!

Σνουπι με το καλό ή ώρα ή καλή!! Όσο για τις συσπασουλες όλες λίγο πολύ κάνουμε αλλα δεν τις καταλαβαίνουμε !! Πω πω εσύ έχεις μπει στον 7ο όλο και πλησιαζεις στην πιο όμορφη μέρα !!

Jo ωραία συνταγή για μπισκοτάκια!! Θα την κάνω κ εγώ έχω απ όλα!! Ξεκινά τα υγιεινα να δώσεις στον μπέμπη τις βιταμινουλες!!

Τις μανουλες προς το τέλος θα τις παραγγειλουμε να δούμε τα κιλακια τους!!

Βαλεντίνα χτυπά κανένα τουλουμπακι δεν θα χαθεί κ ο κόσμος αλλά μην το παρά κανείς!! Ποτέ έρχεσαι Θεσσαλονίκη?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Αχ Τανιου μου περαστικουλια!! Προσπάθησε να φας πιο προσεκτικά τώρα καινθα είσαι μια χαρά!!

Αννουλα τέλεια τα επιπλακια !! Δεν θα χρειαστεί να πάρεις πάλι!!

Χαχαχα μπήκα στις μανουλες Απρίλιου και στην δεύτερη σελίδα έχει παρά πολλές διεύθυνσεις για τικερακι και έκλεψαν από εκεί!!

Σνουπι με το καλό ή ώρα ή καλή!! Όσο για τις συσπασουλες όλες λίγο πολύ κάνουμε αλλα δεν τις καταλαβαίνουμε !! Πω πω εσύ έχεις μπει στον 7ο όλο και πλησιαζεις στην πιο όμορφη μέρα !!

Jo ωραία συνταγή για μπισκοτάκια!! Θα την κάνω κ εγώ έχω απ όλα!! Ξεκινά τα υγιεινα να δώσεις στον μπέμπη τις βιταμινουλες!!

Τις μανουλες προς το τέλος θα τις παραγγειλουμε να δούμε τα κιλακια τους!!

Βαλεντίνα χτυπά κανένα τουλουμπακι δεν θα χαθεί κ ο κόσμος αλλά μην το παρά κανείς!! Ποτέ έρχεσαι Θεσσαλονίκη?

Στις 12/10 αριβαρω!!! Και θα ξεχυθω!!!! Δηλαδή εγώ το Σάββατο μπαίνω στον 7ο? Πως νόμιζα πως ο εκτός πάει ως και την 27 βδομάδα...

AoL1p3.png

Σνουπυ με το καλο για τις βερες!!!! Κι εμεις προσφατα τις πηραμε. Ωραια φαση να μπαινοβγαινεις σε κοσμηματοπωλεια....

Φουντουκι θα μπω κι εγω να δω.... χεχεχεχε

Βαλεντινα δωσε τουλουμπα στον λαο!!!!! Αυτο με τις βδομαδες θα γεννησουμε και δεν θα το εχουμε λυσει. Δηλαδη αλλες θεωρουν οτι εισαι στην 25η τωρα και αλλες στην 26η. Εγω για σιγουρια αλλαζω μηνα καθε 16 και αφηνω στην ακρη τις βδομαδες....

HmwTp3.png

Taniou περαστικά σου κοπέλα μου. Βαλεντίνα σύμφωνα με το τικεράκι κ το πινακάκι μπαίνεις στον 7ο.... μπράβο σου κοπέλα μου...εγώ την Κυριακή στον 6ο.... εγώ κορίτσια σε κάθε νέο πονάκι παίρνω το γιατρό για να ξέρω κ να είμαι ήσυχη... ευτυχώς είναι πολύ καλός αν κ δε τον ζαλίζω πολύ

Διαφημίσεις

Εγώ το κατάλαβα πως πάει με τις εβδομάδες!! Ή σνουπι είναι κλεισμένη 26 εβδομάδα και διανύει την 27 άρα έχει μπει στον έβδομο !

Ο εκτός είναι μέχρι την 26!!

Βαλεντίνα κ εσύ θα μπεις στον έβδομο!! Αν έρθεις αυτή τη φορα πρώτα ο θεός να βρεθούμεναν μπορείς κ εσυ!! Πόσες μέρες θα κατσεις? Θα παμε τερκενλη για τουλουμπακια!!

Κάθυ μπες έχει πολλές και είναι πολύ ωραία!!

Tbinp3.pngNttep2.png

όταν είσαι 25+3 διανύεις την 26η. εγώ το σκέφτομαι ως εξής όταν ένα μωρό είναι πχ 8 μηνών λέμε οτι διανύει τον πρώτο χρόνο της ζωής του. Μου το έχει επιβεβαιώσει κι ο γιατρός...όπως βολεύεται η κάθε μια... πάντως οι γιατροί δεν μπορούν με τους μήνες, θέλουν εβδομάδες... εμένα συγγενής μου γ ιατρός άσχετης ειδικότητας μου λέει μη μου λες σε ποιο μήνα είσαι... πες μου εβδομάδες

Κι εμένα με της βδομάδες μου περνάει πιο γρήγορα ο καιρός,οπότε μετράω έτσι!,Μόλις κλειλσουμε τις 26 μπαίνουμε στον έβδομο!!

Σνούπι η ώρα η καλή!!Με το καλό!!

Βαλεντίνα δως του να καταλάβει!!

Εε Θεανώ μου τώρα πια θα το δείτε σίγουρα!!Πόσο ακόμα να κρυφτεί??

Καλθυ μου να μου πεις να σου στείλω τη γιαγιά για την περίοδο των αγορών!!Μετά θα μου την επιστρέψεις σίγουρα!!Χαχαχα!!

5cPOp3.png

Φουντούκι μου σίγουρα θα μείνουμε κάποιες μέρες!!! Να βρεθούμε ναι!!!!!Στείλε μου τηλ σε π.μ!!! Αααχχχχ τι καλά!!!

Εγώ το Σάββατο θα είμαι 26 βδομάδες τότε μπαίνω στον 7ο δηλαδή???

AoL1p3.png

Σας ευχαριστώ κορίτσια για της ευχές σας καθαρή δική μου απερισκεψια που πονάω τώρα λίγο ελαφρά στο στομάχι το εχθεσινο τορτελινι στα ikea :( άμα φταίει η βάφλα με τιμωρισε ο Θεός που ζηλεψατε χι χι αχ μωρε θα περάσει απλά έχω παράνοια μην έχω βλάψει τον μικρουλη α και σήμερα είμαι 92 ημέρες χωρίς τσιγάρο :) κατάφερε ο μπεμπης να αλλάξει την ξεροκεφαλη του μάνα που έλεγε δεν θα κόψει ποτέ το κάπνισμα χι χι...

Αντέ σειρά μ να βγω για βερες τι να κάνω όμως που δεν μ αρέσει ο χρυσός και τα δαχτυλίδια όμως :D αντέ σνουπυ με το καλό κοπέλα αντέ σιγά σιγά η ελεύθερες να αποκαταστουνται :) :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...