Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Πολυ ομορφα αννουλα!!!!

Και το καροτσι μαρακι πολυ καλο!!!

Εγω σημερα ξαπλα ολη μερα!!δεν κανω τιποτα γτ ψιλο εχω πονακια...

Καλε εβγαλε πολυ κρυο!!!!

Τανιου μου ειπες να το ριξεις εξω με το φαι κ μστιαστηκες!!!περαστικουλια!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς ήρθες τζο μου αντέ να δεις το μπομπιρα σ αύριο η κοιλιά σ λίγο μεγάλωσε :)

Τανίου μου, καλώς σας βρήκα!!! Έχετε ήδη χειμώνα εκεί πάνω; Περαστικά σου για το στομάχι, ωχχχ όλο και κάτι θα μας πειράζει όσο περνάνε οι μήνες στομαχικά! Και μια φίλη μου εκεί που είχε τέλεια εγκυμοσύνη ως τον 8ο μετά άρχισαν οι καούρες και τα διάφορα, ό,τι και να έτρωγε την ενοχλούσε, αλλά μια χαρά όλα στο τέλος και με το μπεμπέ της και μ' αυτήν!

Καλησπέρα! Βλέπω λίγο-πολύ είστε&άλλες κρυωμένες...εγώ σήμερα είμαι κάπως πιο χάλια! Έχω μπουκώσει τόοοοοοσο πολύ, άλλο τόοοοοσο έχει ξεραθεί ο λαιμός μου και βουίζουν και τ'αυτιά μου...γκρρρ...δ μπορώ να είμαι έτσι, εκνευρίζομαι! Ο μικρός ευτυχώς καλύτερα...& έγω έβγαλα χειμωνιάτικα! Έπρεπε ν' αδειάσω συρτάρια για να βγάλω και τα μπεμπέ σιγά-σιγα! Πολύ ωραία τα τα καρότσια, οι αλλαξιέρες και το κρεβάτι που ανεβάζετε...Ειδικά το κρεβάτι, το λάτρεψα...εμένα μου είχαν δώσει κλασσική κούνια και έτσι μου έκαναν δώρο συρταριέρα-αλλαξιέρα-μπανιερό...με βόλεψε στα 2 πρώτα...για μπάνιο ούτε λόγος! Χτες ήρθαν και οι πάνες agnotis...μου άρεσαν πολύ και θα τις ξαναπροτιμήσω σίγουρα! Για το βράδυ βέβαια δ αλλάζω με τπτ τα baby dry! Εμείς έχουμε αυτό το καρότσι http://www.babydream.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/1659/graco-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9-symbio-duo-moon

και το έχω κατα-ευχαριστηθεί!!!!

Τζο καλώς ήρθες! Τι ωραία αυτά τα ταξιδάκια...ώρα για ξεκούραση τώρα!

Περαστικά σου κι εσένα, μαράκι, αλλάζει ο καιρός κι είναι ύπουλος! Το καρότσι, να σε ρωτήσω, κατ' αρχάς πολύ ωραίο, είναι ελαφρύ; Και μετατρέπεται εύκολα, με ένα κλικ; Τις agnotis θα τις ψάξω κι εγώ στο ίντερνετ αν σας άρεσαν! Οι baby dry που λες τι διαφορά έχουν για τη νύχτα; Δώσε μου τα φώτα σου γιατί είμαι άσχετη από πάνες!

Γεια σας γεια σας κοριτσάκια!!!!!!

Joooo καλώς μας ήρθες!!!Περάσατε ωραία εεε???Ε ρε μακαροναδα και κακό που έπεσε ε??Τον άντρα μου πρέπει να πάω εκεί!!Λοιπον άκου να δεις αυτό που περιγράφεις κάποιοι γιατροί λένε πως είναι σύσπαση...ο δικός μου,καθώς και αυτός που έκανα τη β επιπέδου μου είπαν ότι στη σύσπαση είναι σκληρή πέτρα όλη η κοιλιά!!Και η αλήθεια είναι ότι έτυχε να το πάθω ενώ έκανα καρδιοτοκογράφημα και δεν κατέγραψε σύσπαση...όταν είχα της συσπάσεις είχα σε όλη την κοιλιά!!Ρώτα όμως και το δικό σου γιατρό για σιγουριά!!

Με το καλό να δεις τον μπέμπη σου, Αννούλα! Ωραίο το σετάκι από τον πρώτο γιο, θα το καταευχαριστηθεί ο μπεμπάκος! Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είναι σύσπαση γιατί ήταν στη μισή κοιλιά, ήμουν ξεκούραστη και δεν πονούσε και πέρασε μόνο του σε 2 λεπτά. Από τότε δεν το ξαναείχα. Δεν θέλω να δω άλλες μακαρονάδες, τις έφαγα με κάθε πιθανό τρόπο και αν εξαιρέσουμε αυτές με την τρούφα και τα άπειρα είδη ζυμαρικών, τις δικές μας τις βρίσκω απείρως καλύτερες! Αυτό που θα μου λείψει είναι αυτές οι λεπτές πίτσες οι ανάλαφρες και τα παγωτά τους! Αλλά τώρα πήγα σούπερ και γέμισα το σπίτι μόνο υγιεινά, μπανάνες, αβοκάντα, μπρόκολα, καρότα, καρύδια, γιαούρτια και όσπρια και θα γίνει χαμός :cool:

Αλλάααα...αύριο λέω να κάνω αυτά τα υγιεινά μπισκοτάκια που βρήκα στις μανούλες Μαΐου και έχουν μόνο βρώμη-ταχίνι-μέλι

http://akispetretzikis.com/el/categories/keik-mpiskota/mpiskota-me-vrwmh

και ξέρετε φυσικά και τι άλλο θα χώσω μέσα, ε; :lol: λιναρόσπορο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλησπερα κοριτσια..συσπασεις ειχα και εγω την προηγουμενη εβδομαδα..Στην αρχη και εγω νομιζα οτι ηταν ο μπεμπης αλλα οταν πηγα στο γιατρο μου ειπε οτι ηταν συσπασεις.Ολες εχουμε αλλα δεν τις καταλαβαινουμε μου ειπε οτι ετσι προετοιμαζεται η μητρα για τον τοκετο.Πρεπει να ενημερωνουμε το γιατρο αν ειναι συχνες η αν συνοδευονται απο πονο.Οταν τις παθαινω νιωθω ολη την κοιλια να ''μαζευει'' κατω απο τον αφαλο και να σκληραινει καθως και ''βαρος'' χαμηλα,κραταει περιπου ενα λεπτο και με αφηνει.

swl1p3.png

Αννουλα οχι απλα ωραια αλλα σουπερ τα επιπλακια σας!!!!!!! Τελεια ειναι... Λατρευω τον Γουινυυυυ..... Ωραια γιαγια εχετε. Δεν την στελνετε να την υιοθετησουμε;;;

Μαρακι ωραιο το καροτσακι σας. Φαινεται στυβαρο!!!!! Και τα υφασματα καλα.

Αααα Εμμακι πρεπει να μαθουμε αν πλενονται ολα τα υφασματα στο καροτσακι. Σημειωνε αποριες....

Τανιου μου περαστικα. Μαλλον πολυεφαγες. Κι εγω αν φαω πολυ και δεν κανω εμετο βρισκουν αλλη διεξοδο τα περιττα και φευγουν....

Φουντουκι παλι αλλαξες τικερακι;;;; Πολυ ωραιο και αυτο....

Jo τι γλυκια κοιλιτσα. Θα ζηλεψω στο τελος και θα βαλω κι εγω....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλωσόρισες Jo! Η Ιταλίας και μένα μου άρεσε πολύ αν και για πάντα θα μπορούσε να ζω στην Κωνσταντινουπολη ή στο Αιβαλι!!!

Αυτό το καρουμαπαλακι το δω και γω δε νομίζω να είναι σύσπαση μάλλον είναι το νινί.

Φουντούκι το είδα το κρεβάτι αυτό από κοντά μου άρεσε πολύ!

Για καρότσια είπαμε δεν κοιταω θα μας τα δώσουν. Οι αδερφή του άντρα μου έχει 2. Το ένα θα το έχουμε εδώ και το άλλο κάτω.

Τανιου περαστικά!!! Αυτά τα συμπτώματα είναι σπαστικά όταν συμβαίνουν

Σήμερα θα φάω τουλουμπακια πόσο κυρία να το παίξω πια στο θέμα αυτό??? Η ανωτερότητα μου πιάσει δαπεδο

Περιμένω να κατέβουμε να πάω στο Λητώ να του πάρω την αγιοβασιλιατικη στολή εξόδου! Αααααχ

AoL1p3.png

http://www.fatsulesmoda.gr/offers-53.php

Αυτά έχω από τον μικρό μου...την κούνια,την αλλαξιέρα και την προίκα με την κουνουπιέρα!!Μου τα είχε πάρει η γιαγιά του άντρα μου γύρω στα 1500? όλα!!Και είναι ολοκαίνουργιαοπότε τώρα θα τα κληρονομίσει ο μπεμπάκος!!

Αννουλα είναι τέλεια!!!!!!!! Αχχχχχ ξετρελάθηκα!

AoL1p3.png

Αχ κορίτσια ήρθε ο άντρας μου μετά την δουλειά πήγε σούπερ και μου έκανε σούπα εφαγα 5 κουταλιές ίσα ίσα πήρα της βιταμίνες του μωρού (femibion 2) ήπια ένα τσάι και ετοιμάζομαι σιγά σιγά για το βραδινό θέλει μακαρόνια με κιμά.

Όταν τρως από έξω έχει κ τα ρισκοι του αλλιώς να τα μαγειρευεις μόνη ξέρεις και τι βάζεις μέσα..

Τζο είναι νόστιμο το λινατοσπορο? Εδώ σήμερα έχει ήλιο και δεν κάνει κρύο 20 βαθμούς έχουμε.

Αννουλα μου ακριβώς αυτό το βράδυ όταν όλα είναι ήρεμα τσουπ πόνος και τρεξιμο στην τουαλέτα. Εγώ καταργησα το νερό της βρύσης πίνω εμφιαλωμένο γιατί στην Ελλάδα εκεί που εμένα από το νερό πονουσε η κοιλιτσα μου. Και παρατήρησα πίνω 1.7 λίτρα νερό την ημέρα προ εγκυμοσύνης αντέ να έπινα 2 ποτήρια την ημέρα... . Λατρεύω το κρεβάτακι του μωρού σου είναι τέλειο βέβαια ακριβό αλλά είναι πανέμορφο και ουδέτερο κιόλας.

Ξέχασα να πω ότι εφαγα μια σοκολάτα μόνο και μόνο να ξυπνήσει ο ζιζικος μου γιατί ανυσηχουσα ότι επειδή έκανα εμετό δεν είχε φαΐ να φάει.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...