Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμείς και τα μωράκια μας!!! :tongue::tongue::tongue:

• georgia95 ........................ΠΗΤ 29/12...μπεμπάκος
  • Virginia_Dim.....................ΠΗΤ 3/1...μπεμπάκος
  • Snoopy AE.........................ΠΗΤ 4/1...μπεμπάκος
  • Christina30........................ΠΗΤ 7/1... μπεμπάκος
  • Koutsouni22......................ΠΗΤ 9/1...μπεμπούλα
  • rose1981...........................ΠΗΤ 10/1...μπεμπάκος
  • Κathie90 ..........................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • balentina 02 .....................ΠΗΤ 16/1...μπεμπάκος
  • Theanood..........................ΠΗΤ 22/1
  • vivi15.................................ΠΗΤ 23/1...μπεμπάκος
  • Annoula 01........................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • Τaniou...............................ΠΗΤ 25/1...μπεμπάκος
  • FTAS..................................ΠΗΤ 26/1...μπεμπούλα
  • makon................................ΠΗΤ 28/1...μπεμπάκος
  • μαράκι 27............................ΠΗΤ 3/2...μπεμπάκος
  • Jo sephine .........................ΠΗΤ 4/2...μπεμπάκος
  • Εmmaki29...........................ΠΗΤ 5/2...μπεμπάκος
  • fountouki89.......................ΠΗΤ 7/2...μπεμπούλα
  • littlestar.............................ΠΗΤ 10/2 μπεμπάκος + μπεμπούλα
  • TZINA1990.....................ΠΗΤ 15/2 μπεμπάκος + μπεμπάκος
  • reggina2016.......................ΠΗΤ 15/2 μπεμπούλα

Ρεγγίνα, καταλαβαίνεις ότι έκανες κίνηση ματ που ήρθες σ' αυτή την παρέα, ε;;;!!! Διάβασα στις μανούλες Φεβρουαρίου ότι παίζεται η μπεμπούλα κι έχω να σου πω ότι αν ήθελες 1000 τα εκατό μπέμπα έπρεπε να μείνεις εκεί, χαχαχα! Εδώ έχουμε την ικανότητα να φυτρώσουμε τσουτσούνι σε ό,τι μωράκι κυκλοφορεί! :cool: Πλακίτσα κάνω, όλα τα μωράκια τα αγαπάμε και όλες για μπέμπες λέγαμε στην αρχή και τελικά έχουμε μπομπιράκους και τους λατρεύουμε!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρε κορίτσια το τρίτο τρίμηνο πότε ξεκινάει;

Δες εδώ

pregnancychart.jpg

όταν θα είσαι δηλαδή 26+1μέρα θα έχεις μπει 27η εβδομάδα, δηλ. στο 3ο τρίμηνο, 7ο μήνα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

ναι jo μου γερά να είναι... αλλά είχε πλάκα γιατί την μέρα που μπήκα εδώ μου τα γύρισε ο γιατρός... σίγουρα όχι τυχαίο...

ευχαριστώ για την πληροφορία για τα τρίμηνα....

Χριστινάκι εννοείται αν θα κανονίσεις να έρθεις θα μου πεις, απλά να ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις αίτηση γιατί μαζέυονται πολλές μανούλες και μερικές τις βάζουν για το επόμενο. Εμένα με βλέπεις στην φώτο οπότε θα έρθεις να μου μιλήσεις..είμαι λιγότερο όμορφη πια, με σκούρο άβαφτο μαλλί και +6,5 κιλά αλλά θα με γνωρίσεις.χαχαχα

Εγώ μόλις μίλησα με τον δικό μου και μου είπε μια χαρά είναι απλά να προσέχεις από εδώ και πέρα, όχι όμως να προχωρήσω με διατροφή.

Και εγώ κατέβασα τα χειμωνιάτικα το ΣΚ και μάζεψα αρκετά καλοκαιρινά...αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα..δεν μου κάνει τίποτα σχεδόν!! :(

Πρέπει μόλις πληρωθώ να πάω να πάρω και μερικά μπλουζάκια , πήρα ήδη και τα 2 τζίν έχω και 2 κολλάν που είναι χαλαρά και δεν με σφίγγουν , κάπως θα βγούν αυτοί οι 2-3 μήνες!!

Τα 6,5 δεν φαίνονται βρε.... Τι να πω εγω που ειμαι +11!!!! Θα κανω αίτηση κ μακάρι να συναντηθούμε!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Δες εδώ

pregnancychart.jpg

όταν θα είσαι δηλαδή 26+1μέρα θα έχεις μπει 27η εβδομάδα, δηλ. στο 3ο τρίμηνο, 7ο μήνα!

Ααααααααα μου άρεσε το πινακακι!! Πιστεύω ότι ο 6ος μήνας αργεί να βγει!!

Καλέ ναι μπερδευτικα όχι φακελακια αλλά φανελακια εδώ ο κορεκτορας έχει βγάλει στην φορά πολλά και διάφορα το φακελάκι δεν είναι τίποτα!! Χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

jo μου άρεσε η πολυλογία εδώ....

καλή επιτυχία κ σε σενα για αύριο....

Βαλεντίνα που είσαι;

φωτιά μου άναψες με τα τουλουμπάκια.... χρησιμοποιώ κ τον εκβιασμό της taniou κ μου τα φέρνει ο αντρούλης μου... όλο ιδέες μου δίνετε εδώ μέσα....

ρε κορίτσια το τρίτο τρίμηνο πότε ξεκινάει;

Χαχαχαχαχαχα Ρεγγίνα πεθαίνω στο γέλιο !! Τελικά αυτός ο εκβιασμός θα μείνει στην ιστορία!! :lol:

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπέρα! Βλέπω λίγο-πολύ είστε&άλλες κρυωμένες...εγώ σήμερα είμαι κάπως πιο χάλια! Έχω μπουκώσει τόοοοοοσο πολύ, άλλο τόοοοοσο έχει ξεραθεί ο λαιμός μου και βουίζουν και τ'αυτιά μου...γκρρρ...δ μπορώ να είμαι έτσι, εκνευρίζομαι! Ο μικρός ευτυχώς καλύτερα...& έγω έβγαλα χειμωνιάτικα! Έπρεπε ν' αδειάσω συρτάρια για να βγάλω και τα μπεμπέ σιγά-σιγα! Πολύ ωραία τα τα καρότσια, οι αλλαξιέρες και το κρεβάτι που ανεβάζετε...Ειδικά το κρεβάτι, το λάτρεψα...εμένα μου είχαν δώσει κλασσική κούνια και έτσι μου έκαναν δώρο συρταριέρα-αλλαξιέρα-μπανιερό...με βόλεψε στα 2 πρώτα...για μπάνιο ούτε λόγος! Χτες ήρθαν και οι πάνες agnotis...μου άρεσαν πολύ και θα τις ξαναπροτιμήσω σίγουρα! Για το βράδυ βέβαια δ αλλάζω με τπτ τα baby dry! Εμείς έχουμε αυτό το καρότσι http://www.babydream.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1/1659/graco-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9-symbio-duo-moon

και το έχω κατα-ευχαριστηθεί!!!!

Τζο καλώς ήρθες! Τι ωραία αυτά τα ταξιδάκια...ώρα για ξεκούραση τώρα!

cPQop2.png2orjp2.png

Jooo welcome back!!!!!!! Τι μας εφερες απο Ιταλια;;;; Χαιρομαι που περασατε σουπερ!!!! Καλα βρε θηριο απο τωρα γαλα;;;; Μπραβο σου!!!!!!! Να το αναφερεις στον γιατρο.

Φουντουκι πολυ ωραιο το καροτσι!!! Θα εξερευνησω αργοτερα το site.

Λοιπον τωρα σοσ. Θυμαστε που λεγαμε οτιντα μωρα απο την κοιλια κανονιζουν προγραμμα υπνου;;; ποια το ειπε;;; και που το βρηκε;;; να μου στειλει link. Σας μερσω.

Διάβασε εδώ http://www.babyspace.gr/Article/pregnancy-26-weeks/99-151.html

fEEap3.png

l3Yip3.png

Καλησπέρα κορίτσια αμ δε που ήμουν καλά εχθές το στομάχι μου με τιμωρισε που εφαγα από έξω έκανα 2 φορές εμετό ευκοιλια όλη νύχτα στην τουαλέτα και τουρτουριζα σαν να είχα πυρετό πόνου σε η πλάτη η είχα συστάσεις δεν ξέρω κοιμήθηκα αργά 6 και μισή και ξύπνησα καλά ευτυχώς και υπόσχομαι δεν ξανα τρώω βλακιες..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Περαστικά βρε Τανιου !!! Να προσεχείς απο εδω κ πέρα.

Μαράκι πολυ ωραίο το καρότσι σου. Το εχω στα υπόψιν .

Σε ευχαριστώ Χριστίνα μου :)

Καλώς ήρθες τζο μου αντέ να δεις το μπομπιρα σ αύριο η κοιλιά σ λίγο μεγάλωσε :)

Καλά αποτελέσματα αστεράκι....

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Χαχαχαχαχαχα Ρεγγίνα πεθαίνω στο γέλιο !! Τελικά αυτός ο εκβιασμός θα μείνει στην ιστορία!! :lol:

Χαχαχαχαχαχα μετά έκλαιγα που πονουσα πάρα πολύ άρα ο εκβιασμος δεν δουλεύει καλά

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Γεια σας γεια σας κοριτσάκια!!!!!!

Joooo καλώς μας ήρθες!!!Περάσατε ωραία εεε???Ε ρε μακαροναδα και κακό που έπεσε ε??Τον άντρα μου πρέπει να πάω εκεί!!Λοιπον άκου να δεις αυτό που περιγράφεις κάποιοι γιατροί λένε πως είναι σύσπαση...ο δικός μου,καθώς και αυτός που έκανα τη β επιπέδου μου είπαν ότι στη σύσπαση είναι σκληρή πέτρα όλη η κοιλιά!!Και η αλήθεια είναι ότι έτυχε να το πάθω ενώ έκανα καρδιοτοκογράφημα και δεν κατέγραψε σύσπαση...όταν είχα της συσπάσεις είχα σε όλη την κοιλιά!!Ρώτα όμως και το δικό σου γιατρό για σιγουριά!!

Τανιου μου όπως τα λες το παθαίνω κι εγώ πολύ συχνά!!Πόνος στην πλάτη που χτυπάει καο στο στομάχι και ολονύκτιες επισκέψεις στην τουαλέτα...τ

Στη β που ρώτησα μου πε πως ίσως είναι από το έντερο...πάντως σίγουρα με πιάνει μια φορά τη βδομάδα και πάντα βράδυ!!Μιλάμε για πολύ πόνο!!

Αχ τι ωραία που είναι τα καροτσάκια και τα επιπλάκια που βλέπετε!!!θα βρω να σας βάλω κι εγώ φωτό απ τα δικά μου!!Έτσι για να πω κι εγώ κάτι!!Χαχα!!

Σήμερα έχει κι εδώ λίγη ψυχρούλα!Το πρωί είχε και συννεφιά,αλλά τώρα βγήκε ήλιος!!Είχα σκοπό να κάνω φακή!!μου φερε όμως η πεθερά γεμιστά,οπότε δεν είχα μαγείρεμα!!!

Γιατρό έχω τη Δευτέα και ανυπομονώ!!Βρε ναμην περνάνε οι μέρες ένα πράγμα!!Νομίζω απ τον έβδομο θα με βλέπει πιο συχνά!!

5cPOp3.png

http://www.fatsulesmoda.gr/offers-53.php

Αυτά έχω από τον μικρό μου...την κούνια,την αλλαξιέρα και την προίκα με την κουνουπιέρα!!Μου τα είχε πάρει η γιαγιά του άντρα μου γύρω στα 1500? όλα!!Και είναι ολοκαίνουργιαοπότε τώρα θα τα κληρονομίσει ο μπεμπάκος!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...