Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

http://www.beboulino.gr/βρεφικά-έπιπλα-βρεφικά-στρώματα/βρεφικά-κρεβατάκια-κούνιες-μωρού/3-1-100-0107-0021

Μου αρέσει αυτό αλλά το χρώμα ακόμη δεν ξέρω!! Έχει και τα συρτάρια του !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ρώτησε τον σίγουρα !! Εγώ να σου πω δεν το έχω νιώσει καθόλου αυτό!! Πάντως μπορεί να ήταν ο μπεμπακος και απλά να γύριζε και να μαζευόταν κάπως!! Αφού όμως δεν πονουσες και σύσπαση να είναι είναι φυσιολογικό να υπάρχουν νομίζω ετοιμάζεται ή μήτρα!! Πάντως επειδή έχεις το γαλατάκι ρώτησε τον μήπως από εκεί προκαλείται σύσπαση!!

Άντε καλή μας επιτυχία κ εμάς και τελειωνουμε με τις β επιπέδου με την Ρεγγίνα που έχει 12 Οκτωβρίου!! Σήμερα νομίζω έχουν τα διδυμακια μας !! Το αστερακι πρέπει να είναι σήμερα μέσα στην τρελή χαρά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

ναι jo ρώτησε τον.... δεν είναι ανησυχητικό αν περνάει με ξεκούραση... έκανα μάλλον κ εγώ προχθές αλλά ξεκουράστηκα κ δεν ξαναείχα....

fountouki αυτό είναι πολυκρεβάτι ε;παίζει σε πολλά sites κ σε πολλά χρώματα.. κ εγώ σε πολυκρεβάτι θα καταλήξω....

Εμμάκι μου, μπράβο σας!!! Πολύ όμορφα τα νέα!!! Άντε να πάρουμε κι εμείς σειρά οι τελευταίες!

Βιργινία μου, σ' ευχαριστώ, το αποθηκεύω το σάιτ. Καλά το σκέφτεσαι, κι εγώ 2 σίγουρα και θα δω για νεογέννητο πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι προς το τέλος ο μπέμπης και συμπληρώνω. Μου έχει πει κ μια φίλη μου ότι πήρε από το windeln.de πάνες, θα δω κι από κει και θα σας γράψω.

Κουβερτούλα φακελάκι;;; Τέλειο ακούγεται!!! Ποια πήρε κι από πού να μου βάλετε το λινκ;

Γεωργία μου και φουντούκι, στο τέλος καταντά εφιάλτης να τρως μεσημέρι πίτσα, βράδυ μακαρόνια κι ούτε ένα πρασινάκι κάτι! Δεν μπορούσα να φάω σαλάτα και το κρέας τους είναι πάντα μες στο αίμα οπότε ούτε κι αυτό. Η πίτσα τους εντάξει, είναι πολύ λάιτ, μοτσαρέλα, ντομάτα και πολύ πολύ λεπτή ζύμη, αλλά πόσο τυρί έχει πια ανάγκη ο μπεμπάκος μου; Τον έσκασα στις πίτσες! Τώρα θέλω φακές, βρώμες, λιναρόσπορους :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ειδικά φακές τώρα με το κρύο, ό,τι χρειάζομαι!

Φουντουκάκι, με το γάλα δεν μπορώ να κάνω κάτι νομίζω, απλά υπομονή. Κι ο άντρας μου λέει κρίμα που δεν είναι εδώ ο μπέμπης! Καλύτερα με τον αντρούλη να πάτε, αυτά 1-2 φορές γίνονται, αξίζει να τον έχεις κοντά σου!

Εν τω μεταξύ, να σας ρωτήσω: δυο φορές μου συνέβη το εξής και δεν ξέρω αν ήταν σύσπαση γιατί δεν ξαναείχα ποτέ: μου πετάχτηκε στη δεξιά μεριά της κοιλιάς κάτω απ' τον αφαλό ένα καρουμπαλάκι σκληρό πολύ, η μισή κοιλιά δηλαδή, και σιγά σιγά χαλάρωσε, αλλά όταν το είδα τρόμαξα. Σύσπαση ήταν αυτό τώρα; Δεν πονούσε, απλά σκλήρυνε και πετάχτηκε και μετά χαλάρωσε σιγά σιγά και έγινε ξανά κι απ' τις δυο μεριές ίδια. 2 φορές μου έχει συμβεί, θα τον ρωτήσω αύριο.

Αλήθεια είναι σύσπαση; Για να μας πει καμία που ΄ξέρει.

Το παθαίνω και εγώ που και πού αλλά νόμιζα πως είναι ο μπέμπης που μετακινείτε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ναι πολύ κρεβάτι!! Ξέρεις μου αρέσει πολύ γιατί έχει τα συρτάρια ενσωματωμένα και δεν θα θέλει επιπλέον χώρο για συρταριερα γιατί όπως προ είπα δεν έχουμε προς το παρόν τόσο χώρο!! Θα έχω αυτά από το κρεβατακι και από τα δικά μας έχω ξεκαθαρίσει χώρους και συρτάρια και ντουλαπιτσα και θα τα βολεψουμε!! Γερά να μας έρθουν τα μπεμπεκια μας και όλα θα τα κάνουμε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

εγώ ξέρω οτι η σύσπαση είναι πέτρωμα ή βελονιές στον κόλπο αλλά το πέτρωμα δεν το έχω νιώσει...επίσης κ το μωρό κάνει αυτό που περιγράφει η jo... οπότε μπορεί να είναι το παιδί μην ανησυχείτε....τις συσπάσεις τις βλέπει ο γιατρός

Jooo welcome back!!!!!!! Τι μας εφερες απο Ιταλια;;;; Χαιρομαι που περασατε σουπερ!!!! Καλα βρε θηριο απο τωρα γαλα;;;; Μπραβο σου!!!!!!! Να το αναφερεις στον γιατρο.

Φουντουκι πολυ ωραιο το καροτσι!!! Θα εξερευνησω αργοτερα το site.

Λοιπον τωρα σοσ. Θυμαστε που λεγαμε οτιντα μωρα απο την κοιλια κανονιζουν προγραμμα υπνου;;; ποια το ειπε;;; και που το βρηκε;;; να μου στειλει link. Σας μερσω.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Ρεγγίνα μου, καλά έκανες κι ήρθες εδώ! Με το καλό η β΄σου!

Μάλλον ο μπέμπης μετακινείται, Βιργινία, γιατί για σύσπαση δεν νομίζω επειδή έριξα τόσο περπάτημα στις αρχές, 8ωρα κανονικά και πονούσε η μέση μου κι ούτε μια σύσπαση δεν ένιωσα. Αλλά προχθές είχα αυτό το πέτρωμα και έφυγε μόνο του σε 2-3 λεπτάκια, δεν ήμουν κουρασμένη δηλαδή, κοιμόμουν εκείνη την ώρα. Μου άρχισε μάλιστα επειδή γύρισα στο αριστερό πλευρό την ώρα που κοιμόμουν, δηλ. μάλλον άλλαξε θέση και πετάχτηκε κάτι απ' τα δεξιά, θα τον ρωτήσω πάντως! Αλλά στον γιατρό μου θα πάω σε 2 εβδομάδες, αύριο πάω στον εμβρυολόγο, δηλ. για γάλα κλπ θα ρωτήσω σε 2 εβδομάδες.

Κάθυ μου, σ' ευχαριστώ! Καλώς σας βρήκα, σας πεθύμησα κι εσάς και τα μπεμπίνια μας όλα! Αυτό με το γάλα μου άρχισε στον 5ο (τώρα είμαι 6ο), αλλά διάβασα ότι αρχίζει σε άλλες κι απ' τον 4ο.

Καλή επιτυχία στο αστεράκι μας και στα διδυμάκια του!

Φουντούκι μου, με το πολυκρεβάτι θα κάνεις καλή εξοικονόμηση χώρου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

jo μου άρεσε η πολυλογία εδώ....

καλή επιτυχία κ σε σενα για αύριο....

Βαλεντίνα που είσαι;

φωτιά μου άναψες με τα τουλουμπάκια.... χρησιμοποιώ κ τον εκβιασμό της taniou κ μου τα φέρνει ο αντρούλης μου... όλο ιδέες μου δίνετε εδώ μέσα....

ρε κορίτσια το τρίτο τρίμηνο πότε ξεκινάει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...