Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kathie αν ο γιατρος σου ειναι σ αυτη τη λιστα, γιατι οχι?!! https://courses.fetalmedicine.com/lists?course=1

Ελα που δεν ειναι στην λιστα... Εχει τα μηχανηματα αλλα στην λιστα δεν ειναι... Οι κοπελες που πηγαν ωστοσο ειπαν πως η εξεταση γινεται κανονικα.. Οπως πρεπει...

HmwTp3.png

Κορίτσια είμαι ξετρελαμενη!!!! Το νινακι ήταν πολύ καλά είναι σαν φασολάκι πλέον ή καρδουλα χτυπούσε σαν τρελή και με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη!! Εύχομαι σε όλες σας να έχετε φαντάστηκα αποτελέσματα και θα είναι..... Ααααααααα μου το έβγαλε ο υπέρηχος 8 εβδομάδων αλλά ημερολογιακά είμαι 7+2μερες μου έδωσε ΠΗΤ 8\2 !!

Φουντούκι μου, συγχαρητήρια!!!! Τι τέλειο συναίσθημα!!! Άντε και στα δικά μας! Λοιπόν, είμαστε μαζί!!! Πόσο χαίρομαι! Νόμιζα ότι είμαι η μοναδική μανούλα Φεβρουαρίου, χαχαχα, τώρα πήρα κι εσένα όμηρο μαζί μου! Όχι που θα με αφήνατε τελευταία!

Να ρωτήσω κάτι. Ο γιατρός μου θα μου κάνει την αυχενική και είπε την αιματολογική να την κάνω την επόμενη. Αυτός όμως φεύγει διακοπές. Εγώ ξέρω την ίδια μέρα γίνονται

Βαλεντίνα, κι εγώ έτσι ξέρω γιατί διαφοροποιούνται από ώρα σε ώρα τα αποτελέσματα. Τώρα τι να πω, έχω ακούσει κι άλλες κοπέλες που το έκαναν σε διαφορετικές μέρες, ψάξε στο parents, αλλά νομίζω τα ίδια τους είπαν εκ των υστέρων κι εκεί. Εγώ θα τον ρωτούσα και αν μου έδινε προφορικά την αίσθηση ότι ναι μεν αλλά θα την έκανα αλλού. Δεν υπάρχει λόγος παρεξήγησης.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Κοιτα ο fmf ειναι ο αγγλικος οργανισμος πιστοποιησης....αντιστοιχα υπαρχει και αμερικανικος,γερμανικος κτλ.... αλλα ο αγγλικος θεωρειται ο πιο αξιοπιστος...

Καλημερα! Σε ευχαριστω πολυ. Σημερα που εχω ραντεβου μαζι του θα το συζητησω και βλεπουμε..

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!! Josephine μαζί παρεουλα στον Φεβρουάριο θα είμαστε!! Εξάλλου μην ξεχνάς ότι στον μήνα μας θα μπούμε τον Ιανουάριο οπότε δεν ξέρεις ποτέ θα θελήσει να βγει το νινι!! Όλα θα είναι μια χαρουλα για όλες μας!!

Βαλεντίνα κ εμένα ο δικός μου χθες μου είπε ότι κάνει την αυχενική κανονικά στο ιατρείο του τον Ρώτησα τώρα δεν ξέρω τη σειρά θα ακολουθησω μπορεί κ εμένα να μου πει να την κάνω μετά την αιματολογικη !! Θα δούμε!! Πάντως λέω να τον εμπιστευτείς σίγουρα σε όλες τις κοπέλες αυτή την τακτική ακολουθεί δεν θα πειραματιστεί μαζί σου!!

Κατερίνα καλή επιτυχία σήμερα κ σε εσένα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια!!Τι ωραία νέα!!!.Όλα τα νινάκια είναι μια χαρούλα!!Τι καλά!!Κι εγώ δεν πρόλαβα να μπω χτες....έπεσα ξερή το βράδυ!!Λοιπόν το μικράκι μας είναι 2,2 ολόκληρα εκατοστά πια!!Και άρχισε να μοιάζει με ανθρωπάκι!!Δεν είναι πια μικρότερο,όπως την τελευταία φορά και η καρδούλα μας χτυπούσε δυνατά με 190 παλμούς!!Κανονίσαμε αυχενική για τις 15 του μήνα!Θα είμαι 12&3 και μου είπε ότι θα δούμε και φύλο!!Άντε πάλι...πώς περνάν οι μέρες???..

5cPOp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τον έχω χρόνια γιατρό τι να πω... Είναι και πανεπιστημιακος και νοσοκομειακος γιατρός πιστεύω να ξέρει τι κάνει....

Ελπίζω να συνεχιστεί το καλό σερυ της ομαδας μας!!!!

AoL1p3.png

Βαλεντινα μου καθε γιατρος εχει το δικο του προγραμμα....για να σου πει ετσι κατι θα ξερει!!Σημασια εχει να τους εμπιστευομαστε και να νιωθουμε καλα μαζι τους!!Αλλωστε ειναι κοντα μας στην πιο σημαντικη περιοδο της ζωης μας!Εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα αλλο γιατρο...μου ειχε κανει εναν υπερηχο στην αρχη και μετα πια στην αυχενικη....τωρα αυτος που εχω μου εχει κανει ηδη τρις υπερηχους...καθε ενας ειναι αλλιως!

Ρε κοριτσια καθε φορα που εχω γιατρο,εχω ενα σωρο ερωτησεις να του κανω...μολις δουμε το μωρακι και δουμε οτο ειναι ολα καλα,απο τη χαρα μου τα ξενχω ολα και φευγοντας σκεφτομαι οτι παλι δεν ρωτησα αυτα που ηθελα!!Αρχιζω και τα χανω????

5cPOp3.png

Χαχαχαχαχαχα Άννα μου μια χαρά το νινακι σου μπράβο!! Όχι δεν τα χάνεις κ εγώ έτσι έχω να τον Ρώτησω πολλά αλλά μόλις βλέπουμε νινι πετάω στα σύννεφα δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο!! Την άλλη φορά ερωτήσεις στο χαρτί το δίνεις κ σου απαντάει!! Δεν γίνετε αλλιώς !

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια... Εγώ τώρα με την εγκυμοσύνη έτσι κι αλλιώς ξεχνάω πολύ και είμαι αφηρημένη. Γι'αυτό κάνω τις ερωτήσεις με το που μπω στο ιατρείο, πριν την εξέταση. Απλά πρέπει να τα σημειώνουμε. Εγώ μάζευα απορίες τόσο καιρό και δεν τις σημείωσα και τώρα θυμάμαι μόνο μία.

Από εδώ τα νέα μας καλά. Έγραφα πάλι σήμερα. 2 μέρες τώρα δεν έχω κανένα απολύτως σύμπτωμα, ούτε ένα ποναλάκι βρε αδερφέ, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν είχα κι άλλα συμπτώματα... Ανυπομονώ να πάμε στον γιατρό να δούμε τι θα μας πει!! 7μιση έχουμε ραντεβού... Θα σας πω νέα το βραδάκι....

HmwTp3.png

Μπράβο κορίτσια,

Χαιρομαι για τα καλά σας νέα!!!!!!!!!! Φουντούκι να χαιρεαι το νινί σου και θα πρπχωρει τόσο πιο πολυ θα ενθουσιάζεσαι. Αντε σε λίγο θα μάθετε και το φύλο. Έγω είμαι σίγουρη πως θα κάνω αγόρι επειδή τα συμπτώμτα εγκυμοσύνης δεν είναι ίδια αλλα μάλλον απλα θέλω αγόρι. Αννούλα πως είναι ο μικρός σου? Εμεις είμαστε νομίζω στην ίδια βδομάδα.

Κορίτσια το έχετε πει σε όλους για την εγκυμοσύνη? Εγω δεν το είπα ακόμα γιατι έχω φίλους απο την δουλειά και στην δουλειά φοβαμαι να το πώ. Μάλλον θα με απολείσουν. Θα τους το πω αφου επιστρέψω απο τις διακοπές και τους φέρω κανένα δώρακι να τους καλοπιάσω. Εμένα βέβαια με προδίδει η κοιλιά μου που είδη πεταχτικε και δεν χωράω στα παντελόνια μου.

Εδω ο καιρός είναι παρα πολυ χάλια. Εχω παρατηρήσει πως σε αυτην την εγκυμοσύνη κρυώνω πολυ. Να φανταστείτε βάζω και καλορηφέρ

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Θεανώ ευχαριστώ παρά πολυ!! Εύχομαι από όλες μας τα μωρακια να είναι γερά!! Ευτυχώς αυτό με την δουλειά δεν ισχύει στην Ελλάδα εγώ σταμάτησα για την εξωσωματική κ από τότε παίρνω άδειες γιατρού!! Έχουν πολύ κατανόηση κ με βοήθησε πολύ αυτό ψυχολογικά!! Εδώ έχει καλό καιρό αλλά κ εγώ κρυωνω πολύ τα πόδια μου είναι συνέχεια κρύα φοραω μακρυες πιτζαμουλες κ φυσικά περνώ κουβέρτα!! Εσεις πρέπει να έχετε πιο πολύ κρυο!!

Κατερίνα καλή επιτυχία!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα κορίτσια χθες όλη μέρα κοιμόμουν σχεδόν!!! Κάθυ πως πήγε με το γιατρό??? Φουντούκι φέτος θα περάσουμε κτεο με τις εξετάσεις αίματος. Εγώ κρύωνα τις προηγούμενες βδομάδες. Τωρα τα άκρα μου τα νιώθω ζεστά αλλά την κουβερτούλα δεν την αποχωρίζομαι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...