Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα, κοριτσούδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου λείψατεεεε! Μου έλειψαν όλα, το σπιτάκι μου, το κρεβατάκι μου, οι γονείς μου, οι φίλοι μας, χαίρομαι που ήρθα και βρήκα χειμώνα!!! :tongue:

Περάσαμε πολύ πολύ ωραία, θα μου μείνει μια ζωή αυτό το ταξίδι! Ξετεντώθηκα στο περπάτημα, στο ανέβασμα σκαλιών για τα αξιοθέατα, τίποτα δεν αφήσαμε! Αλλά κανένα 8ωρο περπάτημα τη μέρα και μετά έπεφτα ξερή στις 10.30 κάθε βράδυ! Τώρα θα λιώσω 4 μέρες σερί χωρίς να κάνω τίποτα!

Ευτυχώς ο μπέμπης κάθε μέρα μου δίνει το παρόν από τότε που τον άκουσα, οι κλωτσιές έχουν γίνει πολύ δυνατές και κουνιέται ολημερίς, αλλά τη νύχτα γίνεται χαμός! Λίγο να ξαπλώσω ανάσκελα μου δίνει και καταλαβαίνω. Επίσης, αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η μήτρα μου, έχει φτάσει ως τον αφαλό, γιατί μια με κλωτσάει εκεί πάνω και το επόμενο λεπτό κάτω χαμηλά. Αύριο πάμε για β΄επιπέδου να τον δούμε!!! Θα βάλω και την καινούρια κοιλίτσα με την πρώτη ευκαιρία, έχει ξεπεταχτεί!

Τον τάισα πολλές μακαρονάδες και πίτσες ιταλικές λεπτές και τώρα πάει, τα κεφάλια μέσα, μόνο γιαουρτάκια, φρούτα και χόρτα θέλω να βλέπω μπροστά μου!

Έχετε γράψει 20 σελίδες, ξεκίνησα να διαβάζω από τις 19/9, αλλά τα έφτυσα στη διαδρομή, γι' αυτό αν έχουν γίνει συνταρακτικά νέα ας μου τα γράψει κάποια επιγραμματικά! Επίσης, αν έχουν έρθει καινούριες κοπέλες και θέλουν να μπουν στο πινακάκι, ας μου πουν πητ και φύλο να τις βάλω.

Είδα πάνω-κάτω τις τελευταίες 2 σελίδες ότι είστε όλες καλά και συνεχίζουμε και χάρηκα πάρα πολύ! Αρχίσαν και οι καμπύλες και τα καρότσια; Προχωράμε δυναμικά δηλαδή! Κι εμείς σιγά σιγά θα πάμε ικέα και θ' αρχίσουμε να αγοράζουμε έπιπλα και ελπίζω να καταλήξω και σε καρότσι, μάλλον για inglesina μας βλέπω! Νομίζω ψωνίζουμε κανονικά πια από σάιτ εξωτερικού, σωστά; Γιατί ίσως παραγγείλουμε το καρότσι και μετά πάνες κλπ αργότερα.

Α! Επίσης, ξέχασα να σας πω ότι τις τελευταίες 5 μέρες, από το ταξίδι άρχισε, βγάζω κάθε βράδυ γάλα και κυκλοφορώ με επιθέματα και σουτιέν, καμιά φορά και το βράδυ, πολύ σπαστικό.

Γιωργία, καλά αποτελέσματα για την καμπύλη σου!

Για το σεμινάριο που λέτε, σ' αυτό είχα πάει, δεν ξετρελάθηκα, αλλά πιστεύω αυτό αλλάζει με τον παιδίατρο που το κάνει και κάθε φορά το κάνει άλλος. Επίσης, ναι, θέλει να δηλώσετε γιατί τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνεις τις θέσεις. Επίσης, μπορεί να έρθει και ο σύζυγος!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια!!! Μπραβο Βιργινια! Τανιου φοβερος εκβιασμος!!! Χαχαχα εμεις ευτυχως ακομα δεν κανουμε νηστεια!

Αχ εκανα.την καμπυλη σημερα! Οσεςτην κανατε ειπατε καλα λογια και περιμενα κι εγω κατι παρομοιο. Ε δυο ωρες που διηρκησε κρατιομουν να μην κανω εμετο! Ακομα και τωρα το νιωθω...κουραγιο στις επομενες!!! Και εγω κατεβαζω χειμερινα σηνερα και βαζω πλυντηρια!

Καλά αποτελέσματα γεωργία μου!! Πέρασε κ αυτό !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα, κοριτσούδια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου λείψατεεεε! Μου έλειψαν όλα, το σπιτάκι μου, το κρεβατάκι μου, οι γονείς μου, οι φίλοι μας, χαίρομαι που ήρθα και βρήκα χειμώνα!!! :tongue:

Περάσαμε πολύ πολύ ωραία, θα μου μείνει μια ζωή αυτό το ταξίδι! Ξετεντώθηκα στο περπάτημα, στο ανέβασμα σκαλιών για τα αξιοθέατα, τίποτα δεν αφήσαμε! Αλλά κανένα 8ωρο περπάτημα τη μέρα και μετά έπεφτα ξερή στις 10.30 κάθε βράδυ! Τώρα θα λιώσω 4 μέρες σερί χωρίς να κάνω τίποτα!

Ευτυχώς ο μπέμπης κάθε μέρα μου δίνει το παρόν από τότε που τον άκουσα, οι κλωτσιές έχουν γίνει πολύ δυνατές και κουνιέται ολημερίς, αλλά τη νύχτα γίνεται χαμός! Λίγο να ξαπλώσω ανάσκελα μου δίνει και καταλαβαίνω. Επίσης, αισθάνομαι ότι έχει μεγαλώσει η μήτρα μου, έχει φτάσει ως τον αφαλό, γιατί μια με κλωτσάει εκεί πάνω και το επόμενο λεπτό κάτω χαμηλά. Αύριο πάμε για β΄επιπέδου να τον δούμε!!! Θα βάλω και την καινούρια κοιλίτσα με την πρώτη ευκαιρία, έχει ξεπεταχτεί!

Τον τάισα πολλές μακαρονάδες και πίτσες ιταλικές λεπτές και τώρα πάει, τα κεφάλια μέσα, μόνο γιαουρτάκια, φρούτα και χόρτα θέλω να βλέπω μπροστά μου!

Έχετε γράψει 20 σελίδες, ξεκίνησα να διαβάζω από τις 19/9, αλλά τα έφτυσα στη διαδρομή, γι' αυτό αν έχουν γίνει συνταρακτικά νέα ας μου τα γράψει κάποια επιγραμματικά! Επίσης, αν έχουν έρθει καινούριες κοπέλες και θέλουν να μπουν στο πινακάκι, ας μου πουν πητ και φύλο να τις βάλω.

Είδα πάνω-κάτω τις τελευταίες 2 σελίδες ότι είστε όλες καλά και συνεχίζουμε και χάρηκα πάρα πολύ! Αρχίσαν και οι καμπύλες και τα καρότσια; Προχωράμε δυναμικά δηλαδή! Κι εμείς σιγά σιγά θα πάμε ικέα και θ' αρχίσουμε να αγοράζουμε έπιπλα και ελπίζω να καταλήξω και σε καρότσι, μάλλον για inglesina μας βλέπω! Νομίζω ψωνίζουμε κανονικά πια από σάιτ εξωτερικού, σωστά; Γιατί ίσως παραγγείλουμε το καρότσι και μετά πάνες κλπ αργότερα.

Α! Επίσης, ξέχασα να σας πω ότι τις τελευταίες 5 μέρες, από το ταξίδι άρχισε, βγάζω κάθε βράδυ γάλα και κυκλοφορώ με επιθέματα και σουτιέν, καμιά φορά και το βράδυ, πολύ σπαστικό.

Γιωργία, καλά αποτελέσματα για την καμπύλη σου!

Για το σεμινάριο που λέτε, σ' αυτό είχα πάει, δεν ξετρελάθηκα, αλλά πιστεύω αυτό αλλάζει με τον παιδίατρο που το κάνει και κάθε φορά το κάνει άλλος. Επίσης, ναι, θέλει να δηλώσετε γιατί τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνεις τις θέσεις. Επίσης, μπορεί να έρθει και ο σύζυγος!

Που είσαι βρε jo αμάν πια ταραξεςταραξες τις μακαρονάδες και τις πίτσες και ήρθες να ξεκινήσεις χόρτα και λιναρόσπορο? Οχιιιι δεν σ αφήνουμε χαχαχα !! Χαίρομαι πολύ που περάσετε τέλεια !! Τώρα αύριο θα μας έχεις και τα ευχάριστα από τον μπεμπακο θα ξετρελαθεις από το ποσό πολύ μεγάλωσε!!

Οι λίστες ξεκίνησαν οι πάνες οι παραγγελίες έχουν αρχίσει!!

Άντε να μας πεις αν ειδες τίποτα Ιταλία ? Μπηκες σε μαγαζιά με μωρουδιακα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Τζο καλωσήρθες!!!μας έλειψες..

Πως τα περάσατε.. χαρά στο κουράγιο σου .Εμείς είχαμε πάει Κωνσταντινούπολη και έτσι είχε πολύ περπάτημα κάθε μέρα , αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ να το κάνω τώρα. Είχε καλό καιρό ή σας έκανε βροχές;

άντε καλά αποτελέσματα για αύριο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλώς σας βρήκα, κοριτσάκια μου!!! Κι εμένα μου λείψατε πολύ, το πρώτο πράγμα που έκανα σήμερα το πρωί με το που ξύπνησα!

Εμμάκι μου, μου λερώνει τις μπλούζες στα καλά καθούμενα, κυρίως βράδυ κι αν κάθομαι κάπως που το πιέζω, αλλά βγάζει πολύ, δεν σώζεται, θέλει επιθέματα και μου τη σπάει να φοράω σουτιέν. Τελοσπάντων.

Φουντουκάκι μου, ναιιιιι! Θα 'χει μεγαλώσει πολύ! Εσύ πότε πας να δεις τη μπουμπού σου; Είδα πολλά μωρουδιακά, αλλά επειδή είχα στο νου μου να καταλήξω σε καρότσι, είδα ότι όλες inglesina είχαν και το maxi cosi το καθισματάκι αυτοκινήτου, είδα πάααρα πολλά καρότσια, ρε κορίτσια, αυτοί με μωρά μηνών γυρίζουν όλο τον κόσμο! Δεν πέτυχα όμως μαγαζί με τα inglesina, πέτυχα τα chicco που είναι κι αυτά ιταλικά, τα είδα, αλλά δεν θέλω κίκο τελικά. Θα τα δω εδώ και μετά θα ψάξω τιμές και ίσως παραγγείλω απ' έξω αν συμφέρει με τα μεταφορικά και τη διαφορά τιμής. Πάντως chicco τριπλέτα πολυκαρότσι έχει γύρω στα 500 εκεί, οπότε πιστεύω θα συμφέρει και για τα υπόλοιπα!

Εδώ ποιες έκαναν παραγγελίες σε πάνες να μου δώσουν τα φώτα τους; Τι μεγέθη, πόσα 0, πόσα 1 για αρχή και από ποιο σάιτ να χαζέψω;

Τι άλλα νεάκια έχουμε; Ποιες έκαναν καμπύλες, β΄κλπ;

Rose μου, τι κάνει ο πιτσιρίκος σου; Τι λέει για το αδερφάκι του που έρχεται; Τα καλύτερα έρχονται μπροστά μας και μας περιμένουν!!!

Βιργινία μου, σ' ευχαριστώ!!! Το επόμενο ταξίδι μας θα είναι Κων/πολη! Εκεί 10 μέρες λιακάδα και 25 βαθμούς, εδώ Αθήνα έμαθα για κατακλυσμικές βροχές! Και μ' αρέσει η βροχή τρελά!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλα αποτελεσματα αυριο τζο μου!!!

Εγω τελειωσα με την β την προηγουμενη παρασκευη!!!ολα τελεια δοξα το θεο!!!

Θα χορτασεις αυριο το νινι σου στον υπερηχο!!!

wyEhp3.png

Εγώ έχω την τρίτη 6 Οκτωβρίου με έβαλε 2 Οκτωβρίου στην αρχή αλλά δεν βόλευε τον αντρουλη και ήθελε να είναι οπωσδήποτε οπότε έκανα την θυσία και το πηγα λίγο μετά δεν είναι και πολύ μακρυά και δεν έλεγε να το χάσει τέτοια θέαμα!! Τώρα μετά την β επιπέδου θα αρχίσουμε τα ψώνια σιγά σιγά !! Τα κορίτσια έχουν είδη πάρει κουβερτουλες φακελακια και έτσι σιγά σιγά γίνεται ή προίκα!! Αχ ποσό χαιρομαιιιιιιι!!

Μάλλον σε βλέπω αυτό να παίρνεις αφού σου άρεσε πολύ !!

Πάνες παρήγγειλε της ελληνικές agnotis το κουτσουνι που είναι και ελληνικές και φθηνές και τις ευχαριστήθηκε πολύ οποτε όλες μας βλέπω να παραγγελνουμε από εκεί!! Μας έβαλε χθες την διεύθυνση σε μια δύο σελ.πίσω!!

Αύριο που θα πας στον γιατρό ρωτά τον γιατρό σου τι μπορείς να κανείς με το γαλατάκι!! Ε ρε έχει να χορτάσει ο μπεμπακος σου γαλατάκι ... Υπομονή !!

Ή αλήθεια είναι ότι είχε πολύ κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα !! Πολύ βροχή!! Ε τώρα έτσι θα πάει πια αφού φθηνοπωριασε για τα καλά άντε να χειμωνιασει κιόλας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Jo καλως ηρθες μας ελειψες πολυ!!!! Οχι οχι μη γυριζεις ξανα στο λιναροσπορο. Χαχαχα δεν παει μετα τις τοσες πιτσες και μακαροναδες! Καλη επιτυχια αυριο!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα παραγγείλω από εδώ https://www.welovesupermarket.gr/index.php?option=com_findastic&product_type=1&cat=834

πάνες-μωρομάντηλα και απορρυπαντικά για τα ρούχα του μωρού.

Λέω να πάρω σίγουρα 1 κυβώτιο Νούμερο 2(3-6kg) , αν φτάσουμε στο τέλος και μου πουν ότι να είναι πιο μικρό παίρνω και ένα νούμερο 1(2-5kg).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμμάκι μου, μπράβο σας!!! Πολύ όμορφα τα νέα!!! Άντε να πάρουμε κι εμείς σειρά οι τελευταίες!

Βιργινία μου, σ' ευχαριστώ, το αποθηκεύω το σάιτ. Καλά το σκέφτεσαι, κι εγώ 2 σίγουρα και θα δω για νεογέννητο πόσο μεγάλος ή μικρός θα είναι προς το τέλος ο μπέμπης και συμπληρώνω. Μου έχει πει κ μια φίλη μου ότι πήρε από το windeln.de πάνες, θα δω κι από κει και θα σας γράψω.

Κουβερτούλα φακελάκι;;; Τέλειο ακούγεται!!! Ποια πήρε κι από πού να μου βάλετε το λινκ;

Γεωργία μου και φουντούκι, στο τέλος καταντά εφιάλτης να τρως μεσημέρι πίτσα, βράδυ μακαρόνια κι ούτε ένα πρασινάκι κάτι! Δεν μπορούσα να φάω σαλάτα και το κρέας τους είναι πάντα μες στο αίμα οπότε ούτε κι αυτό. Η πίτσα τους εντάξει, είναι πολύ λάιτ, μοτσαρέλα, ντομάτα και πολύ πολύ λεπτή ζύμη, αλλά πόσο τυρί έχει πια ανάγκη ο μπεμπάκος μου; Τον έσκασα στις πίτσες! Τώρα θέλω φακές, βρώμες, λιναρόσπορους :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ειδικά φακές τώρα με το κρύο, ό,τι χρειάζομαι!

Φουντουκάκι, με το γάλα δεν μπορώ να κάνω κάτι νομίζω, απλά υπομονή. Κι ο άντρας μου λέει κρίμα που δεν είναι εδώ ο μπέμπης! Καλύτερα με τον αντρούλη να πάτε, αυτά 1-2 φορές γίνονται, αξίζει να τον έχεις κοντά σου!

Εν τω μεταξύ, να σας ρωτήσω: δυο φορές μου συνέβη το εξής και δεν ξέρω αν ήταν σύσπαση γιατί δεν ξαναείχα ποτέ: μου πετάχτηκε στη δεξιά μεριά της κοιλιάς κάτω απ' τον αφαλό ένα καρουμπαλάκι σκληρό πολύ, η μισή κοιλιά δηλαδή, και σιγά σιγά χαλάρωσε, αλλά όταν το είδα τρόμαξα. Σύσπαση ήταν αυτό τώρα; Δεν πονούσε, απλά σκλήρυνε και πετάχτηκε και μετά χαλάρωσε σιγά σιγά και έγινε ξανά κι απ' τις δυο μεριές ίδια. 2 φορές μου έχει συμβεί, θα τον ρωτήσω αύριο.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...