Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

fountouki όπως έχουμε μια εβδομάδα ακριβώς διαφορά μαζί θα πάμε με τις ενέσεις κάτω κάτω και στη λοχεία... καλύτερα που τις συνεχίζεις... να μην έχεις και το δίλημμα αν έκανες καλά!Πάντως και στο όριο που είσαι σου είπε να συνεχίσεις... μόνο καλό κάνουν... όταν απαιτείται βέβαια, όχι να τις κάνουμε άνευ λόγου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημρρα κοριτσια!!! Πως ειστε;;; Εμμακι αν το πηρε η ξαφερφη σου μπορεις να το ξεψαχνισεις ανετα η να την ρωτησεις και να μας πεις. Αν κατεβω καποια στιγμη Λαρισα και το δω απο κοντα θα σας πω κι εγω. Πρεπει να το λυσουμε αυτο γιατι ειναι πολυ καλη η τιμη του.

Ρεγγινα πολυ ωραιο αυτο που εδειξες. Μου αρεσε πολυ. Αλλα λιγο τσουχτερο μου φαινεται.

Βιργινια ωραια αποτελεσματα. Να χαιρεσαι την μανουλα!!!!

Ξεχασα καμια; Δεν θυμαμαι. Κι εμενα με ψιλοποναει ο λαιμος μου....

HmwTp3.png

Εγω λογικα θα παω την αλλη εβδομαδα να το κοιταξω παλι καθυ!!!

Εχω κανει κ βολτα με το συγκεκριμενο τη μπεμπα της ξαδερφ...εμενα μου φανηκε και ελαφρυ κ εχει κ μεγαλο αποθηκευτικο χωρο..

Αμα κατεβεις να μ πεις θα κραταω κ εγω κοκκινο γαρυφαλλο σαν την χριστινα χαχαχαχα!!!

Ειναι πολυ καλη ευκαιρια!

Εγω κανω βολτες εσεις κρυωσατε ε????

wyEhp3.png

Κάθυ μου κ εμένα μου φαίνεται λίγο γι'αυτό κ σας το έστειλα σαν εναλλακτική σε περίπτωση που το cangaroo παρουσιάζει θεματάκι με το port bebe. εγώ μάλλον ένα απο αυτά τα 2 θα πάρω... μακάρι να είναι μια χαρά αυτό που θέλουμε γιατί είναι σε καλή τιμή

Διαφημίσεις

Ε μπορει για αυτο που ελεγε να ηταν καποιο αλλο μοντελο. Μονο για την μαρκα ηταν σιγουρη. Για το μοντελο οχι. Χαχαχαχχαχα Εμμακι εσυ να κρατας εναν λευκο κρινο. Ετσι για αλλαγη. Ηalls κανει να φαω αφοβα ε;;;;

HmwTp3.png

Χμμμ δε ξερω καθυ μου λογικα ναι...σου λεω εμενα μ αφηνει να παιρνω οτριβιν!!

Δεν υπαρχει θεμα μου λεει..

Πιες κ ενα τσαγακι με λιγο μελι!!!

Οκ κρινω θα κραταω!!!

Ναι ειναι πολυ καλη η τιμη!!!

wyEhp3.png

Κάθυ τι να έχουν οι halls για να μην κάνει; εγώ είχα πάει στο φαρμακείο κ μου είχαν δώσει φυτικές... πολύ καλές. τους είχα πει οτι δεν θέλω να έχουν τίποτα μέσα!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!!! Μπραβο Βιργινια! Τανιου φοβερος εκβιασμος!!! Χαχαχα εμεις ευτυχως ακομα δεν κανουμε νηστεια!

Αχ εκανα.την καμπυλη σημερα! Οσεςτην κανατε ειπατε καλα λογια και περιμενα κι εγω κατι παρομοιο. Ε δυο ωρες που διηρκησε κρατιομουν να μην κανω εμετο! Ακομα και τωρα το νιωθω...κουραγιο στις επομενες!!! Και εγω κατεβαζω χειμερινα σηνερα και βαζω πλυντηρια!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Καλημερα γκερλς

Γιωργια μου προσπαθησε μη το σκεφτεσαι καλσ αποτελεσματα

Εγω σημαρα θα τα παρω για να δουμε

Κοριτσια παλιοκαιρος ακομη να συνελθουμε αντα να κρυωσει

Οσο για τθς πανες εγω που θηλαζα το πρωτο αλλαζα πανω απο 10αφου να φανταστριτε κακα εκανε πανω απο 5-7φορες τη μερα.!

Εγω θα προσπαθησω να φαω λιτα σημερα το χω παραχ!

Καλα τανιου απαιχτη χαχα

Χριστινάκι εννοείται αν θα κανονίσεις να έρθεις θα μου πεις, απλά να ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις αίτηση γιατί μαζέυονται πολλές μανούλες και μερικές τις βάζουν για το επόμενο. Εμένα με βλέπεις στην φώτο οπότε θα έρθεις να μου μιλήσεις..είμαι λιγότερο όμορφη πια, με σκούρο άβαφτο μαλλί και +6,5 κιλά αλλά θα με γνωρίσεις.χαχαχα

Εγώ μόλις μίλησα με τον δικό μου και μου είπε μια χαρά είναι απλά να προσέχεις από εδώ και πέρα, όχι όμως να προχωρήσω με διατροφή.

Και εγώ κατέβασα τα χειμωνιάτικα το ΣΚ και μάζεψα αρκετά καλοκαιρινά...αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα..δεν μου κάνει τίποτα σχεδόν!! :(

Πρέπει μόλις πληρωθώ να πάω να πάρω και μερικά μπλουζάκια , πήρα ήδη και τα 2 τζίν έχω και 2 κολλάν που είναι χαλαρά και δεν με σφίγγουν , κάπως θα βγούν αυτοί οι 2-3 μήνες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι Ρεγγίνα μου μαζί θα προχωράμε!!

Τώρα θα προσπαθήσω να βάλω κανένα λινκ!

Κάθυ μου περαστικουλια πιες κανένα τσαγακι και χυμούς φυσικούς!!

Οι ενέσεις που κάνουμε είναι αντιθρομβωτικες για την καλή αιμάτωση της μήτρας!!

Τι ωραία αν συναντηθητε κορίτσια μου!! Και εγώ έχω μια εκκρεμότητα με την Βαλεντίνα στην Θεσσαλονίκη!! Εγώ θα κραταω τουλουμπακια για να με καταλάβει χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...