Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάθυ κ Εμμάκι κ εγώ το ίδιο καρότσι έβαλα στο μάτι μετά απο την τελευταία μας κουβέντα αλλά πως θα διαπιστώσουμε όσα αναφέρατε για το port bebe;

Για διάφορους λόγους θα το κοιμίζω εκεί στην αρχή... αν το δούμε απο κοντά θα το διαπιστώσουμε ή προκύπτει με την χρήση;

Ρεγγίνας μου μου φαινεται πολυ καλο!! Και ειναι κ αξιόπιστη η εταιρία απο ότι ξέρω. Δες κ αυτο

http://www.ebay.co.uk/itm/Brand-New-2015-Jane-Muum-Pram-Matrix-Light-2-Car-Seat-Travel-System-in-Cloud-/201325772834

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα τι κάνετε;

Βγήκε η καμπυλη μου και είναι καλές οι τιμές νηστική 79, στα 60' 144 και στα 120' 137.Οπότε πλέον δεν νιώθω τύψεις που τρώω καθημερινά λίγο μερέντα(είναι το μόνο σε γλυκό που μου αρέσει)!! :)

Άντζυ οι υπόλοιπες που το πέρασαν μπορούν να σε καταλάβουν πιο καλά..εγώ θα ευχηθώ μόνο γρήγορα με ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου!!

Χθες είχε γενέθλια η μαμά μου και για αυτό δεν μπήκα καθόλου..

Για όσες γλυκές μου είστε Αθήνα και δεν το έχετε παρακολουθήσει ήδη υπάρχει αυτό το σεμινάριο θηλασμού , http://www.mitrikosthilasmos.com/2015/09/dorean-seminario-thilasmou_29.html

εγώ θα πάω αυτή την φορά. Θα χαρώ να δω κάποια αν θέλει να έρθει.

Καλημέρα σε όλες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα γκερλς!!!

Καλε εννοειται οτι ειναι ακριβη η αλλαξιερα επειδη μ αρεσε σας την εβαλα!!!

Κσθυ το καροτσι το πηρε η ξαδερ που γεννησε προσφατσ κ ειναι ευχαριστημενη μεχρι στιγμης...εννοειται ομως πως θα το ξεψαχνοσω..

Βιργινια τι καλα...κριμα που δεν ειμαι κοντα..εδω δεν εχω ακπθσει κατι ακομα περι θηλασμου..

wyEhp3.png

καλημέρα σας....

Virginia μου μπράβο σου για την καμπύλη... μια χαρά....Να χαίρεσαι τη μανούλα σου!!!!

Σε ευχαριστούμε για την πληροφόρηση... εγώ δυστυχώς δεν μπορώ το συγκεκριμένο Σάββατο οπότε θα περιμένω το επόμενο.....

Christina μου κ εγώ έχω ακούσει οτι είναι καλά τα συγκεκριμένα καρότσια.... καυτό που προτείνεις ωραίο φαίνεται!

Kαλημερα κοριτσια ειδα τις συρταριερες, μου αρεσε η ασπρη απο ικεα 99ευρω τελεια τιμη και ωραια με πολλα συρταρια...μην νομιζετε οτι το παιδι θα το αλλαζετε πανω στην συρταριερα, ουτε καν δεν βολευει καθολου...

Ετσι πηρα και που ανοιγει μπροστα και γινετε αλλαξιερα δεν τον εχω βαλει εκει πανω ουτε μια φορα...ολο στους καναπεδες και στο κρεβατι μου τον αλλαζα!!!

Εγω την ειχα παρει 300 απο λητω, αμα ομως μπορουσα θα επερνα αυτην την ασπρη απο ικεα αλλα εμεις εδω δεν εχουμε ικεα αναγκαστηκα επρεπε να παω Αθηνα οποτε ηταν μια η αλλη...θα εδινα τα ιδια λεφτα στην βενζινη...

Σημερα εχω πολλες δουλιτσες, θα κατεβασω τα χειμωνιατικα θα γινει παλι ενας χαμος...τα φιλια μου

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα !!

Ποσό πολύ γελασα με της Τανιου την απειλή στον άντρα της δεν φανταζεστε !! Ή θα τρώω γλυκά ή θα μου κατσεις!! Και την άφησε να τρώει γλυκά!!χαχαχαχαχαχαχαχα έχουμε αρχίσει και ξεφευγουμε σιγά σιγά!!

Βιργινία μου τέλεια και τα δικά σου αποτελέσματα !! Μπράβο !! Μόνο ευχάριστα!!

Κορίτσια οι συρταριερες πολύ ωραίες αλλά μερικες ακριβές!! Εμείς δεν έχουμε χώρο βαριά βαριά θα στριμωξουμε ένα κρεβατακι στο δωμάτιο και όταν κάνουμε ανακαίνιση το σπίτι πάνω των γονιών του άντρα μου τότε θα κάνουμε δωματιαρα!

Τα καροτσια μ αρέσουν σχεδόν όλα!! Όλα όσα έχετε βάλει μου αρέσουν!!

Ρεγγίνα ωραίο το δικό σου καροτσάκι!! Σε τι χρώμα το σκέφτεσαι?

Πήρα τα αποτελέσματα για την ένεση και είμαι οριακά μου είπε ή αιματολογος στον τηλ.θα την κάνω προληπτικά !! Δεν πειράζει θα συνεχίσω τα τσιμπιματακια παρέα μέχρι τον Φεβρουαρίο!!

Βαλεντίνα κ εγώ εχ μπούκωμα από την αρχή της εγκυμοσύνης και τρελό φτερνίσμα!! Και συνήθως το βράδυ με πιάνει!! Κάνε υπομονή βάλε δύο μαξιλάρια φυσσα και λίγο και κάποια στιγμή ψιλό ξεβουλωνει!!

Κορίτσια κ εγώ θέλω να βάζω φωτογραφίες και σάιτ εδώ αλλά δεν ξέρω πως!! Θέλω να βάλω το καρότσι που μου αρέσει !!

Σήμερα φακή!! Έχει πολύ μουντό καιρό και κρύο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

fountouki μου μαζί θα πάμε με τις ενέσεις κάτω κάτω... το λιγότερο είναι... κ εγώ είχα φρικάρει στην αρχή με τα τρυπήματα αλλά τώρα μια χαρά...

και τα 3 χρώματα μου αρέσουν αλλά το μπεζ θα γίνεται χάλια, το πρασινομπλε είναι πιο αγορίστικο άρα κόκκινο...

εγώ αυτό το μπούκωμα το είχα χθες και δεν μπορούσα να ανασάνω, σε συνδυασμό με κάτι πονάκια εντερικής προελεύσεως δεν κοιμήθηκα καθόλου

Κοριτσια κ εγω με το σλλεργικο μου ρωτησα τον γιατρο μου κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει θεμα μπορω να παρω οτριβιν,ροναλ οτι θελω...

Καλημερα φουντουκακι!!!τι ενεσεις ειναι αυτες;

wyEhp3.png

Καλημέρα κ απο μένα!

Επιτέλους έβαλε κ εδω λιιιιγη ψυχρα! Δεν αντεχοταν αλλο!

Φουντούκι αν θες να ανεβάσεις ενα σάιτ η μια φωτο απο σάιτ εδω απλά πήγαινε πάνω πάνω στην σελίδα που γράφει την διεύθυνση του σάιτ, αντέγραψε την κ επικολλησε την εδω :)

Κι εγω μπούκωμα κ φτέρνισμα απο την αρχή , σημερα νομιζω την άρπαξα κιόλας!

Βιργινία μου συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα!!! Εμένα ο ντοκ μου με ανάλογα αποτελεσματα με έβαλε να κανω διατροφη :( ειναι λιγο υπερβολικός κ καλα μην ανεβεί μετα η καμπύλη. Μεταξύ μας τις παρασπονδίες μου τις κανω !!

Σ αυτο το σεμιναριο θηλασμού μπορει να πάω κι εγω!!! Θα σου πω αν ειναι ...θα κρατάω κοκκινο γαρύφαλλο για να με γνωρίσεις :P

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...