Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι αλλαξιέρα συρτάριερα εδώ έχει από πάνω προέκταση που δίνει μπόλικο χώρο για το μωράκι να ναι επάνω και να έχει κ επάνω τα ρουχαλακια του. Και το σπουδαιοτερο χωράει στο σπίτι

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλη φαση και η αλλαξιερα βιβλιοθηκη Χριστινα. Εξυπνη ιδεα. Εμεις εχουμε βιβλιοθηκη. Οποτε δεν θα μου χρειαζοταν.

Τανιου πιο απο ολα λες;;; Γιατι ειπες γυρω στα 90 κανει.

Εμμακι πολυ ωραια. Αλλα δεν την θεωρεις ακριβη;;; Αααα ακου για το καροτσι. Μου ειπε γνωστη οτι μια φιλη της πηρε αυτο και το πορτ μπεμπε δεν ηταν καλο. Βολευε μονο στην βαση απο το καροτσι. Αν το εβαζε στον καναπε η στο κρεβατι πεταγονταν τα σιδερα απο κατω και πατουσαν το μωρο. Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι ηταν αυτο το μοντελο. Στο λεω να το προσεξεις οταν πας.

Είδα στο ελληνικό ikea δεν το έχει κ στο γερμανικό επίσης μάλλον είναι παλιό μοντέλο δεν το τράβηξα κ φώτο κ δεν ξέρω κ πως βάζουν εδώ φώτο. ..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου θες με ντουλαπακια;; Νομιζω τα συρταρια βολευουν καλυτερα... Ετσι πιστευω...

Είχε και ένα μόνο συρτάρια αλλά είδα μέσα ντουλάπακι έχει πιο μεγάλο χώρο και το θέλω έτσι ώστε να μην είναι άνω κάτω τα ρουχαλακια του μωρού γιατί η μανούλα του δεν τα πάει καλά με την φάση συρταρια καθόλου.. .

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εσενα οτι σε βολευει κουκλα μου... Εννοειται αυτο. Εγω τα παω πιο καλα με τα συρταρια. Με τα ντουλαπια παλι οχι και τοσο... Η καθε μια βολευεται αλλιως εννοειται!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εσενα οτι σε βολευει κουκλα μου... Εννοειται αυτο. Εγω τα παω πιο καλα με τα συρταρια. Με τα ντουλαπια παλι οχι και τοσο... Η καθε μια βολευεται αλλιως εννοειται!!!!

Εγώ βασικα άμα ήταν θα είχα όλα τα ρουχαλακια του κρεμαστα είναι κ μινιατούρες αλλά βολεύει έχει την αλλαξιέρα επάνω κ ακούω κάποιες κοπέλες εδώ που έχουν ήδη παιδάκια να λένε είναι καλό για την μέση άρα αλλάζω γνώμη κιόλας για το καλό μου :)

Εντομεταξυ χλαπαλιαζω 3D πατατακια αυτήν την στιγμή :mrgreen:

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση καλό ήθελα να πω όχι κακό

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Δεν έχω φάει ούτε 1!!! Δεν έχω μυρίσει ούτε μισό!!!!

Συρταριερες είδα και γω στον κατάλογο ικεα. Αυτές που μου άρεσαν κάνουν 200+ ευρωπουλα

Να πας από κοντά να τα δεις προτείνω και μπορεί εκεί να έχει σε καλύτερη τιμή κανένα.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Δε θα κρατηθώ για πολύ το νιώθω!!!

Τόσα έχουμε κόψει δηλαδης να στερηθω και την τουλουμπα?? Πάει πολύ κύριοι πρόεδροι και κύριοι δικαστές!!!

12/10 που θα κατέβουμε θα πάμε να δούμε τι είναι να πάρουμε από την αδερφή του και την κουμπάρα μου. Γι αρχή θα μπει στην καλαθουνα και σίγουρα θα χρειαστουμε κρεββάτι και συρταριερα. Οπότε θα παμε και στα λητω. Είναι στο δρόμο του beboulino και στα ικεα. Μετά το Νοέμβριο θα είμαι πρώτα ο Θεός στον 8ο δε θα είμαι για πολλά

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ετσι Βαλε!!! Εγκρατεια. Μην υποκυπτεις στον πειρασμο... Εγω παλι οταν νυχτωνει εχω τρελη λιγουρα. Αλλα προσπαθω να κρατηθω...

Όρεξη για γλυκά κ αλμύρα έχω 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες όλο τον χρόνο αφού παλιά όταν ήμουν 43 κιλά τρεφομουν αποκλειστικά με λακτα και έλεγα η σοκολάτα αδυνατιζει βεβαια δεν έτρωγα τίποτε άλλο :rolleyes:

Έκοψα τα ντονατ ξεκίνησα της βαφλες ευτυχώς είναι μακριά δεν μπορώ να τα πάρω μόνη μου... Άρχισε ο αντρουλης μου να με μαλωνει που τρώω βλακιες κ του λέω αυτά η σεξ αποφάσισε και με αφήνει να τρώω :mrgreen:

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Κι εμεις πρεπει να παμε μια βολτα στα μαγαζια αλλα να δουμε ποτε....

Χχαχχαχχχαχα τανιου... ακου πως τον απειλησε...χαχαχα... η αληθεια ειναι οτι παρολο που δεν εχω ορεξη οπως πριν δεν θα αντεχα την νηστεια. Τα νευρα μου κοκκινο θα βαρουσαν.

HmwTp3.png

Κι εμεις πρεπει να παμε μια βολτα στα μαγαζια αλλα να δουμε ποτε....

Χχαχχαχχχαχα τανιου... ακου πως τον απειλησε...χαχαχα... η αληθεια ειναι οτι παρολο που δεν εχω ορεξη οπως πριν δεν θα αντεχα την νηστεια. Τα νευρα μου κοκκινο θα βαρουσαν.

Εμένα ο δικός μου έχει κάνει νηστεία στο σεξ ενώ έχουμε το ελεύθερο από τον γιατρό και κάπου διάβασα μετά τον εβδοδομο μήνα δεν κάνει και στην επέτειο μας ξέχασα ποια μέρα ήταν και μου λέει τώρα πάει θα τον φτιάξω καλά και το δεύτερο παιδί αγόρι θα ναι θα σκάσει που θέλει κοριτσάκι χαχαχα αχ σας αφήνω να δω ταινία μια ωραία βραδιά να έχετε κορίτσια μου κ υπομονή σε 4 μήνες θα έχουμε γεννήσει :D:mrgreen:

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου μου κλαίω απο τα γέλια!!! Κανεις σου πω κατι τωρα που μου εχουν επιβάλλει την διατροφη δεν την παλεύω την στέρηση....θα χρησιμοποιήσω το ίδιο κόλπο !!!!!!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Αααα εγώ το χω τάξει αυτό το διάστημα!!!! Χαχχαχα νηστεία και προσευχή.... Ειδικά όταν ακουμπά την κοιλιά και ο μπέμπης κουνιέται... Μου το έκλεισε το μαγαζί μέχρι να γεννήσω.... Όχι ότι και γω θέλω σαν να ψιλοβαριεμαι ενώ τα τουλουμπακια μη ξεχνιόμαστε... Ποτέ!!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...