Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να μαι κι εγω. Αρχικα γιατι απαγορευεται το αυγο;;;; Δεν το ηξερα. Γιατι δεν μου το ειπε ο γιατρος;;;; Οχι οτι τρωω συχνα. Αλλα τρωω. Αλατι καθολου ρε κοριτσια;;; Χαλια θα γινεται το φαι. Δεν θα τρωγεται. Δεν βαζω πολυ αλλα βαζω. Και η ντοματα;;; Τι καινουριο κι αυτο;;;; Μα τι θα τρωμε στο τελος;;;;

Επειτα οι 10 πανες κι εμενα πολλες μου φαινονται. Αλλα δεν εχω και εμπειρια για να κρινω.

Αντζι δυναμη και να εισαι σιγουρη οτι θα ερθει τι πολυποθητο νινι!!!!!!!

Τανιουυυυ μας ανοιξες για τα καλα την ορεξη και ειναι βραδυ. Αααχχχχ... Συρταριερα κι.εγω μια στα ικεα σταμπαρα. Λες να ειναι η ιδια;;;;

Εμμακι βγες και καμια βολτα να παρεις λιγο αερα.... Ολο μεσα μεσα θα σκασεις.... ��������

Μην σκατε εσεις που βαλατε 5 6 κιλα. Να παρηγοριεστε με μενα. Αρχες του 6ου ημουν στα +11. Καταλαβαινετε οτι τα 20 τα εχω για πλακα....

Συρταριερα αλλαξιερα ήταν τι να κάνω μόλις ήρθα από το βενζινάδικο ήθελα και παγωτό και πήγα πήρα γρανιτα αντί σοκολάτα με βανίλια άτιμη γλωσσα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Θα την βρω την συρταριερα και θα σας πω ποια ειναι. Την εχω δει απο κοντα και μου αρεσε. Καλα κανεις Εμμακι... Τον χειμωνα εχει κλεισουρα.... Η Βαλεντινα θα τρωει τουλουμπακια σε καμια γωνια...χαχαχαχα...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

http://m.ikea.gr/ypnodomatio/doulapes-kai-apothikeutikes-luseis-upnodomatiou/surtarieres-upnodomatiou/syrtariera-me-4-syrtaria-4220/5351/

Αυτην εδω σας λεω. Χρωμα δεν εχω αποφασισει ακομα. Αναλογα με την κουνια....

Πολύ όμορφη και αυτά τα κουτιά μέσα τα θέλω κ εγώ να μπαίνουν τα πραγματακια χωριστά και να μην γίνεται μέσα του κουτρουλη ο γάμος!! Αυτή δεν είναι όμως αλλαξιερα είναι μόνο συρταριερα άρα αυτή που λέει ή Τανιου είναι άλλη!!

Tbinp3.pngNttep2.png

http://m.ikea.gr/ypnodomatio/doulapes-kai-apothikeutikes-luseis-upnodomatiou/surtarieres-upnodomatiou/syrtariera-me-4-syrtaria-4220/5351/

Αυτην εδω σας λεω. Χρωμα δεν εχω αποφασισει ακομα. Αναλογα με την κουνια....

Κάπως έτσι ειναι αυτό που βρήκα αλλά είναι άσπρο με καφέ ανοιχτό χρώμα

http://www.main-moebel.de/wickelkommode-108x103cm-kiefer-weiss-799.html

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καθυ την ίδια Συρταριερα θα πάρουμε μαλλον. Εγωθα παρω κ την κούνια απο το ικεα. Και ισως παρω και αυτήν την αλαξιερα πούμε τα γινεται βιβλιοθήκη.

http://m.ikea.gr/paidiko-ikea/moro/allaxieres-kai-frodida-morou/allaksiera-ntoylapi-apothikeysis-48897/53302/

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εμμακι πολυ ωραια η Συρταριερα αλλα πολυ ακριβή!! Σχεδόν όσο κανει το καρότσι! Εντωμεταξύ όπως την βλέπω θα πρεπει να βάζεις το μωρό πλαγια κ δεν ξερω αν βολεύει.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Α πολυ ωραιο τανιου!!!400 ευρω???

Όχι παρόμοιο στα χρώματα με αυτό μοιάζει

https://www.otto.de/p/wickelkommode-janne-in-pinie-rustica-weiss-335007766/#variationId=335012578

Στα 99 ευρώ το είδα λογικά το πλαστικό από πάνω θα έχει 20 με 30 ευρω

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλη φαση και η αλλαξιερα βιβλιοθηκη Χριστινα. Εξυπνη ιδεα. Εμεις εχουμε βιβλιοθηκη. Οποτε δεν θα μου χρειαζοταν.

Τανιου πιο απο ολα λες;;; Γιατι ειπες γυρω στα 90 κανει.

Εμμακι πολυ ωραια. Αλλα δεν την θεωρεις ακριβη;;; Αααα ακου για το καροτσι. Μου ειπε γνωστη οτι μια φιλη της πηρε αυτο και το πορτ μπεμπε δεν ηταν καλο. Βολευε μονο στην βαση απο το καροτσι. Αν το εβαζε στον καναπε η στο κρεβατι πεταγονταν τα σιδερα απο κατω και πατουσαν το μωρο. Βεβαια δεν ειναι σιγουρο οτι ηταν αυτο το μοντελο. Στο λεω να το προσεξεις οταν πας.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...