Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πλάκα κανετε ότι αλλάζουν 12 πάνες τη μέρα!! Δεν το ήξερα!! Με ρώτησε κιολας και του είπα δεν ξέρω κάπου στις 7 πάνες του λέω φαντάζομαι!! Απά πα θα πάθει αν του το πω!!

Τανιου μου μια χαρα ή βολτιτσα σου ή συρταριερα ποσά συρτάρια έχει ? !! Εφαγες κιόλας απ όλα τα καλά!! Οι φλεβιτσες είναι από την έντονη κυκλοφορία του αίματος έχω κ εγώ πολλές!!

Έχει ένα μεγάλο βάθυ συρτάρι και ντουλάπι με δύο μεγάλα ράφια επάνω θα βάζω καλτσουλες εσωρουχα ολοσωμα και κάτω τα υπόλοιπα ρουχαλακια..

Ναι πρέπει να κάνουν κακά 3 φορές την ημέρα κ άλλες πόσες κατουρανε τα ατιμα :D:mrgreen:

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ρε κορίτσια 12 πάνες???Νομίζω ότι είναι παααααάρα πολύ!!Εμένα ο μικρός ήθελε πάνα πριν από κάθε γεύμα δηλαδή γύρω στις 5 με 6 ...κάποια στιγμή κόψαμε και το βραδινό άλλαγμα,γιατί αναστατωνότανε και μετά δεν κοιμόταν εύκολα!!Αλλά ποτέ δεν ξεπεράσαμε τις 6 τη μέρα...βέβαια εμείς δεν θηλάζαμε και δεν ξέρω αν τα μωρά που θηλάζουν κάνουν κακά πιο πολλές φορές!!

Α ρε Τανιου με τη βάφλα κ το κινέζικο...!!!Πού πάω εγώ με τον τραχανά μου λέτε????

5cPOp3.png

Χαχαχαχαχαχα αννουλα και εγώ που πάω γιατί και εγώ τραχανά θα φάω αλλά θα βάλω και λίγο κοτόπουλακι μέσα!! Αλλά ή Τανιου με την βάφλα και τα τορτελινια με λιγωσε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ρε κορίτσια 12 πάνες???Νομίζω ότι είναι παααααάρα πολύ!!Εμένα ο μικρός ήθελε πάνα πριν από κάθε γεύμα δηλαδή γύρω στις 5 με 6 ...κάποια στιγμή κόψαμε και το βραδινό άλλαγμα,γιατί αναστατωνότανε και μετά δεν κοιμόταν εύκολα!!Αλλά ποτέ δεν ξεπεράσαμε τις 6 τη μέρα...βέβαια εμείς δεν θηλάζαμε και δεν ξέρω αν τα μωρά που θηλάζουν κάνουν κακά πιο πολλές φορές!!

Α ρε Τανιου με τη βάφλα κ το κινέζικο...!!!Πού πάω εγώ με τον τραχανά μου λέτε????

Τον σιχαίνομαι τον τραχανα από μικρή τον έφτιαχνε και η γιαγιά μου.. .

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Σπεραααα!!πολυλογια βλεπω παλι!!!

Φουντουκι δε φανταζαεσαι ποσο γελασα με το " αυναχισω' χαχαχαχα!!!!!

Αρα πηραμε αναφορα για τις πανες απο το κουτσουνι!!!ευχαριστουμε πες το νινι σου!!!!

Ατζι μου λυπαμαι πολυ,σκεψου οτι ολα γινονται για καποιο λογο!!!

Πηγα με τη μητερα κ τ θεια αγορα το πρωι κ μετα το μεσημερι ηρθε κ με πηρε ο ανηρ απο το κεντεο μολις σχολασε κ πηγαμε για τσιπουρο...εφαγα που λες φουντιυκακι μου μια μελιτζανα τουρσι,καλαμαρακια τηγανητα κ λιγους γιγαντες!!

Αρχισε κ φυσαει εδω κ ο ουρανος μουντωσε!!

Τανιου ωραιοτατη η βαφλα....

wyEhp3.png

Χαχαχαχαχαχα αννουλα και εγώ που πάω γιατί και εγώ τραχανά θα φάω αλλά θα βάλω και λίγο κοτόπουλακι μέσα!! Αλλά ή Τανιου με την βάφλα και τα τορτελινια με λιγωσε!!

Αυτά είσαι μακαρινου εσύ χι χι ε νομίζω σε όλα τα ικεα έχουν το ίδιο μενού μπορεί να χει βαφλες και στην Ελλάδα.. Πάντως τορτελινια σε όποιο ιταλικό εστιατόριο και να γυρίσεις θα βρεις.. .. Η τζο μας τι καλό ιταλικό φαγητό να τρώει τώρα ε? ?? :mrgreen:

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Σπεραααα!!πολυλογια βλεπω παλι!!!

Φουντουκι δε φανταζαεσαι ποσο γελασα με το " αυναχισω' χαχαχαχα!!!!!

Αρα πηραμε αναφορα για τις πανες απο το κουτσουνι!!!ευχαριστουμε πες το νινι σου!!!!

Ατζι μου λυπαμαι πολυ,σκεψου οτι ολα γινονται για καποιο λογο!!!

Πηγα με τη μητερα κ τ θεια αγορα το πρωι κ μετα το μεσημερι ηρθε κ με πηρε ο ανηρ απο το κεντεο μολις σχολασε κ πηγαμε για τσιπουρο...εφαγα που λες φουντιυκακι μου μια μελιτζανα τουρσι,καλαμαρακια τηγανητα κ λιγους γιγαντες!!

Αρχισε κ φυσαει εδω κ ο ουρανος μουντωσε!!

Τανιου ωραιοτατη η βαφλα....

Εγώ τώρα ζήλεψα το τσίπουρο αχ ποτέ θα ξαναπιω :confused:

Τώρα εγώ αυτό το καλαμαρακι το θέλω αντέ να βρω εδώ...

Ήταν ωραία η βάφλα έβαλα κ κερασακια από πάνω το εφαγα όλο :roll:

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εγώ τόσο διάβασα σε ένα Σίτε λέει θέλει νομίζω με το ξένο γάλα χορτενουν πιο πολύ τα μωράκια ενώ με το μητρικό ιδέα δεν έχω ακόμα θα δούμε κάθε μωράκι έχει το πρόγραμμα του πιστεύω :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Αμάν Εμμακι τι μου κανείς!??? Ουφ πολύ όρεξη έχω !! Δηλαδή όλη μέρα είσαι στην τσιτα δεν ξεκουραστηκες καθόλου ? Θα πέσεις ξερή το βράδυ!!

Μην γελας μπερδευτικα τι να κάνω ο κορεκτορας μας έχει ρεζιλεψει χαχαχα!!

Ωραίος είναι ο τραχανάς τον ευχαριστηθηκα ειδικά όταν έχει και κρυουλι τραβιέται!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Να μαι κι εγω. Αρχικα γιατι απαγορευεται το αυγο;;;; Δεν το ηξερα. Γιατι δεν μου το ειπε ο γιατρος;;;; Οχι οτι τρωω συχνα. Αλλα τρωω. Αλατι καθολου ρε κοριτσια;;; Χαλια θα γινεται το φαι. Δεν θα τρωγεται. Δεν βαζω πολυ αλλα βαζω. Και η ντοματα;;; Τι καινουριο κι αυτο;;;; Μα τι θα τρωμε στο τελος;;;;

Επειτα οι 10 πανες κι εμενα πολλες μου φαινονται. Αλλα δεν εχω και εμπειρια για να κρινω.

Αντζι δυναμη και να εισαι σιγουρη οτι θα ερθει τι πολυποθητο νινι!!!!!!!

Τανιουυυυ μας ανοιξες για τα καλα την ορεξη και ειναι βραδυ. Αααχχχχ... Συρταριερα κι.εγω μια στα ικεα σταμπαρα. Λες να ειναι η ιδια;;;;

Εμμακι βγες και καμια βολτα να παρεις λιγο αερα.... Ολο μεσα μεσα θα σκασεις....

Μην σκατε εσεις που βαλατε 5 6 κιλα. Να παρηγοριεστε με μενα. Αρχες του 6ου ημουν στα +11. Καταλαβαινετε οτι τα 20 τα εχω για πλακα....

HmwTp3.png

κορίτσια εγώ αυτό για τις 12 πάνες κάπου το διάβασα όπως κ η Taniou. Φίλες μου που θηλάζουν μου είπαν οτι έχουν φτάσει και 15 και 20....

θα δείξει... το κάθε παιδάκι διαφέρει... κι εγώ σοκαρίστηκα με το νούμερο αλλά μόλις αποκτήσουμε εμπειρία... θα έχουμε να λέμε πάλι

Ας είναι βρε Κάθυ μου θα τα χάσεις τα κιλακια στην ώρα τους!! Εγώ δεν τα πολύ σκέφτομαι όσα είναι να πάρω ας πάρω αρκεί τα μωρακια μας να είναι γερά και θα τα χάσουμε!!

Εμένα για τα αυγά μου είπε ότι μπορείς να φας αλλά όταν επαιρνα τις ορμόνες μου είχε πει ότι βοηθάνε στην κατακράτηση!! Τώρα τρώω πολύ συχνά τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα γιατί έχουν σίδηρο!!

Αλάτι και εγώ πολύ λίγο !! Μερικές φορές δεν ρίχνω καθόλου και βάζω τυρακι και σπάει!! Και την ντομάτα με το κιλό τις τρώω!!

Οι πάνες κ εμένα μου φαινονται πολλές !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ασε καθυ ειδες τι επαθα η καψερη με την κλεισουρα????σουρτουκευω τωρα που μπορω!!!

Οσο για τα κιλα και εγω στα +10 ειμαι!!!!το χω σιγουρο το 20αρι κ εγω!!!

Κ εγω συρταριερα στο ικεα θα κοιταξω μαλλον

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...