Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τόσο πολύ βρε Κουτσούνι??Και για την άτιμη την κατακράτηση τι να κανεις??Μια φίλη μου τους δύο τελευταίους μήνες έκανε κι εκείνη τρλή κατακράτηση και πήρε 30.τώρα είναι στον πέμπτο και δεν έχει βάλει ακόμα.Κι εδώ για βροχή το πάει!!!

Πωπω 30 κιλα ακομα χειροτερα, εδω με 20 δεν μπορουσα να περαπατησω, ματωναν τα ποδια μου, ετρεχαν νερα απο κατω μου στις 36 εβδομαδες γιαυτο και γεννησα αρων αρων..δραμα!!!

Επρεπε τοτε να κοψω το αλατι και το αυγο αλλα δεν ακουσα και επαθα...

Τωρα απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν εχω βαλει αλατι στο στομα μου και αυγο...

Εμαθα οτι κανει ζημια και η ντοματα και δεν το γνωριζα καθολου τυχαια το εμαθα..δεν ξερω ομως πως απαγορευεται μαγειρευτη ή ωμη ή και τα δυο ξερει καμια????

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σημερα η δικια μου εχει τρελαθει, μια με χτυπαει στον ομφαλο, μια δεξια, μια αριστερα και μια πολυ κατω δεν ζαλιστηκε γυρω γυρω απορω!!! :mrgreen:

Αφου καθομαι και χαζευω την κοιλτσα μου και φαινονται καρουμπαλα εχει πολυ φαση, ερχετε και ο μικρος και μου την βαραει και εκει γινεται μαχη..χαχαχα

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια....σας ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές κ τις ευχές σας προχθες αλλα δυστυχως....εχθες ηρθε η αποβολη με μια οριακη χοριακη που προφανως επεφτε συνεχως!! Να στε καλα.να περνάτε όμορφα κ να προσέχετε τα μπεμπουδια σας!!! :) :*

Καλησπέρα κορίτσια....σας ευχαριστώ πολυ για τις συμβουλές κ τις ευχές σας προχθες αλλα δυστυχως....εχθες ηρθε η αποβολη με μια οριακη χοριακη που προφανως επεφτε συνεχως!! Να στε καλα.να περνάτε όμορφα κ να προσέχετε τα μπεμπουδια σας!!! :) :*

Angie μου λυπάμαι πολύ αλήθεια!! Πάντως αφού εμείνες μια φορά εγκυουλα και έγινε ή σύλληψη είσαι πολύ κοντά στο να ξανά γίνει και αυτή τη φορά θα είναι πετυχημένη εγκυμοσύνη!! Και εγώ είχα μια αποβολή πολύ αρχή εγκυμοσύνης και ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν θα ήταν καλό το εμβρυακι και ή φύση το απέβαλε από μόνη της!! Μην στεναχωρεθεις καθόλου όταν κάτι το θέλεις πολύ γίνεται και αφού το θέλετε θα έρθει τίποτα δεν θα το σταματήσει!! Ελπίζω και σου εύχομαι τον επόμενο μήνα να μπεις και να μας πεις ότι είσαι εγκυουλα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Πωπω 30 κιλα ακομα χειροτερα, εδω με 20 δεν μπορουσα να περαπατησω, ματωναν τα ποδια μου, ετρεχαν νερα απο κατω μου στις 36 εβδομαδες γιαυτο και γεννησα αρων αρων..δραμα!!!

Επρεπε τοτε να κοψω το αλατι και το αυγο αλλα δεν ακουσα και επαθα...

Τωρα απο τοτε που εμαθα οτι ειμαι εγκυος δεν εχω βαλει αλατι στο στομα μου και αυγο...

Εμαθα οτι κανει ζημια και η ντοματα και δεν το γνωριζα καθολου τυχαια το εμαθα..δεν ξερω ομως πως απαγορευεται μαγειρευτη ή ωμη ή και τα δυο ξερει καμια????

Για το αυγό και το αλάτι το ήξερα αλλά για την ντοματουλα όχι!! Σχεδόν όλο το καλοκαίρι έφαγα πολύ και μην το συζητησω ότι τα περισσότερα φαγητά έχουν ντομάτα!! Δεν μου είπε κάτι ο γιατρός!!

Έτσι ή φιλεναδουλα μας ζωηρουλα να είναι και εμένα στριφογυρίζει σήμερα πολύ!! Άντε να έρθει και ή β επιπέδου να την κάνω κ εγώ να τελειωνω και απ αυτό!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Angie trg μη στεναχωριεσαι,ολα για καποιο λογο γινονται,και οπως λεει το φουντουκι η φυση ξερει καλυτερα..

Τα κιλα,τα ατιμα...μια χαρα τα πηγαιναμε μεχρι χθες..πηγα στο γιατρο και σχεδον μου τα εψαλε..μεχρι τα μεσα του εκτου ειχα παρει 5 και μεσα σε 2 εβδομαδες τσουπ αλλα 3!!!!!!Μα 3??????Μου ειπε οτι αν το παω ετσι τα 18 τα εχω στο τσεπακι μου :(

swl1p3.png

Καλησπερα κοριτσακια

Αντ ζη μη στςνιχωρθεσαθ κ γω περασα κατι τετοιο πριν το δευτερο ολα γινοβται για ενα σκοπο κ καλυτερα νωρθς

Την επομενη ολα καλα θα πανε

Εγω πλεον σατ συν 4 κ αυριο μπαινω 25η βδομ

Να κλαψω η οχι?

Angie λυπαμαι πολυ για την απωλια σου, ομως ολα γινονται για καποιο λογο...Παλι καλα ηταν νωρις σχετικα, αφου εμεινες μια φορα μπορεις αλλες 1000αδες φορες...Κανε πολλες αγαπολυες με τον αντρουλη σου και τσουπ θα ερθει παλι!!!

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Τσα ήρθα από ψώνια πήρα το μπουφάν πήγαμε και στο ικεα είδαμε συρταριερα/αλλαξιερα με 90ευρωπουλα μ άρεσε θα το πάρουμε τον άλλον μήνα... :) είπα και στον άντρα μου πόσα πάνες αλλάζουν τα μωρά όταν γεννήθουν φρικαρε χε χε (σε ένα Σίτε λέει 10-12 πάνες την ημέρα) άρα σκέφτομαι να τα πάρουμε και εμείς όνλινε..

Εφαγα τορτελινια και βαφλα με κεράσια. Και για σβήσιμο πηραμε κινέζικο :) :) :)

Εγώ από την αρχή είχα κοιλίτσα τώρα έχει γίνει πιο στρογγυλή.. . Παρατήρησα κάτι φλεβιτσες στο δεξί μου μπουτι μόνο τι να ναι άραγε :ο

Αντζυ μου σ εύχομαι σύντομα να ξαναμεινεις έγκυος και να ναι γερό κ δυνατό.. :)

Επεξεργάστηκαν by Taniou
διόρθωση

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Angie μου λυπαμαι πολυ.θα προσθεσω κ εμενα στις κοπελες που εχασαν ενα μωρο αλλα σε πιο προχωρημενη κυηση κ μαλιστα πριν λιγους μηνες.μου φαινοταν αδιανοητο να ξαναμεινω εγκυος ομως η φυση ξερει τι κανει...εγω εμεινα αμεσως μολις ενιωσα ετοιμη...ολα καλα θα πανε κοπελα μου!να εισαι ηρεμη κ να περνας καλα την καθε σου μερα με τον αντρουλη σου κ το μωρο ειναι καπου πιο κατω.

Taniou κ εγω μολις του ειπα 12 επαθε φρικη.κ μαλιστα δεν πιστευε οτι τι 12 αφορα νεογεννητο....ε ρε γελιο που θα κανουμ τοτε με τις εμπειριες μας κ τους αντρες μας.

Taniou κ εγω μολις του ειπα 12 επαθε φρικη.κ μαλιστα δεν πιστευε οτι τι 12 αφορα νεογεννητο....ε ρε γελιο που θα κανουμ τοτε με τις εμπειριες μας κ τους αντρες μας.

Εδώ Γερμανία έχει ένα μαγαζί rossmann λέγεται τα organic σαμπουάν τα περνώ με 89λεπτα είδα pampers με 8 ευρώ μικρό πακέτο κ μεγάλο πακέτο με 17 ευρώ εγώ να δεις πόσο φρικαρα με της τιμές..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Πλάκα κανετε ότι αλλάζουν 12 πάνες τη μέρα!! Δεν το ήξερα!! Με ρώτησε κιολας και του είπα δεν ξέρω κάπου στις 7 πάνες του λέω φαντάζομαι!! Απά πα θα πάθει αν του το πω!!

Τανιου μου μια χαρα ή βολτιτσα σου ή συρταριερα ποσά συρτάρια έχει ? !! Εφαγες κιόλας απ όλα τα καλά!! Οι φλεβιτσες είναι από την έντονη κυκλοφορία του αίματος έχω κ εγώ πολλές!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Πάντως από της μία το μεσημέρι (2 ώρα Ελλάδος) μέχρι τώρα που ήρθαμε πέθανε η μέση μου έχω ένα μήνα να κάνω όλα τα ψώνια για το μωρό γιατί με την κοιλιά στο στόμα με αυτήν την μέση δεν πάω πουθενά!!!!!

Και όσες παλιές λένε να μην αγοράζουμε πράγματα για το μωρό από τώρα για προληπτικά μαμπο τζαμπο λέω εγώ αρνητική σκέψη είναι το να μην αγοράσεις πράμα για το μωράκι από τώρα...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...