Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Ναι είναι 2 πλες μέσα οι ενέσεις !! Ευτυχώς μου τις γράφει 0% και δεν πληρώνω τίποτα!! Φαντάζομαι κ εσένα !! Θέλω να ξεκινησω να κάνω στο μπράτσο Ρεγγίνα μου αλλά δεν ξέρω θέλω μια φορά να μου την κάνει κάποιος για να δω!!

Τι ώρα την κανείς?

Βαλεντίνα εσύ εννοεις για τις πάνες ότι είναι πολλές μέσα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα... σας διάβασα στα γρήγορα γτ ακόμα ο μικρός μ ταλαιπώρείται...έχει ήπια βρογχίτιδα και ο βήχας καλά κρατεί!!! Εμένα πάλι με έπιασαν τα λαιμά μ και άρχισε η καταρροή...γκρρρρ...τα νεύρα μ...μαύρο χειμώνα θα περάσουμε με τις ιώσεις!!!! παρήγγειλα και εγώ τις agnotis χτες και λογικά αύριο θα τις έχω! Βέβαια προμηθεύτηκα και pampers χτες απο το σούπερ που είχε προσφορά για την νύχτα! Ούτε εγώ έχω κοιλιά...και όλοι το ίδιο πράγμα...θα το χωνέψεις???? Εγώ απο κιλά τώρα ξεκινάω...βέβαια έχω 4 εναπομείναντα απο την 1η...δ βαριέσαι...εγώ άρχισα να μαζεύω τα ρούχα του μικρού και επι της ευκαιρίας θα δω και τα μικρότερα για το μωρό...σπανακόρυζο σήμερα το πρόγραμμα...

cPQop2.png2orjp2.png

Περαστικά σας Μαρακι!! Πωπω πολύ ταλαιπωρία με τον μικρό που θα πάει θα περάσει.

Ναι για τις πάνες ρωτάω!!

Εμένα τώρα έχει καμία βδομάδα πήραν χαμπάρι ότι είμαι έγκυος οι άσχετοι. Οι υπόλοιποι δούλεμα κανονικό που δεν είχα κοιλιά. Φίλοι μας άντρες τεντωναν τη δική τους την ανύπαρκτοι και μου έλεγαν εμείς έχουμε μεγαλύτερη!! Αντρική καφρίλα τι να πω... Χαχαχα!!

Περιμένω ο άντρας μου να πάει να πάρει το παστίτσιο από τη γιαγιά!!!

Αύριο πρώτα ο Θεός λέω να κάνω κοτόσουπα... Ο καιρός είναι ταμάμ!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ωχ βρε Μαράκι....περαστικά σας!!Κι εμένα είχε συχάχι και τώρα του χει μείνει βήχας!Απο χτες μου λέει ότι τον ενοχλεί το αυτί του...αν συνεχίσει θα τον πάω στο γιατρό γιατί εχλουμε και μια ευαισθησία με το αυτάκι μας!

Χαχαχαχα φουντούκι είμαι κι εγώ,αλλά κι εσύ δεν πας πίσω!!Βλέπεις Βαλεντίνα??Δεν γράφω μόνο εγώ περίεργες λέξεις!!Το φουντούκι μας φτιάχνει και δικές της!!Χαχαχαχα!!Αυναχίσω!!Άκου εκεί συνδιασμός!!

Λέω να παραγγείλω κι εγώ αυτές τις πάνες για τον μικρό....μεγάλο τώρα πια!!για το μωρό λέω να τις αφήσω για το τέλος!Να ξέρω πάνω κάτω το βάρος που θα γεννηθεί!Ο γιος μου γεννήθηκε 2840 και στο newborn επέπλεε!!

Εμένα η κοιλιά μου είναι λιγάκι αστεία!!Σαν να κατάπια μπάλα...έτσι ήταν και στην πρώτη εγκυμοσύνη!!Έχω πολύ γέλιο!!

Μακον μου κι εγώ σ αυτην την εγκυμοσύνη είμαι λιγάκι κάπως!στην πρώτη πετούσα!!

Από ψώνια λέω να ξεκινήσω από τον άλλο μήνα να δω τι μου λείπει...καλά που είναι κι αυτό αγοράκι γιατι και στο γιο μου από ρουχαλάκια δεν είχα πάρει τίποτα ουδέτερο!!Όλα φωνάζουν από χιλιόμετρα τσουτσούνι!!Θέλω πριν τα χριστούγεννα πρώτα ο Θεός να τα χω έτοιμα...!!

Ξαφνικά συννέφιασε κι εδώ και έπιασε αέρας...πάω να φάω τον τραχανά μου!!

5cPOp3.png

Καλησπέρα κ απο εμένα όμορφες!! Σημερα το μενού το διαιτητικό μπιφτεκακια με σαλάτα !

Εγω ειχα κιλά απο πριν την εγκυμοσυνη κ ετσι η κοιλιά μου φαινεται τερααααστια!!! Το καλο ειναι πως οτι πηρα αυτούς τους 7 μήνες τα πηρα κοιλιά..τα ρούχα μου κατα τα αλλα μου κάνουν κανονικα. Ετσι λοιπόν η κοιλιά τούρλα!!!!

Βαλεντίνα μου κ εγω εχω το ίδιο πρόβλημα με τα χέρια...το πρωί που ξυπνάω δεν μπορω καν να κλείσω τα δάκτυλά μου κ σκέφτομαι το ίδιο...πως θα σηκώνω τον μπεμπικο;;;

Χαίρομαι που κανει κρύο εκεί που είστε βρε κορίτσια!! Εδω αθηνα ακομα ζέστη εχει...κ εγω περνάω κλιμακτήριο προφανώς γιατι εχω πεθάνει καίγομαι!!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Εγω στον γιο μου στον μηνα που ειμαι τωρα ειχα κοιλαρα με ολη την σημασια της λεξης...Απο κιλα τοτε μια χαρα ημουν, τον τελευταιο μηνα εβαλα 20 κιλα λογο κατακαρτησης οπως εχω πει...

Τωρα ειμαι στα +5 και εχω αρχησει και ξεφουσκωνω απο την κατακρατηση και φαινεται τρομερα η διαφορα πανω μου..ειδικα μολις πηρα το αλμπουμ του γιου μου απο την βαπτιση του τρομαξα...Μου το αναγνωριζουν ολοι και μου το λενε συνεχεια ακομα και ο γιατρος μου χαρηκε για την αλλαγη μου και εγω ακομα περισσοτερο!!!!

οσο για το μωρο ποσο μεγαλο θα βγει δεν εξαρταται απο την κοιλια της μαμας..

Εδω ανοιξαν οι ουρανοι για πολυ βροχη...εχει και δροσουλα..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Τόσο πολύ βρε Κουτσούνι??Και για την άτιμη την κατακράτηση τι να κανεις??Μια φίλη μου τους δύο τελευταίους μήνες έκανε κι εκείνη τρλή κατακράτηση και πήρε 30.τώρα είναι στον πέμπτο και δεν έχει βάλει ακόμα.Κι εδώ για βροχή το πάει!!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εμενα Χριστινακι συνεχεια χαμηλα χτυπαει. Η στο υψος του αφαλου η λιγο παρακατω. Ψηλα δεν χτυπαει τοσο συχνα. Μην αγχωνεσαι. Ολο τουμπες ειναι.

Κοριτσια ατιμο πραμα τα κιλα.... Το πως μπαινουν ουτε που το παιρνουμε χαμπαρι.... Σημερα το προγραμμα ειχε σιδερωμα. Το ειχα φορτωσει στον κοκορα και μαζευτηκαν. Τωρα με επιασε νυστα...

HmwTp3.png

Χριστίνα μου κι εγώ από τότε που τον ένιωσα όλο χαμηλά είναι!!νιώθω ποδαράκια εκεί κοντά στον αφαλό,αλλά τις υπόλοιπες κινήσεις τις νιωθω πολύ πολύ κάτω!!νομίζω πιο κάτω δεν πάει!!

Κάθυ κι εγώ έχω ένα σωρό για σίδερο...όλο λέω αύριο κι όλο βαριέμαι!!

5cPOp3.png

Αχ βρε κορίτσια δεν ξέρετε πως φοβήθηκα!! Ειναι κ πιο ήσυχος σημερα ίσα που τον ακούω κ τα χρειάστηκα.

Σίδερο εχω κι εγω σημερα αλλα καθολου δεν το θελω :(

fEEap3.png

l3Yip3.png

Μαρακι μου περαστικά σας !! Σας έπιασε και τους δύο!! Αν θα κρυώσει καλά ο καιρός θα σταματήσουν οι ιωσεις τώρα ο καιρός είναι μια ζέστη μια κρύο και έχουν εξερση οι ιωσεις!! Με το κρύο σκοτώνονται όλα τα μικρόβια!! Υπομονή ο μικρουλης θα αποκτήσει αντισώματα!!

Αννουλα και σε εσάς περαστικά !! Αχ το αυτακι πονάει άσχημα αν σε πιάσει εγώ έτσι ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα!! Να τον πας να σας δώσει καμία σταγονιτσα!!

Άσε ο κορεκτορας μας ντροπιασε για άλλη μια φορά !!χαχαχα μερικές λέξεις θα μείνουν στην ιστορία του καφέ μας!!

Χριστινακι κ εγώ τις περισσότερες φορές νιώθω χαμηλά κλωτσιές και στο πλαι στον αφαλο αλλά συνήθως χαμηλά !! Μην τρομαζεις γυρίζουν συνέχεια ποτέ χαμηλά ποτέ ψηλά θα χτυπάνε!!

Εμένα κορίτσια μου σιδερωνει η πεθερά μου αλλά μόλις γεννησω θα τα αναλάβω όλα εγώ και το σίδερο και το μαγείρεμα τα πάντα τώρα δεν μ αφήνουν τίποτα να κάνω!!

Τα κιλακια κορίτσια για πλάκα μπαίνουν και ειδικά ή κατακράτηση γίνεται χωρις να το καταλάβεις!! Εγώ με τις ορμόνες στην αρχή που έπαιρνα είχα κάνει μια κοιλαρα πιο μεγάλη από ότι είναι τώρα είχα τρομερό πριξιμο χωρίς να τρώω αλμυρά μου τα είχε απαγόρευση αλλά μόλις τις σταμάτησα ξεφουσκωσα !! Τώρα κανένα αλμυρακι το τρώω έχω και υπόταση λίγο να με ανεβάζει!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ βρε κορίτσια δεν ξέρετε πως φοβήθηκα!! Ειναι κ πιο ήσυχος σημερα ίσα που τον ακούω κ τα χρειάστηκα.

Σίδερο εχω κι εγω σημερα αλλα καθολου δεν το θελω :(

Μην φοβάσαι 3 μέρες και εμενα πολύ ήσυχη ίσα που την ένιωθα αν ξαπλωνα αλλά με καθησύχασαν τα κορίτσια ήπια και κρύο νεράκι έφαγα και λίγη σοκολατιτσα και τσουπ τσουπ έκανε σιγά σιγά την εμφάνιση της!! Είναι με τις μέρες τους και τα κέφια!! :P

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...