Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Aννουλα μηπως σε τριγυρνει καμια ιωση μωρε ?????Πηγαινε να ηρεμησεις και να σε καθησυχασει.

Μπουφαν μη φανταστειτε τα χοντρα τα χειμωνιατικα αλλα τα φθινοπωρινα.Απο το μπαλκονι εχω προσβαση σε δρομο κεντρικο.Ολοι φορανε και φυσικα βρεχει....επιτελους !!!

εμενα μερες με πονανε οι καρποι και τα δαχτυλα αλλα μονο στις κινησεις και ξεχασα να το πω στο γιατρο.Και ενα μποκαλι νερο να ανοιξω ποναω ,οταν τα κλεινω και τα ανοιγω....Ελπιζω μη μου εκδηλωθει καμια αρθριτιδα στην εγκυμοσυνη

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουντουκι μου ευχομαι να απαλλαγης απο τις ενεσεις!!!

Πηρα τον ντοκ ν του πω οτι και η καλλιεργεια ουρων βγηκε αρνητικη του ειπ και για τα χερια.Λοιπον εχω συνδρομο καρπιαιου σωληνα λογω εγκυμοσυνης ,ειναι λεει οιδημα κι ας μην ειναι εμφανες θα χειροτερεψει και θα περασει 10 μερες μετα τη γεννα... Τις πρωτες 10 μερες πως θα αγκαλιαζω τον πιγκουινο??

AoL1p3.png

Ρεγγίνα μου εγώ έχω τις αδερφής μου αλλά είναι όλα γαλάζια έχει αγοράκι τα λευκά τα φακελακια και όλα τα ουδέτερα θα τα πάρω όπως επίσης αποστειρωτη θα μου δώσει για μετα τον θηλασμό πάνες όσες έχει να μας ταιριάζουν και ότι άλλο βρω μέσα στις σακούλες που με βολευει θα το κρατήσω !! Επίσης ή φίλη μου έχει κόρη και μου έχει δώσει όλα της τα ρούχα και μπουφανακια ολόσωμα και σάκο για τον ύπνο που μπαίνουν ολόκληρα μέσα και είναι μόνο το κεφαλακι και τα χερακια έξω αλλά αυτό που με ξετρελανε είναι τα σκουφακια και οι κορδέλες !!

Πάλι θα πάρω πράγματα όπως κουβερτακι αλλά τα περισσότερα θα τα μαζεψω από γύρω !!

Κ εσύ μην πάρεις υπερβολικά γιατί θα μαζέψεις πολλά δώρα και θα έχεις ρουχακια που δεν προλάβει ο μπεμπακος σου να τα βάλει!!

Αννουλα μου μια φίλη που ήταν έγκυος πριν από ένα χρόνο μου ελεγε ότι είχε μεγάλο πρόβλημα με τα πλευρά της μεγάλωνε οι κοιλιτσα της και την χτυπούσε εκεί !! Και από μια άλλη διάβασα ότι είχε καβαλήσει κοντά το νεφρό της και είχε πόνους !! Πάντως μην αγχωνεσαι σίγουρα θα έχει ο ζουζουνος καμία περίεργη θέση και σε ενοχλεί!! Αν οας γιατρό να μας πεις !! Και τι μεσημέρι κοιμησου να ξεκουραστείς λίγο !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Όταν θα τον πάρεις αγκαλιτσα τον πιγκουίνο θα σου περάσουν όλα Βαλεντίνα μου!!

Πάντως βλέπεις τον πήρες τηλέφωνο και είχες απάντηση να σου δώσει και να ησυχάσεις εγώ αν τον έπαιρνα θα μου έλεγε πήγαινε σε ένα ορθοπεδικό χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

γεια σας και απο μενα με την μικρη δεν προλαβαινω ουτε να σας διαβασω πχ ολο το σκ δεν μπηκα! χθες λοιπον το πρωι πηγα ικα για να περασω επιτροπη για τον αυγουστο....το απογευμα πηγα στην αιματολογο και μου εγραψε εξετασεις και μετα πηγα στα h&m και πηρα 3 μπλουζακια φανελακια φορμα κολαν ζακετα μακρια σουτιεν....δεν μου εκανε τιποτα απο τα ρουχα μου! τωρα θα ξαναπαω αλλη μια να παρω ενα παντελονι βλακεια που δεν πηρα χθες αλλα κουραστηκα και ηθελα να φυγωωωω ουφ σ αυτην την εγκυμοσυνη νιωθω πολυ βαρια νιωθω πιεση χαμηλα και γενικα περπαταω αργα...ο αντρας μου με λεει turtle... βλεπω αλλες στο δρομο με κοιλια τουρλα και πανε σιφουνας και εγω περπαταω αργα αργα...τι να πω

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

fountouki εγώ δεν ξέρω αν είναι μπέμπης ή μπέμπα... όπως κ να έχει τα χοντρά θα τα πάρω ουδέτερο χρώμα κ απο ρουχαλάκια τα βασικά για τις πρώτες μέρες....

έχουν μωράκια οι φίλες μου αλλά πάνε για δεύτερα...οπότε θα τα πάρω όλα απο την αρχή

Innohep κάνεις;εγώ θα τις κάνω σε όλη την εγκυμοσύνη κ για κάποιες μέρες μετά...μακάρι να τις σταματήσεις...

Κοριτσια μου δοκιμασα κιολας τα μπιμπιλινα ειναι πανεμορφα, τρομερα σχεδια πανω, απορροφητικα, ελαστικα στο πλαι ειμαι πολυ ευχαρηστημενη..μοιαζουν πολυ με τα pampers...Χαθηκε ο κοσμος να τα ανακαληψω λιγο νωριτερα εχω δοκιμασει ολες τις πανες που υπαρχουν στην αγορα και καμια δεν μου εκανε...

Σας τις συστηνω ανεπιφυλακτα...

Τον αλλο μηνα θα κανω και μια καλη παραγγελεια για την μικρη μου, γιατι στην αρχη φευγουν 100νταδες μπιμπιλινα δεν προλαβαινεις, και καλο ειναι να υπαρχουν στο σπιτι..αν και σε 3 μερες ειναι στο σπιτι σου...!!!!

Σημερα φακες θα κανω, ευκολο και γρηγορο, δεν εχω και τιποτα αλλο πρεπει να παμε σουπερ...

Οσο για τα ψωνια και εγω στο πρωτο μου ψωνισα κανονικα η μανα μου και η πεθερα μου, μου φωναζαν οτι ειναι γρουσουζια και τετοια αλλα εγω δεν τα πιστευω, δεν θα παω να σεικωσω και τα μαγαζια απο τον 3ο μηνα αυτο εννοειται αλλα εμεις κοντευουμε το 7ο μηνα, μια χαρα μηνας ειναι τοτε πηγα και στο πρωτο μου...Μετα πιανουν τα κρυα που να βγεις εξω,ασε που δεν θα μπορουμε να παρουμε και τα ποδια μας οσο φουσκωνουμε (οσες εχουν κοιλουμπινι) και αμα σου εμφανιζονται και ευκαιριες μπροστα σου γιατι οχι...οπως τωρα το Emmaki με το παζαρι...

Στην αρχη οι λιστες ειναι σουπερ ντουπε μεγαλες χαχαχα

Ειδικα αμα δεν εχεις και καποιον να σου δωσει μερικα πραγματα εκει χανεις τον μπουσουλα...σιγα σιγα τα μαζευεις ομως!!!

Θα κανουν και κανενα δωρακι οι παππουδες τι στο καλο..

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Χαχαχα μακον πλάκα έχουν οι αντρες μας δεν καταλαβαίνουν πως νιώθουμε!! Εσυ πήγαινε αργά και μην σε νοιάζει!! Με γεια τα καινούργια καλοφορετα !! Εγώ πηγα το Σάββατο δεν δοκιμασα τίποτα και τα μισά θέλουν γύρισμα οπότε το Σάββατο ξανά θα πάω!!

Πω πω θυμήθηκαν τώρα τι μου είπε ο δικός μου και γελαω , το καλοκαίρι λέει που θα έχει και κορμαρα θα βγαίνει με την κόρη του φωτογραφίες στην παραλία και του λέω και την μαμά θα την βγαζετε φωτογραφίες από το λαιμό και πάνω χαχαχαχαχαχα με τα κιλά που θα έχω πάρει δεν θα είμαι για ολόσωμες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

fountouki εγώ δεν ξέρω αν είναι μπέμπης ή μπέμπα... όπως κ να έχει τα χοντρά θα τα πάρω ουδέτερο χρώμα κ απο ρουχαλάκια τα βασικά για τις πρώτες μέρες....

έχουν μωράκια οι φίλες μου αλλά πάνε για δεύτερα...οπότε θα τα πάρω όλα απο την αρχή

Innohep κάνεις;εγώ θα τις κάνω σε όλη την εγκυμοσύνη κ για κάποιες μέρες μετά...μακάρι να τις σταματήσεις...

Ναι innohep 0,35 αχ κ εσύ κανεις? Σώσε με που τις κάνει μωρέ?? Κάθε μερα ψάχνω αχτύπητο σημείο έχει μελανιασει ή κοιλιά μου !! Εσυ έχεις θρομβοφιλια?? Έκανες εξέταση?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου δοκιμασα κιολας τα μπιμπιλινα ειναι πανεμορφα, τρομερα σχεδια πανω, απορροφητικα, ελαστικα στο πλαι ειμαι πολυ ευχαρηστημενη..μοιαζουν πολυ με τα pampers...Χαθηκε ο κοσμος να τα ανακαληψω λιγο νωριτερα εχω δοκιμασει ολες τις πανες που υπαρχουν στην αγορα και καμια δεν μου εκανε...

Σας τις συστηνω ανεπιφυλακτα...

Τον αλλο μηνα θα κανω και μια καλη παραγγελεια για την μικρη μου, γιατι στην αρχη φευγουν 100νταδες μπιμπιλινα δεν προλαβαινεις, και καλο ειναι να υπαρχουν στο σπιτι..αν και σε 3 μερες ειναι στο σπιτι σου...!!!!

Σημερα φακες θα κανω, ευκολο και γρηγορο, δεν εχω και τιποτα αλλο πρεπει να παμε σουπερ...

Οσο για τα ψωνια και εγω στο πρωτο μου ψωνισα κανονικα η μανα μου και η πεθερα μου, μου φωναζαν οτι ειναι γρουσουζια και τετοια αλλα εγω δεν τα πιστευω, δεν θα παω να σεικωσω και τα μαγαζια απο τον 3ο μηνα αυτο εννοειται αλλα εμεις κοντευουμε το 7ο μηνα, μια χαρα μηνας ειναι τοτε πηγα και στο πρωτο μου...Μετα πιανουν τα κρυα που να βγεις εξω,ασε που δεν θα μπορουμε να παρουμε και τα ποδια μας οσο φουσκωνουμε (οσες εχουν κοιλουμπινι) και αμα σου εμφανιζονται και ευκαιριες μπροστα σου γιατι οχι...οπως τωρα το Emmaki με το παζαρι...

Στην αρχη οι λιστες ειναι σουπερ ντουπε μεγαλες χαχαχα

Ειδικα αμα δεν εχεις και καποιον να σου δωσει μερικα πραγματα εκει χανεις τον μπουσουλα...σιγα σιγα τα μαζευεις ομως!!!

Θα κανουν και κανενα δωρακι οι παππουδες τι στο καλο..

Κουτσουνι μου από που τις παρήγγειλε? Για την μικρή τι νούμερο θα πάρεις ? Ποσά πακέτα πολύ μικρά πρέπει να πάρουμε? Την αδερφή μου τα πολύ μικρά την έμειναν όλα σχεδόν γιατι γεννήθηκε 4040 οπότε πως να υπολογισω για να τα πάρω?

Tbinp3.pngNttep2.png

Ρεγγινα εμενα με λεει παπια και κοροιδευει πως περπατω....Ποιος ????ἍΥΤΟΣ που με ενα συναχι τα παιζει και η θ του βγει δυστροπια που θες να τον κοπανησεις με τηγανι ή θα του βγει να του κανεις αγκαλιες όλη την ωρα !! Ασε δε που μου τη λεει και για την τριχα ....δε θα γεννησω ???? Η εκδικηση τρωγεται κρυα εγω δε ξεχναω...χαχαχχα!!!!!

Καλα Φουντουκι εσενα θα σου εκλεινε και το τηλεφωνο .Ειπαμε αυτος ειναι προγραμματισμενος για αλλα ...μη τον ζαλιζετε λεμεεεεε...

Κουτσουνι για αρχη για πες ποσες να παρουμε για καθε νουμερο ?????Διαλεγεις τα σχεδια εσυ????Γιατι και το χεσ@μο το θελουμε να εχει στυλ...αμμμμμ πως !!!

12 του μηνα που θα παμε στη μανα Σαλονικη θα παω και γω να ψωνισω γιατι δε με βλεπω καλα....

AoL1p3.png

Κουτσουνι εχεις υπολογισει ποσες πανες τον μηνα χρειαζεσαι περιπου; Γιατι ειδες ο agnotis σου λεει καθε ποτε θες να στα στελνουν.

Αααα Βαλεντινα με γεια σου. Θα περασει μετα την γεννα. Θα ειναι ελαφρουτσικος και θα μπορεις να τον σηκωνεις...

Κι εγω το ειχα αυτο με τα ψωνια που λετε. Αλλα τωρα που ψωνισα και μου εφυγαν τα πρωτα 100 ευρω για τον μπεμπουλη το ξορκισα το κακο..... Περιμενω τα επομενα τωρα. Και οταν τα τελειωσω ολα δεν θα περνανε οι μερες να τον παρω αγκαλιτσα....

HmwTp3.png

τις ίδιες κάνουμε...όπου βρω κενό την κάνω...δεν μελανιάζω πάντα αλλά χτυπάω αγγειάκι που κ που....

λόγω του ιστορικού της αποβολής τις κάνω (δεν μπαίνω σε στανάχωρες λεπτομέρειες)....

εξετάσεις για θρομβοφιλία αποφάσισα να μην κάνω γιατί δεν ελέγχονται όλοι οι παράγοντες κ μπορεί οι εξετάσεις να είναι καλές αλλά να υπάρχει θέμα με κάποιον απο τους υπόλοιπους... οπότε όλοι οι γιατροί που συμβουλεύτηκα μου είπαν οτι πρέπει να τις κάνω μέχρι τέλους κ έτσι πράττω fountouki μου...

στην αρχή δεν μπορούσα καθόλου...πήγαινα σε φαρμακείο...τώρα μία κ έξω...

εσύ πως και τις άρχισες; προληπτικά κ κάνεις την εξέταση για να δεις αν θα τις συνεχίσεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...