Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εγώ ακόμη να πάω έχω στης 8 ραντεβού κ δεν περνάει ή ώρα!! Ο δικός μου μου είπε κιόλας ότι προλαβαίνει να πάει κ στο γυμναστήριο ακόμη να έρθει ! Ή Γεωργία που είναι κορίτσια 8μιση το πρωί είχε ραντεβού! Ή Άννα 5 μισή είχε θα είναι εκεί ακόμη!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια,

Καλά αποτελέσματα Γεωργία και Άννα να έχετε. Εγώ έχω μια έρωτηση? Η Κοιλίτσα σας έχει καμιά διαφορά απο πριν? Εγώ σε αυτην την βδομάδα βλέπω διαφορα. Ειδικά αν φάω αμέσως φουσκώνει το πάνω μέρος της κοιλιάς μου. Μέχρι τώρα έχω βάλει 1 κιλό αλλα φαίνετε πως το πείρα όλο στην κοιλία και στήθος. Επίσης δεν μου κάνει πιά η βέρα μου. Έχω μία κουραση και υπνηλία ακόμα και τώρα αλλά λίγο καλυτερα απο τις προηγούμενες μέρες. Τα νεύρα μου είαναι τεντομένα και υπομονή 0. Θέλω να γίνονται όλα με την πρώτη φορά που θα το πώ. Εάν δεν γίνει αρχίζω να φωνάζω και αισθάνομαι πως θα σκάσω απο τα νευρα. Αισθάνομαι μιά σκυλα καμιά φορα και δεν το είχα σε άλλες εγκυμοσύνες. Βέβαια μετα ζητάω συγνώμη και αυτός που τα ακούει είναι ο άντρας μου ο καημένος . Εγώ θα πάω στον γιατρό σε μιά βδομάδα γιατί μετά φεύγω, πετάμε στην Ελλάδα. Έχω να πάω σπίτι μου απο τον Μαρτι του 2014. Εμένα πάντως ούτε η κοιλά με πονάει ουτε το στήθος Βαλεντίνα μου. Το στήθος μου πονούσε μόνο στην πρώτη εγκυμοσύνη. Καταλαβαίνω πως είμαι έγκυος επειδή ζαλίζομαι και νιώθω εξάντληση.

με παρηγορεις αφανταστα !!Και γω στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα πολυ εντονα συμπτωματα .Τωρα τπτ χαλαρα !Απο νευρα δεν εχω αλλαμε πιανει παραπονο.Προχθες ποθ ηρθε ο αντρας μου με επιασαν κατι κλαμματα και ενα παραπονο που ενιωθα τα νευρα της κοιλιας φτανα στο κεφαλι!!!καλη επιστροφη !!Μεγαλη υποθεση το σπιτι μας...

AoL1p3.png

Καλησπερα κοριτσακιαα!! Λοιπον χαθηκα, ας πω τα νεα μου: αρχικα ημουν δυο μερες με πυρετο, ευτυχως ομως με δυο ντεπον και κρυα ντουζ επεσε εντελως! Το σαββατο ειχαμε παει σε ενα γαμο, αντε και στα δικα μας οσες ακομα δεν εχουμε κανει γαμο χαχαχα. Και σημερα πηγα στο μαιευτηριο επιτελους!!!!! Πηρα τις γενικες αιματος που ειχα κανει, ολα καλα, μονο χαμηλο αιματοκριτη και γλυκοζη, θα διορθωθουν! Και παμε στην αυχενικη: ξαπλωνω εγω ωραια και καλα και βλεπουμε νινακιιι!!! Ανθρωπακι ολοκληρο, χερακια, ποδαρακια, καρδουλα, στομαχακι. Αλλα το ατιμο εκανε κωλοτουμπες ολη την ωρα και δςν αφηνε το γιατρο να.μετρησει. οποτε διακοψαμε, πηγα και η πια μια γλυκια σοκολατα, περπατησα λιγο και πηγαμε παλι. Και μετα ηταν τοσο ησυχοο!!! Ειδαμε εγκεφαλο, ρινικο οστο, ουροδοχο κυστη, ολα! Και το αποτελεσμα της εξετασης 1,4. Τελειο μου εοπε ο γοατρος. Ρωρα θα περιμενουμε και το papp-a

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Συγχαρητήρια γεωργία μου όλα μια χαρά!!! Χαρηκα παρά πολύ!! Εύχομαι από δω κ πέρα να κυλήσει γρήγορα ο καιρός και να το πάρεις αγκαλιτσα!! Φεύγω κ εγώ για τον γιατρό!! Εύχομαι μόνο τέτοια καλά νέα να φέρουμε όλες!! Θα μπω αργότερα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Συγχαρητήρια γεωργία μου όλα μια χαρά!!! Χαρηκα παρά πολύ!! Εύχομαι από δω κ πέρα να κυλήσει γρήγορα ο καιρός και να το πάρεις αγκαλιτσα!! Φεύγω κ εγώ για τον γιατρό!! Εύχομαι μόνο τέτοια καλά νέα να φέρουμε όλες!! Θα μπω αργότερα!!

Περιμενουμε νεακιαα, καλη εξεταση!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακιαα!! Λοιπον χαθηκα, ας πω τα νεα μου: αρχικα ημουν δυο μερες με πυρετο, ευτυχως ομως με δυο ντεπον και κρυα ντουζ επεσε εντελως! Το σαββατο ειχαμε παει σε ενα γαμο, αντε και στα δικα μας οσες ακομα δεν εχουμε κανει γαμο χαχαχα. Και σημερα πηγα στο μαιευτηριο επιτελους!!!!! Πηρα τις γενικες αιματος που ειχα κανει, ολα καλα, μονο χαμηλο αιματοκριτη και γλυκοζη, θα διορθωθουν! Και παμε στην αυχενικη: ξαπλωνω εγω ωραια και καλα και βλεπουμε νινακιιι!!! Ανθρωπακι ολοκληρο, χερακια, ποδαρακια, καρδουλα, στομαχακι. Αλλα το ατιμο εκανε κωλοτουμπες ολη την ωρα και δςν αφηνε το γιατρο να.μετρησει. οποτε διακοψαμε, πηγα και η πια μια γλυκια σοκολατα, περπατησα λιγο και πηγαμε παλι. Και μετα ηταν τοσο ησυχοο!!! Ειδαμε εγκεφαλο, ρινικο οστο, ουροδοχο κυστη, ολα! Και το αποτελεσμα της εξετασης 1,4. Τελειο μου εοπε ο γοατρος. Ρωρα θα περιμενουμε και το papp-a

Μπράβο, Γιωργία, τέλεια τα αποτελέσματά σου!!! Έτσι να πάει όλη η εγκυμοσύνη!

Φουντούκι, καλή επιτυχία!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Μπράβο Γεωργία,

Είναι πολύ καλό το 1,4 δεν πρεπει νομίζω να είναι πάνω απο 2. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα απο τον γιατρό μου. Εσεις σίγουρα θα ξέρετε κλύτερα.

Καλή τύχη Φουντούκι!!!!!!!!!!

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Μπράβο Γεωργία,

Είναι πολύ καλό το 1,4 δεν πρεπει νομίζω να είναι πάνω απο 2. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα απο τον γιατρό μου. Εσεις σίγουρα θα ξέρετε κλύτερα.

Καλή τύχη Φουντούκι!!!!!!!!!![/QUOT

Δεν ξερω καθολου απο ποσοστα!! Απο κατι κοπελες ειχα ακουσει οτι μεχρι τρια πρεπει να ειναι αλλα δεν ξερω καθολου!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Πάει ανάλογα με την εβδομάδα που είσαι! Δεν είναι κακό και το μεγαλύτερο, αν συμβαδίζει με τη βδομάδα. Γιατί γίνεται από 11η ως και 14η και όσο περνούν οι εβδομάδες αυξάνεται.

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω κάτι. Ο γιατρός μου θα μου κάνει την αυχενική και είπε την αιματολογική να την κάνω την επόμενη. Αυτός όμως φεύγει διακοπές. Εγώ ξέρω την ίδια μέρα γίνονται

AoL1p3.png

Μπραβο κοριτσι!!! Τελεια!!! Ευχομαι ολο τετοια καλα νεα!! Περιμενουμε και την Φουντουκι και την Αννα!!! Εγω σκεφτομαι οσο μπορω να την καθυστερησω μπας και δω και το φυλλο!!!! Η τρελη!!!

Εγω σημερα εμαθα οτι ο γιατρος μου κανει και αυχενικη και β επιπεδου και ντοπλερ. Εκαναν κι αλλες εκει... Απλα δεν ειναι γεννετιστης. Εσεις που θα το κανατε στην θεση μου;;;

HmwTp3.png

Κορίτσια είμαι ξετρελαμενη!!!! Το νινακι ήταν πολύ καλά είναι σαν φασολάκι πλέον ή καρδουλα χτυπούσε σαν τρελή και με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στη γη!! Εύχομαι σε όλες σας να έχετε φαντάστηκα αποτελέσματα και θα είναι..... Ααααααααα μου το έβγαλε ο υπέρηχος 8 εβδομάδων αλλά ημερολογιακά είμαι 7+2μερες μου έδωσε ΠΗΤ 8\2 !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...