Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Χαχαχαχαχα αχ παναγιτσα μου!!! Να πάνε όλα καλά θεέ μου κ να τα κρατήσουμε γερά στις αγκαλιές μας κ ας ξενυχταμε!! Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ αγαπη..see u σε λίγες ώρες

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα !!

Καλέ βάσεις δεν φτάνει που ξενυχτατε ξυπνατε και πρωί!! Εγώ πάλι δεν μπορώ να κρατήσω εκείνη την ώρα πάντα με παιρνει ο ύπνος και θέλω να κάνουμε παρέα!!

Έχει κρύο σήμερα αναψαμε λίγο το κλιματιστικό στην ζέστη!! Αν από τώρα αρχίσουμε να ανάγουμε καλοριφέρ καηκαμε! Και είπανε ότι θα έχει βαρύ χειμώνα φέτος !! Μας βλέπω να γεννάνε με χιόνι!!

Κατά τα αλλά τι κανετε σήμερα??

Καλέ ή jo θα έρθει κατευθείαν για την β επιπέδου?

Tbinp3.pngNttep2.png

Τωρα εγω τι να πω?????Με επιασεμπουκωμα απο τη βρωμουγρασια εδω τρομαξα να κοιμηθω και δεν μπηκα να δω οτι ησασταν νυχτοπουλια...ε και να ημασταν κοντα !!!

Αχχχχ! Αννουλα μου υπομονη!! Εμενα δε με χαλαει οταν ο αντρας μου εχει υπηρεσια γιατι νιωθω ειναι στην πολη.Με εκεινη τη Λαρισα θυμαστε ...Σημερα Αννουλα ηδη τρεχει η πρωτη μερα μετρας αντιστροφα να γυρισει ! ποιος ξερει ο μπεμπης τι θεση πηρε και σε ζορισε????Αναγουλα παντως ειχα και εγω προχθες..

Καλημερα δεν ειπα !! Καλημερααααα

AoL1p3.png

Mεραααα κ σε σας ζουζουνες!!!

Ηρθε η μαμι μου με την θεια μου κ θα βουμε βολτα κεντρο..

Εγω κ η καθυ σημερα ημασταν βρυκολακες!!!

Εγω εχω μονιμο μπουκωμα απο αλερικη ρινιτιδα βαλε!!

Ποπο ειδα παντως καιρο εκει πανω εχετε χειμωνα απο τωρα!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου, τι κανετε????

Σημερα εχει ομορφη μερα ουτε ζεστη, ουτε κρυο κομπλε...

Οντως το εχουν πει μας περιμενει δυσκολος χειμωνας και με αγχονει, εμεις εδω στο Αργος εχουμε περιεργο κλιμα...παλι κλα φετος θα βαλουμε πετρελαιο γιατι με 2 μωρα δεν γινετε...

Emmaki μεγια τα καινουργια ρουχαλακια, αρχισες να κανει προικα του μικρου!

Πηρα τα μπιμπιλινα agnotis να τα δοκιμασω, πραγματικα ειναι πολυ φτηνα συμφερει παρα πολυ το εψαξα πολυ πριν τα παρω και εχουν φοβερες κριτικες απο αλλες μαναδες...μολις τα φορεσω στον γιο μου θα σας πω λεπτομερειες....

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλημερα κουτσουνι!!!!!

Ξερω οτι ψιλο ειναι νωρις αλλα δεν κρατιεμαι!!!

Λεω μερικες φορες μπας κ ειναι γρουσουζια αλλα μετα ψωνιζω παλι!!

Καλα εκανες κ τα παρηγγειλες γτ κ εγω αυτο περιμενα απο μια μανουλα να τα δοκιμασει γτ ειναι κ πιο φτηνα κ εχω ακουσει καλα λογια

wyEhp3.png

Καλημερα τσουπρες!!! Εδω ειμαστε κι εμεις... Ξενυχτησαμε και δεν μπορουσαμε να σηκωθουμε. Κουτσουνι ναι δοκιμασε και πες μας. Φουντουκι εσεις εκει μπορει και να γεννησετε με χιονι. Εγω εδω σιγουρα θα γεννησω με χιονι.... Εκτος αν πεσω στις αλκυονιδες μερες.... Θα εχουμε τα πιο χουχουλιαρικα μωρακιααααα.......

HmwTp3.png

καλημέρα κορίτσια....

koutsouni χθες τα κοιτούσα τα agnotis κ αναρωτιόμουνα....αναμένουμε λοιπόν γιατί είναι φτηνά κ ελληνικά.

Emmaki κ εγώ πολλές φορές έχω σκεφτεί αν είναι γρουσουζιά αλλά έχω καταλήξει στο εξής (μετά απο αυτό που πέρασα κ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη): Δεν μπορεί να είναι γρουσουζιά κάτι που σε κάνει να χαίρεσαι...επίσης αυτή τη στιγμή τα ψώνια είναι ένας απο τους λίγους τρόπους να δείχνεις πόσο αγαπάς κ πόσο ανυπομονείς για το μωράκι σου.

Όταν κάτι δεν πάει καλά υπάρχει κάποιος λόγος ακόμα και αν δεν είναι εμφανής και σίγουρα αυτός δεν είναι τα ψώνια...

Κ εγώ θα είχα εξορμήσει αλλά πήρα κάτι ροζ φορμάκια κ πήγα μετά στο γιατρό κ μου λέει ίσως είναι κ αγόρι...οπότε περιμένω την Β θα εξορμήσω... ο άντρας μου έχει φοβηθεί με τις λίστες μου κ γελάει...

Διαφημίσεις

Πωπω χειμωνας δε λες τιποτα ολοι στο δρομο ειναι με μπουφαν .Πολυ αποτομη αλλαγη...Σημερα θα φαμε παστιτσιο γιαγιας οποτε ειμαι ρεκλα !

Να τις δοκιμασεις τις πανες και να μας πεις Κουτσουνι περιμενουμε τα "αποτελεσματα" του γιου σου!

Ρεγγινα και γω ειμαι προληπτικη σε αυτο το θεμα αλλα μετα λεω να μη χαρεις λιγο ρε παιδι μου και το πριν??

AoL1p3.png

Χαχαχα Ρεγγίνα άμα γελάει ο αντρουλης είσαι σε καλό στάδιο το θέμα είναι να μην τους κοπεί το γέλιο με τα τόσα που έχουμε να πάρουμε για τα μπεμπουλινια και όχι περιττά τα βασικά !!

Κάθυ σωστά εσύ θα έχεις χιονακι όταν θα γεννήσεις αλλά και εγώ εδώ στο χωριό σίγουρα μας πιάνει πάντα!! Ή αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να μην έχει υγρασία ας έχει κρύο και αέρα αλλά όχι υγρασία για τα μωρακια μας δεν θα είναι καλό!! Θα εξοπλιστω με αφυγραντηρα !!

Σήμερα μακαροναδα με κιμά!! Βγήκαν και τα αποτελέσματα για τις ενέσεις το απόγευμα θα πάω να τα πάρω!! Για να δούμε..

Κουτσουνακι περιμένουμε εντυπώσεις από τις πάνες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τόσο χειμώνα έχετε; μπουφάν; αλήθεια;εμείς εδώ δροσούλα....

fountouki κάθε μέρα βγάζω κ άλλη λίστα... άσε! Εγώ δεν έχω τίποτα... κ κανέναν να μου δώσει οπότε είναι πολλά....

Καλημερούδια!!!Πριν λίγο ξυπνήσαμε!!Τρελό ξενύχτι πάλι....ούτε ξέρω τι ώρα και αν κοιμήθηκα!!Και εννοείται είμαι χάλια....όλο το βράδυ πονούσα την πλάτη μου ,τη μέση μου,την κοιλιά μου...ούτε που ξέρω πού?,Και σήμερα είμαι ακόμα χάλια...θα πάρω μετά το γιατρό μήπως πάω να με δει....

Χτες μου λεγε γι αυτές τις πάνες και μια φίλη μου...πρέπει να ναι καλές!Ακούγονται καλά λόγια...θα μας πει και το κουτσούνι εντυπώσεις!

Εδώ σήμερα έχει ζεστούλα...το βράδυ βάλαμε κλιματιστικό!Αμάν....δε λέει να χειμωνιάσει και το περιμένω πώς και πώς!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...