Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εεεε λειπει ο Μαρτης απο την Σαρακοστη;;;; Εδω περναμε καλα.... Εχω ενα στομαχι χαλια παλι.... Δεν ξερω υποπτευομαι οτι ο μπεμπης εχεξ αρχισει να ζοριζει ασχημα το στομαχι μου και δεν ειμαι για να κανω πολλες γουρουνιες..... Ζοριζομαι να μην παω να τα βγαλω ολα για να μην τον ζορισω...

HmwTp3.png

Για βραδυ μιση κρεπα εφαγα. Ημουν χορτατη βεβαια.. Το αισθανομαι βαρυ να με ζοριζει και να με πιεζει. Μου φερνει δυσφορια. Ισως να μην φταιει το νινακι αλλα η γουρουνα η μανα.... Δεν ξερω...

HmwTp3.png

Για βραδυ μιση κρεπα εφαγα. Ημουν χορτατη βεβαια.. Το αισθανομαι βαρυ να με ζοριζει και να με πιεζει. Μου φερνει δυσφορια. Ισως να μην φταιει το νινακι αλλα η γουρουνα η μανα.... Δεν ξερω...

Κάθυ μου έτσι είναι!!!

Για το στομάχι και η χθες που γουρουνιασα ένιωσα αναγουλα φοβερή και έφαγα λίγο γιαουρτακι.

Πάω σιγά σιγά ξανά για ύπνο. Πήρα και την τελευταία προγεστερονη... Αι στο καλό και με αυτή. Άτιμη ορμόνη. Και στην αρχή που την έπαιρνα μου είχε διαλύσει την ψυχολογία !!!

Μωρέ γενικά στην αδερφή δεν δίνω σημασία είμαστε και μακρυά απλά όταν μαυριζω πολλά περνάν από το μυαλό.

Σας καληνυχτίζω και σας φιλώ ανηψιουδια μου.... Μου χάχα!!! Τα λέμε το πρωί καλό ξημέρωμα να έχουμε!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινα δεν καταλαβα;;; Λες να ειναι τα νινακια ξ εμεις φταιμε που γουρουνιαζουμε;;;

Πηγαινε παρε αγκαλιτσα τον αντρα σου και τον μπεμπη σου και αυριο θα ξυπνησεις με αλλη διαθεση!!!!!! Καληνυχτα και καλη κεκουραση!!!!!

HmwTp3.png

Εμμμ μόνη μου πάλι μ αφήσατε....!!οκκ....σημερα η μέρα ήτανε χάλια!!!Από το πρωί δεν είχα τα καλά μου...κάπου μάλλον με ζορίζει ο μπέμπης κ ένιωθα κάπως όταν περπατούσα!Ήμουν έτοιμη να πάω στο γιατρό,αλλά μετά ένιωσα καλύτερα και ηρέμησα!Πριν λίγο που ξάπλωσα με πιασε πόνος στα πλευρά από πίσω και δεν λέει να περάσει...εν το μεταξύ θέλω και εμετό!Και τι έφαγα??μισό πιατάκι ρύζι που άφησε ο μικρός...!!Το πρωί φεύγει και ο άντρας μου και θα λείπει τρεις μέρες πάλι...Πάλι μοναχούλα και δεν το μπορώ καθόλου!!

Οουυυυυφ!!Δεν προβλέπεται καλή η βραδια απόψε!!

Αχ τον είπα τον πόνο μου!!Πάω κι εγώ σιγά σιγά μήπως κοιμηθώ!!Καλό μας βράδυ κοριτσάκια!!!!

5cPOp3.png

Αννουλα να μπαινεις να τα λεμε να μην αισθανεσαι μονη!!μεγαλωνει ο μπεμπης σου κ σε ζοριζει!!!

Οριστε εφυγε ο συζυγος για δουλεια,το ματι γαριδα τωρα!!!!γκρρρ

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εμμακι σε πηρα χαμπαρι....χαχαχχχαχαχ... Κι εγω σηκωθηκα να του ετοιμασω το φαι για την δουλεια γιατι βαριομουν το βραδυ και τωρα θα χαζεψω λιγο τηλ.να με παρει ο υπνος...... Ελπιζω συντομα.....

Αννουλα εσυ τα ξερεις καλυτερα γιατι τα ξαναπερασες. Αλλα ειναι ο μπεμπης που ζοριζει. Η θεση που παιρνει η λεκανη που ανοιγει.... Υπομονη!!! Θα εχεις το μικρο σου αντρακι για παρεα!!!!

HmwTp3.png

Χαχαχαχαχα καθυ!!! Είμαστε πολλές Αλλά είμαστε μακριά!!!!

Εγώ του είχα ετοιμάσει από χθες Αλλά σηκώθηκα για πιπι!!!άτιμη φύση Τώρα ειδικά με την εγκυμοσύνη Συνέχεια...

wyEhp3.png

Κι εγω 10 λεπτα πριν το ξυπνητηρι για τον ιδιο λογο ξυπνησα. Να δεις οτι τα μωρα μας θα ξυπνανε τετοια ωρα. Απο τωρα και μετα οργανωνουν το προγραμμα του υπνου και ο δικος μου τετοια ωρα ειναι ξυπνιος!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...