Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γεωργία μου ευχαριστώ πολύ!!!!

Εμμακι μεγεια τα ψώνια με το καλό να τα χαρείτε με το μπεμπακι!!!

Ξύπνησα στις 7 το απόγευμα και έχω μια διάθεση πολύ πολύ πεσμένη

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντίνα μήπως ξύπνησες απότομα;

Σήμερα ήταν καλή μέρα... έκανες εξετάσεις κ όλα ήταν καλά... οπότε ανέβα....

Αν δε σε πείραξε κανείς μάλλον είναι μια απο τις μεταπτώσεις της εγκυμοσύνης

Διαφημίσεις

Εμμάκι με γεια.... όλες ανυπομονούμε για τις αγορές.... κλασσικές γυναίκες... απλά βάζουμε τα μωράκια μας σε πρώτη μοίρα και θέλουμε να χαλάσουμε χρήματα μόνο γι' αυτά....

εγώ έχω ξεφύγει... κοιτάζω σαμπουάν κ κρέμες.... τελικά τις ελληνικές πάνες τις δοκίμασε κάποια μανούλα όπως είχα διαβάσει γιατί συμφέρουν (έτσι μου φαίνεται αλλά δεν έχω εμπειρία)

Αφήστε την έχω βγάλει όλη μέρα στο κρεβάτι λόγω των χθεσινών πόνων κ δε νυστάζω καθόλου...

Πήρα αυτό το ουτρο και έκανα βαρύ ύπνο και ξύπνησα χαλαρά.... Τώρα παίζει ο άντρας μου μουσική στην ηλεκτρική κιθάρα που έχουμε και κουνιέται ο μπεμπουλης...

Μωρέ να σκέφτομαι που δε ζουν οι γονείς μου να δούν τον εγγονό και αυτό μου φέρνει θλίψη αν κοιμηθώ μεσημέρι η κακή διάθεση συνοδεύεται από αυτήν την σκέψη. Τέλοσπαντων!!!

Φουντούκι φαντάζεσαι αν γεννουσαμε στα κοίτα να είχαμε διπλανα κρεβάτια στο ιπποκρατειο?

Εμμακι τι νούμερα πήρες φαρμάκια??

AoL1p3.png

Εμμάκι με γεια.... όλες ανυπομονούμε για τις αγορές.... κλασσικές γυναίκες... απλά βάζουμε τα μωράκια μας σε πρώτη μοίρα και θέλουμε να χαλάσουμε χρήματα μόνο γι' αυτά....

εγώ έχω ξεφύγει... κοιτάζω σαμπουάν κ κρέμες.... τελικά τις ελληνικές πάνες τις δοκίμασε κάποια μανούλα όπως είχα διαβάσει γιατί συμφέρουν (έτσι μου φαίνεται αλλά δεν έχω εμπειρία)

Αφήστε την έχω βγάλει όλη μέρα στο κρεβάτι λόγω των χθεσινών πόνων κ δε νυστάζω καθόλου...

Σαμπουάν και κρέμες κοιτούσα και γω για την εγκυμοσύνη. Κατά τα Άλλα στο τέλος της άλλης βδομάδας που θα πάμε σαλονικ θέλω να πάω στα μακ να πάρω κανενα χειμωνιάτικο κραγιονακι mac

AoL1p3.png

Βαλεντίνα μου θα ήταν τέλεια θα αναστατωναμε το νοσοκομείο!!

Οι γονείς σου βαλεντινακι μουνσε χαιρονται από ψηλά !! Μην στεναχωριεσαι γιατί δεν θα το θέλουν !! Μόνο όμορφα πράγματα να σκέφτεσαι!!

Εμένα ο παππουλης μου θα κάνει αύριο εγχείρηση καρδιάς και σκέφτομαι που είναι μοναχουλης απόψε και θα φοβάται άσχετα αν μας λέει ότι δεν φοβάται!! Οι γονείς μου είναι χωρισμένοι και μας μεγάλωσαν ο παππούς και ή γιαγιά και έχω τρομερό δέσιμο μαζί τους !! Είναι και ηλικιωμένοι και τους αγαπώ ακόμα παρά πάνω !! Είναι πολύ γλυκουλιδες!!

Κραγιονακι απ το μακ έχω πάρει ένα πρόσφατα πολύ ωραίο ενυδατικο θα νμ πω αύριο την όνομασια τώρα δεν το θυμάμαι αλλά τα σκληρά τους δεν μου αρέσουν καθόλου με ξερενουν τα χείλια και κάνουν κομματάκια!!

Tbinp3.pngNttep2.png

1-3 μηνων πηρα!!!

Μη στεναχωριεσαι κουκλα μου...θα ερθει ο πιγκουινος σου κ θα σου γεμισει τα κενα...

Αχ κ εγω με τη μακ εχω κολλημα!!!και εβγαλε κατι χειμωνιατικα χρωματα στα κραγιον σουπερ!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία στον παππού σου Φουντούκι μου!!! Να βγει γέρος περπατώντας και χαμογελώντας!!

Εγώ πήρα ένα 0 νούμερο αλλά αντε άλλο ένα ακόμη.

Τα ενυδατικα τους μου αρέσουν αλλά τα τρώω τα άλλα είναι πιο σταθερά!!

Προσπαθώ κορίτσια. Τον μπαμπά μου τον έχασα 2.5 χρονών ξαφνικά και όλα τα φορτώθηκε η μαμά μου. Ευτυχώς δεν είχαμε οικονομικό πρόβλημα και δε δουλευε. Ευτυχώς η οικογένεια της ήταν πολύ δεμένη και δεν ένιωσα μοναξιά. Αλλά μείναμε Θεσσαλονίκη και όχι Χαλκιδική που ήταν το σόι. Του μπαμπά μου ήταν σκορπιοί σε διάφορες πόλεις με αγαπάνε πολύ αλλά δε με πολυτραβα να τους δω. Έτσι η μαμά μου με μεγάλωσε μόνη και τώρα που είναι να χαρεί δεν την έχω δίπλα. Σκέφτομαι και την αδερφή του άντρα μου πόσο αχάριστο και γκρινιαρικο πλάσμα είναι. Δεν ευχαριστιεται με τίποτα και λέω κοίτα ρε κάτι πλάσματα... Τι να πω και γω

AoL1p3.png

Βαλεντινα μου σε νιωθω... Τωρα θα επρεπε να ειναι εδω να χαιρονται μαζι μας και να καμαρωνουν τα εγγονια τους. Αλλα ο Θεος ειχε αλλα σχεδια... Ελπιζω και ευχομαι να μπορουν να μας βλεπουν απο εκει ψηλα και να ειναι χαμογελαστοι και χαρουμενοι και να προσεχουν εμας και τα νινακια μας και ολους οσους αφησαν πισω. Να ξερεις οτι μεσα απο εμας θα συνεχισουν να υπαρχουν. Χεσε την κουνιαδα σου. Αχαριστα πλασματα.....

Κι εγω το μικροτερο πηρα στα φορμακια.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...