Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Τζινακι κοπελα μου θετικη σκεψη πανω απο ολα κ ξαπλααααα και παρεα την προγεστερονη κανε υπομονη κ ολα θα πανε καλα ,προσπαθησε να ηρεμησεις ομως ... Και εμεις εδω θα σε κανουμε παρεουλα !!!

Φουντουκι και γω νομιζω οτι καλα εκανε κ σε παρεπεμψε σε δερματολογο αλλα ο τροπος του ειναι σιγουρα φαουλ κανε οτι θα σε κανει να εισαι πιο ηρεμη ,αν σου εχει κολλησει να αλλαξεις γιατρο να το κανεις γιατι απο οσο θυμαμαι το σκεφτεσαι εδω κ καιρο!!

Και η δικια μου κοριτσια ειναι πολυ αποτομη κ απολυτη αλλα της εχω εμπιστοσυνη ειναι πολυ ψειρα κ δεν αφηνει τιποτα να περασει ετσι εσυ φουντουκακι νομιζω οτι δεν τον εμπιστευεσαι απο τον αιματοκριτη κ μετα κ για αυτο απο κει κ περα ολα τα αλλα ειναι αφορμες ε;;;

Κοριτσια πραγματι αρκετες πλησιαζετε τον δυψηφιο αντε να αρχιζουμε να μετραμε αντιστροφαααααα

Μπορεί φτας μου να είναι αφορμές και να του τα έχω μαζεμένα από πριν αλλά μου δείχνει ότι είναι πολύ ανευθυνος σε μερικά πράγματα !! Τον είχα πάρει μια μέρα και του είπα ότι με πονάει ή κοιλιά μπροστά κ ή μέση και μου ειπε μην αγχωνεσαι και πιες και δύο κρασακια να χαλαρώσει!! Εντάξει δεν σε πήρα γι αυτό !! Ήθελα να δω μήπως είναι συσπάσεις και εσύ μου λες για κρασιά? Δεν λέω να με αγχωνει αλλά ούτε και το άκρως αντίθετο!! Δεν θα με πείραζε να είναι απολυτη και αποτομη όπως ή δική σου και να με ψάχνει κάθε φορά και να ψυριζει όλα παρά αυτο το δικό του!! Όταν επαθα κολπιτιδα και μου εδώσε τηλεφωνικά θεραπεία όταν πηγα μετά την θεραπεία στο ιατρείο του του ζήτησα να μου κάνει κολπική καλλιέργεια και μου είπε δεν χρειάζεται εε πως δεν χρειάζεται εδώ την κάνουν οι γιατροί προληπτικά χωρίς ή άλλη να έχει παθει κάτι όχι εγώ που σου είπα είχα κολπιτιδα μου λες δεν χρειάζεται?? Όχι όχι δεν είναι τελικά αφορμές είναι ότι το παρά τράβηξε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φουντουκι Ο γιατρος της ειναι στην Πατριαρχη Ιωακειμ. Ειναι και ο δικος σου εκει;;; Τον αλλαξε. Βρηκε εδω καποιον.

Όχι εύοσμο είναι Θεσσαλονίκη!! Χαχα εντάξει έχει κ άλλους που λενε πετυχημένα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου για την εμψυχωση και τα καλα σας λογια!!!

Ξαπλα προσευχουλα και ο Θεος βοηθος!! Οτι θελει εκεινος!

Περνω 3 τροφοκαρντ την ημερα αλλα δεν βλεπω και διαφορα....

Την προγεστερωνη την επερνα απο το στομα....σταματησαν τα καφε ξεκινησα να τα βαζω κολπικα..μετα απο 2 μερες ηρθε η αιμοραγια οποτε παλι απο το στομα...τωρα λεει ο γιατρος να αφησουμε και αυτη τη βδομαδα να περασει και να τα ξεκινησουμε παλι απο την επομενη....

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Αααα φουντουκι σου ειπε πολλα ωραια δηλαδη.... Κακα τα ψεματα οσο μεγαλωνει ο γιατρος και εχει κ εμπειρια τοσο πιο αφασια γινεται. Δεν ξερω ποσο ειναι ο δικος σου βεβαια. Αλλα οσο περνανε τα χρονια τοσο γαιδουρευουν. Εγω για να καταλαβεις στον γιατρο που πηγα στο νοσοκομειο παρολο που ειναι μικρος μου ενεπνευσε πολυ εμπιστοσυνη. Και ηταν προσεκτικοτατος επειδη δεν εχει εμπειρια μεγαλη ακομα. Και μονο που μου ειπε οτι ωρα θες παρε με τηλ.αν χρειαστεις κατι μου φτανει. Ενω δεν τον πληρωνω για να σκεφτεται οτι θα τα αρπαξει. Πανω απο ολα ο γιατρος να ειναι ανθρωπος.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Παω παζαρι επιτελους!!!χαχαχαχα ασχετο αλλα τα καταφερα!!!

Θα παρω κ κατι κουβερτουλες αγκαλιας που ειδα την πρωτη φορα που πηγα!!!

Συμφωνω πανω απ ολα πρεπςι να ειναι ανθρωπος!!

wyEhp3.png

Κάθυ μου είναι σχετικά μεγάλος 60 αρης είναι !! Έκανα πολύ υπομονή το παλεψα αλλά αυτός δεν έχει γιατρειά !!

Ο άλλος που θα παω ει αι πιο νεαρός και νοσοκομειακος !! Θέλω να τον εμπιστευομαι !! Αυτόν που θα πάω τον είχα και πριν αλλά δεν είχε καμία σχέση με εξωσωματικές και υποβοηθούμενες κυήσεις και πηγα σ αυτόν τον ειδικό !! Τώρα θα γυρίσω πίσω ευτυχώς ξέρει το ιστορικό μου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τζινάκι μου υπομονή!! Ξεκούραση και αν χρειαστείς κάτι που μπορούμε να βοηθήσουμε είμαστε εδώ!

Φουντούκι εφόσον του έχεις μαζέψει πολλά εννοείται τον αλλάζεις. Πρέπει να σου εμπνέει εμπιστοσύνη.

Εμμάκι ζηλεύω που δεν είμαι εκεί να πάμε παρέα στο παζάρι... :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τζινακι θετικη σκεψη οπως ειπαν τα κοριτσακια κ προσευχουλα κ θα δεις ολα θα πανε καλα

Ξαπλα ξεκουραση κ να σκεφτεσαι τι αγορες εχεις να κανεις

Αν σε βοηθησ ε ι να παρεις κ 2η γνωμη καντο αλλα ολα υα πανε καλα

Βαλεντινα μπραβο τελειες οι εξετασεις σου

Αντε να δω κ γω τι εκανα

Φουντουκι κανε οτι νιωθεις εσυ καλυτςρα καθε γιατρος εχει δικια του πολιτικη κ χαρακτηρα

Τουλουμπακια?

Εγω θαθελα καπ κεικ με μπολικη κρεμα

Διαφημίσεις

Φουντουκι μου μιλαμε θα τον ειχα ξεχεσει και θα εφευγα καλα εκανες και αλλαξες...

Ο γιατρος ειναι εκει για να μας λυνει ολες τις απορριες μας, αυτη ειναι και η δουλεια του στο κατω κατω μαλλον το ξεχασε...

Οσο ασυναντο και να το θεωρει, κοπος του ηταν να πει δεν ειναι τιποτα παρε μια αλοιφη ξερω εγω..!!!!

Καλυτερα στον γιατρο της αδερφη σου, τον γνωριζετε κιολας να νιωθεις και εσυ μια ασφαλεια οποτε τον χρειαστεις να ειναι εκει..!!!

Απαραδεκτος αστο καλο νευριασα τωρα!!!

ΤΖΙΝΑ μου ολα καλα θα πανε εχε πιστη, και ακου το γιατρο σου!!!

Emmakι καλα ψωνια, τρελενομαι για παζαρια, τυχερουλα

Εμεις θα παμε jumbo μεσα Οκτωμβρη και ανυπομονω θελω να χαλασω λεφτα!!! :mrgreen::mrgreen:

Τωρα ψαχνω ραφια για τον τοιχο, για να βαλω πανω απο συρταριερα

Ειναι καμια φανατικη της σειρας Μπρουσκο???

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Κοριτσια μου γυρισα!!!

Πηραμε κουβερτουλες για αγκαλια κ πηρα και φορμακια!!!

Πηρα κ φορμες κα ι εγω κ ο ανηρ!!α!κ ενα ριχταρι!!!

Κοσμος πολυς παλι!!!!

Ρε κοριτσια οποτε περπαταω πολυ κ κουραζομαι σκληραινει η κοιλια μου... :\

wyEhp3.png

Κουτσουνι μου ναι θα αλλάξω να ηρεμησω !! Εγώ είμαι φανατική του μπρουσκο το βλέπω με μανία!! Έλα να κάνουμε αναλύσεις!!

Εμμακι μου μην κουραζεσαι πολύ με το περπάτημα μην κοβεις χιλιόμετρα!! Με γεια τα καινούρια σας το μπεμπακι αρχίζει να αποκτά προίκα!! Άραξε τώρα να τον ξεκουρασεις τον ζουζουνο σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...