Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζίνα εύχομαι ολόψυχα να περάσεις με 10' και αυτήν την περιπέτεια και τα μωράκια επίσης!!! Είσαι μεγάλη αγωνιστρια και τα μωράκια αυτό το εισπραττουν και θα σε αποζημειωσουν στο τέλος.

Τώρα που γίνεται και ο καιρός μουντός σιγά σιγά δε θα τραβάει και πολύ για βόλτες όπως το καλοκαίρι!

AoL1p3.png

οπότε Τζίνα μου μείνει ξάπλα κ δέξου όλες τις περιποιήσεις κ όλα θα πάνε καλά.

Βαλεντίνα τρώω τουλουμπάκια.....!!!!!!!!!!

Κακουργαααααα!!!!! Εσύ τα τρως και γι τα μυρίζω!!!! Είναι τραγανά και ζουμερά ε???? (που να μας διαβάσει κανένας άσχετος έτσι πως το έγραψα τελοσπαντων σκασίλα μας) και το σιροπακι μμμμμμ..... Ρε κορίτσια πάντως αδικία μια φορά είπα να φάω γλυκά και τι? σιροπιαστα και μου λέει κόψε λίγο τα γλυκά. Που μόνο αυτές τις μέρες σας ζάλισα τον έρωτα με αυτά τα τουλουμπακια... Ας το καλό δηλαδή και αμάν πια!

AoL1p3.png

ένα θα σου πω Βαλεντίνα... δεν είχα φάει ποτέ κι έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει....τόσο με επηρέασες....

Τζίνα μου όλη μας η θετική σκέψη είναι μαζί σου...

Διαφημίσεις

Ναι!! Ξαπλα!! Ουτε σακουλα μου ειπε να μην σηκωνω...φοβος για τα μωρα δεν υπαρχει...εκτος και αν γινει ολοικη αποκολληση πλακουντα. Γενικα μου ειπε οτι τα σοβαρα προβληματα ξεκινανε τους τελευταιους μηνες 8 9 που κανει συσπασεις η μητρα...οτι και αν γινει τοτε ασυζητιτη τα περνουμε αμεσως...εγω ομως εχω κατι συσπασουλες απο τωρα που δεν βοηθανε την ολη κατασταση...

Όλα καλά θα πάνε τζινα μου έχεις διπλό βάρος πρέπει να προσέχεις πιο πολύ όπως το αστεράκι μας ξάπλα καθησε χωρίς άγχος....

ο γιατρός σ σου έδωσε μαγνήσιο για της συστάσεις? ?? Είσαι στον μισό δρόμο σχεδόν κορίτσι μου αντέ υπομονή τώρα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

ένα θα σου πω Βαλεντίνα... δεν είχα φάει ποτέ κι έβαλα τον άντρα μου να μου φέρει....τόσο με επηρέασες....

Τζίνα μου όλη μας η θετική σκέψη είναι μαζί σου...

Δεν είχες φάει ποτέ??????? Πως???? Πως γίνεται αυτό??? Πως σου φάνηκαν οι εντυπώσεις??

Τζίνα εδώ θα είμαστε παρέα όλες να ανταλλάσσουμε θετική ενέργεια μη χάνεσαι!!!! Θα περάσει και αυτό... Τελευταία δοκιμασία είναι μετά μόνο θα απολαμβανεις σου χρωστάει ο Θεός χαρές. Σου τις δίνει αυτό μόνο να σκέφτεσαι!!! Άλλες γυναίκες παιδεύονται με δικά τους ωάρια και αυτήν την ευτυχία που θα νιώσεις εσύ με τα δικά σου δε θα τη ζήσουν!!!!! Προσπάθησε να μην εστιάζεις εκεί μόνιμα εστίασε στις χαρές που σε περιμένουν στο τέλος της διαδρομής!

AoL1p3.png

Τώρα όλες θα τρώτε τουλουμπακια και γω θα ξηρογλυφομαι.... Τι την ήθελα την καμπύλη Δευτεριατικα??? Ας πήγαινα Παρασκευή ή από βδομάδα θα τρώγα λίγα ακόμη.... Έχω παρανοησει νομίζω κάνει μπαμ!

AoL1p3.png

Τι κανετε τσουπριτσες;;; Χαθηκα λιγο η πανηγυρτζου. Σχολιαζω οτι θυμαμαι.

Ρεγγινα μου ειχα και εγω σουβλιες. Μην ανησυχεις. Η λυση ειναι ξαπλα. Η ΠΗΤ ειναι η τελευταια μερα του 9ου μηνα. Μπαινουνε στον μηνα μας 1 μηνα πριν δηλαδη. Απο τοτε και μετα οποτε αποδασισουν τα νινακια ειναι ετοιμα να βγουν. Φυσικα μπορει να παμε και σε παραταση μεχρι 2 βδομαδες. Εξαλλου η ΠΗΤ δεν ειναι και απολυτα σιγουρη.

Βαλεντινα και εσυ ηξερες οτι θα πας για καμπυλη και πλακωσες τα τουλουμπακια. Επρεπε να κρατηθεις λιγο να μην εχει να σου πει τιποτα και να τρως αφοβα...χαχαχχαχα. ολα καλα ομως. Καλα αποτελεσματα στα ουρα.

Φουντουκι ποιος ειναι αυτος ο γιατρος να τον αποφυγουμε αν χρειαστει;;; Μου θυμιζει πολυ τον γιατρο μιας φιλης που εβγαλε σπυρια παντου και απο το τηλ.της ειπε παρε φενιστιλ. Ακουσον ακουσον!!!!!!!

Τζινακι μου υπομονη κοριτσι μου!!!!! Ο Θεουλης σας στελνει μια τελευταια δοκιμασια και μετα θα σας δινει ολο χαρες!!!!!!! Ολα καλα θα πανε!!!! Ξαπλα χαλαρωσε και ολα θα φτιαξουν....

Στο μεταξυ εγω επειδη πιστευω αναφερω πολυ συχνα τον Θεο. Δεν ξερω αν καποια δεν πιστευει και την ενοχλει. Αν ενοχλειται καποια ζητω συγγνωμη. Αλλα θα συνεχιζω να Τον αναφερω...χιχιχιχιχιχ

HmwTp3.png

Βιργινια επεσες σε διψηφιο....ποοοοοο....... Βαλεντινα σε 10 μερες πεφτουμε και εμεις σε διψηφιο!!!!! Τρελανε μας!!!!!!! Θα κατεβασω το λελεδομετρο μου φαινεται που εχουν οι φανταροι..χαχαχαχα

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Τζινακι κοπελα μου θετικη σκεψη πανω απο ολα κ ξαπλααααα και παρεα την προγεστερονη κανε υπομονη κ ολα θα πανε καλα ,προσπαθησε να ηρεμησεις ομως ... Και εμεις εδω θα σε κανουμε παρεουλα !!!

Φουντουκι και γω νομιζω οτι καλα εκανε κ σε παρεπεμψε σε δερματολογο αλλα ο τροπος του ειναι σιγουρα φαουλ κανε οτι θα σε κανει να εισαι πιο ηρεμη ,αν σου εχει κολλησει να αλλαξεις γιατρο να το κανεις γιατι απο οσο θυμαμαι το σκεφτεσαι εδω κ καιρο!!

Και η δικια μου κοριτσια ειναι πολυ αποτομη κ απολυτη αλλα της εχω εμπιστοσυνη ειναι πολυ ψειρα κ δεν αφηνει τιποτα να περασει ετσι εσυ φουντουκακι νομιζω οτι δεν τον εμπιστευεσαι απο τον αιματοκριτη κ μετα κ για αυτο απο κει κ περα ολα τα αλλα ειναι αφορμες ε;;;

Κοριτσια πραγματι αρκετες πλησιαζετε τον δυψηφιο αντε να αρχιζουμε να μετραμε αντιστροφαααααα

11pSp3.png

Καλημέρα κορασίδες!! Ξύπνησα χθες μαύρα σύννεφα τι ήθελα και μιλούσα η σαββατογεννημενη! Ούτε φεγγαρακι φαινόταν ούτε τίποτα.

Τώρα είμαι στο μικροβιολογικο. Ήπια τη γλυκόζη μου (δε μου φάνηκε χάλια και προβληματιζομαι) άνετα την ήπια μη σας πω πως μου ψιλό άρεσε. Τι ανωμαλία είναι αυτή δε ξέρω. Τώρα περιμένω να περάσει η ώρα μέχρι τις 11 εδώ θα τη βγάλω. Και έχει μια βροχή είναι μόνο για χουχουλιασμα...

Βαλεντίνα κι εγω μια χαρά την ήπια. Λιγο στο τέλος με αναγούλιασε αλλα τιποτα τραγικό. Ειμαστε γλυκατζουδες προφανώς.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Κάθυ κ εμένα μου είπε να πάρω φενιστιλ χαχαχαχαχαχα κάτι γίνεται νομίζω .. Τώρα πως να στο πω το όνομα δεν ξέρω .. Πως να σου στείλω πμ?? Και τελικά ή φίλη σου τι εκανε!? Όσο για τον Θεουλη κάθε μερα πρέπει να τον ευγνωμονουμε!!

Βαλεντίνα και Ρεγγίνα ναι νομίζω έκανε την εξωσωματική και τώρα δεν θέλει άλλο να ασχοληθεί!! Θα τον απαλλαξω !! Τώρα την άλλη τρίτη έχω τον μεγάλο υπέρηχο και μετά θα κλείσω στον άλλο!! Όλα θα πάρουν το δρόμο τους!! Ελπίζω σε λίγες μέρες να μην έχω καθόλου σπυρακια και ευτυχώς δεν έχω πολλά είναι πολύ λίγα αλλά θα τα προσεξω!! Ε ρε γλέντια με τα τουλουμπακια !! Π;ντως κ εμένα τα σιροπιαστα μ αρέσουν τραγανά και ζουμερα !! Επίσης μ αρέσουν πολύ τα κουρκουμπινια !!

Τζινακι μου γλυκό κάνε υπομονή και θα περάσει ο καιρός θα πάρεις τα μωρακια αγκαλιτσα και αυτά δεν θα θυμάσαι μετά !! Το ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να μην σε παίρνει από κάτω!! Κάνε μια προσευχόυλα στην Παναγίτσα κ όλα θα πάνε καλά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκακι αν δεν τον εμπιστευεσαι τον γιατρό καλα κανεις κ τον αλλάζεις. Ο γιατρός μας πρεπει να μας δημιουργεί αίσθημα ασφαλείας κ εμπιστοσύνης κ να μας ταιριάζει πέρα απο το να ειναι καλός. Κι εγω άλλαξα αρκετούς προ εγκυμοσυνης μεχρι να καταλήξω σε αυτόν.

Ας σταματήσει επιτέλους η κουβέντα για τουλούμι σκιά κ μακαρονάδες κ τα παντα ολα. Πρώτη μερα διαιτάς σημερα. Πριν λιγο πείνασα κ τι έφαγα;;;;; Αγγούρι έφαγα. Ακούτε;;; :(

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...