Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!!

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια μας!!

Σήμερα τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!! Λοιπόν τα σπυρακια που έλεγα χθες που έχω και φαγούρα σαν κάτι να με τσίμπησε εεεεε ωραία πήρα τον γιατρό σήμερα τηλέφωνο να μου πει τι μπορεί να είναι!! Και τι μου είπε??? Εεεε δεν ασχολουμαι με σπυρακια και αλλεργίες μην ανησυχεις λέει αν δεν ότι συνεχίζονται πάνε σε δερματολόγο!! Βρε καφρε μου ήρθε να του πω εσένα τι σε ςεχω για γιατρό ?? Ή αδερφή μου που είχε βγάλει στην εγκυμοσύνη την είχε δώσει ο γιατρός της μια εξετάσει για το συκώτι και αφού ήταν καλή της έδωσε 1 χαπακι ζιρτεκ αντιισταμινικο και της πέρασε κατευθείαν !! Ο γιατρός της φυσικά είναι πέραν της κλινικής και στο ιπποκράτειο νοσοκομείο βλέπει περιστατικά και έχει αρκετή πείρα εμένα πέραν από εξωσωματικές και γέννα στην κλινική δεν έχει ιδέα από τίποτα άλλο ούτε από χαμηλό αιματοκρίτη και θεραπεία ούτε έχει ξανά ασχοληθεί με αλλεργία σε εγκυμοσύνη , που παρεμπιπτόντως διάβασα στιπο ίντερνετ ότι 1 στις 4 έγκυες εμφανίζουν αλλεργια είναι συχνό φαινόμενο αλλά αυτός δεν έχει να σου δώσει μια λύση

ασχετος εντελώς !! Πήρα την απόφαση μου και αλλαζω γιατρό θα πάω στης αδερφής μου να ησυχασω!!

Ουφ με έχει σκάσει αυτός !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου και καλή εβδομάδα!!

Καλά αποτελέσματα στα κορίτσια μας!!

Σήμερα τα νεύρα μου τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω!! Λοιπόν τα σπυρακια που έλεγα χθες που έχω και φαγούρα σαν κάτι να με τσίμπησε εεεεε ωραία πήρα τον γιατρό σήμερα τηλέφωνο να μου πει τι μπορεί να είναι!! Και τι μου είπε??? Εεεε δεν ασχολουμαι με σπυρακια και αλλεργίες μην ανησυχεις λέει αν δεν ότι συνεχίζονται πάνε σε δερματολόγο!! Βρε καφρε μου ήρθε να του πω εσένα τι σε ςεχω για γιατρό ?? Ή αδερφή μου που είχε βγάλει στην εγκυμοσύνη την είχε δώσει ο γιατρός της μια εξετάσει για το συκώτι και αφού ήταν καλή της έδωσε 1 χαπακι ζιρτεκ αντιισταμινικο και της πέρασε κατευθείαν !! Ο γιατρός της φυσικά είναι πέραν της κλινικής και στο ιπποκράτειο νοσοκομείο βλέπει περιστατικά και έχει αρκετή πείρα εμένα πέραν από εξωσωματικές και γέννα στην κλινική δεν έχει ιδέα από τίποτα άλλο ούτε από χαμηλό αιματοκρίτη και θεραπεία ούτε έχει ξανά ασχοληθεί με αλλεργία σε εγκυμοσύνη , που παρεμπιπτόντως διάβασα στιπο ίντερνετ ότι 1 στις 4 έγκυες εμφανίζουν αλλεργια είναι συχνό φαινόμενο αλλά αυτός δεν έχει να σου δώσει μια λύση

ασχετος εντελώς !! Πήρα την απόφαση μου και αλλαζω γιατρό θα πάω στης αδερφής μου να ησυχασω!!

Ουφ με έχει σκάσει αυτός !!

Έχεις δίκιο να νευριάζεις, αλλά από την άλλη δε μπορούν όλοι οι ιατροί να ξέρουν για όλες τις ειδικότητες και ειδικά διάγνωση δια του τηλεφώνου(αυτό στο λέω σαν νοσηλεύτρια). Καλύτερα να πας σε ένα δερματολόγο να το δει από κοντά και να σου πει τι πρέπει να κάνεις.

Είναι σαν να έχεις στο σπίτι ζημιά στον νεροχύτη να φέρεις τον υδραυλικό και επειδή πιάνουν τα χέρια του να του πεις φτιάξε μου λίγο και την κουζίνα γιατί δεν δουλεύει..

Σκέψου το....και χαλάρωσε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Φουντούκι μου ευχαριστώ! Θα συμφωνήσω με τη Βιργινία! Ίσως ο τρόπος του ήταν κάπως στο συγκεκριμένο, στο θέμα του αιματοκριτη θα έπρεπε Να γνωρίζει. Καλά τον νοσοκομειακο γιατρό δεν τον αλλάζω. Και το ιπποκρατειο είναι νοσοκομείο μεγάλο. Καλύτερα να σε δει ένας δερματολόγος. Αυτό που έδωσε στην αδερφή σου και της πέρασε μπορεί σε σένα να μην κάνει. Μπορεί κάτι να σε περπάτησε ή να είναι κάτι εντελώς άσχετο. Προσωπικά σε δερματολόγο θα πήγαινα.

AoL1p3.png

fountouki μου ηρέμησε.... είχα βγάλει κ εγώ πάρα πολλά στον 3ο μήνα κ ο γιατρός μου είχε πει οτι βγάζουν οι εγκυούλες. έκανα δροσερά μπανάκια κ έβαζα bepanthol. Πέρασαν...αν επέμεναν όμως θα πήγαινα σε δερματολόγο....

Μπορούν να μας δώσουν βασικές συμβουλές αλλά όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα πρέπει να μας στέλνουν στην αντίστοιχη ειδικότητα. Όπως κ με την αναιμία, μας δίνουν σίδηρο αλλά αν πέσει πολύ μας στέλνουν σε αιματολόγο...

Ωστόσο, αν εσύ νιώθεις οτι δε σου συμπαραστέκεται όσο θες στις ανησυχίες σου, τότε μιλάμε για άλλη περίπτωση... πιστεύω πως πρέπει να είμαστε άνετα με το γιατρό μας...

Βαλεντίνα μπράβο για τα αποτελέσματα.... ίσως ήταν τσιμπημένη απο τα τουλουμπάκια των τελευταίων ημερών....

Ο σίδηρος πέφτει το Β τρίμηνο.... εγώ απο 39 πυ ξεκίνησα έχω φτάσει 30....

fountouki μου ηρέμησε.... είχα βγάλει κ εγώ πάρα πολλά στον 3ο μήνα κ ο γιατρός μου είχε πει οτι βγάζουν οι εγκυούλες. έκανα δροσερά μπανάκια κ έβαζα bepanthol. Πέρασαν...αν επέμεναν όμως θα πήγαινα σε δερματολόγο....

Μπορούν να μας δώσουν βασικές συμβουλές αλλά όταν τα πράγματα είναι πιο δύσκολα πρέπει να μας στέλνουν στην αντίστοιχη ειδικότητα. Όπως κ με την αναιμία, μας δίνουν σίδηρο αλλά αν πέσει πολύ μας στέλνουν σε αιματολόγο...

Ωστόσο, αν εσύ νιώθεις οτι δε σου συμπαραστέκεται όσο θες στις ανησυχίες σου, τότε μιλάμε για άλλη περίπτωση... πιστεύω πως πρέπει να είμαστε άνετα με το γιατρό μας...

Βαλεντίνα μπράβο για τα αποτελέσματα.... ίσως ήταν τσιμπημένη απο τα τουλουμπάκια των τελευταίων ημερών....

Ο σίδηρος πέφτει το Β τρίμηνο.... εγώ απο 39 πυ ξεκίνησα έχω φτάσει 30....

Ευχαριστω πολύ!!! Ξεκίνησα με 44 έχει περιθώριο κι άλλο το 35.5. Ας ελπίσω στο γ τρίμηνο να ανεβει

AoL1p3.png

Κορίτσια μου ευχαριστώ για την συμπαράσταση!!

Δεν λέω να ξέρει τα πάντα αλλά ο άλλος ας πούμε γιατί ξέρει να σε κατευθύνει και ο άλλος να είναι πανασχετος !! Ο νοσοκομειακος γιατρός της έδωσε εξετάσεις για να αποκλυσει το ενδεχόμενο να είναι κάτι που το προκάλεσε ή εγκυμοσύνη και αυτός δεν είχε την παραμικρή ιδέα να μου πει κάνε μια εξέταση !!

Σίγουρα αν δεν είναι κάτι που αφορά την εγκυμοσύνη μετά θα πας σε έναν πιο ειδικό αλλά απεκλυσε κάποια ενδεχόμενα!!

Ρεγγίνα μου θα πάρω κ εγώ πεπανθολ γιατί διάβασα θέλει ενυδάτωση!! Σ ευχαριστώ πολύ!!

Όσο για την αναιμία από τις πρώτες εξετάσεις που έκανα ήταν όλα πολύ χαμηλά και δεν ασχολήθηκε καν και του λέω να πάρω σίδηρο? Και μου λέει ναι ή αλήθεια είναι ότι είναι πολύ χαμηλος ο αιματοκρίτης και ο σίδηρος εεεε εντάξει αν νιώθεις την ανάγκη να πάρεις πάρε !! Εντάξει δεν είσαι γιατρός τέλος .. Δεν μου είπε καν τι να πάρω από μόνη μου πήρα ένα πόσιμο σίδηρο που για την περίπτωση μου ήταν ένα τίποτα ήθελα κάτι πολύ πιο ισχυρό!!

Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα για εξωσωματικο αλλά όχι για γυναικολόγο!!

Συγνώμη που σας επριξα βρε κορίτσια αλλά ήθελα κάπου να τα πω!!

Βαλεντίνα τα τουλουμπακια στην έκαναν την δουλεια χαχαχαχαχαχα

Μια χαρά είναι τα αποτελέσματα σου!!

Εμμακι μου ναι δεν τον εμπιστευομαι πλέον είναι πολύ απόμακρος!! Βαριέται να ασχοληθεί!!

Ααααααααα πηρατε απουσίες το πρωί .. Μόνη μου σεληνιαστικα χαχαχαχαχαχα

Πηγα έκανα εξέταση τώρα να δω αν χρειάζομαι τις αντιπικτηκες ελπίζω να βγει καλή και να τις σταματήσω γιατί την έκανα σουρωτηρι την κοιλιτσα ! Βέβαια αν δείξει ότι χρειάζονται θα τις κάνω θα κάνω ότι χρειαζεται για την μπεμπουλα!!

Έφαγα σπανακορυζο και ελιές !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντούκι εγώ έτσι πως σε ακούω από τις περιγραφές αυτός είναι η περίπτωση έκανα τη δουλειά μου η εξωσωματική δόξα το θεό πέτυχε και δεν απασχολεί το μυαλό του με τίποτε άλλο. Είναι εκεί. Πριν από την εξωσωματική δεν είχες άλλο γιατρό?

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου. Τι κανετε;; χαθηκα αλλα ειχα θεματα..

Με επιασε φοβερος πονος στη λεκανη και με χτυπουσε και ο πονος μπροστα χαμηλα και ειχα και αιμα..εκατσα 2 μιση μερες κλινικη..ευτυχως τα μωρακια μου ειναι καλα.

Μετα απο παροτρυνση του γιατρου μου μου ειπε να παω σε προγεννετιστη να δει λιγο τον τραχηλο λαι τον πλακουντα. Πηγα σημερα και μου εκανε την καρδια περιβολι...

Μεχρι στιγμης ξεραμε οτι ο κατω πλακουντας ειναι χαμηλος και ακουμπα ενα μικρο κομνατι στο στομιο του τραχηλου.....σημερα που το ειδε ο πιο εμπειρος μου ειπε οτι ιχι απλα ακουμπαει τον τραχηλο..αλκα αναπτυχθηκε και προς τα μεσα του τραχηλου....

Ειναι πολυ σοβαρη κατασταση και δεν την εχουν ξανασυναντησει....

Δεν μπορουμε να κανουμε τπτ γιαυτη την περιπτωση...

Το χειροτερο σεναριο ειναι η ακατασχετη αιμοραγια τωρα και στη γεννα...

Περιδεση δε γινετε γιατι υπαρχει φοβος μην τρυπισουν και τον πλακουντα γιατι στην ουσια γινετε στα τυφλα....να κανουν το ραμνα πιο χαμηλα δεν θα εχει καμια χρησι.μοτητα...οποτε..μπρος ηκρεμος κσι πισω ρεμα....ο Θεος βοηθος...

Ευχομαστε να φτασω 32 33 βδομαδων να τα παρουμε...

Dyvnp3.png?hpEKGhcfk3Rzp3.png

SmrGp2.png

Τζινα μου γλυκια!!!σκεψη θετικη και ξεκουραση!!!ολα θα πανε καλα!!!διωξε τις αρνητικες σκεψεις!!!

Αυτο θα κανω...ξαπλα προγεστερωνη και θετικες σκεψεις!

SmrGp2.png

Τζίνα μου να σκέφτεσαι θετικά... υποθέτω θα μείνεις στο κρεβάτι; να σκέφτεσαι μόνο τα μωράκια σου κ να κάνεις υπομονή

fountouki μου συμφωνώ με τη Βαλεντίνα...μπορεί να θεωρεί οτι έκανε τη δουλειά του...

Τζίνα μου να σκέφτεσαι θετικά... υποθέτω θα μείνεις στο κρεβάτι; να σκέφτεσαι μόνο τα μωράκια σου κ να κάνεις υπομονή

fountouki μου συμφωνώ με τη Βαλεντίνα...μπορεί να θεωρεί οτι έκανε τη δουλειά του...

Ναι!! Ξαπλα!! Ουτε σακουλα μου ειπε να μην σηκωνω...φοβος για τα μωρα δεν υπαρχει...εκτος και αν γινει ολοικη αποκολληση πλακουντα. Γενικα μου ειπε οτι τα σοβαρα προβληματα ξεκινανε τους τελευταιους μηνες 8 9 που κανει συσπασεις η μητρα...οτι και αν γινει τοτε ασυζητιτη τα περνουμε αμεσως...εγω ομως εχω κατι συσπασουλες απο τωρα που δεν βοηθανε την ολη κατασταση...

SmrGp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...