Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Μα στέκει δε στέκει??? Τελοσπαντων τι να πω. Ήρθε και ο άντρας μου μαζί ξενυχτισμενος τον έδιωξα να πάει για ύπνο. Την περίμενα πολύ χάλια την διαδικασία. Για να δούμε τι θα βγάλει και το αποτέλεσμα....

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βιργινία αντίστροφη μέτρηση....αν σκεφτείς οτι η ΠΗΤ είναι η τελευταία μέρα, είσαι ακόμα πιο κοντά!!!!!!

Βαλεντίνα μήπως έφαγες κανένα τουλουμπάκι κ μπερδεύτηκες; Εγώ απο την άλλη είμαι της σοκολάτας αλλά τόσες μέρες ακούω τουλουμπάκια κ λέω να τα τιμήσω...

Διαφημίσεις

Βιργινία αντίστροφη μέτρηση....αν σκεφτείς οτι η ΠΗΤ είναι η τελευταία μέρα, είσαι ακόμα πιο κοντά!!!!!!

Βαλεντίνα μήπως έφαγες κανένα τουλουμπάκι κ μπερδεύτηκες; Εγώ απο την άλλη είμαι της σοκολάτας αλλά τόσες μέρες ακούω τουλουμπάκια κ λέω να τα τιμήσω...

Πάντως μοιάζει πολύ με το σιρόπι που έχουν τα τυλουμπακια. Όταν έρθει η ώρα να κάνετε την εξέταση φάτε κανενα σιτοπιαστο εκείνες τις μέρες....

Πεινασα και διψασα τώρα... Σε κανένα 10'κανω τελευταία μέτρηση και πάω σπίτι

AoL1p3.png

A δινεις κ ουρα???

Ρε συ πήγα τις αιματολογικες στο γιατρό μια χαρά όλες και μου λέει δε πειράζει ξανάκανε αλλά και καλλιέργεια ούρων για το λεύκωμα... Αν Βγει λεύκωμα θα κόψω το αλάτι (τα ίχνη που είχα είναι φυσιολογικά στην εγκυμοσύνη) και θα το ρίξω ξέρετε σε τι.... Μμμμμμμ

AoL1p3.png

Καλημερα κοριτσακια!!! καλα αποτεκεσματα με τη γλυκοζη! Τεταρτη ή Πεμπτη θα την κανω κι εγω. Πηγα στο μικροβιολογικο να ρωτησω κατι διευκρινιστικο και εκεινη την ωρα μια εγκυουλα την εκανε και ηταν ετοιμη να κανει εμετο.

Αχ Βιργινια ειμαστε ιδιες.μερες κι εγω ανυπομονω!! Μαρακι περαστικα στο μικρουλη σου και υπομονη σε σενα!! Ρεγγινα κι εγω ειχα τετοια πονακια και ακομα εχω καποιες φορες Λλα τωρα εχουν αλλαξει σημειο, ειναι στα πλευρα! Υπομονη μεγαλωνουν τα νινακια!! Βαλεντινααα κακουργα εδω και δυο μερες σκεφτομαι τα τουλουμπακια μαζι με κασιους και μου τρεχουν τα σαλιαααα. Θα προμηθευτω! Θεανω ευχαριστω για τις ευχες!!

Καλημερααα

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Κοίτα θα διαφωνήσω λίγο μαζί σου η ΠΗΤ είναι αυτό που λέει :πιθανή ημέρα τοκετού, ειδικά για τις πρωτότοκες μπορεί να την περάσουμε αυτή την ημερομηνία, εφόσον όλα είναι καλά και για την γυναίκα κ για τ μωρό. Ως και την συμπλήρωση των 42 εβδομάδων θεωρείται απόλυτα φυσιολογικός ο τοκετός.

Είπαμε ανυπομονούμε αλλά μην τα βγάζουμε και πριν την ώρα τους τα μωράκια..ξέρουν αυτά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γύρισα και γω στο σπίτι πήρα και το χάπι του θυρεοειδή και περιμένω να περάσει μισάωρο να φάω. Έχω ξελιγωθει...

Γεωργία φάε και θα με θυμηθείς!!!

Μπορούν τα μωράκια να φτάσουν τις 42 βδομαδες αλλά καλό είναι να μη τραβήξουν τόσο νομίζω...

AoL1p3.png

ααααααααα!!!!!!!!

Βιργινία μου είχα λάθος εντύπωση οπότε καλά κάνεις κ με διορθώνεις.

νόμιζα οτι είναι απο 38-40 αλλά μπορεί να πάει κ 42;

Είναι το πρώτο μου και όλες μου οι φίλες έχουν κάνει καισαρική οπότε δεν ξέρω τι παίζει κ δεν έχω κάνει ακόμα αυτή τη συζήτηση με τον γιατρό.

οπότε θα συμφωνήσουμε ας είναι γερά κ να έρθουν στην ώρα τους .... ξέρουν καλύτερα αυτά πότε είναι....

το πρώτο σου κ σενα;

ααααααααα!!!!!!!!

Βιργινία μου είχα λάθος εντύπωση οπότε καλά κάνεις κ με διορθώνεις.

νόμιζα οτι είναι απο 38-40 αλλά μπορεί να πάει κ 42;

Είναι το πρώτο μου και όλες μου οι φίλες έχουν κάνει καισαρική οπότε δεν ξέρω τι παίζει κ δεν έχω κάνει ακόμα αυτή τη συζήτηση με τον γιατρό.

οπότε θα συμφωνήσουμε ας είναι γερά κ να έρθουν στην ώρα τους .... ξέρουν καλύτερα αυτά πότε είναι....

το πρώτο σου κ σενα;

Nαι κορίτσι μου το 1ο . Φυσιολογικός θεωρείται από 38-42 εβδομάδες.

Απλά στην Ελλάδα υπάρχει η τάση να βιάζονται οι ιατροί και συνήθως όταν δεν έχει έρθει η ώρα του καταλήγει σε καισαρική .. έχουμε ρεκόρ στις αναίτιες καισαρικές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καληνερα!!!!!!

Κοριτσια την εκανα κ γω μια χαρα πινεται

Ηταν με γευση λεμονι ηταν χωνευτικη χαχα

Δε με πειραξε καθολου να ανυσηχω?

Εγω ηπια 50γρ της μιας ωρας εκανα

Το φεγγαρι χθες με τα συννε φα μου θυμισε το θριλερ του μαικλ τζακσον χαχα

Εγω τα αποτ/τα θα τα παρω τεταρτη απογ

Ελπιζω να βγουν καλες

Σημεεα φακες

Μαζί θα ανησυχήσετε αν και πιο πολύ γεύση από σιρόπι συροπιαστου είχε. Λοιποοοοον! Έχουμε και λέμε. Η καμπύλη μου βγήκε μια χαρά το ζάχαρο βγήκε πάνω στο όριο και μου λέει κόψε λίγο τα γλυκαααα... Εδώ γελάμε μα δε τρώω εκτός από ξέρετε εσείς.

Ο αιματοκριτης μου κατρακύλησε κι άλλο πήγε 35.5 η γενική ούρων βγήκε καθαρή... Πάει κι αυτό!!!

Μη τη φοβηθείτε τη γλυκόζη. Πίνεται. Σου δίνουν και καλαμάκι!! Χα χα χα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...