Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Φουντούκι μάλλον μόνο εσύ συντονίστηκες να δεις το φεγγάρι!! :) φαινόταν τελικά;

Ρεγγίνα μου μην ανησυχείς και εγώ το ίδιο παθαίνω όπως λέει και η άλλη μανούλα πόνο πολύ στην ηβική χώρα, γύρω γύρω στην λεκάνη και στους προσαγωγούς επίσης ο ιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό όσο μεγαλώνει το μωρό και ανοίγει η λεκάνη.

Καλημέρα σε όλες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορασίδες!! Ξύπνησα χθες μαύρα σύννεφα τι ήθελα και μιλούσα η σαββατογεννημενη! Ούτε φεγγαρακι φαινόταν ούτε τίποτα.

Τώρα είμαι στο μικροβιολογικο. Ήπια τη γλυκόζη μου (δε μου φάνηκε χάλια και προβληματιζομαι) άνετα την ήπια μη σας πω πως μου ψιλό άρεσε. Τι ανωμαλία είναι αυτή δε ξέρω. Τώρα περιμένω να περάσει η ώρα μέχρι τις 11 εδώ θα τη βγάλω. Και έχει μια βροχή είναι μόνο για χουχουλιασμα...

AoL1p3.png

Βρέχει τρελά! Ευτυχώς έχω χθεσινά γεμιστά.. Πωωωωω τώρα διψασα αλλά κορίτσια όταν θα κάνετε την καμπύλη εύχομαι να σας κάτσει καλά η γεύση!!!

Κοντζαμαν φεγγάρι να το κρύψουν τα σύννεφα??? Τς τς τς!

Πόνους τέτοιους δεν έχω την προηγούμενη βδομάδα που με πέθανε η μέση είχε γυρίσει με το κεφάλι κάτω τον πωπο στον αφαλό και τα πόδια δεξιά... κομανετσος. Το μόνο που είχα τότε ήταν βάρος προς τα κάτω πόνο όμως οχι δεν ειχα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

Βαλεντίνα καλά αποτελέσματα....

τα πονάκια τα έχω καιρό κ εγώ αλλά χθες με ανησύχησαν οι σουβλιές σαν βελόνες αλλά έχω ξαπλώσει κ δεν έχω νιώσει πάλι.... σας ευχαριστώ που με καθησυχάσατε...

είναι που δεν ακούω το μωρό σε μόνιμη βάση ακόμα, έχω κ ένα ιστορικό κ με κάθε νέο πονάκι κάνω σενάρια.....

εγώ φεγγάρι δεν είδα....επίσης σήμερα που είμαι ξάπλα έχει έναν ήλιο...υπέροχο

Μη στενσχωριεσαι ρεγγινακι!!

Απο την επομενη εβδμδα θα το νιωθεις καθημερινα σχεδον!!!

Και εγω πολλες φορες εχω σφαχτες η σουβλιες..δε δινω κ πολυ σημασια...ξεκουραση μονο

wyEhp3.png

Ρεγγινα όταν ξεκινήσουν οι κλωτσιές δε θα σταματανε!!!! Οι ενοχλήσεις έχουν να κάνουν και με το σωματοτυπο!

Ευχαριστώ πολύ πολύ! Άλλη μια ώρα έμεινε...

AoL1p3.png

ευχαριστώ βρε κορίτσια...η αλήθεια είναι οτι για τις κλωτσιές δεν ανησυχώ.... για την κάθε κοπέλα είναι διαφορετική η στιγμή κ η ένταση....

πόσες ώρες είναι η καμπύλη;θέλει υπομονή ε;

Η καμπύλη διαρκεί συνήθως 2-3 ώρες (εξαρτάται από τι έχει έχει γράψει ο ιατρός-πόσες μετρήσεις).

Σήμερα κοιτώντας το τικεράκι μου κατάλαβα ότι μείνανε λιγότερες από 100 ημέρες 98 συγκεκριμένα ως την ΠΗΤ και πολύ χάρηκα. Με έχει πιάσει μια ανυπομονησία.. θα τις μετράω σαν τους φαντάρους..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ευχαριστώ βρε κορίτσια...η αλήθεια είναι οτι για τις κλωτσιές δεν ανησυχώ.... για την κάθε κοπέλα είναι διαφορετική η στιγμή κ η ένταση....

πόσες ώρες είναι η καμπύλη;θέλει υπομονή ε;

Ήπια 75 γρ γλυκόζης. Νοστιμοτατη τη συνιστώ ανεπιφύλακτα και το λέω εγώ που αν εξαιρέσουμε τα τουλουμπακια τα γλυκά ούτε να τα μυρίσω. Άλλα 45' και φεύγω. 2ωρες θα μείνω σύνολο εδώ και με μετρανε ανά μια ώρα.

Κορίτσια η γλυκόζη είναι σιρόπι και τα τουλουμπακια σιρόπι έχουν. Λέτε γι αυτό δε με πείραξε?? Τα σοκολατοειδη δε μπορώ με τίποτα.... Τώρα μου ήρθε αναλαμπή

AoL1p3.png

Η καμπύλη διαρκεί συνήθως 2-3 ώρες (εξαρτάται από τι έχει έχει γράψει ο ιατρός-πόσες μετρήσεις).

Σήμερα κοιτώντας το τικεράκι μου κατάλαβα ότι μείνανε λιγότερες από 100 ημέρες 98 συγκεκριμένα ως την ΠΗΤ και πολύ χάρηκα. Με έχει πιάσει μια ανυπομονησία.. θα τις μετράω σαν τους φαντάρους..

Και γω αυτό έχω πάθει!!! Ανυπομονώ!! Λέει ο άντρας μου προχθές να μην είναι τώρα εδώ να το πετάω στον αέρα!! Δεν ήθελα να τον γειωσω να του πω ότι θα πάρει μήνες να το κάνει αυτό.

Καλά έξω μαύρισε το σύμπαν από τη βροχή και ήρθε μια κυριούλα να της πάρουν αίμα και φοράει γυαλιά ηλίου. Που βλέπει που πατάει... Αυτές οι κυριουλες πολύ πλάκα έχουν ώρες ώρες κυκλοφορούν σαν πράκτορες είναι ολίγον μυστήριες

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...