Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κάθυ σου ευχήθηκα για τα ψώνια δε θυμάμαι!!! Μεγειες μεγειες!!

Εμμακι βλέπω σε αυτό το πανηγύρι να πηγαίνεις να έρχεσαι από τον κόσμο να μην ξεμυτας να το περπατήσεις να γυρίζεις σπίτι και να τρως γιατί η βόλτα ανοίγει την όρεξη.

Έχω κάτι νεύρα, έχω κάτι νεύρα!!! Το φευγγαρακι το λαμπρό το κάλυψαν συννεφα... Πως να τα κάνεις φου να σκορπισουν....

Μαράκι υπομονή θα περάσει και αυτό φαντάζομαι τι ζόρι περνάς. Παίρνε βιταμινες να στηρίζεις την άμυνα του οργανισμού.

Δε ξέρω τι γλυκόζη θα κάνω δε ρώτησα και το παραπεμπτικο δε γράφει. Από το φαρμακείο την παίρνω όχι από το μικροβιολογικο??

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα δεν πρόσεξαν καθόλου για σύννεφα αλλά μου τι βγάζει το ταμπλετ ότι έχει αραιή συννεφιά προς το παρον και αύριο βροχές δείχνει ας ελπισουμε την ώρα εκείνη να έχει καμία αναλαμπή το φεγγαράκι !! Σε όλα τα δελτία ειδήσεων το είπε για την υπέρπανσεληνο!!

Μ αρέσει παρά πολύ ο Βέγγος και όσες φορές και να τα δω δεν τα βαριεμαι ποτέ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Στα περισσότερα μεγάλα μικροβιολογικά στην δίνουν εκεί την γλυκόζη αλλιώς θα σας στείλουν να την πάρετε από το φαρμακείο. Αλλά πρέπει να σας διευκρίνιζει ο ιατρός με πόσα ml γλύκοζης θέλει. Εκτός και αν όταν δεν γράφουν εννοείται με 50. Εγώ την 1η φορά που είχα κάνει μου έγραφε με 50 και τώρα πάλι έγραφε με 75. Στην βιοιατρική συγκεκριμένα είχα ακούσει σε μια άλλη κοπέλα που δεν της έγραφε της ζήτησαν να μιλήσει με τον ιατρό και να το διευκρινήσει.

Αχ τι ώραια που ξεκινήσατε τις αγορές για τα μπεμπάκια. Εμένα χθες η αδερφή μου μου έφερε το λίκνο και το χαζεύω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κρεπα αλμυρη με γαλοπουλα κασερι καλαμποκι πανε κοτοπουλο κ φυσικα μαγιονεζα!!!

Εμενα μαλλον θα μου δωσει εξεταδεις την παρασκευη που θα παωωω...αγχος παλι κ μ αυτο γκρρρ!!!

Κοιταξτε να συντονιστουμε στις 5.30!!!!εδω αραιη συννεφια!!

wyEhp3.png

Κρεπα αλμυρη με γαλοπουλα κασερι καλαμποκι πανε κοτοπουλο κ φυσικα μαγιονεζα!!!

Εμενα μαλλον θα μου δωσει εξεταδεις την παρασκευη που θα παωωω...αγχος παλι κ μ αυτο γκρρρ!!!

Κοιταξτε να συντονιστουμε στις 5.30!!!!εδω αραιη συννεφια!!

Πωπω τα πάντα και τα καλά έχει αυτή η κρέμα. 05.15 να συντονιστουμε να πάρουμε το ακαδημαϊκό τέταρτο να ανοίξει το μάτι

AoL1p3.png

καλησπέρα κορίτσια.....

τι κάνετε; θέλω τη βοήθεια σας.... είχα κάτι σουβλιές σαν βελονιές χαμηλά εσωτερικά κ πήρα το γιατρό κ μου είπε οτι μπορεί να είναι 2 πράγματα.... είτε η μήτρα κάνει κάποια σύσπαση ή επειδή το μωρό είναι με τα ποδαράκια κάτω σπρώχνει τα πάντα κ πονάω κ εκεί.... έχω διάφορα πονάκια απο αυτό ακόμα και στους προσαγωγούς. μου είπε να ξεκουραστώ κ να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό.... έχει περάσει καμία κάτι ανάλογο νωρίς στην εγκυμοσύνη;έχω τρομάξει λίγο. α επειδή το τικεράκι δεν πάει πολύ καλά είμαι 20+1

σας ευχαριστώ πολύ....

αααα Βαλεντίνα κ εμένα ο άντρας μου έλειπε την Παρασκευή κ έφαγα ό,τι βλακεία βρήκα και έβγαλα όλη τη νύχτα στο μπάνιο....

θεωρείται κούραση οτι δεν έχω κοιμηθεί 2 βράδια....πείτε μου κ εσείς... εμπιστεύομαι με χίλια το γιατρό κ με ηρεμεί γενικά αλλά οι εγκυούλες καταλαβαινόμαστε!

Πειτε μ αν πρεπει να χαρω ή να με πιασουν τα νευρα μ...αλλα παιδακια δ ξεκολλανε απο την κρεβατοκαμαρα&ο δικος μ που του ειπα αποψε να κοιμηθουμε εκει για πιο ανετα(ο καναπες-κρεβατι που κοιμαται μας ειναι ισα-ισα ττωρα που μεγαλωσε)μονο που δ λυποθημησε απο το κλαμα...τετοιο πεισμα!!! Ναι, φουντουκι πολυ ταλαιπωρια...βηχας πολυς κ φλεμα...&απο ορεξη μαυρα χαλια!!!!! Εδω παντως την γλυκοζη την προμηθευεσαι απο το φαρμακειο!

cPQop2.png2orjp2.png

Εμμακι, Μακον, Φτας τελεια τα τα νινακια σας!!! Παντα τετοια! Με το καλο και οι υπολοιπες!!! Εγω εχω παλι γιατρο στις 6 του μηνα και ανυπομονωθα εχει περασει εναςηνας απο την προηγουμενη φορα!! Εχθες κοριτσια ο μπεμπης κλωτσουσε ασταματητα απο το πρωι μεχρι σημερα το πρωι. Δυνατα κιολας και εστιαζε ποτε στον αφαλο (που με πεθαινε) και ποτε δεξια-αριστερα! Αφου ο αντρας μου οποτε εβαζε το χερι του στην κπιλια μου ελεγε "καλα αυτος απο τωρα σουταρει" και τετοια. Ακομα και το βραδυ που καναμε "αγκαλιτσες" κλωτσαγε και σε καποια φαση μας πιασανε τα γελια και κοιταγαμε την κοιλια που πεταγοταν χαχαχα.

Εγω ακομη απο ψωνια δεν εχω ψαχτει καθολου, μαλλον τον επομενο μηνα. Αχ κοριτσια πλησιαζει ο καιρος που θα εχουμε τα νινακια μας αγκαλια!!!

Γειά σου Γεωργία μου,

Να ζήσετε για τον γαμο σας. Σασ εύχομαι σύντομα και την ολοκλήρωση της ευτυχίας σας με τον μπέμπη. Ωραία η αίσθηση να σε κλοτσαει το μωράκι ειδικά για τους άντρες είναι συγκυνητικό.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ποσο χαίρομαι που το χετε κι εσείς αυτο το πάγωμα δεν λέγεται!!! Ειχα αρχίσει να ανησυχώ. Εγω σπιθουρακια δεν έβγαλα γέμισα όμως μικρούλες κρεατοελιτσες άσπρες. Σαν σπυράκι φαινεται αλλα δεν ειναι. Έβγαλα παντού, στο λαιμό , στο στήθος , πάνω απο το μάτι!!!! Χαλιαααααα......ελπίζω μετα την γεννά να εξαφανιστούν!

Γειά σου Χριστίνα μου,

Το είχα π'αθει και εγώ αυτό με τις κρεατοελιες αλλα εμενα δεν εφυγαν μετα απλα δεν εβγαιναν αλλες. Προσπαθησε να μην σε βλέπει ο ηλιος

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

καλησπέρα κορίτσια.....

τι κάνετε; θέλω τη βοήθεια σας.... είχα κάτι σουβλιές σαν βελονιές χαμηλά εσωτερικά κ πήρα το γιατρό κ μου είπε οτι μπορεί να είναι 2 πράγματα.... είτε η μήτρα κάνει κάποια σύσπαση ή επειδή το μωρό είναι με τα ποδαράκια κάτω σπρώχνει τα πάντα κ πονάω κ εκεί.... έχω διάφορα πονάκια απο αυτό ακόμα και στους προσαγωγούς. μου είπε να ξεκουραστώ κ να μην ανησυχώ, είναι φυσιολογικό.... έχει περάσει καμία κάτι ανάλογο νωρίς στην εγκυμοσύνη;έχω τρομάξει λίγο. α επειδή το τικεράκι δεν πάει πολύ καλά είμαι 20+1

σας ευχαριστώ πολύ....

αααα Βαλεντίνα κ εμένα ο άντρας μου έλειπε την Παρασκευή κ έφαγα ό,τι βλακεία βρήκα και έβγαλα όλη τη νύχτα στο μπάνιο....

θεωρείται κούραση οτι δεν έχω κοιμηθεί 2 βράδια....πείτε μου κ εσείς... εμπιστεύομαι με χίλια το γιατρό κ με ηρεμεί γενικά αλλά οι εγκυούλες καταλαβαινόμαστε!

Ρεγγινακι μην ανησυχείς. Εχω κι εγω τέτοιους πόνους απο νωρίς. Η λεκάνη μας σιγά σιγά ανοίγει με αποτέλεσμα πόνους στην ηβικη περιοχή κ τους προσαγωγούς. Εγω να φανταστείς κατι φορές δεν μπορω να περπατήσω. Ειναι απόλυτα φυσιολογικό μου είπε ο ντοκ. Αλλες κοπέλες το αισθάνονται περισσότερο κι αλλες λιγότερο.

Εγω αυτο το φεγγάρι χλωμό το κόβω να το δω γιατι ακομα δεν εχω παει για ύπνο :(

fEEap3.png

l3Yip3.png

Γειά σου Χριστίνα μου,

Το είχα π'αθει και εγώ αυτό με τις κρεατοελιες αλλα εμενα δεν εφυγαν μετα απλα δεν εβγαιναν αλλες. Προσπαθησε να μην σε βλέπει ο ηλιος

Ωχ Παναγία μου με πέθανες τωρα!!! Ειναι ήδη άρα πολλές!!:confused:

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...