Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αννουλα μη μας το χαλάς να καθίσουμε όλες σαν τις συμπεθερες να σεληνιαστουμε!!! Απαιτώ να ξυπνήσεις... Χάχα!!!

Εμμακι καλή βόλτα have fun!!!

Εμένα παίρνει πακοτινια και το βράδυ που χαζεύουμε καμιά ταινία μου τα φέρνει στη μύτη ε πως να κρατηθώ???Πριν να είμαστε μαζί τέτοια δεν έτρωγα από τότε που γίναμε ζεύγος με τα πατατακια μου άνοιξε δουλειά. Σίγουρα δεν με μύησε στα γλυκά. Αν δεν έχουμε σπίτι τρώει νουτελα με τα κουτάλι ή φτιάχνει ο ίδιος!!! Και τα κάνει πετυχημενα το άτιμο το πλάσμα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν πας στο περίπτερο έχει αυτά τα 3D θα τα δεις!! Είναι πεντανοστιμα τα ατιμα !! Είναι χωνακια το σχήμα τους και και έχουν μια γεύση σαν πίτσα σαν μπέικον!!

Αυτά είναι τα αγαπημένα μου τα έπαιρνα μαζί με την ανηψια μου κάθε μέρα :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τζα!!!! Να 'μαστε κι εμεις.... Οπως καταλαβαινετε εχω παρει σβαρνα τα πανηγυρια... Ψωνισα ομως και το ευχαριστηθηκα. Πηραμε χαλι μια κουβερτα χοντρη για τον υπνο μια πιο λεπτη για τις βολτες η για αγκαλιες φορμακια και καλτσακια. Φανελακια δεν πηραμε μονο.... πηρα και εγω πυτζαμες νυχτικια και παντοφλες για την γεννα. Αυταααα... Ειναι ολα τους πολυ ωραια... Και κυριως φουλ αγοριστικα τα περισσοτερα. Αφου αν κανουμε κοριτσι μετα παλι απο την αρχη θα ψωνιζουμε. ... Και η δικη μου η κοιλια ειναι κρυα κοριτσια. Και λενε οτι αν κρυωνει μετα τα μωρακια θα εχουν πονους. Δεν ξερω αν ισχυει.

HmwTp3.png

Τανιου χαίρομαι που υτα ξέρεις είναι πολύ νοστιμα!!! Με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω στο περίπτερο να πάρω!!

Κάθυ μου τι ωραία που έκανες τα ψώνια σου!! Άρχισε σιγά σιγά να ετοιμαζεσαι και είναι πολύ ωραία αίσθηση!! Όσο για την κρύα κοιλιτσα δεν το έχω ξανά ακούσει αυτό ότι θα έχουν ποναλακια τα ζουζουνακια μας αλλά θα το δούμε!! Όλα γαλάζια τα πήρες εεεε?? Τι καλααααα

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλησπερα κοριτσαρες ομορφες

Καλη επιτυχια στο νεο μας κοριτσι

Αχ κοριτσια κρυωσα σημερα ειμαι λιγο καλυτερα

Εν το μεταξυ αυριο παω για εξετασεις κ καμπυλα ζακχαρου

Τι να περιμενω?πινεται η οχι?

Εγω τρωω πολλα φρουτα αλλα τελευταια παιρνω κ τσακιζω τη μαυρη σοκολατα παυλθδη με λεμονι με πορτοκαλι με γεμιση κρεμα φουντουκιου τελεια

Μεγεια καθυ οι αγορες

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσαρες ομορφες

Καλη επιτυχια στο νεο μας κοριτσι

Αχ κοριτσια κρυωσα σημερα ειμαι λιγο καλυτερα

Εν το μεταξυ αυριο παω για εξετασεις κ καμπυλα ζακχαρου

Τι να περιμενω?πινεται η οχι?

Εγω τρωω πολλα φρουτα αλλα τελευταια παιρνω κ τσακιζω τη μαυρη σοκολατα παυλθδη με λεμονι με πορτοκαλι με γεμιση κρεμα φουντουκιου τελεια

Μεγεια καθυ οι αγορες

Αύριο κάνω και γω την καμπύλη. Με τα γλυκά δεν τα χω καλά οπότε θα δείξει... Έχω ακούσει τραγικές πεειγραφες αλλά και άλλες ηπιοτερες... Ίδωμεν!

AoL1p3.png

Οχ κ συ βαλεντινα μου

?

Ωραια θα τα πουμε αυριο χαχα

Εκει που θα παω μουπαν δινουν με γευση πορτοκαλι κ ψιλοπινεται

Ηθελα να ξερα γιατι δε μας δινουν να φαμε μθα τουρτα?

Εγω σιγουρα δε θα αντεξω το βραδυ

Οχ κ συ βαλεντινα μου

?

Ωραια θα τα πουμε αυριο χαχα

Εκει που θα παω μουπαν δινουν με γευση πορτοκαλι κ ψιλοπινεται

Ηθελα να ξερα γιατι δε μας δινουν να φαμε μθα τουρτα?

Εγω σιγουρα δε θα αντεξω το βραδυ

Α! Έχει γεύση??? Χμμμμμμ για να δούμε . Μαζί θα πιούμε το γλυκό ποτηριον της γλυκόζης.... Και πρέπει τόση ώρα να είσαι νυστικη να πάρει η ευχή

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Hi...ξεκινάω απο τα τελευταία...ποια καμπύλη κάνετε? 50 ή 75?? Εμένα στον μεγάλο με έβαλε των 50 και τωρα τον 75...επίσης μ είπε αντί για γλυκόζη απο τον φαρμακείο μπορώ να πιώ 1.5 μπουκάλι lucozade που περιέχει γλυκόζη, οπότε δ θα έχω κπ πρόβλημα! Πωπω...κάθε σελίδα και φαγιά...τι θα γίνει με μας??? &εμένα έχει ανοίξει η όρεξη μ πολύ σε σύγκριση με πριν αλλά σήμερα ο μικρός έχει χειροτερέψει&κατάφερα να φάω μόνο το ρυζόγαλο...έχει γαντζωθεί πάνω μου!!! Πιτσίνια, πατατάκια και χωνάκια απλά λατρεύω!!!!! Προ εγκυμοσύνης όχι τόσο...τώρα λιώνω!!!!!Καλά θα κάνετε να δείτε την πανσέληνο...όπως είπε η Βάλε, μετά απο 30 χρόνια ποιος ξέρει...εγώ μάλλον θα κοιμάμαι...βασικά θα εξαρτηθεί απο τι νύχτα θα έχουμε...χτες μαρτυρήσαμε... Αυτό για την κρύα κοιλίτσα δ το'χω ξανακούσει...όπως είπατε, θα δείξει!!!

Κάθυ μεγιά τα ψώνια σου!!! Τι καλά...πρέπει και εγώ να ξεκινήσω σιγά-σιγά μην πιάσουν τα καλά κρύα και δ μπορούμε να βγούμε!

cPQop2.png2orjp2.png

Τελικα φτασαμε στο παζαρι μετα κοπων κ βασανων κ δεν κατεβηκαμε...γιμοταν πανικος....κ φοβηθηκα μην τυχον ζαλιστω η με χτυπησει κανενας καταλαθος με τοσο κοσμο...φανταστειτε ειναι μια αποσταση απο το σπιτι !ας δεκα λεπρα κ καναμε σαραντα λεπτα να φτασουμε..θα παμε τομοροου

Τελικα πηραμε ταινια κ παραγγηλαμε κρεπες!

wyEhp3.png

Μαρακι μου γεια σου! Ο μικρουλης ακόμη ταλαιπωρητε? Πω πω δύσκολα θα είναι και να μην κοιμάται καλά τη νύχτα είναι πολύ κουραστικό !! Τι να κανείς υπομονή!! Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα περαστικά να είναι και θα ηρεμησετε!!

Εμένα μου έγραψε καμπύλη αλλά θα την κάνω κοντά να πάω να με δει αλλά στο παραπεμπτικό που το γράφει αν είναι 50 ή 75? Ή σου το λένε στο μικροβιολογικό?

Όσο για την όρεξη έχου!με μπολικη !! Εγώ βρε κορίτσια κάθε βράδυ τρώω με το ζόρι δεν έχω πολύ όρεξη και όταν τρώω έχω δυσφορία και κοιλιτσα τεντωμένη στο φουλ!! Βάζω δύο μαξιλάρια μέχρι να μου φύγει το φούσκωμα !!

Τώρα βλέπω το μπρουσκο το περίμενα να ξεκινήσει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εμμακι δεύτερη μέρα άκυρη για το πανυγήρι!! Αμαν πια!! Αύριο θα είναι καλύτερα θα είναι καθημερινή και δεν θα έχει τόσο κόσμο!!

Καλά έκανες και πήρες την κρεπουλα !! Για πες γλυκιά ή αλμυρή??

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...