Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα Josephine το μερικές στην γυμναστικούλα καλά έκανες βοηθάει πολύ και στην ψυχολογία!! Κ εδω ο καιρός είναι έτοιμος για βροχουλα!! Σήμερα κοιμήθηκα πολύ το ευχαριστηθηκα.

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περιμενουμε απο τα κοριτσια καλα νεα! Και γω περιμενω τη δευτερα γιατι συμπτωματα γιοκ !Η κοιλια μαλακη και το στηθος επισης! και δω χαλια ο καιρος,Ζουμε Κομοτηνη λογω δουλειας και κανουμε ταματα και προσευχες για μεταθεση:tongue:

AoL1p3.png

Μέχρι την 9η βδομάδα δεν μπορούσα να το ακουμπησω είχα και πολλά τραβηγματα στη μητρα. Τώρα ούτε στήθος ούτε χαμηλά... Τπτ!! Η κσταμάτησε να με τράβα από την προηγούμενη Τετάρτη. Τι να πω.... Θα φανει

AoL1p3.png

Μια χαρά θα είναι όλα μην αγχωνεσαι έχω ακούσει και από άλλες κοπέλες που είχαν πόνους μετά τους έφευγαν κ μετά ξανά πάλι !! Εσένα το νινι μεγάλωσε τώρα κ νομίζω ότι από τον τρίτο μήνα αναλαμβάνει ο πλακούντας δουλιτσα οι ορμόνες μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα!! Και νομίζω ότι τα πριξηματα είναι από τις ορμόνες στην αρχή της εγκυμοσύνης!!

Εγώ έχω πόνους στην κοιλιά αλλά το ρίχνω στο έντερο μου που έχει τρελαθεί!! Το στηθος πονάει αλλά επειδή περνώ κ ορμόνες ακόμα δεν ξέρω τι γίνετε είναι απ τα χάπια ή από το νινι ή κ από τα δύο!! Πρέπει να έρθει το απόγευμα να πάω γιατί έχω πολύ αγωνία!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!Είχα μέρες να μπω....έχω τον μικρό μου ακόμα με πυρετό!Αμυγδαλες και είναι τέσσερις μέρες σχεδόν με 40 πυρετό!!Τα χω παίξει...σήμερα ευτυχώς δείχνει να ναι καλύτερα!!

Να δούμε τι θα δούμε και σήμερα!!Όσο πλησιάζει η ώρα του γιατρού με πιάνει το άγχος μου πάλι!Κι εμένα το στήθος μου δεν πονάει πια και έχω μέρες να πονέσω την κοιλιά μο!Νομίζω πως κάποια στιγμή σταματάνε αυτά όμως!!

Η Γεωργία τώρα θα χει κάνει την αυχενική της!!Άντε κορίτσια καλά αποτελέσματα να χουμε σήμερα!!Θα σας πω το βραδάκι τα νέα μου!!Φιλιά,!!

5cPOp3.png

Γειά σας κορίτσια,

Καλά αποτελέσματα Γεωργία και Άννα να έχετε. Εγώ έχω μια έρωτηση? Η Κοιλίτσα σας έχει καμιά διαφορά απο πριν? Εγώ σε αυτην την βδομάδα βλέπω διαφορα. Ειδικά αν φάω αμέσως φουσκώνει το πάνω μέρος της κοιλιάς μου. Μέχρι τώρα έχω βάλει 1 κιλό αλλα φαίνετε πως το πείρα όλο στην κοιλία και στήθος. Επίσης δεν μου κάνει πιά η βέρα μου. Έχω μία κουραση και υπνηλία ακόμα και τώρα αλλά λίγο καλυτερα απο τις προηγούμενες μέρες. Τα νεύρα μου είαναι τεντομένα και υπομονή 0. Θέλω να γίνονται όλα με την πρώτη φορά που θα το πώ. Εάν δεν γίνει αρχίζω να φωνάζω και αισθάνομαι πως θα σκάσω απο τα νευρα. Αισθάνομαι μιά σκυλα καμιά φορα και δεν το είχα σε άλλες εγκυμοσύνες. Βέβαια μετα ζητάω συγνώμη και αυτός που τα ακούει είναι ο άντρας μου ο καημένος . Εγώ θα πάω στον γιατρό σε μιά βδομάδα γιατί μετά φεύγω, πετάμε στην Ελλάδα. Έχω να πάω σπίτι μου απο τον Μαρτι του 2014. Εμένα πάντως ούτε η κοιλά με πονάει ουτε το στήθος Βαλεντίνα μου. Το στήθος μου πονούσε μόνο στην πρώτη εγκυμοσύνη. Καταλαβαίνω πως είμαι έγκυος επειδή ζαλίζομαι και νιώθω εξάντληση.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Αννουλα περαστικά για το αγοράκι σου!! Εγώ έχω 8 ραντεβού και μου φαίνεται αιώνας ή ώρες!! Κ εγώ θα σας πω το βράδυ νέα!!

Θεανώ κ εγώ έχω νεύρα πολλά πριν από λίγο μαλωσα κ με τον πεθερό μου για βλακεία αλλά όπως λες δεν ανέχονται τίποτα!! ευτυχώς τα ξεχνάει γρηγορα!! Εγώ δεν μπορώ να περιμένω τον άντρα μου να ξεσπασω οποίον βρω μπροστά μου!! Νιώθω τρελή ώρες ώρες!! Καλά αποτελέσματα να έχουμε όλες κ μόνο ευχάριστα να ακούσουμε!! Επίσης έχω τρομερή όσφρηση δεν με κεφαλάρι τίποτα μου μυρίζουν όλα το φαγητό από χιλιόμετρα τα σκουπίδια στον κάδο έχω γίνει μανιακη ψάχνω συνέχεια να δω απο που έρχεται ή μυρωδιά την οποία παρεμπιπτόντως δεν μυρίζει κανένας άλλος!! Επισης κ αυτό με μετριάζει!! Χαλιά τα νεύρα μας!! Ας κάνουν υπομονή οι άλλοι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Κουράγιο Αννα μου,

Η αμυγδαλές ξέρουν αυτά και εμεις τα τραβάμε με την μεγάλη μας κόρη και το παθάινει πολύ συχνά.

Φουντούκι πως να τα καταφέρουμε με τα νεύρα? και εγώ τώρα δεν μίλησα καλα με την πεθερά μου στο τηλέφωνο επειδη μου έκανε παρατήρηση εγώ μόνο που δεν την σκώτωσα την γυναίκα. Δεν συκώνω κριτική, δεν θέλω να μου λένε τι και πως να το κάνω. Παλιά δεν έδινα σημασία ενώ τώρα δεν επιτρέπω σε κανέναν να μου πεί κάτι.

Η κοιλιά σας μεγάλωσε καθόλου? Βάλτε κανενα κιλό?

Γεια σας κορτσούλια!!!!!! Καλά αποτελέσματα σε όσες έχετε σήμερα ραντεβού!!! Περιμένουμε και τα νέα από την πρώτη αυχενική της παρέας!!!! Εμείς αύριο έχουμε ραντεβού στον γιατρό μετά από 3 βδομάδες! Ανυπομονώ!!!!!

Αννούλα περαστικά στον μικρό σου!!!

Θεανώ μην στεναχωριέσαι.... Δεν είσαι η μόνη... Στις άλλες σου εγκυμοσύνες ίσως ήσουν και εσύ πιο χαλαρή. Στην πρώτη δεν είχες άλλο μωρό στο σπίτι, στην 2η είχες 1.Τώρα έχεις 2.. Λογικό είναι να είσαι πιο τσιτωμένη. Πάντως και εγώ είμαι πολύ τσιτωμένη. Που δεν έχω και τίποτα άλλο να σκεφτώ (που λεει ο λόγος).. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ψυχοθεραπεία...

Απλά να μην νευριάζουμε πολύ. Εγώ έτυχε να νευριάσω τόσο κάποιες φορές που η κοιλιά μου γινόταν πέτρα.. Δεν μας κάνει καλό αυτό!!!!!! Να προσέχουμε κορίτσια!! Τους εαυτούς μας και τα μπεμπάκια μας!! Όσο είναι αρχή και δεν τα καταλαβαίνουμε είναι πιο επικίνδυνο γιατί τα προσέχουμε λιγότερο...

HmwTp3.png

Είναι η εβδομάδα των γιατρών αυτή! Καλά αποτελέσματα, Κάθυ, φουντούκι, Άννα και Γεωργία!

Από νεύρα εγώ ευτυχώς δεν έχω, αλλά όπως λέει κι η Κάθυ δεν έχω και παιδάκια να με απασχολούν και γενικώς είμαι σε πολύ τακτοποιημένη φάση της ζωής μου και την απολαμβάνω, γιατί στο δεύτερο παιδάκι σίγουρα δεν θα 'ναι έτσι πια. Θεανώ, υπομονή, έχεις όλα τα δίκια με το μέρος σου με δυο μικρά παιδάκια!

Με πονάει πολύ το στήθος, είναι τούμπανο, αλλά μου άρχισε από την 6η εβδομάδα, όχι νωρίτερα. Έχω διαβάσει κι εγώ ότι δεν θα 'ναι έτσι κάθε μέρα, ίσως στην αρχή που δημιουργούνται γαλακτοφόροι αδένες. Μετά χαλαρώνει κάπως, οπότε μην ανησυχείς, Βαλεντίνα.

Κορίτσια, περίμενα τόσον καιρό, λέω να φτιάξω και τις μανούλες Φεβρουαρίου, τι στο καλό, 2 κύκλοι έχουν περάσει, περίμενα, περίμενα μήπως εμφανιστεί καμιά άλλη κοπέλα και τις φτιάξει. Λέτε να είμαι η μόνη; :shock: Εδώ θα σας μπαστακωθώ μετά :tongue:

vLmAp2.png FMoxp2.png

Έχετε δίκαιο είναι τελικά δύσκολα να τα καταφέρεις σε όλα καλα. Πάλι καλα που υπάρχει και ο παιδικός, δεν ξέρω τι θα έκανα αλλιώς. Στην δουλειά μου ξεκουράζομαι.

Josefina καλά κάνεις και δεν έχεις νεύρα γιατί στο τέλος νοιώθεις τύψεις που καμιά φορά είσαι άδικη.

Κορίτσια γυρίσατε απο τους γιατρούς?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...