Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Αααααααάα ναι ρε κοριτσια να μην είμαστε κοντά να έχουμε και μεζεδάκια και να βλέπουμε την πανσέληνο!! Πάντως καταστροφή αν ειμαδταν κοντά θα είχαμε γίνει από 100 κιλά σίγουρα !!

Χαχαχαχαχαχα έχω σκάσει στο γέλιο με τον καταρράκτη είσαι τρελή!!

Άρα μεγάλο κόλλημα με τα τουλουμπακια αφού δεν τα βαρεθηκες και τα παίρνεις σοβαρευει ή κατάσταση γιατί εσύ ούτε να τα βλέπεις τα γλυκά!!

Έφαγα κ εγώ ένα ρυζογαλακι και θα φάω και λίγα πατατακια τώρα ζηλεψα τα τουλουμπακια με τα κάσιους χαχαχαχαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Ναι το θέλουμε πολύ ενα μωρό! :) Αλλα για να μαι ειλικρινής απογοητεύτηκα λιγο.... Το 1ο τεστ το εκανα γυρω στις 10 το πρωι (κ ενω είχα ουρήσει ήδη 3-4 φορες) κ το 2ο μετα απο 1 ωρα περιπου εχοντας πιει κ νερο...(κοντευω να πεθανω απο αφυδατωση!!! ) αλλα απ οτι καταλαβα...αυριο μεθαυριο χοριακη...κ παλι σας ευχαριστω παρα πολυ!

Εγώ είχα κάνει πάντως χοριακη μια μέρα πριν την περίοδο γιατί έχω σταθερό κύκλο και είχε δείξει. Μην περιμένεις ντε και καλά την καθυστέρηση. Για τεστ δε ξέρω. Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη 3 είχα κάνει είχαν βγει αρνητικά και τελικά έδωσα αίμα και η χοριακη μου ήταν 500.Σε μένα το τεστ ήταν τζίφος!!! Να μπεις να μας πεις τι αποτέλεσμα!!! Πολύ καλή επιτυχία μέσα από την ψυχή μου!

AoL1p3.png

Αααααααάα ναι ρε κοριτσια να μην είμαστε κοντά να έχουμε και μεζεδάκια και να βλέπουμε την πανσέληνο!! Πάντως καταστροφή αν ειμαδταν κοντά θα είχαμε γίνει από 100 κιλά σίγουρα !!

Άρα μεγάλο κόλλημα με τα τουλουμπακια αφού δεν τα βαρεθηκες και τα παίρνεις σοβαρευει ή κατάσταση γιατί εσύ ούτε να τα βλέπεις τα γλυκά!!

Έφαγα κ εγώ ένα ρυζογαλακι και θα φάω και λίγα πατατακια τώρα ζηλεψα τα τουλουμπακια με τα κάσιους χαχαχαχαχαχα

Από γλυκά ανέκαθεν τα τσακιζα τα τουλουμπακια αλλά τα είχα ξεχάσει. Τι τα είδα στη στάση που κάναμε με τον πεθερο!!! Τουλάχιστον γλύτωσαν οι σουλτανινες!!! Της είχα ριμαξει

AoL1p3.png

Σαε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Ναι το θέλουμε πολύ ενα μωρό! :) Αλλα για να μαι ειλικρινής απογοητεύτηκα λιγο.... Το 1ο τεστ το εκανα γυρω στις 10 το πρωι (κ ενω είχα ουρήσει ήδη 3-4 φορες) κ το 2ο μετα απο 1 ωρα περιπου εχοντας πιει κ νερο...(κοντευω να πεθανω απο αφυδατωση!!! ) αλλα απ οτι καταλαβα...αυριο μεθαυριο χοριακη...κ παλι σας ευχαριστω παρα πολυ!

Θέλει τα πρώτα πρωινά ουρά ειδικά στην αρχή ή ορμόνη δεν ανιχνεύεται είναι χαμηλή ακόμη οπότε έχεις πολλά ++++ το δεύτερο δεν το μετραω καν !! Πάντως το θετικό αχνό σημαίνει εγκυμοσύνη και δύσκολα όταν βγαίνει θετικό να είναι λάθος!! Πιο πολύ τα αρνητικά τα τεστ έχω ακούσει ότι βγαίνουν λάθος και ενώ υπάρχει εγκυμοσύνη βγαίνουν αρνητικα!! Αύριο το πρωί πηγαινε να δώσεις αιματακι και μέχρι τη μια το μεσημέρι θα ξέρεις με ακρίβεια αν είσαι ή όχι!! Πάντως έχω καλό προαισθήμα σου εύχομαι να είναι ή χοριακη τριψήφια!! :D να μας ενημέρωσεις!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Το ρυζογαλο με αφήνει ασυγκίνητη... Λείπει και ο άντρας μου να με μαζέψει θα οργιασω στην κρεπαλη. Το βράδυ θα ψήσω πιτουλες με λουκάνικα και θα βάλω σαλάτα λάχανα καρότο με γιαούρτι και μουστάρδα και θα πάρω σβάρνα τις σειρές. Επιζήσαντες κτλ!! Μπριο τρελό της μουρλής θα γίνει... Περιμένω να βραδιάσει πως και πως.

AoL1p3.png

Χαχαχαχα τρελοκομειο!!!!

Και μενα το ρυζογαλο δε με πολυ διεγειρει!!!

Αντιθετως εχω φαει κολλημα με την ιον αμυγδαλου!!!

Ποπαυ εγινες κ εσυ της υγιεινης μου φαονεται!!!!

Ατζυ ευχομαι τοτε να δεις το ++++ στη χοριακη σου!!!

wyEhp3.png

Και εγώ λακτα παίρνω με φραουλιτσα !! Ιόν έχω παρά πολύ καιρό να φάω!!

Προσπαθώ να τρώω και υγιεινα και μετά να τρώω και ότι μου έρχεται από χαζομαριτσες !!

Άσε που έχω τον άντρα μου και όλη την ώρα μου λέει αυτά τα γαριδάκια που τρως δεν φαντάζεσαι πως φτιάχνονται και μου δημιουργεί τύψεις!! Κορίτσια μ αρέσουν παρά πολύ πιτσινια , και εκείνα τα χωνακια τα 3D τα έχετε υπόψιν καθόλου !! Εντάξει μπορώ να φάω τόνους!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Αν πας στο περίπτερο έχει αυτά τα 3D θα τα δεις!! Είναι πεντανοστιμα τα ατιμα !! Είναι χωνακια το σχήμα τους και και έχουν μια γεύση σαν πίτσα σαν μπέικον!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας ζουζούνες!!!!

Βλέπω του δίνουμε και καταλαβαίνει!!Γλυκά,αλμυρά.....χαμός!!Εγώ μακαρονάκια στο φούρνο έφαγα...μόνο!Δν πολυπεινάω τελευταία....εμμμ τα πήρα μαζεμένα εγώ!!

Σήμερα έχει ζέστη πάλι και υγρασία....βρωμόκαιρος...δεν έχω σηκωθεί απ το κρεββάτι...ευτυχώς κ ο μικρός ακόμα κοιμάται....μεγάλη ντάγκλα σήμερα ρε παιδί μου!!

Λέω πιο μετά να πάμε για κανένα καφεδακι κ μετά για πίτσα!!

Τι έγινε???Πείτε μου πως θα ξυπνήσετε όλες να δείτε το φεγγάρι...!Εγώ αύριο νόμιζα είναι.....λογικά εκείνη την ώρα θα ρίχνω ύπνους ξεγυρισμένους...αλλά απο την άλλη όπως λέει κι η βαλεντίνα σε τόσα χρόνια,ο καταρράκτης θα ναι στο τσεπάκι σίγουρα!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...