Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Γλυκά μου κορίτσια τι κάνετε;

Εγώ έφαγα κοτόπουλο κοκκινιστό με ρυζάκι και τώρα χαλαρώνω στο κρεβάτι γιατί ο άντρας μου δουλεύει έκτακτα σήμερα.

Αυτό με το κρύο νερό το έχω διαπιστώσει και εγώ.Χθές έκανα και την καμπύλη σακχάρου κορίτσια αύριο το απόγευμα τα αποτελέσματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βαλεντίνα ναι ή σοκολατιτσα έδρασε!! Ο άντρας μου με μαλώνει ότι δεν την αφήνω να κοιμηθεί και να την αφήσω ήσυχη!! Τι λες χρυσε μου του λέω κάνε δουλειά σου!!

Αυτό που μαγειρεψες τι είναι?? Έχεις πολλές δουλειές εσύ!!

Εμμακι έχεις δίκιο για το ξύδι το διάβασα κ αλλλου οπότε όπως καταλαβες έγινα κ εγώ ξυδατη χαχαχα έβαλα και θα περιμένω!!

Χριστινακι θα φύγουν όλα είναι από τις ορμόνες!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Έχω σκάσει στο φαΐ δεν μου έφταναν τα γεμιστά έφαγα τουλουμπακια και από πάνω κασιους. Η κατάσταση μου με το φαΐ χειροτερεύει εκεί που δεν πεινούσα βρε κορίτσια τώρα δε χορταίνω.... Μια η σοκολάτα μια το κρύο νερό στου κασιδη το κεφάλι όλα τα δοκιμάζουμε χαχαχαχα!!!!

Να έρθει ο Οκτώβριος να φύγει να μπαίνουμε σε τελική ευθεία σιγά σιγά.... Εγώ αύριο θα κάνω την καμπύλη και ο γιατρός μου ξαναέγραψα αιματολογική ενώ δεν ειχα θέμα και καλλιέργεια ούρων για να ελέγξει το λεύκωμα. Ο άντρας μου δε το βράδυ έχει τελευταία υπηρεσία 3-6 το ξημέρωμα θα ξεκουραστεί λίγο και βουρ στο μικροβιολογικο. Τον βλέπω να κοιμάται στον καναπέ εκεί...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

5.30 το πρωί λέω να συντονιστουμε όλες να δούμε την υπερπανσεληνο και να ανταλλάξουμε εμπειρίες!!! Χαχχαχαχαχα!!! Ώρα κι αυτή που θα σκάσει το φαινόμενο... Έλεος!

AoL1p3.png

Κορίτσια καλησπέρα....!!! Εύχομαι σε όλες σας ο,τι καλύτερο κ καλώς σας βρήκα...θα χρειαστώ τις γνώσεις σας ως πιο έμπειρες.... εχω 7 μέρες καθυστέρηση,ψιλοπροβληματα με το στομάχι κ συχνοουρία. Εκανα το test first step και βγηκε αχνο αλλα απ ο,τι διάβασα θεωρείται θετικό...μετα απο καμιά ωρα λόγω του αγχους μου για την αχνότητα του ,έκανα κ το 2ο της συσκευασιας κ βγηκε αρνητικο. τι μου προτείνετε να κανω? ευχαριστώ!!

Κορίτσια κ εγώ 5 μισή συνήθως ξυπναω θα την δούμε!! Χαχαχα θα μας περάσουν για τρελές!!

Angie καλώς μας ήρθες !! Καλύτερα μην τα πιστεύεις τα τεστ και κάνε μια αιματολογικη να είσαι σίγουρη με τα τεστ έχουν γίνει πολλά οπότε δεν τα εμπιστευομαι!! Πάντως κ εμένα στο παρελθόν τεστ με άχνη γραμμή ήμουν έγκυος αν τα έκανες κοντά κοντά τα τεστ μπορεί τα οιυρα σου να ήταν πιο αραιά και να μην ανίχνευσε την ορμόνη !! Τι ώρα το έκανες το τεστ? Σου εύχομαι απ την καρδιά μου ότι αποτέλεσμα επιθυμείς να το έχεις!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εμμακι λατρεία μου μαζί θα σεληνιαστουμε!!! Δεν καλοκοιμαμαι όταν έχει υπηρεσία στις 6 έρχεται θα βάλω ξυπνητήρι 5.15!!! Stay tune... Χαχαχα

Συμφωνώ με τη χοριακη!!! Αν ήταν στα σχέδια σου το νινί εύχομαι να είναι μεγάλη!!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα βλέπω του δινεις και καταλαβαίνει με το φαγητό!! Φάε κορίτσι μου σιγά μην σκας!!

Πάντως βλέπω τα τουλουμπακια δεν τελειώνουν προμηθευτικες αρκετά !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Λατρεία μου και συ φουντούκι.... Γμτ να μην μπορουμε να πιούμε να τσακισουμε και κανένα ξηροκαρπιο για το καλό. Μια φορά στα 30 χρόνια τέτοια υπερπανσεληνος σου λέει... Αν περιμένω αλλά τόσα να τη δω θα χω καταρράκτη... Χαχαχα!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα βλέπω του δινεις και καταλαβαίνει με το φαγητό!! Φάε κορίτσι μου σιγά μην σκας!!

Πάντως βλέπω τα τουλουμπακια δεν τελειώνουν προμηθευτικες αρκετά !!

Ξαναπηρα και συ... Τα θέλω φρέσκα όλα κι ολα

AoL1p3.png

Σαε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!! Ναι το θέλουμε πολύ ενα μωρό! :) Αλλα για να μαι ειλικρινής απογοητεύτηκα λιγο.... Το 1ο τεστ το εκανα γυρω στις 10 το πρωι (κ ενω είχα ουρήσει ήδη 3-4 φορες) κ το 2ο μετα απο 1 ωρα περιπου εχοντας πιει κ νερο...(κοντευω να πεθανω απο αφυδατωση!!! ) αλλα απ οτι καταλαβα...αυριο μεθαυριο χοριακη...κ παλι σας ευχαριστω παρα πολυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...