Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα εγκυουλες!!

Χριστιναααα κ εμένα ρε παιδί μου παγωμένη είναι και σκεπαζομαι με κουβέρτα και μακρυες μπλούζες αλλά τίποτα!! Μάλλον έτσι θα πρέπει να είναι το στήθος απ την άλλη είναι παρά πολύ ζεστό καίει δες διάφορα θερμοκρασίας το σώμα!!

Εμμακι καλά είμαστε μωρέ χθες το βράδυ πήρες απουσία!! Εγώ κατάλαβα θα πηγές στο πανυγήρι!! Σήμερα έφαγα λίγη σοκολάτα και τρελάθηκε ή μικρή !!

Και εμείς κοτόπουλακι με πατατουλες στον φούρνο !!

Κορίτσια εγώ χθες ανακάλυψα κάτι σπυρακια στο μπουτι σαν από τσιμπιματα αλλά πολύ μικρά και πυκνά και σήμερα έχω 2 3 στην κοιλιτσα και σκέφτομαι μήπως μ έπιασε κανένα αλλεργικό λόγο φθινοπώρου !! Μόνο στο ένα μπουτι !! Το έχετε ξανά ακούσει?? Διάβασα ότι πολλές εγκυουλες το παθαίνουν!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι κ εμενα πολες φορες η κοιλια μου ειναι κρυα...δεν νομιζω να ειναι κατι ομως..μην ανησυχεις!!ωραιο το κριθαρακι με το κοτοπουλο..

Φουντουκι μου θα φερω τη μαμα μου να δικαιολογησει την σπουσια χαχα!!!

Ειναι η μερα του κοτοπουλου σημερα!!!

Και εγω εβγαζα σπιθουρακια αλλα φυγανε..

wyEhp3.png

Σπινθουρακια κ εγώ έβγαζαν από την αρχή αλλά αυτά είναι σαν τσιμπιματα και έχω και λίγη φαγούρα!! Εσυ είχες φαγούρα??

Γρήγορα τον κηδεμόνα σου και άλλη φορά να μην επαναληφθεί!! Χιχι

Ναι σήμερα θα το ξεκληρισουμε το κοτέτσι , πάνε τα κοτόπουλα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Αχ μπράβο που με καθησυχαζεις!! Και ή αδερφή μου είχε και μου είπε είναι από την εγκυμοσύνη αλλά εκεί εγώ να γνωρίσω κ άλλη που να το έχει!! Κ εγώ στην κοιλιά έχω 2 3 πολύ λίγα αλλά στο ένα μπουτι έχω πιο πολλά και με τρώνε !! Προσπαθώ να μην τα ξυνω !!

Τι έχει το πρόγραμμα σήμερα??

Εδώ εμείς έχουμε πολύ αέρα και ήλιο!! Είναι κρύο όμως άλλαξε ο καιρός!! Σημερα γυρίζουν τα πεθερικά μου απ το χωριό ευτυχώς γιατί έχει μαζευτεί ένα σίδερο άλλο πράγμα χαχαχα

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Βαλε την πεθερα για σιδερο!!!

Και εδω αλλαξε ο καιρος...επιτελους ομως γτ δεν παλευοταν η ζεστη αλλο!

Σημερα θα κανω τη βολτα που στερηθηκα χθες...το απογευματακι!

Λιγες μερες τα ειχα μετα φυγαν φουντουκακι...εγω βαλα ξυδι πανω κ φυγαν..

wyEhp3.png

Χελλοου ευρυ μποντι!!! Σήμερα το μενού έχει γεμιστά σολαρω ο άντρας μου έχει υπηρεσία. Το έφτιαξα το βράδυ έβαλα και σε κείνον.

Η κοιλιά είναι μόνιμα κρύα το στήθος ζεστό αλλά πλέον δεν είναι πρησμενο είναι που είναι μικρό στην εγκυμοσύνη είχα μια ελπίδα να γίνω τούμπανο αλλά όπως πάει φως δε βλέπω.

Σήμερα με το δάχτυλο τον γαργαλουσα από τα δεξιά (δεν ξέρω αν είναι ακόμη από κει ακόμη τα πόδια του) και τεντωνοταν από την άλλη. Είναι τζαναμπετης!!! Χαχαχ

Μου τηλ η πεθερά μου μου έλεγε πως ανυπομονεί να γεννηθεί της λέω και γω και λέγαμε τις ανυπομονησιες μας...

Ωραία περάσαμε στο πανηγύρι????? Είμαι ψόφια για τα πανηγύρια!!

Φουντούκιιιιι είδες η σοκολάτα? Κάνει θαύματα. Δε θέλει άγχος αν πας να αγχωθεις τρως λίγη και τσουπ εμφανίζεται!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εμενα κοριτσια κουνιεται με το κρυο νερο!!!θυμαστε που σας ελεγα την προηγ εβδομαδα οτι δεν τον ακουγα???δε θυμαμαι πια κοπελα απο σας μ ειχε πει να πιω παγωμενο νερο...επιασε παντως!!!!

wyEhp3.png

Κορίτσια ποσο χαίρομαι που το χετε κι εσείς αυτο το πάγωμα δεν λέγεται!!! Ειχα αρχίσει να ανησυχώ. Εγω σπιθουρακια δεν έβγαλα γέμισα όμως μικρούλες κρεατοελιτσες άσπρες. Σαν σπυράκι φαινεται αλλα δεν ειναι. Έβγαλα παντού, στο λαιμό , στο στήθος , πάνω απο το μάτι!!!! Χαλιαααααα......ελπίζω μετα την γεννά να εξαφανιστούν!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...