Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αναμένω απο το γιατρό να δω με ποια συνεργάζεται αλλά το πιθανότερο στο ρεα.

νομίζω οτι τα τζιν θα τα βρεις και στη Θεσσαλονίκη...είναι φετινή collection!

Ωραία είναι και η Αθήνα απλά πάντα θέλουμε κάτι που δεν έχουμε...εμένα ας πούμε μου αρέσει πολύ η Β. Ελλάδα αλλά δεν έχω κανένα εκεί...

Ναι ωραία είναι οι χειμερινοί προορισμοί τα χωριουδάκια τα γραφικά ή πόλη εμένα δεν με ενθουσιάζει και τόσο ίσως γιατί δουλεύω στο κέντρο και το βαρεθηκα!! Και στην Αθήνα έχει ωραίους προορισμούς!! Το πρόβλημα είναι το μέρος που μενουμε συνήθως θέλουμε κάτι άλλο πάντα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Μεγεια τα καινούρια τζινακια!!!

Σε δυο βδομάδες κατεβαινουμε Θεσσαλονίκη οπότε τότε θα οργιασω στα ψώνια!!

Πω πω τι τρομάρα θα πήρες με την τουμπα!!!!!!

Λοιπόν εγώ αισίως μπήκα στην 26η βδομάδα. Είμαι μέρες που πετάνε βουναλακια στην κοιλιά χτυπάει όταν κάθομαι σχεδόν συνέχεια σε σημείο που λέω είναι νορμάλ??? Άλλες μέρες όπως σήμερα κάνει τον ψόφιο κοριο και αναρωτιέμαι πάλι αν είναι νορμάλ!! Πιο πολύ νομίζω κέφια έχει το βράδυ!! Χθες βράδυ έδωσε μια στο χέρι του άντρα μου τρόμαξε ο καημένος και σήκωσε το χέρι του λες και το έβαλε στη φωτιά!!

Απόψε και μεις θα ψήσουμε πιτουλες και λουκάνικα και θα την βγάλουμε χαλαρά. Έχει συννεφιά αλλά ένα κουφοβρασμα έλεος!!!

Ρέθυμνο έχω να πάω 2 χρόνια αλλά ο κορεκτορας οπότε θέλω να γράψω ρε με στέλνει στο Ρέθυμνο τι να πω...

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα Βαλεντίνα τι να πεις.. Πάντως καλύτερα να σε στέλνει Ρέθυμνο παρά σαν της αννουλα το χθεσινο!!

Καλή όρεξη !! Εγώ τις εφαγα τις πίτσες και τώρα εσκασα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχαχαχαχαχα Βαλεντίνα τι να πεις.. Πάντως καλύτερα να σε στέλνει Ρέθυμνο παρά σαν της αννουλα το χθεσινο!!

Καλή όρεξη !! Εγώ τις εφαγα τις πίτσες και τώρα εσκασα!!

Με της Αννουλας γέλασα και με την αντίδραση όταν το πήρε χαμπάρι.... Ιιιιιιιιιιι!!

Πάντως όταν δεν τον πολύ νιώθω για να μην αγχώνομαι τρώω λίγη σοκολάτα γάλακτος ίσα ίσα να δω πως είναι όλα κομπλέ εκεί μέσα!!!!

AoL1p3.png

Κι εγω κορίτσια τον αισθάνομαι πολυ έντονα αλλα δεν εχω παρατηρήσει αν εχει σταθερό ωράριο. Σημερα ας πούμε μεχρι το μεσημέρι δεν έδωσε σημεία ζωής. Το απόγευμα που οι ορμόνες μου βαρέσανε κοκκινο κ έκλαιγα κανα μισάωρο έκανε μάθημα καράτε!!!

Με φάγατε εδω μεσα με τα φαγητά σας κ τα γλυκά σας... Παράγγειλα μπακλαβά στην μανούλα κ έφτιαξα κ ρυζόγαλο!!! Θα με κάνετε διαβητική !!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Και εγω σν τη Βαλεντινα εχω μπει 26η εβδομαδα και νπμιζω πλεον τον νιωθω καθημερινα ενω μεχρι πριν λιγο καιρο υπηρχαν και μερες που δεν τον ακουγα καθολου. Το κακο βρε κοριτσια ειναι πως αμα συνηθισεις το καθε μερα και το εντονο χτυπημα αν καποια στιγμη τεμπελιασει φρικαρεις! Τελος παντων!! Εχουν κι αυτα τις ωρες τους και τα κεφια τους!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Και εγω σν τη Βαλεντινα εχω μπει 26η εβδομαδα και νπμιζω πλεον τον νιωθω καθημερινα ενω μεχρι πριν λιγο καιρο υπηρχαν και μερες που δεν τον ακουγα καθολου. Το κακο βρε κοριτσια ειναι πως αμα συνηθισεις το καθε μερα και το εντονο χτυπημα αν καποια στιγμη τεμπελιασει φρικαρεις! Τελος παντων!! Εχουν κι αυτα τις ωρες τους και τα κεφια τους!

Εγώ πάντως επειδή σήμερα φρίκαρα έφαγα λίγη σοκολάτα και έδωσε σημεία ζωής ευτυχώς!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ναι είχε φάση ή Άννουλα!!

Εχεις δίκιο γεωργία μου έχουν κι αυτά τα κέφια τους αλλά όπως λες αν έχεις συνηθίσει να το νιώθεις συνέχεια σου κακό φαίνεται όταν δεν το νιώθεις κάποια μέρα!!

Χριστινακι κ εγώ όταν βάλω τα κλαμματα είναι πιο ζωηρό!! Μάλλον μωρέ θα στεναχωριουνται!!

Χαχαχαχαχαχα λέτε να πατήσω ένα κλάμα να αρχίσει να χοροπηδαει !! Έχω κ αφορμή μόλις με μάλωσε ο άντρας μου γιατί έφαγε μια καραμέλα baloon απ αυτές τις μεγάλες τις βουτύρου και μ επιασε φοβία ότι θα πνιγεί και τον επριξα μέχρι που αγανακτησε!! Έχω γίνει υπερβολική!!

Tbinp3.pngNttep2.png

είδες fountouki? μας βοήθησαν οι πιο προχωρημένες μανούλες...πιστεύω οτι στην αρχή παίζει ρόλο κ ο σωματότυπος... ας πούμε εγώ που την έχω την κοιλίτσα μου δεν νιώθω τόσο εύκολα τις κλωτσιές... τώρα που είναι νωρίς...απορροφάει τους κραδασμούς το κοιλάκι...δικό μου συμπέρασμα...

με τόσα αγόρια εδώ μέσα όλο τον πάω να γράψω ενώ κατά πάσα πιθανότητα είναι την....

ΑΑΑΑΑ και δε σας είπα ενώ είχαμε πει κορίτσι, μόλις μπήκα πρώτη φορά στις μανούλες Ιανουαρίου, πάω το απόγευμα στο γιατρό κ μου λέει παίζει κ αγόρι... τυχαίο;

είδες fountouki? μας βοήθησαν οι πιο προχωρημένες μανούλες...πιστεύω οτι στην αρχή παίζει ρόλο κ ο σωματότυπος... ας πούμε εγώ που την έχω την κοιλίτσα μου δεν νιώθω τόσο εύκολα τις κλωτσιές... τώρα που είναι νωρίς...απορροφάει τους κραδασμούς το κοιλάκι...δικό μου συμπέρασμα...

με τόσα αγόρια εδώ μέσα όλο τον πάω να γράψω ενώ κατά πάσα πιθανότητα είναι την....

ΑΑΑΑΑ και δε σας είπα ενώ είχαμε πει κορίτσι, μόλις μπήκα πρώτη φορά στις μανούλες Ιανουαρίου, πάω το απόγευμα στο γιατρό κ μου λέει παίζει κ αγόρι... τυχαίο;

Και εγω νομιζω παιζει ρολο ο σωματοτυπος. Χαχαχα καθολου τυχαιο ειλικρινα. Αυτο με τα αγορακια στην παρεα με ξεπερναει!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Μερααααα!!!καλη κυριακη!!!

Τι μαγειρευετε σημερα???

Εγω κοτοπουλο τηγανια με πιπεριες κ μπεικον!!

Καθυ μου ποιος ανηφορησε στα μερη σου???

Τι βροχη ηταν αυτη χθες??μας χαλασε τη βολτα!!

Τα νινακια σας τι κανουν???

wyEhp3.png

Καλημερα Εμμακι!!!

Κοτοπουλο κι εγω σημερα στο φούρνο με κριθαράκι!! Απο τα αγαπημένα μου.

Να σε ρωτήσω κατι γιατι εχω προβληματιστεί σημερα. Η κοιλιά μου ειναι συνεχώς παγωμένη, εχεις παρατηρήσει κατι ανάλογο;

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...