Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βρήκα αυτό το Σίτε δεν ξέρω άμα έχει καμία σχέση με το δικό μας αυτή την λίστα αυτής της κοπέλας και τα μισά και εδώ ιδέα τι είναι εσείς??? ?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=120703

Αρχικό μήνυμα απο afroad

Καλησπέρα! Με το καλό το κοριτσάκι σου! Κι εγώ κοριτσάκι περιμένω! Καταρχήν, να σε καθησυχάσω και να σου πω ότι όσο περνάει ο καιρός θα δεις ότι λύνονται πολλές απορίες σου και δεν θα είσαι τόσο χαμένη όσο τώρα!

Απο ότι υπολόγισα θα γεννήσεις Δεκέμβριο. Θα σου πρότεινα να πάρεις λοιπόν απο ρουχάκια λίγα για τους πρώτους μήνες και μετά αφού θα το έχεις ζήσει λίγο το παιδάκι σου και θα ξέρεις και το μέγεθός της να παίρνεις ό,τι σου χρειάζεται.

Οπότε αρκέσου σε 3-4 ζιπουνάκια ( τα φανελάκια που κουμπώνουν ανάμεσα στα ποδαράκια ) και 3-4 φορμάκια 0-3 και 5-6 ζιπουνάκια και φορμάκια για 3-6.

2 σκουφάκια και 2 ζευγάρια γαντάκια βαμβακερά

3 ζευγάρια καλτσάκια 0-3 και 3 ζευγάρια 3-6

4-5 πάνες ( σαν πιο χοντρά και μικρά σεντόνια για να τα έχεις πάνω σου όταν την παίρνεις εσύ ή κάποιος άλλος αγκαλιά ώστε να μην έρχεται σε επαφή με τα ρούχα σας και να ζεσταίνεται κιόλας )

4-5 σελτεδάκια ( αυτά με το πλαστικό για να μην λερώνεται το στρώμα ή ο,τιδήποτε άλλο απο διαρροές ή όταν της αλλάζεις πάνα)

2 χοντρές φλις κουβέρτες και μια πιο λεπτή ( καλύτερα να τη σκεπάζεις με πολλά παρά με κάτι πολύ χοντρό και βαρύ)

3-4 σεντονάκια ( μαξιλάρι δεν χρησιμοποιείς τον πρώτο χρόνο )

2 ζακετάκια

1 φόρμα εξόδου ( σαν χοντρό ολόσωμο μπουφάν όταν τη βγάζεις βολτα πάνω απο τα ρουχάκια της )

4-5 λαβέτες ( απλά πετσετάκια για να τα βάζεις στον ώμο σου όταν είναι να ρευτεί για τις γουλιές )

μπανάκι

4-5 σαλιάρες

μπιμπερό πάρε δύο στην αρχή και δες πώς θα πάει με το θηλασμό

πάρε και καμιά πιπίλα να υπάρχει

όσο για καλαθούνες κτλ, θα σου πρότεινα να πάρετε ένα καρότσι 3 σε 1 με πορτ μπεμπέ και κάθισμα αυτοκινητου. Το πορτ μπεμπέ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κάνα 3 μηνο για να κοιμάται εκεί και το κάθισμα αυτοκινήτου μπορείς να το έχεις και σαν ρηλάξ. Αργότερα πάτε ένα ωραιότατο ικέα και παίρνεις μια πάμφθηνη κούνια να κάνεις τη δουλειά σου!

Επίσης, επειδή στην Ελλάδα τα καρότσια είναι πανάκριβα, θα σου πρότεινα να δεις σε κανένα ξένο σάιτ που βγαίνουν πολύ οικονομικά.

Πάντως μην αγχώνεσαι! Θα τα βρεις όλα στην πορεία! Και να έχεις ξεχάσει κάτι θα στείλεις κάποιον να στο πάρει όταν έρθει η ώρα με το καλό.

Και παιχνιδάκια μη βιαστείς να πάρεις, Πάρε καμιά κουδουνίστρα και κανένα μασητικό για αρχή ( για να βάζει στο στόμα και να το τρώει ) και μετά βλέπεις. Στα παιχνίδια πάνω γράφει και τις κατάλληλες ηλικίες, να ξέρεις

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση url

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έκανα το ρυζόγαλο και μύρισε το σπίτι βανίλια και κανέλα, περιμένω να κρυώσει να φάω!! Κερναωωω!!

Σε λίγο θα κάνει ο αντρουλης πίτσα !!

Τι θα κανετε Σαββατόβραδο?? Εμείς μέσα ταινιουλα βρέχει πολύ και έχει ψυχρά δεν είμαστε για πουθενά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

καλησπέρα κορίτσια.... κ εμείς μέσα σήμερα αλλά ευτυχώς περιμένουμε φίλους....

virginia ευχαριστούμε για την λίστα...

κορίτσια χθες έκανα εμετό τη νύχτα... κ σήμερα έχω ένα ελαφρύ πόνο σαν καούρα στο στομάχι...συμβαίνει και στον 5ο ε; να μην ανησυχήσω;φοβήθηκα δηλητηρίαση αλλά δεν θα είχα πιο βαριά συμπτώματα;

fountouki αντιδρά ο οργανισμός μου στο πολύ μοσχάρι, χθες έφαγα μακαρόνια με κιμά αλλά κ πάλι κρέας ήταν.....

taniou ωραία λίστα κ αυτή.... νομίζω οτι το parents org έγινε Parentscafe.

κορίτσια μου καλησπέρα!!

Και εγώ σκεφτόμουν-με βάση τις συμβουλές της μαμάς μου- να πάρω περίπου 4-5 μακρυμάνικα 0-3 μηνών 4-5 κοντομάνικα 0-3 και ότι γίνει.

Σήμερα ενώ χάρηκα πάρα πολύ διότι πήγα στα orchestra Αιγάλεω και πήρα 2 τζίν εγκυμόσυνης, δεν ξέρω τι νούμερα φοράτε απλά επειδή εγώ είμαι τροφαντούλα ήθελα μεγάλο και είχε ευτυχώς. Τα έχει όλα τα τζιν με την έκπτωση της κάρτας από 15-20? και ως και 46 νούμερο. Χάρηκα πολύ..

Μετά μου κόπηκε η χαρά και το γύρισα σε κλάμα γιατί γυρνώντας σπίτι σταματήσαμε στον φούρνο και όπως έβγαινα γλίστρησαν οι παντόφλες μου και έπεσα..ευτυχώς δεν χτύπησα πολύ λίγο τον πωπούλη μου... :(

Ευτυχώς τον μπέμπη τον ακούω κανονικά από εκείνη την ώρα, είπα να μην πάω στον ιατρό αν και ο άντρας μου επέμενε πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

virginia έχω πάρει ακριβώς το τζιν που περιγράφεις που βγαίνει στα 20? με την κάρτα.

το φόρεσα σήμερα.πολύ άνετο.....

αφού νιώθεις καλά και ακούς κ το μωρό μην ανησυχείς.

θα σου πρότεινα για να ηρεμήσεις κ εσύ αλλά κυρίως ο μπαμπάς να πάρεις ένα τηλ το γιατρό.

δεν έχουν τη σχέση που έχουμε εμείς με τα μωρά μας κ ανησυχούν πιο εύκολα....

αααα ποιο φούρνο εννοείς;;;;

αυτόν απέναντι με τα πολίτικα γλυκά;;;;;;;;;

Διαφημίσεις

αααα επίσης εγώ πέτυχα στο συγκεκριμένο κατάστημα προσοφρά μπλουζάκια κ φορεματάκια με 7-8 κ 10?... ήμουν τυχερή γιατί έπεσα πάνω τους όταν άνοιγαν τις κούτες.

προφανώς ήταν όσα είχαν μείνει σε άλλα καταστήματα...

να έχεις το νου σου όποτε πας.

virginia έχω πάρει ακριβώς το τζιν που περιγράφεις που βγαίνει στα 20? με την κάρτα.

το φόρεσα σήμερα.πολύ άνετο.....

αφού νιώθεις καλά και ακούς κ το μωρό μην ανησυχείς.

θα σου πρότεινα για να ηρεμήσεις κ εσύ αλλά κυρίως ο μπαμπάς να πάρεις ένα τηλ το γιατρό.

δεν έχουν τη σχέση που έχουμε εμείς με τα μωρά μας κ ανησυχούν πιο εύκολα....

αααα ποιο φούρνο εννοείς;;;;

αυτόν απέναντι με τα πολίτικα γλυκά;;;;;;;;;

όχι Ρεγγίνα μου κοντά στο σπίτι μου ναι είδα και εγώ μερικά που τα είχε προσφορά απλά δεν είχα άλλα λεφτά, θα ξαναπάω, γιατί είδα και ένα ολόσωμο με γούνα και τζίν για τον μπέμπη 12 ? ήδη τον ονειρεύομαι να βγαίνει με αυτό από το μαιευτήριο!! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι όλες στο ίδιο πάμε μάλλον χιχιχιχι... έφερε τόσο χοντρά?τέλεια...μόλις κάνω β με το καλό κ πρώτα απ'όλα να είναι όλα καλά θα πάω.

πάντως το τζιν θα το ευχαριστηθείς κ κολακεύει πολύ....

Διαφημίσεις

Βιργινία μου καλοφορετα τα καινούρια!! Σε ματιαξε κανένας μάλλον!! Πάντως μην φοβάσαι και ή ξαδέρφη μου έπεσε στην σκάλα πριν 2 εβδομάδες και πήγε στο νοσοκομείο αλλά μια χαρά ή μπεμπα και εκείνη ούτε της είπαν να ξαπλώσει για λίγες μέρες ούτε τίποτα είναι καλά προστατευμένα τα μωρακια μας στον σάκο!!

Κορίτσια εγώ την ενιωσα σήμερα την μπεμπα αλλά δεν είναι όπως ήταν όπως πριν 2 εβδομάδες είναι πιο απαλές και σκέφτομαι μήπως έχει γυρίσει κάπως αλλιώς στην κοιλιτσα μέσα και δεν την αισθάνομαι τόσο έντονα όπως πριν !! Επίσης δεν την νιώθω τόσο συχνά το μεσημέρι και το βράδυ που ξαπλωνω και το πρωί που ήμουν στο αυτοκίνητο για βόλτα!! Τι λέτε???

Tbinp3.pngNttep2.png

μόλις διαπίστωσα οτι το τικεράκι μου δεν προχωράει αλλά γιατί δεν ξέρω...

αν μπορεί κάποια να βοηθήσει...

έχω το ίδιο πρόβλημα από την αρχή, δεν ξέρω πιο είναι το πρόβλημα έχω φτιάξει πολλά διαφορετικά τικεράκια αλλά δεν προχωράνε. οπότε ανά 2-3 μέρες όποτε δεν βαριέμαι φτιάχνω ένα νέο!! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτό έκανα κ εγώ virginia....

fountouki κ εγώ κάπως έτσι νιώθω... κάποιες φορές πιο δυνατά κ άλλες σχεδόν καθόλου...η μαία μου είπε οτι μετά τις 24 εβδομάδες είναι ποιο "σταθερά" τα χτυπήματα... ας μας διαφωτίσουν και οι μαμάδες που είναι 24- 25 εβδομάδων

Ρεγγίνα ναι και ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν περίμενε να το νιώθω τόσο πολύ και μου είπε ότι στην 24 αρχίζει ή ένταση να είναι πιο μεγάλη !! Για να δούμε τι θα μας πουν τα κορίτσια που είναι σε μεγαλύτερη εβδομάδα !!

Από που είσαι Ρεγγίνα??

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...