Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κουτσουνι αμα μπορεις να μ το φτιαξεις πες μου..σου στελνω πμ τον κωδικο μου..ναι η τζο μου το ειχε κανει!!!αααα οριστε μας εφυγε στασ εξωτερικας χαχαχαχα

Ναι βρε μπορω στειλε μου

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο μένα! Πως είστε??? Δ πρόλαβα να σας διαβάσω όλες γτ έχω τον μικρό άρρωστο...μου ανέβασε 38,3 την πέμπτη και χτες γυρίσαμε κακήν κακώς! Σα το σπίτι σου πουθενά!!! Σήμερα δέκατα, βήχα και συνάχι... άντε να δούμε!

Θα σχολιάσω ότι θυμάμαι απο τα σκορπισμένα thread που διάβασα! Όσες πήγατε γιατρό, είδα ότι όλα πήγαν καλά...μπράβο σας κορίτσια! ΄Για τα φανελάκια που λέτε εγώ θα σας πρότεινα κοντομάνικα καθώς δ είναι πολλοί οι χειμωνιάτικοι μήνες, με τα βελουτέ βολεύουν καλύτερα και δ πάνε και χαμένα...φοριούνται και πιο μετά! Επίσης θα σας πρότεινα να έχετε καμιά δεκαριά για να έχετε σε απόθεμα λόγω εποχής που δ στεγνώνουν εύκολα! Εγώ απο ψώνια κρατιέμαι με νύχια και δόντια να μην αρχίσω...πρέπει να δω τι έχω ήδη και μετά...!

cPQop2.png2orjp2.png

Μαρακι περαστικα στο μικρουλι σου!!!! Προσεχε μην κολλησεις και εσυ!!! Εννοειται θελουμε αποθεμα... Οι υπολοιπες που ειστε;;; Ο καιρος ειναι μουντος και οτι πρεπει για χουχουλιασμα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καθυ ο μικρος ειναι λιγο κολλημενος πανω μ, οποτε θα'μαι τυχερη αν δ κολλησω! Τη Δευτερα λεω να τον παω στη γιατρο γτ μ μπαραπονιεται για το αυτακι του! Μολις κοιμηθηκε&αραξα&εγω...εκανα σουπιτσα σημερα&το απογευμα λεω να κανω ρυζογαλο!

cPQop2.png2orjp2.png

Περαστικά Μαρακι προσοχή μην κολλήσεις ειδικά για συνάχι δεν είσαι.

Εδώ έχει συννεφιά με κουφοβρασμα. Πητ διαφορετικη έχω και γω. Είναι 10/1 αλλά έτσι όπως θα εξελιχθεί πάω 2-3 /1 και αυτό για να μην τρέχουμε πρωτοχρονιατικα.

Αχ Ρέθυμνο κορίτσια βλέπω μπεμπουλινια στο δρόμο και μου έρχεται να πω στη μαμά τους με το μπαρδον μαντάμ να τα ζουληξω λίγο????

Σήμερα το μενού είχε γαυρο και τι έφαγα από πάνω??? Τουλουμπακια... Ποτέ θα τα συχαθω δε ξέρω

AoL1p3.png

Ποτε πηγες Ρεθυμνο Βαλεντινα;;;;; χαχαχαχα... Κι εγω ετσι τα χαζευωωω.. Ειδικα που ειναι καμαρωτα μεσα στα καροτσια.... Λεω αντε και του χρονου τα δικα μας θα ειναι ετσι!!!!

Μαρακι δυσκολο να μην κολλησεις οντως!!! Ελπιζω να εισαι τυχερη!!!!

HmwTp3.png

Ποτε πηγες Ρεθυμνο Βαλεντινα;;;;; χαχαχαχα... Κι εγω ετσι τα χαζευωωω.. Ειδικα που ειναι καμαρωτα μεσα στα καροτσια.... Λεω αντε και του χρονου τα δικα μας θα ειναι ετσι!!!!

Μαρακι δυσκολο να μην κολλησεις οντως!!! Ελπιζω να εισαι τυχερη!!!!

Αυτό το Ρέθυμνο βγαίνει σε μόνιμη βάση σιχτηρ μπουρντα!!!! Χάχα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ου ου να μαι και εγώ!!

Πηγα για ψώνια σήμερα πήρα κολαν και σουτιεν επιτέλους!! Βρήκα την μέρα πολύ βροχή αλλά αυτή ή θαλασσιτσα στο κέντρο ακόμη και μουντό καιρό είναι πάλι αναζωογονητική!!

Ποσά γραψατε τι να πρώτο πω για το αιδιο της αννουλα χθες ?? Πέθανα στο γέλιο χαχαχαχαχαχα και ακόμα το σκέφτομαι και γελαω!!

Μαρακι μου περαστικουλια στον μικρό σου ελπιζω να μην ταλαιπωρηθητε !! Πάντως άρχισαν οι ιωσεις ακούω πολλούς με συνάχι και βήχα και πυρετό!!

Βαλεντίνα πηγα για αφυγραντηρα και κατεληξα θα πάρω κ εγώ γιατί πολύ υγρασία !! Για τα ρούχα είναι πολύ !μεγάλο πρόβλημα που θα τα στεγνώνουμε βρωμαει παρά πολύ καπνά απ τις σόμπες και τα τζάκια μέσα στο σπίτι λένε δεν είναι καλά να στεγνώνουμε ρούχα γιατί όλη την υγρασία απ τα ρούχα την τραβανε οι τοίχοι !!

Θα φτιαξω σε λίγο ένα ρυζογαλακι σε λίγο και πίτσα!!

Εμμακι ωραιο το σάιτ με τα βρεφικα !! Ή αλήθεια είναι ότι με το ζόρι κρατηθηκα να μην πάρω σήμερα κάτι για την μπεμπουλα αλλά μου φέρανε πολλά και θέλω να τα ξεδιαλεξω να κρατήσω αυτά που μ αρέσουν και είναι σε καλή κατάσταση!!

Τι άλλο ??? Τίσα πολλά που διάβασα !!

Tbinp3.pngNttep2.png

Τανιου τι κανεις ξυπνια τετοια ωρα;;;; Εγω εχω βρικολακιασει. Απο τις 4 ειμαι ξυπνια και δεν μπορω να κλεισω ματι. Με επιασε παλι αναγουλα. 4η φορα απο την Πεμπτη το βραδυ που με επιασε πρωτη φορα. Τι στο καλο;; Μεχρι τωρα καλα τα πηγαμε. Τωρα θα τα χαλασουμε;;; Ειδα τροχο της τυχης, πατερ ημων και τωρα εχει Σοφια ορθη. Ημαρτον δηλαδη. Εκανα και ενα χαμομηλι μπας και χαλαρωσω..... Ο μπεμπης βεβαια γερος ξενυχτης!!!!! Ε ρε γλεντια που θα κανουμε... Αφηστε που ειχα και αρκετα πετρωματα μεσα στην μερα. Δεν με πονουσαν ολα ομως.... πφφφφφ

Δεν ξέρω τι έπαθα 6 το πρωί κοιμήθηκα δεν μπορούσα να χαλαρωσω και πονουσε ο λαιμός μου με εκαιγε μάλλον δεν έχω συνηθίσει την κλιματική αλλαγή που ζω. .. Τηλεόραση δεν βλέπω μόνο όνλινε σειρές στο gamato. Ξύπνησα 3 το μεσημέρι ουφ πάει η μέρα κουράγιο κορίτσι μου θα μας περάσει που θα παει

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου εγω τα λατρευω τα γερμανικα. Ισως με τον καιρο να τα συνηθισεις. Εκει εχετε ευκαιριες και το παιδακι σας θα μεγαλωσει με περισσοτερες παροχες απο οτι εδω. Βεβαια θα μου πεις εισαι μακρια απο την πατριδα. Ετσι ειναι.... Χρειαζονται και καποιες θυσιες...Θα δεις ηα συνηθισεις με τον καιρο....

Θα ερχόμαστε διακοπές ναι εδώ σε βοηθάει το κράτος και άμα δεν το στείλεις νηπιαγωγείο σε πληρώνουν να το έχεις στο σπίτι :) εγώ ελληνικά κ αγγλικά ξέρω τα ελληνικά τα έμαθα 7 χρόνων θεωρώ μπορώ να μάθω και τα γερμανικά αλλά θέλει πιο πολύ προσπάθεια...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ου ου να μαι και εγώ!!

Πηγα για ψώνια σήμερα πήρα κολαν και σουτιεν επιτέλους!! Βρήκα την μέρα πολύ βροχή αλλά αυτή ή θαλασσιτσα στο κέντρο ακόμη και μουντό καιρό είναι πάλι αναζωογονητική!!

Ποσά γραψατε τι να πρώτο πω για το αιδιο της αννουλα χθες ?? Πέθανα στο γέλιο χαχαχαχαχαχα και ακόμα το σκέφτομαι και γελαω!!

Μαρακι μου περαστικουλια στον μικρό σου ελπιζω να μην ταλαιπωρηθητε !! Πάντως άρχισαν οι ιωσεις ακούω πολλούς με συνάχι και βήχα και πυρετό!!

Βαλεντίνα πηγα για αφυγραντηρα και κατεληξα θα πάρω κ εγώ γιατί πολύ υγρασία !! Για τα ρούχα είναι πολύ !μεγάλο πρόβλημα που θα τα στεγνώνουμε βρωμαει παρά πολύ καπνά απ τις σόμπες και τα τζάκια μέσα στο σπίτι λένε δεν είναι καλά να στεγνώνουμε ρούχα γιατί όλη την υγρασία απ τα ρούχα την τραβανε οι τοίχοι !!

Θα φτιαξω σε λίγο ένα ρυζογαλακι σε λίγο και πίτσα!!

Εμμακι ωραιο το σάιτ με τα βρεφικα !! Ή αλήθεια είναι ότι με το ζόρι κρατηθηκα να μην πάρω σήμερα κάτι για την μπεμπουλα αλλά μου φέρανε πολλά και θέλω να τα ξεδιαλεξω να κρατήσω αυτά που μ αρέσουν και είναι σε καλή κατάσταση!!

Τι άλλο ??? Τίσα πολλά που διάβασα !!

Μεγια μεγια κοπέλα μ αντέ καλοφορετα να ναι :)

όσο για την ξυλοσομπα θα βάλεις πάνω μια τσιγκινι τσαγιερα παλια με νερό κ θα βάλεις μέσα 2 σταγόνες λεβαντα για να καθαρίζει τον αέρα.

εμμακι τόσο αντέξες δλδ εδώ πάνω :)

μαρακι Περαστικά στον μικρουλη σου πρόσεχε να πλενεις συχνά τα χέρι σου τώρα

καθυ μου ακριβώς την ίδια ώρα κοιμηθηκαμε εδώ είναι μια ώρα πίσω από Ελλάδα :)

Όσο αφορά το τικερακι νομίζω βάζουμε την τελευταία μερα περιοδου άρα αυτό πως να αλλαξει...?

Εχθές διάβαζα σε μπλογκ τι να ψωνισουμε για τα μωράκια μας ή κάθε μια έλεγε τα δικά της εγώ ήδη πήρα 7 μακριμανικα ζιπουνακια τώρα λέω να πάρω 2 0-3 ολοσωμα γιατί μεγαλώνουν γρήγορα. Κουβερτουλες έχω δύο πανακια 4 μου τα έδωσε η αδερφή μου και θα πρέπει να ξεκινήσω τα πλυντήρια γιατί εγώ τα ρούχα τα βάζω κάτω στην αποθήκη που είναι η λεβητες της θέρμανσης και το δωμάτιο είναι καυτο δεν είναι πετρέλαιο να μυρίζει φυσικό αέριο νομίζω έχουμε... Πάντως παιδιά πρέπει να προσέχουμε να μην αρρωστησουμε από εδώ κ πέρα ουφ ένα άγχος το έχω... Καλησπέρα είπα??? Ήμουν που ήμουν χαζεμενη παραχαζεψα. ..

βαλεντινα άστα να πάνε κοριτσάκι μου :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Φουντουκι με γεια σου!!!! Αχ η Θεσσαλονικη με την αγορα και την θαλασσα της.....

Τανιου σιγα σιγα θα τα μαθεις......

Εμμακι δεν μου λες μια χαρα ωραιοτατο πανηγυρι εχετε στην Λαρισα. Γιατι δεν κρατατε τον κοσμο σας εκει και τους αφηνετε να ανηφοριζουν;;;; Για να ανηφοριζει και η δικη μου η πιεση;;;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...