Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Απόψε είχε λευκή νύχτα στην Κομοτηνή τα μαγαζιά ανοιχτά ως τις 12.Βγηκαμε για φαγητό και καταλήξαμε σε πίτσα σε ξυλοφουρνο καλτσονε καρμπονάρα σαλάτα δεν έφαγα. Σηκώθηκα όμως και πήγαινα καμπουριαστα από το πολύ φαΐ.

ΠΑΠ μου είχε πει και η γυναικολόγος εδώ πάνω ότι καλό είναι να γίνεται.

Τανιου φυσικά και δεν κάνει πειράματα πάνω μου. Έχει εμπειρία τόσων χρονών άσε που είναι πανεπιστημιακος είναι και νοσοκομειακος γιατρός. Έχει δει και έχει δει δεν περιμένει εμένα να κάνει πειράματα δεν είναι χθεσινός. Και δε μου είπε ξάπλα μου είπε απλά να πάρω ουτρο εγώ απλά φοβήθηκα και προσπάθησα να μείνω ξεκούραστη.

Αχχχχχ πολύ ωραία φάση τα πανηγύρια!!!

Σορρυ κοπέλα μου είδα ξαπλα με τόσα μηνύματα μπερδεύτηκα... πάντως δεν έχω ιδέα άμα κάνουν τεστ ΠΑΠ η όχι όσο αφορά τον γιατρό δεν τον ξέρω και ποιος είναι για να έχω γνώσης για δαυτον :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια και απο μένα,

Χάθηκα γιατί δεν έχω χρόνο για τίποτα. Όλη μέρα τρέχω με δουλειές και με τα παιδιά και καμιά φορά ξεχνάω πως είμαι έγκυος. Τα νέα μου είναι τα ίδια δεν ξερώ ακόμα το φυλο και ελπίζω να το μάθω στην επόμενη μου επισκεψη στις 5 του μήνα. Εγώ είχα κανει το τέστ παπ στην αρχή της εγκυμοσυνης μου και δεν ξέρω αν απαγορευετε αργότερα.

Τα παιδακια μου είναι καλα αλλα έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλη αλλαγη στον εαυτό μου. Δεν μου αρεσει πως έχω γίνει, είμαι πάρα πολυ νευρική και με πειράζει η φασαρία. Θέλω απόλυτη ησυχία και δεν έχω υπομονή. Ελπίζω να περάσει και να απολαυσω τα παιδια μου χωρίς νευρα και κουραση. Ελπίζω να είναι μόνο οι ορμόνες που θα περασουν. Να σας πω η αλλαξιέρα είναι κατι πολύ χρισημο γιατι αλλαζουμε συνεχεια τα παιδια μας και όταν σκυβεις καθε φορά πάνω απο το κρεβάτι τότε πιάνετε η μέση. Τανίου εγώ πήρα την κουνια απο το Ρεάλ και είναι πολυ οικονομικά εκει. Επίσης μπορεις να πάρεις απο το e-bay πολυ οικονομικά πραγματα για το μωρό. Εγώ απο τοτε που μετακόμησα στην Γερμανία καθε μέρα λέω ότι σε ένα χρόνο θα φύγω αλλα κατέληξα 8 χρόνια εδώ. Ζουμε ακομα σαν φοιτητες με επιπλα που είναι μεταχειρησμένα και το σπιτι μας το φτιαχνουμε στην Αθήνα.

Καληνυχτα κορίτσια

Φιλια

Καλώς το κορίτσι εμείς έχουμε πολύ μικρό σπίτι για να χωρέσει συρταριαρα και κρεβάτακι και για την ώρα δεν σκέφτομαι την μετακόμιση. Πήγα στο ikea κ poko και είδα κρεβάτακι αλλά το πήρα ακόμα. Εγώ μισώ την γλώσσα όχι την Γερμανία... Προσπαθώ να πείσω τον άντρα μ να πάμε Αυστραλία αλλά φοβάται τους καρχαρίες χαχαχα πάντως είναι θέμα προσαρμογής πιστεύω...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου τι κανεις ξυπνια τετοια ωρα;;;; Εγω εχω βρικολακιασει. Απο τις 4 ειμαι ξυπνια και δεν μπορω να κλεισω ματι. Με επιασε παλι αναγουλα. 4η φορα απο την Πεμπτη το βραδυ που με επιασε πρωτη φορα. Τι στο καλο;; Μεχρι τωρα καλα τα πηγαμε. Τωρα θα τα χαλασουμε;;; Ειδα τροχο της τυχης, πατερ ημων και τωρα εχει Σοφια ορθη. Ημαρτον δηλαδη. Εκανα και ενα χαμομηλι μπας και χαλαρωσω..... Ο μπεμπης βεβαια γερος ξενυχτης!!!!! Ε ρε γλεντια που θα κανουμε... Αφηστε που ειχα και αρκετα πετρωματα μεσα στην μερα. Δεν με πονουσαν ολα ομως.... πφφφφφ

HmwTp3.png

Τανιου εγω τα λατρευω τα γερμανικα. Ισως με τον καιρο να τα συνηθισεις. Εκει εχετε ευκαιριες και το παιδακι σας θα μεγαλωσει με περισσοτερες παροχες απο οτι εδω. Βεβαια θα μου πεις εισαι μακρια απο την πατριδα. Ετσι ειναι.... Χρειαζονται και καποιες θυσιες...Θα δεις ηα συνηθισεις με τον καιρο....

HmwTp3.png

Καλημέρα κορασιδες!!

Ακούω για αναγουλες.... Δε θέλω τέτοια!!!!!!

Είναι από τις χειρότερες πόλεις που έχω ζήσει. Ευτυχώς έχουμε κάνα 2 ανθρώπους να λέμε καμια κουβέντα της προκοπής και να ξεσκαμε. Οι ντόπιοι δε από κει που η πόλη ήταν βουρκος είδαν ξαφνικά λεφτά με φοιτητές και στρατο έπεσε ανικοδομηση και στην πλειοψηφία (μη τους βάζω όλους σε ένα τσουβάλι) είναι τέρμα αρχοντοχοριατες....

Προσπαθώ να πάρω τηλ στο ψαράδικο να σου παραγγείλω ψάρι να το ψησουν κι ολας και το τηλ τους έχει πρόβλημα... Έλεος!!! Και όχι τίποτα άλλο πρέπει να πάμε από κει και έχουμε άλλες δουλειές στην άλλη πλευρά της πόλης.

Τανιου δεν πειράζει λέμε τόσα πολλά όλο και κάτι χάνεται στο δρόμο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Morninggggg!!!καλο χειμωνα!!!

Τι κανετε σημερα ζουζουνιτσες???

Τανιου ημουν κ εγω γερμανια για ενα χρονο νυρεμβεργη!!

Βλεπω καθυ ξενυχτησες!!!εμενα με πηρε ο υπνος την ωρα που σας εγραφα στο ταμπλετ!!

Χαχαχαχα βαλε υπομονη!!!!ξερω οτι αν δε σου αρεσει κατι ολα σου την σπανε!!!

Καταληξαμε στα φανελακια???κοντα η μακρια???

wyEhp3.png

Καλημερα κοριτσια. Στις 7 και κοιμηθηκα... Φρικη..... Εμμακι μαλλον κοντομανικα. Αφου θα εχουν και τα φορμακια απο πανω. Ετσι μου ειπε και η μαμα μου... Για να εξερευνησουμε και αυτο το site λιγο....

HmwTp3.png

Εμμακι, Μακον, Φτας τελεια τα τα νινακια σας!!! Παντα τετοια! Με το καλο και οι υπολοιπες!!! Εγω εχω παλι γιατρο στις 6 του μηνα και ανυπομονωθα εχει περασει εναςηνας απο την προηγουμενη φορα!! Εχθες κοριτσια ο μπεμπης κλωτσουσε ασταματητα απο το πρωι μεχρι σημερα το πρωι. Δυνατα κιολας και εστιαζε ποτε στον αφαλο (που με πεθαινε) και ποτε δεξια-αριστερα! Αφου ο αντρας μου οποτε εβαζε το χερι του στην κπιλια μου ελεγε "καλα αυτος απο τωρα σουταρει" και τετοια. Ακομα και το βραδυ που καναμε "αγκαλιτσες" κλωτσαγε και σε καποια φαση μας πιασανε τα γελια και κοιταγαμε την κοιλια που πεταγοταν χαχαχα.

Εγω ακομη απο ψωνια δεν εχω ψαχτει καθολου, μαλλον τον επομενο μηνα. Αχ κοριτσια πλησιαζει ο καιρος που θα εχουμε τα νινακια μας αγκαλια!!!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Ααα μου αλλαξαν και την πητ...απο 5\2 μου την πηγαν 1\2...δε ξερω πως να την αλλαξω ατο τικερακι ομως χαχαχαχα

Λογικα θα πρεπει να φτιαξεις αλλο απο την αρχη, δεν ξερω αν αλλαζει

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Ααα μου αλλαξαν και την πητ...απο 5\2 μου την πηγαν 1\2...δε ξερω πως να την αλλαξω ατο τικερακι ομως χαχαχαχα

Νομιζω στο ειχε φτιαξει η Jo στην αρχη...αμα θες σου το φτιαχνω το ιδιο αλλα με αλλη ΠΗΤ

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Γεωργια τι καλα που ειναι ζωηρουλης!!!!!! Πλακα εχει.... Ετσι να ειναι να τα χαιρομαστε τα ζουζουνια!!! Μετα θα μας λειπει αυτο!!!!!

Εμμακι κι εγω νομιζω οτι πρεπει να το ξανακανεις.... Κι εγω σκεφτομαι να το αλλαξω γιατι ειναι πολυ καλοκαιρινο....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...