Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Εμμακι μου καλά έκανες και εφαγες αν δεν φάμε τώρα ποτέ θα φάμε!!

Αύριο θα πάω κ εγώ σε εμποροπανήγυρη θα πάρω κ εγώ τίποτα!!

Βιργινία πολύ ωραία ή λίστα τα παραπάνω ούτε που θα τα σκεφτόμουν να τα πάρω!! Πάντως πολλά χρειάζονται!!

Γεια σου αστερακι μου με τα δύο ζουζουνακια!! Ή αδερφή μου τον έβαλε στο δωμάτιο του κατευθείαν κ πήρε κ αυτή ένα κρεβάτι κ κάποια βραδιά κοιμόταν εκεί γιατί στην αρχή ξύπνουσε συχνά!! Και τώρα σ αυτό το κρεβάτι κοιμάται ο μικρός τώρα που μεγάλωσε οπότε δεν θα πάει χαμένο το κρεβάτι το δικό σου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γυρισααα... Καναμε βολτες στο πανηγυρι. Κατεληξα απο που θα παρω φανελακια απο που φορμουλες πυτζαμακια. Ειναι ονειρο ολα!!!!!! Καλτσακια δεν βρηκα.. Θα ψαξω και αυριο... Φαγαμε κεμπαμπ μουρλια... Πολυ ωραια η λιστα Βιργινια. Και ερχομαι και σας ρωτω. Φανελακια μακρυμανικα η κοντονανικα θα παρετε;;;;

Αστερακι εγω εβαλα εναν καναπε κρεβατι απο αυτους τους φοιτητικους. Εχω σκοπο να τον κοιμιζω εκει ολη την μερα για να συνηθιζει και θα ξαπλωνω διπλα του.

HmwTp3.png

Απόψε είχε λευκή νύχτα στην Κομοτηνή τα μαγαζιά ανοιχτά ως τις 12.Βγηκαμε για φαγητό και καταλήξαμε σε πίτσα σε ξυλοφουρνο καλτσονε καρμπονάρα σαλάτα δεν έφαγα. Σηκώθηκα όμως και πήγαινα καμπουριαστα από το πολύ φαΐ.

ΠΑΠ μου είχε πει και η γυναικολόγος εδώ πάνω ότι καλό είναι να γίνεται.

Τανιου φυσικά και δεν κάνει πειράματα πάνω μου. Έχει εμπειρία τόσων χρονών άσε που είναι πανεπιστημιακος είναι και νοσοκομειακος γιατρός. Έχει δει και έχει δει δεν περιμένει εμένα να κάνει πειράματα δεν είναι χθεσινός. Και δε μου είπε ξάπλα μου είπε απλά να πάρω ουτρο εγώ απλά φοβήθηκα και προσπάθησα να μείνω ξεκούραστη.

Αχχχχχ πολύ ωραία φάση τα πανηγύρια!!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Φακελάκια κοντομανικα σκέφτομαι αφού θα φορά φορμακι από πάνω. Εμείς θα πάρουμε και αφυγραντηρα. Ήδη σκέφτομαι πως θα στεγνώνω τα ρούχα του. Εξώ να τα αφηνω θα μυρίζουν καπνα. Μέσα θα έχει υγρασία. Ελπίζω ο αφυγραντηρας να μας σώσει

AoL1p3.png

Ααααα του δωσατε και καταλαβε Βαλεντινα μου. Μπραβο σας!!!! Δεν ψωνισατε και κατι να εχετε απο την λευκη νυχτα;;; Αν εχεις παραθυρο στο μπανιο μπορεις και εκει να τα βαζεις. Αλλιως πρωινες ωρες με εναν ναυλον απο πανω στο μπαλκονι. Το πρωι συνηθως δεν μυριζει τοσο καπνα. Τωρα εκει δεν ξερω βεβαια τι γινεται...

HmwTp3.png

Βαλεντινααααα!!!Κου κου!!!Εμμμ με την ωρα μου!!Μη σας κακομαθαίνω!!!

Μπράβο κορίτσια με τα ωραία νέα,!!Όλα καλά καιιιιι συνεχίζουμε!!!

Λέτε βλέπω για αγορές!!Τι ωραία...!!Εγώ τι να τουπάρω του αιδιου μου???που τα έχω όλα!!Κανένα ρουχαλάκι καινούργιο θα πάρω μόνο λογικά...ααα και έναν αποστειρωτή!!Αλλά όλο και κάτι από αυτά τα ψιλοάχρηστα μαραφέτια που απέφυγα την άλλα φορά θα τσιμπήσω!!

Για το παπ που λέτε εμένα δεν μου πε κάτι αλλά είχα κάνει λίγο πριν μείνω έγκυος...ξέρω ότι καποιοι δεν κάνουν στην εγκυμοσύνη,για ξα μην πειράζουν τον τράχηλο!!

Τον τράχηλο εμένα μόνο κολπικά τον μετράει...είναι πιο σωστή η μέτρηση έτσι!

Και για τα εσωρουχάκια που λέτε στο γιο μου είχα και με μακρύ και με κοντό μανήκι...τα κοντομάνηκα μας βόλεψαν περισσότερο μιας και με τα βελουτέ φορμάκια,την κουβερτούλα του και τη θέρμανση ήταν πολύ ζεστός!Μόνο με κάποια πιο λεπτά φορμάκια του φορούσα μακρύ από μέσα!!

5cPOp3.png

Ααααα του δωσατε και καταλαβε Βαλεντινα μου. Μπραβο σας!!!! Δεν ψωνισατε και κατι να εχετε απο την λευκη νυχτα;;; Αν εχεις παραθυρο στο μπανιο μπορεις και εκει να τα βαζεις. Αλλιως πρωινες ωρες με εναν ναυλον απο πανω στο μπαλκονι. Το πρωι συνηθως δεν μυριζει τοσο καπνα. Τωρα εκει δεν ξερω βεβαια τι γινεται...

Εδώ Καθυ μου έχουμε και μουσουλμανους και τουρκογυφτους που στις σόμπες τους καίνε ότι να ναι οπότε σε συνδυασμό με την υγρασία γιατι είναι κτισμένη η πόλη σε κουρμπα η κατάσταση είναι βραστα!!

Δεν ψώνισα τίποτα δεν έχει και αγορά της προκοπής σκέψου δεν έχει μαγαζί με ρούχα εγκυμοσύνης. Είχε φουλ κόσμο + όσους κάναν πορεία για να μη καθιερωθεί όλο αυτό και γινόταν της μουρλής. Μαζευτήκαμε παρέα και καθίσαμε να χλαπακιασουμε κάνοντας οφθαλμολουτρο. Ελπίζω να κοιμηθώ σήμερα πόσα βράδυ κάνω τον βρικόλακα. Πάλι καλά κοιμήθηκα τι μεσημέρι

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Βαλεντινααααα!!!Κου κου!!!Εμμμ με την ωρα μου!!Μη σας κακομαθαίνω!!!

Μπράβο κορίτσια με τα ωραία νέα,!!Όλα καλά καιιιιι συνεχίζουμε!!!

Λέτε βλέπω για αγορές!!Τι ωραία...!!Εγώ τι να τουπάρω του αιδιου μου???που τα έχω όλα!!Κανένα ρουχαλάκι καινούργιο θα πάρω μόνο λογικά...ααα και έναν αποστειρωτή!!Αλλά όλο και κάτι από αυτά τα ψιλοάχρηστα μαραφέτια που απέφυγα την άλλα φορά θα τσιμπήσω!!

Για το παπ που λέτε εμένα δεν μου πε κάτι αλλά είχα κάνει λίγο πριν μείνω έγκυος...ξέρω ότι καποιοι δεν κάνουν στην εγκυμοσύνη,για ξα μην πειράζουν τον τράχηλο!!

Τον τράχηλο εμένα μόνο κολπικά τον μετράει...είναι πιο σωστή η μέτρηση έτσι!

Και για τα εσωρουχάκια που λέτε στο γιο μου είχα και με μακρύ και με κοντό μανήκι...τα κοντομάνηκα μας βόλεψαν περισσότερο μιας και με τα βελουτέ φορμάκια,την κουβερτούλα του και τη θέρμανση ήταν πολύ ζεστός!Μόνο με κάποια πιο λεπτά φορμάκια του φορούσα μακρύ από μέσα!!

Γεια σου Αννουλα!!!!! Για διευκρίνισε τι να πάρεις του ποιανού σου??? Χαχαχαχααχ

AoL1p3.png

Χαχαχαχααχ Χαχαχαχααχ δάκρυσα από τα γέλια!!! Νυστευετε και σεις Αννουλα και το κινητό γράφει αυτά που γράφει??? Πανάθεμα σε θα μου βγουν αυτά που έφαγα από τη μύτη με τοσο γελιο

AoL1p3.png

Γειά σας κορίτσια και απο μένα,

Χάθηκα γιατί δεν έχω χρόνο για τίποτα. Όλη μέρα τρέχω με δουλειές και με τα παιδιά και καμιά φορά ξεχνάω πως είμαι έγκυος. Τα νέα μου είναι τα ίδια δεν ξερώ ακόμα το φυλο και ελπίζω να το μάθω στην επόμενη μου επισκεψη στις 5 του μήνα. Εγώ είχα κανει το τέστ παπ στην αρχή της εγκυμοσυνης μου και δεν ξέρω αν απαγορευετε αργότερα.

Τα παιδακια μου είναι καλα αλλα έχω παρατηρήσει πολύ μεγάλη αλλαγη στον εαυτό μου. Δεν μου αρεσει πως έχω γίνει, είμαι πάρα πολυ νευρική και με πειράζει η φασαρία. Θέλω απόλυτη ησυχία και δεν έχω υπομονή. Ελπίζω να περάσει και να απολαυσω τα παιδια μου χωρίς νευρα και κουραση. Ελπίζω να είναι μόνο οι ορμόνες που θα περασουν. Να σας πω η αλλαξιέρα είναι κατι πολύ χρισημο γιατι αλλαζουμε συνεχεια τα παιδια μας και όταν σκυβεις καθε φορά πάνω απο το κρεβάτι τότε πιάνετε η μέση. Τανίου εγώ πήρα την κουνια απο το Ρεάλ και είναι πολυ οικονομικά εκει. Επίσης μπορεις να πάρεις απο το e-bay πολυ οικονομικά πραγματα για το μωρό. Εγώ απο τοτε που μετακόμησα στην Γερμανία καθε μέρα λέω ότι σε ένα χρόνο θα φύγω αλλα κατέληξα 8 χρόνια εδώ. Ζουμε ακομα σαν φοιτητες με επιπλα που είναι μεταχειρησμένα και το σπιτι μας το φτιαχνουμε στην Αθήνα.

Καληνυχτα κορίτσια

Φιλια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Χαχαχαχαχαχαχα!!Βαλεντίνα εχω πεθάνει στο γέλιο!!!Εεεε μα μα τόση νηστεία που έχει πέσει....τι να κάνω η καψερή???Στην πτώτη εγκυμοσύνη που δεν θέλαμε,ο γιατρός μας άφηνε....τώρα που θέλουμε δεν μ αφήνει ο κερατάς!!!Οπότε τελικά να μην του παρω ρουχαλάκια εε??

Θεανώ μου!!Χάθηκες κοριτσάκι!!Τι να κάνεις κι εσύ...έχεις και τα μικρούλια σου!!Δεν μάθατε ακόμα φύλο??Σας κρατάει σε αγωνία!!Κι εγώ 5 του μήνα έχω γιατρό!Ός ο για τα νεύρα πιστέω μόλις γεννήσουμε θα περάσουν όλα....η κούραση βέβαια θα είναι μεγαλύτερη αλλά τώρα ίσως νιώθουμε ότι δεν μπορούμε να αποδώσουμε όπως θα θελαμε και αυτό μας προκαλεί άγχος και νεύρα.Να μπαίνεις να μας λες νέα σου!!φιλιά!!

5cPOp3.png

Καλεεεεε τι ειναι αυτα τα μεταμεσονυχτια;;; Σημα ακαταλληλοτητας θα μας βαλουν. Εεεεε ολο και κατι καινουριο θα του παρεις Αννουλα.

Αααα Βαλεντινα εχετε τετοια ε.... Καταλαβα.... Θα βρεις λυση. Δεν σε φοβαμαι. 1 φορα ηρθα Κομοτηνη που σπουδαζε ο αδερφος μου. Κατσαμε και για καφε καπου. Χαλια πολη... Καμια ρημοτομηση...Γενικα δεν μου αρεσε και κατι...

Θεανω χαθηκες!!! Λογικο!!! Υπομονη κοριτσι και ολα θα περασουν!!! Εισαι δυσκολα τωρα... Παρτο λιγο πιο χαλαρα!!!!!

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...