Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

ftas συγχαρητήρια για τα καλά νέα... πολλές φορές βγαίνει μεγαλύτερο το bebe στην πορεία... έχω ακούσει κ εγώ για κολπικό υπέρηχο για να μετρηθεί ο τράχηλος...

fountouki ευχαριστώ για το τικεράκι.... πάτησα σε ένα κ με έβγαλε στη σελίδα....

Βαλεντίνα κ Κάθυ κ εγώ δεν έχω χώρο και θα το έχω σε καλαθούνα η Port bebe μέχρι να αλλάξουμε σπίτι... αν μεγαλώσει πολύ σε κρεβάτι στο σαλόνι μέχρι το καλοκαίρι...

Taniou εγώ σκέφτομαι να πάρω μπουφάν τύπου κάπα....

Ρεγγινα είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση! Όντως ωραίο τικερακι.

Τανιου και μένα με άρχισαν εξάψεις αλλά δε ξέρω αν φταίει η προγεστερονη που παίρνω

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ax κοριτσια και μελλοντικες συμπεθερες σας ευχαριστω πολυ κοριτσομανες μου και σας σας ευχαριστωωωω αντε για ολες τετοια νεα ευχομαι !!!!μπαμπατσικια η μπεμπα μου χαχαχα

Λοιπον πολυ μου αρεσει αυτη η συζητηση με τα ψωνια εγω παντως κατι ψιλολογια εχω παρει ετσι μωρε για το καλοοο απο επιπλα τα εχω ολα απο αδερφουλα μου μονο καροτσι θα αγορασουμε !! Αλλα τα ζηλευω ολααα

11pSp3.png

ftas συγχαρητήρια για τα καλά νέα... πολλές φορές βγαίνει μεγαλύτερο το bebe στην πορεία... έχω ακούσει κ εγώ για κολπικό υπέρηχο για να μετρηθεί ο τράχηλος...

fountouki ευχαριστώ για το τικεράκι.... πάτησα σε ένα κ με έβγαλε στη σελίδα....

Βαλεντίνα κ Κάθυ κ εγώ δεν έχω χώρο και θα το έχω σε καλαθούνα η Port bebe μέχρι να αλλάξουμε σπίτι... αν μεγαλώσει πολύ σε κρεβάτι στο σαλόνι μέχρι το καλοκαίρι...

Taniou εγώ σκέφτομαι να πάρω μπουφάν τύπου κάπα....

Εδώ πάνω κάνει βαρύ χειμώνα νομίζω θα ξεπαγιασω με καπα αλλά δοκίμασα ένα στο A&C και ήταν ζιβαγκο και ήταν σε χρώμα μπλε σκούρο το χρώμα που μισώ.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

βαλεντινα γιατι σου εκανε τεστ παπ? εσυ το ζητησες? εχω την ιδεα οτι δεν κανουν στην εγκυμοσυνη. τα υπολοιπα κοριτσια εκανε καμια σας παπ η θα κανει?

Μακον μου κάνουν. Ο ίδιος το ζήτησε αλλά αφού δε θα γεννήσω φυσιολογικα δεν κατάλαβα το λόγο. Πάντως τα χρειάστηκα γιατί μου λέει πάρε ένα ουτρο τώρα και ένα το βράδυ και μου έφτιαξε πρόγραμμα για μία βδομάδα. Εγώ τα παίρνω από το στόμα είχα κανονίσει καφέδες και αντε αυτό πάει στα κομμάτια αλλά ήμουν μόνη και έπρεπε να οδηγήσω κιόλας!! Τελοσπαντων πάει πέρασε. Αφού στην καρέκλα που κάθισα λέω λίγο ακόμη και θα το γεννήσω. Φοβήθηκα μην εξυσε και τον πλακούντα και μείνω κάνα μήνα ξάπλα. Ευτυχώς όμως το λίγο αίμα που βγήκε ήταν από τον τραχηλο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

δε πειράζει Βαλεντίνα μου.... να έρθουν με το καλό τα μωρά μας κ ας είναι στο σαλόνι....

Taniou εσύ να παίρνεις χοντρά ρούχα εκεί πάνω... άσε μας εδώ...εκεί έχει κρύο

Ρεγγινα είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση! Όντως ωραίο τικερακι.

Τανιου και μένα με άρχισαν εξάψεις αλλά δε ξέρω αν φταίει η προγεστερονη που παίρνω

Εγώ μάλλον δημιούργησε ο οργανισμός μ προγεστερονη διαφορετικά δεν εξηγείται :)

Μία ζέστη μια κρύο ένα πράμα άστα να πάνε...

Φτας ωραία είναι τα ψώνια αρκεί να ναι φτηνά και να ναι όχι αχρηστα πχ το επιπλακι αλλαξιερα το θεωρώ άχρηστο θα βάζω ένα πανάκι με πλαστικό στο κρεβάτι επάνω κ τσουπ αλλαγή πανας του μικρού. Εγώ δεν έχω μπανιέρα ντουζιέρα έχω κ πήρα πλαστικό μπάνιο μωρού τέτοια σκέφτομαι από εχθές αυτά θέλω να έχω έτοιμα τώρα γιατί σε ένα μήνα δεν θα μπορώ να κουνηθω φουσκωσε πετάχτηκε η κοιλιά μου πολύ αυτήν την εβδομάδα

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Μακον μου κάνουν. Ο ίδιος το ζήτησε αλλά αφού δε θα γεννήσω φυσιολογικα δεν κατάλαβα το λόγο. Πάντως τα χρειάστηκα γιατί μου λέει πάρε ένα ουτρο τώρα και ένα το βράδυ και μου έφτιαξε πρόγραμμα για μία βδομάδα. Εγώ τα παίρνω από το στόμα είχα κανονίσει καφέδες και αντε αυτό πάει στα κομμάτια αλλά ήμουν μόνη και έπρεπε να οδηγήσω κιόλας!! Τελοσπαντων πάει πέρασε. Αφού στην καρέκλα που κάθισα λέω λίγο ακόμη και θα το γεννήσω. Φοβήθηκα μην εξυσε και τον πλακούντα και μείνω κάνα μήνα ξάπλα. Ευτυχώς όμως το λίγο αίμα που βγήκε ήταν από τον τραχηλο

Βρε συ βαλεντινα μου μήπως ο γιατρός αυτός κάνει πειράματα επάνω σ δλδ εμάς όλες γιατί δεν μας κάναν α να τους βάλεις της φωνές δλδ καλή καλή αλλά σε έχει πάρε τα ουλτρασταν και ξαπλα α α α θα με κάνεις να έρθω Ελλάδα να τον δείρω!!!!!

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

δε πειράζει Βαλεντίνα μου.... να έρθουν με το καλό τα μωρά μας κ ας είναι στο σαλόνι....

Taniou εσύ να παίρνεις χοντρά ρούχα εκεί πάνω... άσε μας εδώ...εκεί έχει κρύο

Σε 2 μέρες κλείνω 7 μήνες Γερμανία και ακόμα να την συνηθίσω κάθε μέρα σαν υπνοτησμενο είμαι από τον μουντο καιρό χαχαχα α μην νομίζεις στην Δράμα που ήμουν ήταν καλύτερα από άποψη κρύου ειδικά άμα έχετε πάει ονειρουπολη Δράμας τα Χριστούγεννα εκεί νιώθεις να τρυπαει το κοκκαλο από την υγρασία με συνδυασμό κρύο...

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Aloha κουκλες!!!!

Nymeria με το καλο το μπεμπε σου!!!

Φτας μου τελεια η μπεμπουλα!!!!και εγω εχω ακουσει οτι κανουν μερικες φορες κολπικο υπερηχο don't worry...

Καθυ εμεις το οδιο οχημα(καροτσι)_ θα παρουμε!!!

Μολος γυρισα απο παζαρι...νταξ κουραστηκα...εφαγα κ ενα σουβλακι κουπλο με μια πιτα εκει...υγεινα χαχαχαχα

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Ήμουν σίγουρη ότι κάτι θα τσακιζες χαχαχα

Δεν ψωνισες τίποτα??

Εγώ έκανα μια μακαροναδα έφαγα τώρα κ έχω σκάσει!! Αύριο θα πάμε για ψώνια με τον αντρουλη αλλά βλέπω καταιγίδες θα έχει!! Θα πάω να πάρω επιτέλους σουτιεν και κανένα κολανακι !!

Κορίτσια κ εγώ θα ζήτησε να μου κάνουν κολπικη καλλιέργεια αλλά όχι ΠΑΠ!

Βαλεντίνα ή ψαρρα κάνει ? Αν είναι να την κάνω στην β επιπέδου!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Σε 2 μέρες κλείνω 7 μήνες Γερμανία και ακόμα να την συνηθίσω κάθε μέρα σαν υπνοτησμενο είμαι από τον μουντο καιρό χαχαχα α μην νομίζεις στην Δράμα που ήμουν ήταν καλύτερα από άποψη κρύου ειδικά άμα έχετε πάει ονειρουπολη Δράμας τα Χριστούγεννα εκεί νιώθεις να τρυπαει το κοκκαλο από την υγρασία με συνδυασμό κρύο...

Αχ τι ωραία που θα είναι εκεί το χειμώνα στην ονειρουπολη θέλω πολύ να πάω!! Μ αρέσει τα χριστούγεννα να έχει κρύο είναι πιο ατμοσφαιρικά!! Φέτος είπαν θα έχει πολύ βαρύ χειμώνα!! Αλοιμονο σ αυτούς που δεν έχουν μια στέγη πάνω απ το κεφάλι τους!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Χαχαχαχα φουντουκι με εχεις μαθει!!!η γνωστη γουρουνα της παρεας!!!!

Πηρα πιτζαμες,παντοφλες και καλτσες...

Κ εγω θελω να παω στην ονειρουπολη!!!εχω δει φωτος κ μ αρεσε πολυ!!!

wyEhp3.png

Αγαπητές μου καλησπέρα..

σας δίνω την λίστα μου και ελπίζω να σας βοηθήσει!! Αν δείτε να λείπουν κάποια βασικά είναι γιατί είτε δεν θα τα χρησιμοποιήσω είτε γιατί θα μου τα δώσει η αδερφή μου :) εδώ είναι οι αγορές:

φανελάκια-μακρύ μανίκι,φορμάκια,καλτσάκια,γαντάκια,σκουφάκια,ζακετάκια,βαμβακερα τετράγωνα(λαβέτες), σελτεδάκια, καλάθι καλλυντικών, επιθέματα στήθους,θερμός,μπιμπερό,θηλές βρεφικό αφρόλουτρο και είδη μπάνιου,μπανάκι,σεντονάκια,κουβέρτες, τσάντα για τα πράγματα του μωρού, πετσέτες μπάνιου, σαλιάρες, βούρτσα για τα μπουκάλια, βάση στεγνώματος, πάνες αγκαλιάς, πιπίλες,θήκη και ιμάντες πιπίλας,μπουφάν, κάθισμα αυτοκινήτου,

πάνες,καλλυντικά για άλλαγμα, θερμόμετρο,αποστειρωτής,απορρυπαντικό-μαλακτικό ρούχων μωρού.

όσα βλέπετε με κόκκινο εγώ μάλλον θα τα πάρω από το jumbo.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωπω εχω διαβασει ποσες σελιδες απο το κινητο κ ζαλιστηκα. Ολα καλα τα νεα της ομαδουλας μας κ αυτο ειναι το θετικο! Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακουσει πολλες κοπελες να κανουν παπ στην εγκυμοσυνη αλλα δεν γνωριζω οτι απαγορεύεται για καποιο λογο. Φτας μου πολυ καλα εκανε ο γιατρος σου.απο κατω ειναι πολυ πιο αξιοπιστη η μετρηση του τραχήλου απο οτι απο την κοιλια.εμενα με μετραει καθε φορα απο κατω.εμεις σκοπευουμε να τα βαλουμε κατευθειαν στις κουνιες τους στο δωματιο τους.στο δικο μας δεν χωραμε με τιποτα με 2 μωρα οποτε θα παρω αλλαξιερα μονο τις κουνιες θα μας τις δωσουν. Απλα σκέφτομαι μηπως παρουμε κανενα κρεβατι της κακιας ωρας φθηνο να το βαλω μπας κ κοιμαμαι λιγο μαζι τους γιατι θα βρικολακιαζω ολο το βραδυ περα δωθε...δεν ξερω ακομα δυσκολο μου φαινεται....

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...