Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Χριστινακι και το δικό σου το καροτσάκι πολύ ωραίο !!

Καλέ πως να βάλω κ εγώ αυτό που μου αρέσει δεν το χω καθόλου!! Θα σας πω πως λέγεται kiddo πολύκαροτσια αν μπείτε θα το δείτε!!

Ναι αλήθεια Τανιου μ αυτό το αδιάβροχο στο καρότσι θα αναπνέει το νινι ?πάντως τον χειμώνα τα βλέπω συχνά στα καροτσακια αυτά τα αδιάβροχα από πάνω σταματάνε και το κρύο!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτό το τζινακι έχω πάρει

http://m.c-and-a.com/products/|damen|umstandsmode|alle-umstandsmode-artikel|the-skinny-161016-1

Βέβαια εγώ το πήρα από το C&A με 49 ευρώ εδώ μου το δείχνει πιο φτηνά αλλά ακριβώς το ίδιο ειναι

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Μανουλες να μαι και γω !!!

Η μπεμπα μου ολα μια χαρα ευτυχως !! Και ο πλακουντας ανεβηκε !! Αχ κοριτσια τι ωραια που ηταν βεβαια δεν μας καθοταν καλα για τη φωτο αλλα δεν πειραζει εβαζε ολο τα χερακια της μπροστα στα μουτρα της !! Να ρωτησω κατι με εξετασε στο τελος και κολπικα για πολυ λιγο βεβαια για να δει πλακουντα κ τραχηλο και μου ηρθε λιγο αποτομο το εχετε ξανακουσει ;; Η μπεμπουλα μου ειναι 550 γραμ και αυτος μου ειπε οτι το εμβρυο ειναι 10 μερες πιο μεγαλο βαση μετρησεων του εμβρυου ειμαι 23 εβδ και 3 ημερων ενω βαση τελευταιας περιοδου ειμαι 22

11pSp3.png

Ευχαριστώ Τανιου!!

Φουντούκι και σε μένα άρεσε!

Εμάς όλα θα μας τα δώσουν αν και θα τα ήθελα ολοκαίνουρια του κουτιού. Μόνο βάση για καλαθουνα θα πάρουμε και κρεββάτι. Κρεββάτι θα του πάρουμε τέτοιο που να το έχει για κάποια χρόνια. Αν δεν πάρουμε μετάθεση και παραμείνουμε εδώ τότε θα νοικιάσουμε αυτό και θα πάμε σε μεγαλύτερο και έκει θα έχει δικό του δωματίο. Σε αυτό το σπίτι στην αρχή θα είναι μαζί μας και μετά στο σαλόνι στο μεγάλο κρεβάτι.

AoL1p3.png

Μπράβο Ftas!!!! Καλοτρωει η τσουπρα!!!!

Στη β επιπέδου τον τράχηλο τον μέτρησε από την κοιλιά αλλά τώρα που πήγα στο γιατρό μου μου έκανε ΠΑΠ και ενώ πάντα το παίρνει εύκολα αυτή τη φορά μαρτυρησα. Είδα και αίμα αλλά δεν συνέχισε μόνο την ώρα που πήρε το δείγμα. Προληπτικά παίρνω ουτρο για μια βδομάδα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ωραιο φουντουκι το καροτσι. Ομορφο ειναι!!!!

Γεια σου φτας με την μπεμπαρα σου!!!! Τελεια τα νεα σας!!!! Κολπικα γιατι σε εξετασε;; Υπερηχογραφικα δεν τα βλεπει αυτα;;;

Για να δω και τις βασεις. Με ενδιαφερουν γιατι δεν υπαρχει.χωρος για κρεβατακι στην κρεβατοκαμαρα.

HmwTp3.png

οι βάσεις κάνουν και για Port bebe....εγώ πήρα ένα τζιν απο τα orchestra 20? κ 2 μπλουζάκια χειμωνιάτικα.... έχει καλές προσφορές αν τις πετύχεις

Εδώ ακόμα δεν έχει χειμωνιατικα μπλουζάκια και δεν νομίζω να με βολεψουν άρα είναι πολύ χοντρα γιατί έχω κάτι εξαψεις από της ορμόνες αλλα βρήκα μπουφάν

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Μανουλες να μαι και γω !!!

Η μπεμπα μου ολα μια χαρα ευτυχως !! Και ο πλακουντας ανεβηκε !! Αχ κοριτσια τι ωραια που ηταν βεβαια δεν μας καθοταν καλα για τη φωτο αλλα δεν πειραζει εβαζε ολο τα χερακια της μπροστα στα μουτρα της !! Να ρωτησω κατι με εξετασε στο τελος και κολπικα για πολυ λιγο βεβαια για να δει πλακουντα κ τραχηλο και μου ηρθε λιγο αποτομο το εχετε ξανακουσει ;; Η μπεμπουλα μου ειναι 550 γραμ και αυτος μου ειπε οτι το εμβρυο ειναι 10 μερες πιο μεγαλο βαση μετρησεων του εμβρυου ειμαι 23 εβδ και 3 ημερων ενω βαση τελευταιας περιοδου ειμαι 22

Καλώς το κοριτσάκι μας το γλυκό μέλλουσα πεθερά εδώ χι χι :) είμαστε σχεδόν ίδια περίοδο 22 και 2 μέρες νομίζω είμαι εμένα το υπερηχο μ το έκανε από επάνω και κολπικα μόνο μ πήρε δείγμα με μια τεράστια μπατονετα που το λέω εγώ... Τώρα λες να έγινε η σύλληψη πιο νωρίς?? Χμμμμ να γιατί έχεις κοριτσάκι βιαστικια η μικρουλα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Ftas μου τι ωραία και τα δικά σου νέα!! Ή φιλεναδουλα μας το τρώει το φαγητακι της!! Μπράβο και σε εσάς!! Νομίζω τον μετράνε με τον υπέρηχο αλλά το έχω ακούσει και το κολπικό είναι πιο ακρίβεις μέτρηση!!

Άντε βρε κορίτσια μου μας γεμισατε τέλεια νεακια σήμερα !! Μπράβο χαίρομαι παρά πολύ!!

Ρεγγίνα ωραίο τικερακιιι!!!

Tbinp3.pngNttep2.png

ftas συγχαρητήρια για τα καλά νέα... πολλές φορές βγαίνει μεγαλύτερο το bebe στην πορεία... έχω ακούσει κ εγώ για κολπικό υπέρηχο για να μετρηθεί ο τράχηλος...

fountouki ευχαριστώ για το τικεράκι.... πάτησα σε ένα κ με έβγαλε στη σελίδα....

Βαλεντίνα κ Κάθυ κ εγώ δεν έχω χώρο και θα το έχω σε καλαθούνα η Port bebe μέχρι να αλλάξουμε σπίτι... αν μεγαλώσει πολύ σε κρεβάτι στο σαλόνι μέχρι το καλοκαίρι...

Taniou εγώ σκέφτομαι να πάρω μπουφάν τύπου κάπα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...