Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Θα είναι Βαλεντίνα μου για όλες μας θα είναι πολύ καλά ολα !!

Κατερινακι μην το ψαχνεις εδώ από γιατρό σε γιατρό στην Ελλάδα και σου λέει αλλά ο ένας αλλά ο άλλος ποσό μάλλον σε διαφορετικές χώρες! Εμείς θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο και ότι μας συμβουλεύουν οι γιατροί μας .

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ θεωρώ τους γιατρους της Ελλάδας πολυ καλύτερους απο οτι στην Γερμανία.

Πιστεύω πως είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου και να μην ρωτάς τρίτους. Ο γιατρός σε ξέρει και θα κάνει ότι περναει απο το χέρι του. Επειδη ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειαζεται και εγώ το αφεινω. Εγω πχ που είχα συνεχεια αιμοραγίες στην προηγουμενη εγκυμοσύνη μου, περα απο το μαγνήσιο δεν μου δώσαν τιποτε άλλο. Στην Ελλάδα θα είχαν κάνει κατι παραπάνω. Όταν επαιρνα τον γιατρο μου πως έχω αίμα μου έλεγε πως για μένα είναι φυσιολογικό κα να μην ανησυχώ. Τελικα όλα καλα μεχρι τωρα.

Καληνυχτα κοριτσια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ θεωρώ τους γιατρους της Ελλάδας πολυ καλύτερους απο οτι στην Γερμανία.

Πιστεύω πως είναι σημαντικό να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου και να μην ρωτάς τρίτους. Ο γιατρός σε ξέρει και θα κάνει ότι περναει απο το χέρι του. Επειδη ο γιατρός μου είπε πως δεν χρειαζεται και εγώ το αφεινω. Εγω πχ που είχα συνεχεια αιμοραγίες στην προηγουμενη εγκυμοσύνη μου, περα απο το μαγνήσιο δεν μου δώσαν τιποτε άλλο. Στην Ελλάδα θα είχαν κάνει κατι παραπάνω. Όταν επαιρνα τον γιατρο μου πως έχω αίμα μου έλεγε πως για μένα είναι φυσιολογικό κα να μην ανησυχώ. Τελικα όλα καλα μεχρι τωρα.

Καληνυχτα κοριτσια

Με αφορμή αυτό για την αυχενική που λέτε, νομίζω ότι είναι όλα σχετικά για το αν οι γιατροί εδώ είναι καλύτεροι. Σίγουρα εκμεταλλεύονται την ανάγκη μας να τα βλέπουμε κάθε τρεις και λίγο με πολλούς υπερήχους, εκ των οποίων πολλοί δεν είναι αναγκαίοι και σε καμία άλλη χώρα δεν το κάνουν να σε βλέπουν κάθε μήνα, κάνεις δυο υπερήχους στους εννιά μήνες μόνο, όπως επίσης εδώ στην Ελλάδα δίνουν προγεστερόνη και συμπληρώματα σε αφθονία για να σε πείσουν ότι σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά αυτοί έκαναν ό,τι μπορούσαν.

Ο γιατρός που πάω τώρα, που δεν είναι της επικρατούσας άποψης σχετικά με τα φάρμακα, μου είπε ότι πέραν του φολικού κανένα άλλο συμπλήρωμα δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει μια γυναίκα και το έμβρυο στην οποία δεν λείπει κάτι στην αρχή της εγκυμοσύνης, ούτε το μαγνήσιο ούτε το ασβέστιο ούτε και ο σίδηρος. Ούτε αυτά λειτουργούν σωρευτικά, ενώ πολλοί γιατροί, η πλειοψηφία μάλλον, τα δίνουν απ' τον πρώτο μήνα ανεξαρτήτως περίπτωσης.

Οπότε εγώ πιστεύω ότι οι γιατροί εδώ αφενός παρασύρουν ο ένας τον άλλο, αφετέρου αποποιούνται την ευθύνη του να σε πείσουν και να σου εξηγήσουν και προτιμούν να μας φορτώνουν σκευάσματα που δεν χρειαζόμαστε απαραιτήτως σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και τους κατηγορήσουμε. Και το αν κάτι θα πάει στραβά δυστυχώς είναι προκαθορισμένο ήδη από τη στιγμή της σύλληψης του μωρού και είναι θέμα κατά βάση γενετικής και όχι συμπεριφοράς της μητέρας ή σκευασμάτων που θα πάρει. Εκτός πια αν η μητέρα καταπιεί χλωρίνη ή σηκώσει τετρακόσια κιλά βάρος, τότε ναι, θα ευθύνεται για την αποβολή. Κατά τ' άλλα, δυστυχώς ή ευτυχώς, τίποτα από αυτά δεν αποτρέπει κάτι που γενετικά πρόκειται να γίνει και είναι ήδη εγγεγραμμένο από τη σύλληψη στο έμβρυο.

Όσο για την αυχενική, είναι μια παραπάνω πρόληψη που εξ ου και υπάρχει ως δυνατότητα, ποια μαμά εδώ δεν θα την έκανε; Ενώ στη Γερμανία, όπως λες, δεν τη συστήνουν καν. Γι' αυτό πιστεύω κι εγώ μια χαρά ασφαλείς είστε κι εσείς εκεί, κι εδώ εμείς τα "σκάμε" στους γιατρούς λίγο παραπάνω από ό,τι χρειάζεται και απολαμβάνουμε υπερπαρακολούθηση.

Ουφ! Τα έγραψα επειδή η Κάθυ αναρωτιόταν και παλιότερα για την αυχενική και σκέφτηκα τώρα που είπες για τη Γερμανία ότι ίσως να 'ναι τελικά η αυχενική μια άλλη "υπερπροστασία" και εμπορευματοποίηση των γιατρών της Ελλάδας.

Κατά τ' άλλα, ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς ξεφύγαμε λίγο απ' την Αθήνα και χαλαρώσαμε! Εμένα ευτυχώς δεν ήταν αναγούλες αυτές που είχα, κάτι με πείραξε στο στομάχι και τώρα έχει εξαφανιστεί.

Βαλεντίνα, με το καλό να μάθετε και φύλο και να 'ναι όλα καλά! Να λυθεί και το μυστήριο για τον άντρα σου!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα?? Ο καιρός χαλιά μπορώ να πω ότι κρυωνω σήμερα!! Εγώ και χθες κ σήμερα έχω το στομάχι μου αναγουλες μια πεινάω μόλις κάτσω να φάω δεν μπορώ ούτε να τα μυρισω και με δυο πιρουνιες φουσκωνω γενικώς ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!! Και εδω ποτε ετσι ποτε αλλιως ειναι ο καιρος! Φουντουκι μην στεναχωριεσαι.. Συμβαινουν κι αυτα... Και εγω παθαινω κατι τετοια τρελα... Αλλωστε αν δεν μας πιασουν οι παραξενιες μας ποτε θα μας πιασουν;;;;;

HmwTp3.png

καλημερα κοριτσια!!! Επιτελους σας γραφω απο το σπιτι μου ! ωραιο πραγμα να πινεις καφε να χαζευειςτηλεοραση και να μη χρειαζεται να μιλας σε κανεναν !Εσεις πως ειστε??

AoL1p3.png

Κορίτσια μου καλημέρα!! Καλή εβδομάδα σε όλες με ευχάριστες ειδήσεις!! Περιμένουμε την Γεωργία να μας πει για την αυχενική της!! Και ή Άννα έχει το απόγευμα ραντεβού!! Περιμένουμε νέα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Βαλεντίνα, τι ωραία που απολαμβάνεις το σπιτάκι σου επιτέλους!!!

Εδώ έβρεχε απ' το πρωί και μόλις σταμάτησε πήγα μια ώρα περπάτημα σε ένα κοντινό άλσος και μύριζε τέλεια!

Φουντούκι, καλημέρα!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...