Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλησπερα Nymeria! Με το καλο να δεχτείς το μπεμπκι σου.

1.Μην αγχώνεσαι καθολου δεν έπαθε τιποτα το μωράκι με τις μπυρες!!! Ειναι πολυ μικρό ακομα δεν εχει κανένα πρόβλημα!

2. Δεν ζητούν όλοι οι γιατροί δυο χοριακες κ συνήθως το κάνουν πριν σε δουν. Αφού σε παρακολουθεί βλέπει την εξέλιξη.

3. Το ντεπόν επιτρέπεται

4. Καφές επιτρέπεται ένας την ημέρα. Εγω πίνω ντεκαφεινε κ καμμια φορά μπορει να πιω δυο. Γενικά απέφυγε κάπνισμα, αλκοόλ, λιπαρά φαγητά, τα κρέατα να ειναι καλοψημένα, τα λαχανικά καλοπλυμένα. Δεν τρώμε σαλάτες απο εξω .

Ολες ετσι ήμασταν κ οχι μονο στην αρχή...εγω ακομα οταν εχω εξέταση ειμαι μεσα στο άγχος!! Ολα θα πανε καλα, να απολαύσεις αυτές τις στιγμές !! Κ με το καλο να το παρεις αγκαλιά!!

fEEap3.png

l3Yip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ Virginia κ Christina....

Christina σίγουρα θα περάσω κ θα σας πω

Virginia το έχεις ψάξει πολύ... κ έχεις δίκιο... όλα τα site λένε 100% εκεί τα βλέπεις κιόλας....

Άντε να περάσει ο καιρός κ καλές μας αγορές!!!!

Ειδες?απο το αγχος μου ξεχασα το νουμερο 4 ουφφφφ...

βρε κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ...αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατοι οι γιατροι δεν εχουν μια γενικη παραδοχη. πχ το ντεπον επιτρεπεται, η ο καφες απαγορευεται το πρωτο τριμηνο....η μηπως επειδη δεν υπαρχουν αποδειξεις κρατανε διαφορετικη σταση?

μακαρι να πηγαινουν ολα καλα, μακαρι...

Διαφημίσεις

Ωραία εμμακι και μακον για τα μικρουλια σας :)

Αχ φουντουκακι μου εμένα δεν μ άρεσε πότε η φακι ο μικρούλης με "βάζει" να την τρώω χαχαχα :)

Τελείωσα το σιδερωμα άλλαξα κ παπλωματοθηκες την μισό αυτήν την διαδικασία κάθε 2 εβδομάδες ουφ και έβαλα και ένα πλυντήριο όχι που δεν θα έβαζα.. .

Όσο για τα φορμακια από το jumbo έχω διαβάσει ότι μερικά μωράκια έχουν αλλεργία. Ξέρω ότι υπάρχει εργοστάσιο στην Ελλάδα άρα δεν θα έχουν σχέση με Κίνα (ένας πρώην μου ο αδερφός ήταν διευθυντής στην Θεσσαλονίκη και το γνωρίζω)

Κορίτσια προσοχή σε ρούχα που γράφουν made in China η θα έχουν τα αρχικά PRC γιατί το λέω δούλευα παλιότερα ως πωλήτρια και είχε έρθει ο εμπορικός σύλλογος να κάνει ελέγχους σε παιδικά ρούχα που υπήρχαν τοξικά χημικά. Γιαυτό τον λόγο προτιμω να κοιτάω ετικέτες πρώτα κ μετά τιμή.

Επεξεργάστηκαν by Taniou
Διόρθωση

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

reggina2016 αν καποια στιγμη εχεις χρονο και βρεις την πηγη θα το εκτιμουσα μηπως και ηρεμισω...μα τι βλακεια εκανα ουφ...εννοειται οτι ουτε να μυρισω αλκοολ, αποφευγω σολωμο και τονο, σαλατικα απ εξω και τηγανιτα. Το τσιγαρο το εκοψα 2 χρονια πριν

http://www.imommy.gr/egkimosini/ygeia/article/4450/oi-15-syxnoteres-fobies-mias-egkyoy-kai-pws-na-tis-kseperasete/

ορίστε nymeria... Η πρώτη ερώτηση είναι αν κ αφού σου το είπε κ ο γιατρός σου είσαι οκ.... πολλά ακούμε όλες κατα την εγκυμοσύνη αλλά αν τα κοιτάξεις απο πιο γενική σκοπιά δεν διαφέρουν κ τόσο... απλά κάποιοι είναι λίγο ποιο αυστηροί κ κάποιοι πιο ελαστικοί.

πχ εμένα με αφήνει να πιω ένα καφέ ο γιατρός μου (οποιοδήποτε) ενώ την φίλη μου την αφήνει μέχρι 2 αλλά μόνο ελληνικό ή γαλλικό.....

οι καταχρήσεις απαγορεύονται γενικά...

Κορίτσια πήρα τον υπνακο μου και πριν λίγο σηκωθηκα και έφαγα και τα φρουτάκια ανανά , μπανανα , ακτινίδιο για να δωσω λίγη ενέργεια στο νινι!!

Μακον τι ωραία και τα δικά σου νέα !! Μπράβο σας σου έφυγε το άγχος και τώρα μπορείς να είσαι πιο ήρεμη!! Εύχομαι μόνο ευχάριστα να ακούμε !!

Κάθυ έχεις δίκιο σε μερικές γιορτές νηστευουμε εκείνη τη μέρα !!

Κορίτσια ωραίο το σάιτ θα μπω να τα δω κ εγώ!! Ας ξέρουμε τι θέλουμε όταν έρθει ή ώρα να τα πάρουμε κατευθείαν!!

Χριστίνα να πας σε διατροφολογο θα σου δώσει να τρως πολύ σωστά πράγματα για σένα και το νινακι!! Γενικά μην φοβάσαι για την εξέταση στην εγκυμοσύνη και να μην τρως ανεβαίνουν οι τιμές ούτος ή άλλος οπότε θα προσεχείς από δω και πέρα και όλα μια χαρά!!

Nymeria καλώς ήρθες!! Με το καλό το μπεμπακι σου να είναι γερό!!

Πολύ αγχωμενη είσαι και εγώ έπαιρνα ντεπον στην αρχή της εγκυμοσύνης λόγο πονοκεφάλων όχι βέβαια κάθε μερα αλλα και εμένα ο γιατρός μου είπε μπορώ να παιρνω ντεπον!!

Για το μεθύσι δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι πιστεύω ότι πολλές κοπέλες που δεν ξέρουν αν είναι έγκυες κάνουν πράγματα που στην εγκυμοσύνη απαγορευονται όταν μεθυσες πάντως το μωρακι δεν πρέπει καν να είχε εμφυτεύει στην μήτρα αφού πριν την καθυστέρηση ειχες πιει !! Ο γιατρός σου νομίζω θα σου πει ότι δεν πειράζει απλά τώρα θα προσεχείς!!

Εμένα όταν ή χοριακη πήγε 7000 δεν ξανά έκανα μου έκλεισε ραντεβού για υπέρηχο αφού πάνω από 1500 μονάδες φαίνεται ο σάκος στις 24000 δεν χρειάζεται πλέον !!

Μην αγχωνεσαι όσο μπορείς χαλάρωσε και όλα θα πάνε πολύ καλά το άγχος το μεταδιδεις και στο εμβρυακι!! Θετικές σκέψεις και όλα μια χαρά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Γεια σας κοριτσια!!!Πηρα θαρρος απο την kathy90 και ως πιο εμπειρες θα ηθελα λιγακι να σας πρηξω χαχαχα...Εχω τρομερο αγχος μιας και ηταν μη προγραμματισμενη εγκυμοσυν, ωστοσο το θελουμε πολυ. Το εμαθα πριν μερικες μερες, (6η βδομαδα) και ειδαμε σακο και μια κουδικιτσα που ηταν το εμβρυο. Επισης δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου διοτι 1 εβδομαδα πριν το μαθω (στην 5η εβδομαδα δηλαδη) βγηκα μεχρι το πρωι και μεθυσα. Ο γιατρος ειπε οτι δεν τρεχει τιποτα αλλα φοβαμαι παρα πολυ μην εχω κανει καμια ζημια στο μωρακι.....(μπυρες ηπια).

Ερωτηση 1:Εσεις το πιστευετε?Εχω βλαψει το σπορι μου?

Ερωτηση 2:χοριακη εκανα μια, βγηκε 24.000 και δεν μου ειπε να κανω αλλη, σωστο η λαθος?

Ερωτηση 3:Με τις ημικρανιες τι κανετε?εγω πηρα 1 ντεπον μαξιμουμ γιατι δεν αντεχα αλλο (ο γιατρος μου ειπε να παιρνω αφοβα ντεπον δεν επιρρεαζει)

Ερωτηση 5:καφε πινετε?γενικα τι ΔΕΝ τρωτε?απαγορευμενο?

Ερωτηση 6:Ειναι φυσιολογικο που αυτη τη στιγμη διακατεχομαι κυριως απο αγχος και τυψεις και φοβο για την εξελιξη της εγκυμοσυνης?

Ευχαριστω για το χρονο σας προκαταβολικα, σας ευχομαι μια ευτυχισμενη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

Καλώς ήρθες Νιμερια με το καλό να έρθει το μωράκι σου... Θα σ πω για την νύφη μου ήταν έγκυος και δεν το ήξερε έπινε κρασί και μπύρες και πήρε και αντιβιωση και η ανηψια μου είναι γερή και δυνατή μια γλώσσου και πανέξυπνη κοπέλα 6 χρόνων σήμερα.. ..

Το ντεπον λένε επιτρέπεται αλλά άμα το παιρνεις κάθε φορά δεν θα σε κάνει τπτ... ο πονοκέφαλος δυστυχώς είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης με τόσες ορμόνες.. Ο καφές λένε ένα την ημέρα εγώ πίνω ντεκαφεινε και πίνω δύο... Εκείνο που πρέπει να προσέξεις είναι από εδώ και πέρα να πίνεις και να αποφεύγεις το ψευδαυγιρο που έχουν τα μεγάλα ψάρια (ξυφιας τόνος κτλ) και να μην τρως συκώτι βέβαια θα σ δώσει ο γιατρός σ λίστα με τι πρέπει η δεν πρέπει κ να τον ρωτάς της απορίες σου... Εγώ πάντως μια μπύρα χωρίς αλκοόλ την πίνω. .. :)

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια πήρα τον υπνακο μου και πριν λίγο σηκωθηκα και έφαγα και τα φρουτάκια ανανά , μπανανα , ακτινίδιο για να δωσω λίγη ενέργεια στο νινι!!

Μακον τι ωραία και τα δικά σου νέα !! Μπράβο σας σου έφυγε το άγχος και τώρα μπορείς να είσαι πιο ήρεμη!! Εύχομαι μόνο ευχάριστα να ακούμε !!

Κάθυ έχεις δίκιο σε μερικές γιορτές νηστευουμε εκείνη τη μέρα !!

Κορίτσια ωραίο το σάιτ θα μπω να τα δω κ εγώ!! Ας ξέρουμε τι θέλουμε όταν έρθει ή ώρα να τα πάρουμε κατευθείαν!!

Χριστίνα να πας σε διατροφολογο θα σου δώσει να τρως πολύ σωστά πράγματα για σένα και το νινακι!! Γενικά μην φοβάσαι για την εξέταση στην εγκυμοσύνη και να μην τρως ανεβαίνουν οι τιμές ούτος ή άλλος οπότε θα προσεχείς από δω και πέρα και όλα μια χαρά!!

Nymeria καλώς ήρθες!! Με το καλό το μπεμπακι σου να είναι γερό!!

Πολύ αγχωμενη είσαι και εγώ έπαιρνα ντεπον στην αρχή της εγκυμοσύνης λόγο πονοκεφάλων όχι βέβαια κάθε μερα αλλα και εμένα ο γιατρός μου είπε μπορώ να παιρνω ντεπον!!

Για το μεθύσι δεν χρειάζεται να αγχωνεσαι πιστεύω ότι πολλές κοπέλες που δεν ξέρουν αν είναι έγκυες κάνουν πράγματα που στην εγκυμοσύνη απαγορευονται όταν μεθυσες πάντως το μωρακι δεν πρέπει καν να είχε εμφυτεύει στην μήτρα αφού πριν την καθυστέρηση ειχες πιει !! Ο γιατρός σου νομίζω θα σου πει ότι δεν πειράζει απλά τώρα θα προσεχείς!!

Εμένα όταν ή χοριακη πήγε 7000 δεν ξανά έκανα μου έκλεισε ραντεβού για υπέρηχο αφού πάνω από 1500 μονάδες φαίνεται ο σάκος στις 24000 δεν χρειάζεται πλέον !!

Μην αγχωνεσαι όσο μπορείς χαλάρωσε και όλα θα πάνε πολύ καλά το άγχος το μεταδιδεις και στο εμβρυακι!! Θετικές σκέψεις και όλα μια χαρά!!

Πω πω ζηλεύω εγώ δεν μπορώ να φάω ανανά μου χαραζει την γλώσσα :Ρ αντέ υγιεινή διατροφή από δω κ πέρα μακριά από τα Τουλουμπακια κορνεδακια τρίγωνο Πανοράματος καταιφι γαλακτωμπουρεκα διπλές κτλ όλα σχεδόν τα συροπιαστα τα είπα Χαχαχα χα και τώρα τρέχουν τα σάλια χαχαχα

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Απ όλα από λίγο Τανιου μου χρειάζονται θα φάμε και φρουτάκια θα φάμε που και που και κανένα τουλουμπακι όλα από λίγο για να είμαστε καλά!!

Ο ανανάς μ αρέσει παρά πολύ αλλά αν τον κόψεις πρέπει να τον φας γαι Χάλεϊ γρήγορα οπότε έχω σκάσει από τον ανανά!!

Τώρα λέω να φτιαξω ένε ρυζογαλακι με κανελιτσα για τις λιγότερες τις βραδινές!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Ρεγγινα το ειδα το site. Ενδιαφερον μου φαινεται. Ωραια τα κρεβατακια. Και λεει και 100 ευρω δωρο. Αν πας και τα δεις απο κοντα ενημερωσε μας. Τα καροτσακια μου φανηκαν λιγο τσιμπημενα. Ισως επειδη εχω καταληξει σε ενα που κανει 300 ευρω και ειναι τριπλο.

Νιμερια αν σου πω τι εκανα εγω πριν μαθω οτι ειμαι εγκυος.... Φουλ τσιγαρο και καφε. Μπορει να επινα και 5 καφεδες την μερα. Μπυρες οχι ασωτες αλλα κατεβασα κι εγω. Κι επισης ειχα βοηθησει τον αντρα μου να κουβαλησει κατι ξυλα για τον λεβητα. Να σημειωσω οτι δεν τα εκανα παντα αυτα. Μονο εκεινη την τελευταια εβδομαδα πριν το μαθω. Αλλα ειναι τοσο μικρα που δεν επηρεαζονται τοτε. Δεν εχει σχηματιστει καν ο πλακουντας που τα τρεφει.

Αν πινεις πολλους καφεδες λενε ερευνες οτι προκαλουν μεχρι και αποβολη. Γι αυτο μας λενε 1 με 2. Ασε που προκαλουν ταχυκαρδιες και ταραζουν και εσενα και το μωρο... Μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα...

HmwTp3.png

Απ όλα από λίγο Τανιου μου χρειάζονται θα φάμε και φρουτάκια θα φάμε που και που και κανένα τουλουμπακι όλα από λίγο για να είμαστε καλά!!

Ο ανανάς μ αρέσει παρά πολύ αλλά αν τον κόψεις πρέπει να τον φας γαι Χάλεϊ γρήγορα οπότε έχω σκάσει από τον ανανά!!

Τώρα λέω να φτιαξω ένε ρυζογαλακι με κανελιτσα για τις λιγότερες τις βραδινές!!

Χαλαει θες να πεις χαχαχα έκανα αμάν να καταλάβω χαχαχα χα ναι από λίγο όλα κάνουν εγώ πχ εχθές είχα όρεξη για παγωτό στης 12 το βράδυ και εφαγα λίγο (4 μπάλες) φρούτα ποτέ δεν πολύ έτρωγα είμαι από τα άτομα που προ εγκυμοσύνης έπινα έναν καφέ (μαξιμουμ 5 καφέδες την ημέρα)

και έτρωγα 6 το απόγευμα άμα το θυμόμουν δεν έτρωγα ποτέ ψωμί εκτός από σπάνιες φορές και τώρα τρώω σαν τρελή κάθε μέρα.

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...