Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Σε καταλαβαινω κοριτακι μου!!!αχ κοριτσια αυτη η προσμονη δεν περιγραφεται!!!

Κοιτας κ ξανακοιτας τΙς φωτο απο τους υπερηχους κ λες.."ενα δικο μου πλασματακι"

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα και απο μενα κοριτσια, χθες εκανα και εγω την β επιπεδου και δοξα το θεο πηγαν ολα καλα και εμενα ο μικρος συνεργασιμος μας εβγαλε και φατσουλα φωτο και μοιαζει την κορη μου μπορω να πω οταν ειχα κανει β επιπεδου. πραγματικα μου φυγε εινα τεραστιο άγχος.

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Εεεε πολυλογουδες για εναν καφε πηγα και δεν σας προλαβαινω.... Αρχιζω!!!!!

Ρεγγινα οχι δεν πειραζει βαλε ελευθερα οτι σπυ αρεσει να παιρνουμε ιδεες.

Αννουλα Babyme λεγεται. Ειναι στην Αθηνα. Ψαξτο στο φβ η στο google.

Εμμακι σουπερ ο μπεμπης σουυυ!!!! Τελειοςςς!!! Αφου εκατσε να βγει και φωτο... Ελα πες μας ποιον μοιαζει;;;

Μακον καιρο ειχαμε να ακουσουμε νεα σου. Τελειο και το δικο σου νινακιιιι!!!!

Βαλεντινα στην αποκεφαλιση 30.08 και εγω ξερω ειναι νηστεια. Οπως και του σταυρου και τα φωτα και των βαΐων. Εχουμε και νηστισιμες γιορτες.

Φουντουκι οι πατατοπιτες χαρισμα σου. Ποτε δεν μου αρεσαν....

Ελπιζω να μην ξεχασα καμια... Αντε τελειωνετε με τις β επιπεδου. Να τελειωνουμε και με τις καμπυλες να κανονιζουμε ντοπλερ σιγα σιγα.. Τι θα γινει;;;; Πολυ τρεχω ε;;;;;

HmwTp3.png

Βαλεντινα δεν πειραζει να εισαι 39 εβδομαδων. Απλα στο παιρνουν νωριτερα για να μην σε πιασουν φυσιολογικα οι πονοι. Αν πας για το νεο ετος ουσιαστικα το ρισκαρεις φανταζομαι. Αν και απο οτι εχω ακουσει τα αγορακια βγαινουν πιο αργα απο τα κοριτσακια. Βεβαια αν σε πιασουν οι πονοι παλι δεν μπορεις να κανεις καισαρικη; Και καλυτερα ετσι γιατι θα ξερεις οτι εχει ερθει και η ωρα του. Αααα και ασε τα 30αρια για φορμακια... 2 μηνες θα τα φορεσουν και στην ακρη θα πανε.... Ενταξει 1 2 καλα σου τα επιτρεπω.... χεχχεχχε αλλα παραπανω θα ειναι τζαμπα λεφτα νομιζω..

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Κάθυ μου δεν βιάζεσαι καθόλου., εγώ έκλεισα ντόπλερ για 16/11!!

Και από τις 05-10/10 και μετά θα ξεκινήσω να μαζεύω τα πράγματα του μπέμπη από την υπόλοιπη φαμίλια για να ξέρω τι μου μένει μετα να αγοράσω.

Περνάει ο καιρός ευτυχώς και θα έχουμε γρήγορα τα μωράκια μας αγκαλιά!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ευχαριστώ kathie90...

λοιπόν κορίτσια εγώ έχω βρει καλές τιμές στο παρακάτω site

http://www.motherbaby.gr/

λέω να το επισκεφτώ απο κοντά κάποια στιγμή

Και εγώ που έκανα μια έρευνα αγοράς αυτό είναι το πιο φτηνό στα περισσότερα μετά το jumbo φυσικά όπου έχει τα πιο φτηνά από 4-5 που έχω ψάξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα όμορφες!!

Εμμάκι κ makon Αντε τέλεια ειναι τα μπεμπέ σας!!! Έφυγε κ αυτο το άγχος....μπαίνουμε στην τελική ευθεία σιγά σιγά!

Ρεγγινα μου εχω παει στο motherbaby. Εχει όντως πολυ οικονμικα πράγματα. Οικονομικά εχει κ το orchestra ειδικά αν εχεις κάρτα . Εγω για κούνιες κοίταξα κυρίως αλλα δεν θα ψωνίσω απο κει.

Αύριο εχω ρνβ με την διατροφολόγο :( τέλος το πάρτυ κορίτσια τα κεφάλια μεσα!! Πολυ αυστηρό προγραμμα προβλέπεται. Ο ντοκ μου είπε οτι η μια τιμη δεν ηταν πολυ καλή. Διατροφη κ επανεξέταση τον αλλο μηνα:(

fEEap3.png

l3Yip3.png

Virginia κ εγώ αυτό διαπίστωσα...τα jumbo λογικό να είναι πιο κάτω απο όλα λόγω της μαζικής αγοράς που κάνουν όπως ανέφερε κ μια άλλη μανούλα παραπάνω.... έχεις κ άλλο παιδάκι; έχεις ψωνίσει απο jumbo είδη bebe; είναι πιο φτηνά κ τα επώνυμα που έχει ή μόνο τα δικά του; έχω ρίξει μια ματιά αλλά εσύ έχεις οργανωθεί καλά με λίστα όπως είδα οπότε για πες...

εγώ σκέφτομαι να πάρω απο jumbo τα διάφορα πραγματάκια κ για καρότσι κ έπιπλα να δω απο το παραπάνω site κ άλλα που προτείνετε κατα καιρούς

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!Πηρα θαρρος απο την kathy90 και ως πιο εμπειρες θα ηθελα λιγακι να σας πρηξω χαχαχα...Εχω τρομερο αγχος μιας και ηταν μη προγραμματισμενη εγκυμοσυν, ωστοσο το θελουμε πολυ. Το εμαθα πριν μερικες μερες, (6η βδομαδα) και ειδαμε σακο και μια κουδικιτσα που ηταν το εμβρυο. Επισης δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου διοτι 1 εβδομαδα πριν το μαθω (στην 5η εβδομαδα δηλαδη) βγηκα μεχρι το πρωι και μεθυσα. Ο γιατρος ειπε οτι δεν τρεχει τιποτα αλλα φοβαμαι παρα πολυ μην εχω κανει καμια ζημια στο μωρακι.....(μπυρες ηπια).

Ερωτηση 1:Εσεις το πιστευετε?Εχω βλαψει το σπορι μου?

Ερωτηση 2:χοριακη εκανα μια, βγηκε 24.000 και δεν μου ειπε να κανω αλλη, σωστο η λαθος?

Ερωτηση 3:Με τις ημικρανιες τι κανετε?εγω πηρα 1 ντεπον μαξιμουμ γιατι δεν αντεχα αλλο (ο γιατρος μου ειπε να παιρνω αφοβα ντεπον δεν επιρρεαζει)

Ερωτηση 5:καφε πινετε?γενικα τι ΔΕΝ τρωτε?απαγορευμενο?

Ερωτηση 6:Ειναι φυσιολογικο που αυτη τη στιγμη διακατεχομαι κυριως απο αγχος και τυψεις και φοβο για την εξελιξη της εγκυμοσυνης?

Ευχαριστω για το χρονο σας προκαταβολικα, σας ευχομαι μια ευτυχισμενη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

στα οικονομικές κούνιες το orchestra εχει πιο ωραια σχέδια! Στις πολυ οικονομικές το ικεα εχει τις ίδιες ακριβώς. Δεν χάνεις τιποτα να πας. Ισως να εχει κ αλλα σχέδια ειχα παει το καλοκαίρι. Δίνουν κ δώρο ενα μαξιλάρι θηλασμού. Κι εγω ισως ξαναπάω πριν καταλήξω.

fEEap3.png

l3Yip3.png

Virginia κ εγώ αυτό διαπίστωσα...τα jumbo λογικό να είναι πιο κάτω απο όλα λόγω της μαζικής αγοράς που κάνουν όπως ανέφερε κ μια άλλη μανούλα παραπάνω.... έχεις κ άλλο παιδάκι; έχεις ψωνίσει απο jumbo είδη bebe; είναι πιο φτηνά κ τα επώνυμα που έχει ή μόνο τα δικά του; έχω ρίξει μια ματιά αλλά εσύ έχεις οργανωθεί καλά με λίστα όπως είδα οπότε για πες...

εγώ σκέφτομαι να πάρω απο jumbo τα διάφορα πραγματάκια κ για καρότσι κ έπιπλα να δω απο το παραπάνω site κ άλλα που προτείνετε κατα καιρούς

Θα σου πω μόνο ότι στα 30 πράγματα που είχα γράψει τα 25 θα τα πάρω από εκεί, λόγω καλύτερης τιμής. Είναι πιο φτηνό και στα επώνυμα πχ σε σχέση με ηλεκτρονικό φαρμακείο ή site που πουλά μπιμπερό ή πιπίλες είναι από 1-3 € πιο φτηνό ανά τεμάχιο. Ακόμα είδα πως όλα είναι 100% βαμβακερά όπως σε όλα τα άλλα site ή μαγαζιά οπότε δεν έχω λόγω να μην τα πάρω από εκεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα Nymeria,

με το καλό να έρθει το μωράκι σου κ να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη...

Εγώ θα σου απαντήσω με όσα έχω διαβάσει κ ξέρω γιατί ειδικοί δεν είμαστε...

1)έχω διαβάσει κ μπορείς να το βρεις κ εσύ αν ψάξεις για φοβίες σε εγκυμοσύνη οτι το αλκοόλ δεν βλάπτει μακροπρόθεσμα αν ήπιες μια φορά νωρίς...θα το ψάξω κ θα στο στείλω

2)δεν έκανα ποτέ χοριακή ούτε σε αυτή την εγκυμοσύνη ούτε στην προηγούμενη που δεν τελείωσε καλά

3)Είχα πολλές ημικρανίες στο α τρίμηνο κ έχω ακόμα κ τώρα αραιά κ που κ τις αντιμετωπίζω με κρύες κομπρέσες.Αν ο γιατρός σου στο επιτρέπει μπορείς να πάρεις.

4)?

5)πίνω ένα καφέ την ημέρα. Δεν τρώω μόνο όσα απαγορεύει ο γιατρός πχ σαλάτες απ' έξω κ δεν πίνω αλκοόλ

6)Έχω τόσο άγχος (ίσως κ λόγω της προηγούμενης φοράς) που μέχρι κ ο γιατρός με κοροϊδεύει. Όλες έχουμε κάποιες φορές νομίζω... προσπάθησε να ηρεμήσεις κ να το ευχαριστηθείς... όλα καλά θα πάνε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...