Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Βαλεντίνααααα εγώ είμαι!!Δεν είμαι ολόγραμμα!!Χαχα!!Είδες??πρωινή κι εγώ σήμερα!!!

Φουντούκι κι εμένα πριν λίγες μέρες δεν πολυκουνιότανε....έχει δυο μέρες τώρα που με έχει ταράξει!!!Εμμ κουράζονται κι αυτά κάποια στιγμή!!Μμμμ πατατόπιτες.....καλέ πες μας πώς τις κάνεις!!

Βιργινία εγώ σπίτι....μέχρι πέρσυ είχαμε μαγαζί και βοηθούσα εκεί...βέβαια από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν κυρίως σπίτι....και τώρα δεν επιδίωξα να βρω και κάτι...να γεννηθεί με το καλό το μωρό,να μεγαλώσε κ αυτό λίγο και μετά!!Καλά είναι που δουλεύεις...περνάει πιο γρήγορα ο καιρός...!!

Αννουλα με προβλημάτιζει που είσαι πρωινη. Τι συμβαίνει????? Μολογα!!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ από εδώ από το χωριό είναι τα κορίτσια αλλά τις ξέρω από την εκκλησία και νήστευαν γιατί αύριο είναι του Αγίου Ιωάννη του θεολόγου έτσι νομίζω μου είπαν!!

Λάχανο εγώ τρώω πολύ δεν το φοβάμαι γι αυτό το λόγο που είπε ή Άννουλα είναι κλειστό δεν έρχεται σε επαφή με τίποτα εγώ βγάζω τα έξω τα κομμάτια και τριβω το εσωτερικό!!

Αννουλα οι πατατοπιτες είναι έτοιμες και μόνο τις ψηνω γενικά δεν έχω πολύ σχέση με φύλλο να ανοιξω και τέτοια!! Πάντως είναι πολύ νόστιμες έχουν μπολικη πατατουλα και ανιθο μέσα !!

Τώρα θα φάω το μεσημεριανό και το απόγευμα θα τις τιμησω!!

Ή εμμακι απ την χαρά της θα έχει πάρει στην σειρά τα μαγαζιά και θα ψωνιζει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλέ από εδώ από το χωριό είναι τα κορίτσια αλλά τις ξέρω από την εκκλησία και νήστευαν γιατί αύριο είναι του Αγίου Ιωάννη του θεολόγου έτσι νομίζω μου είπαν!!

Λάχανο εγώ τρώω πολύ δεν το φοβάμαι γι αυτό το λόγο που είπε ή Άννουλα είναι κλειστό δεν έρχεται σε επαφή με τίποτα εγώ βγάζω τα έξω τα κομμάτια και τριβω το εσωτερικό!!

Αννουλα οι πατατοπιτες είναι έτοιμες και μόνο τις ψηνω γενικά δεν έχω πολύ σχέση με φύλλο να ανοιξω και τέτοια!! Πάντως είναι πολύ νόστιμες έχουν μπολικη πατατουλα και ανιθο μέσα !!

Τώρα θα φάω το μεσημεριανό και το απόγευμα θα τις τιμησω!!

Ή εμμακι απ την χαρά της θα έχει πάρει στην σειρά τα μαγαζιά και θα ψωνιζει!!

Αύριο είναι νηστεία δηλαδή?

AoL1p3.png

Καλησπερα καλησπερα τσουπρες μου!!!!!

Ηταν πολυ συναργασιμος ο μπεμπακος μου και τελειωσαμε γρηγορα...πηγαμε κ για καφε με τον ανηρ!!!!

Λοιπον,ολα τελεια!!!εγκεφαλοι,καρδιες,μπουτια,γαμπες,ποδια,νεφρα,πνευμονες ολα!!!!

Απο βαρος ειναι 500 γραμμ κ απο υψος 28 εκατοστα,μου ειπε οτι θα γεννηθει ενα φυσιολογικο μωρο με εκτιμωμενο βαρος γυρω στα 3200 και υψος εκτιμωμενο 53 εκατοστα

Καλα στις φωτο κουκλος!!!κουκουβαγια μανα χαχαχαχα

Τραχηλος κ πλακουντας μια χαρα δεν προβλεπεται προωρος τοκετος...αυταααα σε γενικες γραμμες!!

Σας ευχαριστω ολες για τη θετικη ενεργεια!!!περιμενουμε την φτας!!!!

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Εμμακι συγχαρητήρια κορίτσια μου μπράβο και στους δύο και στον μπεμπακο σου που ήταν συνεργάσιμος !! Όλα λοιπόν τέλεια και συνεχιζεις πλέον πιο ήρεμη και πιο σίγουρη σου εύχομαι με το καλό να τον κρατήσεις!!

Μόνο καφέ ήπιες ????? Κάτι δεν τσιμπισες?? Πες τώρα μήπως εφαγες γαλακτομπουρεκο?????

Tbinp3.pngNttep2.png

Σ ευχαριστω φουντουκακι μου δινω την σκυταλη σε σας κ ευχομαι να ειναι γουρικη για ολα τα κοριτσια!!!

Μονο καφε...δεν εφαγα γαλακτομπουρεκο κλαψ!!!!θα φαω λαχανοντολμαδες ομως!!!καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!

Το απογευμα εχει σουρτουκεμα στο παζαρι με την κολλητη μου

wyEhp3.png

Εμμακι μου χίλια μπράβο!!!!!!! Καθησε να βγει φωτογραφία ε??? Ο γλυκούλης μου!!!!!!

Ftas καλή επιτυχία σε λίγες ώρες!!! Τη θεωρώ δεδομένη βέβαια!

Για αύριο λέω αν είναι νηστεία επειδή είναι γιορτή. Δε θα πάω καλά με αυτά

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστω φουντουκακι μου δινω την σκυταλη σε σας κ ευχομαι να ειναι γουρικη για ολα τα κοριτσια!!!

Μονο καφε...δεν εφαγα γαλακτομπουρεκο κλαψ!!!!θα φαω λαχανοντολμαδες ομως!!!καμια σχεση το ενα με το αλλο!!!

Το απογευμα εχει σουρτουκεμα στο παζαρι με την κολλητη μου

Ευχαριστουμε πολύ !!! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι για όλες μας πολύ καλά και γερά τα μωρακια μας!!

Παρηγορησου με τους λαχανοντολμάδες και άσε τα κλαψ γιατί το βράδυ σίγουρα θα ξηγηθεις κανένα μπιφτεκακι ή κανένα σάντουιτσακι !!:P

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλέ πάντα πριν τις γιορτές κάνουμε νηστείες την ημέρα της γιορτής τρώμε τον αγλεωρα χαχαχαχαχαχα καλά κ εγώ μην νομίζεις τώρα τα έμαθα!!

Στην αποκεφαλιση του Ιωάννη όμως νηστευουμε εκείνη τη μέρα (μονο αυτό ξέρω αν αξαιρεσεις τις μεγάλες γιορτές που εννοείται τις ξέρω) χμμμμμ... Γιατί εγώ νομίζω νηστευουμε τη μέρα της γιορτής?? Χμμμμμ....

AoL1p3.png

Αντε καλά δε θα επιμείνω αφού το λέτε δύο!!! Άσε πρακτορα όταν τον δω στον υπέρηχο κάνω 3μερες να κοιμηθώ. Τον σκέφτομαι συνέχεια και ανυπομονώ να τον δω να τον μυρίσω!! Αντε να φθινοπωριασει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε μουντ!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...