Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέρα γλυκιές μου!!καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που έχουν ιατρό σήμερα!

Εγώ το προηγούμενο Σάββατο πήγα στα jumbo με λίστα στο χέρι (έχω κάνει μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστώ να αγοράσω πριν έρθει το μωρό)

και με πολύ χαλαρά μου βγήκε κάπου στα 200? (δεν τα ψώνισα απλά έγραφα τιμές). Περισσότερο για την σύγκριση τιμών πήγα..ακόμα και στα επώνυμα πχ. μπιμπερό ή πιπίλες είναι λίγο πιο φτηνό γιατί προφανώς τα παίρνει σε πολύ μεγάλη ποσότητα.

Τρελάθηκα με τα φαρμάκια στο Λητώ!!!!!! Τα θέλω όλα αλλά το καθένα κάνει 25-35 ευρώ οπότε θα κάνω οφθαλμολουτρο και αντε να πάρω κάνα δυο έτσι για να έχουμε και 2 καλά βρε παιδί μου!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια :) καλή εξέταση κορίτσια αντέ τυχερουλες θα δείτε τα πλάσματακια σας ❤❤❤

Εγώ σήμερα λέω να κάνω φακι μου ζήτησε σούπα ο άντρας μου :)

Εφαγα και τα δημητριακά μου και βάζω πλυντήριο να δω πότε θα σιδερωσω αχ και σκέφτομαι όλα όσα θέλει ο μπεμπης για πλύσιμο σιδερωμα και σκέφτομαι να τα ετοιμάσω από τώρα η σε δύο μήνες.. Έχω μια κουβερτουλα σεντονακια αλλά θέλω να παρω και άλλα σεντονακια λευκά.

Σκέφτομαι στην αρχή να τον έχω στην καλαθουνα και μετά στο κρεβάτακι.

Κάνω σχέδια από τώρα αναρωτιέμαι νυχοκοπτη για μωρά που θα βρω και πως τα κόβουν..

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Αχχχ τι καλά!!!Συννεφιά και δροσούλα και σήμερα!!!Άντε και χειμωνιάζουμε σιγά σιγά!!!!

Βαλεντίνα μου τρώε ό,τι θες και μη σκας!!Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 12 κιλά και έτρωγα παρισστότερο από τώρα....σ αυτή έχω είδη πάρει 7 κιλά και σκοπεύω να ζυγιστώ ξανά στο τέλος....σιγά μη σκάσουμε!!!

Είδα λέτε για κουβερτούλες και παπλωματάκια για τα μωράκια??Εχώ είχα στην αρχή πολλές κουβερτούλες μικρές αι ήταν πολύ βολικές...τον πρώτο καιρό άλλωστε,δεν ξεσκεπάζονται!Το πάπλωμα πριν τον χρόνο απαγορεύεται...νομίζω για κίνδυνο ασφυξίας..!φτου φτου!!

Εμμάκι θα χεις τελειώσει τώρα...!περιμενουμε νέα!!

Φτας καλή επιτυχία!!

Εγώ σήμερα πίτσα από χτες!!Το απόγευμα θα κάνω μακαρονάκια γιατί έρχεται ο αντρούλης το βράδυ!!

Αστεράκι,Βιργινία,Φουντούκι φιλαααααάκια!!

Έλα ρε Αννουλα εσύ είσαι?? Μη με γελούν τα μάτια μου ξυπνάω και βλέπω συνήθως μηνύματα μόλις σβήνουμε το διακόπτη!!!!!!

Ατιμες ύπουλες φακές!!!!

Σήμερα φτιάχνω τηγανια με μουστάρδα και ριζότο με μανιτάρια!!!

Χθες έτσι όπως ήταν το έντερο (Ρεγγινα νιώθεις) ο μπέμπης έκανε τον ψόφιο κοριο σήμερα ξεκίνησε τις τουμπες και λέω να τον ανταμείψω!!!

AoL1p3.png

Βαλεντίνα άσε ήρθαν κάτι φίλες από την εκκλησία και επειδή είναι παρασκευή είπα να της κάνω νηστίσιμα αλλά τελικά δεν φαγανε και μείνανε τρεις πατατοπιτες για μένα !! Τώρα έχω για μεσημεριανό κοτόπουλακι κοκκινιστό χωριατικο με ρυζακι !!

Αχ αυτό με τις κλωτσιές λιγο με αγχωσε γιατι δεν την πολύ νιώθω !! Λέτε να κοιμάται?? Αμάν

Αννουλα φιλακιαααααα

Καλέ εμμακι που γυρνοβολας άντε φτάνει τον κούρσες τον μπέμπη έλα να μας πεις τα νέα!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Εμείς σήμερα έχουμε μοσχαράκι λεμονάτο με ρυζάκι.

Κορίτσια δουλεύει καμία;;; ή όλες αραχτές;;;

Εγώ κάπου 8-10 Νοεμβρίου σταματάω και ανυπονομώ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Βιργινία εγώ όχι μου γράφει ο γιατρός άδεια και είμαι όλη μέρα αραχτη !! Άντε να περάσει ο καιρός σου να ξεκουραστείς κ εσύ γιατί μετά με τα μωρακια θα έχουμε δουλειές!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Βαλεντίνα άσε ήρθαν κάτι φίλες από την εκκλησία και επειδή είναι παρασκευή είπα να της κάνω νηστίσιμα αλλά τελικά δεν φαγανε και μείνανε τρεις πατατοπιτες για μένα !! Τώρα έχω για μεσημεριανό κοτόπουλακι κοκκινιστό χωριατικο με ρυζακι !!

Αχ αυτό με τις κλωτσιές λιγο με αγχωσε γιατι δεν την πολύ νιώθω !! Λέτε να κοιμάται?? Αμάν

Αννουλα φιλακιαααααα

Καλέ εμμακι που γυρνοβολας άντε φτάνει τον κούρσες τον μπέμπη έλα να μας πεις τα νέα!!

Τεριαζουν τα πουλάκια μας κ ο δικός μου φρονιμος είναι χι χι :D :D

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Τανιου μου μάλλον θα κάνουν καλη παρέα τα ησυχουλια μας !! Εντάξει είναι με τις μέρες άλλες φορές νιώθω έντονα τηπις κλωτσιές και άλλες φορές πολύ απαλές!!

Θα ξεκουράζονται !!

Οι φακές με τρελαινουν μπορώ να φάω παρά πολύ !! Αλλά θα πρέπει να υποστω τις συνέπειες μετά!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καταρχήν φουντούκι από ποια εκκλησία ήρθαν οι φίλες σου. Είναι καμιά γιορτή??

Και γω αγχώνομαι με τις κλωτσιές γιατί γενικά ησυχία δεν έχει άλλα τώρα λέει στη βδομάδα που είμαι φτιάχνει πρόγραμμα ύπνου σε ποιο πριν βδομάδες σίγουρα κοιμούνται πιο πολύ!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια πήρα λάχανο για σαλάτα να τριψω και καρότο να βάλω και καλαμπόκι και να να ρίξω μουστάρδα και γιαούρτι από πάνω. Το έβαλα σε ξυδονερο αλλά δε ξέρει ωμό να το φάω????? Χμμμμμμμμ

AoL1p3.png

Βαλεντίνααααα εγώ είμαι!!Δεν είμαι ολόγραμμα!!Χαχα!!Είδες??πρωινή κι εγώ σήμερα!!!

Φουντούκι κι εμένα πριν λίγες μέρες δεν πολυκουνιότανε....έχει δυο μέρες τώρα που με έχει ταράξει!!!Εμμ κουράζονται κι αυτά κάποια στιγμή!!Μμμμ πατατόπιτες.....καλέ πες μας πώς τις κάνεις!!

Βιργινία εγώ σπίτι....μέχρι πέρσυ είχαμε μαγαζί και βοηθούσα εκεί...βέβαια από τότε που γεννήθηκε ο γιος μου ήμουν κυρίως σπίτι....και τώρα δεν επιδίωξα να βρω και κάτι...να γεννηθεί με το καλό το μωρό,να μεγαλώσε κ αυτό λίγο και μετά!!Καλά είναι που δουλεύεις...περνάει πιο γρήγορα ο καιρός...!!

5cPOp3.png

Γοατί να μην το φας βρε Βαλεντίνα???Ίσα ίσα που το λάχανο δεν έχει επαφή με τίποτα....λόγω κατασκευής!!Πιο επικίνδυνο βρίσκω το μαρούλι!!Βέβαια δεν τρελαίνομαι για σαλάτες,οπότε γλιτώνω και το άγχος!!

5cPOp3.png

Τανιου και γω σε καλαθουνα θα τον έχω αρχικά!! Για αυτό νύχια άσε σκέφτομαι ότι θα τον κάνουμε μπαλάκια με τον άντρα μου. Τύπου θα τον πετάμε ο ένας στον άλλο και θα λέμε κοντά εσύ οοοχι κοντά εσύ!!!

Που είσαι πράκτορα Εμμακι?? Πηγές και για καφέ παραλία??? :wink:

AoL1p3.png

Καλά δεν έχω φάει μαρούλι καθόλου. Μια φορά το είδα μέσα σε good 's και το το έβγαλα ενώ τους είπα να μη βάλουν. Και σκεφτόμουν και αν κόλλησε κάτι στο ψωμάκι??? Δε το είπα στον άντρα μου το σκεπτικό θα με μουτζωνε με τα δύο τα χέρια!!! Χα χάχα!!!

Εγώ περιμένω να παρει αναπληρωτές το υπουργείο μπας και δουλέψει κανένα σχολείο αλλααααα προσεύχομαι να είναι Γενάρης για να μην πάω!!!

Κορίτσια 38 βδομάδες θα είμαι τη βδομάδα των χριστουγεννων. Αν τον πάρουμε αρχές Γενάρη 2-3 θα είμαι 39 βδ. Για καισαρική θα πειράζει άραγε??

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...