Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλα σούπερ θα είναι!!!!

Καθυ τα λέμε τα δύο μας τα πιτσουνακια αλλά το ένα πιστουνακι πάει για ύπνο!!

Πάω για ύπνο μέρες μου!!! Αύριο αναμένουμε τα καλύτερα νέα!!!! Καληνύχτα μας και καλό μας ξημέρωμα!

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκιές μου!!καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που έχουν ιατρό σήμερα!

Εγώ το προηγούμενο Σάββατο πήγα στα jumbo με λίστα στο χέρι (έχω κάνει μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστώ να αγοράσω πριν έρθει το μωρό)

και με πολύ χαλαρά μου βγήκε κάπου στα 200? (δεν τα ψώνισα απλά έγραφα τιμές). Περισσότερο για την σύγκριση τιμών πήγα..ακόμα και στα επώνυμα πχ. μπιμπερό ή πιπίλες είναι λίγο πιο φτηνό γιατί προφανώς τα παίρνει σε πολύ μεγάλη ποσότητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα καλημέρα!! Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε με φθινοπωρινό καιρό!! Έχει συννεφιά και βροχουλες!!

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας με τους υπερήχους !! Περιμένουμε νέα να μας φτιάξετε την ημέρα!! Όλα θα είναι πολύ καλά!!

Σηκωνομαι να ψησω πατατοπιτες και θα περιμένω νέα!!

Απ ότι βλέπω τα νυχτοπουλια το ξενυχτησαν απόψε χαχαχα εγώ κοίμηθηκα πάλι!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Καλημερα!!! Με τον κορεκτορα αφού σας είπα μέρες και δεν έγραψε τίποτα χειρότερο πάλι καλά! Χαχαχχαχα!!!

Καληηηηηηηη επιτυχιαααααα!!!!! Κοριτσιααααααα!!!

Ρέ ποπαι τι είναι αυτά που ψήνεις?? Εσύ είσαι και 2 μέτρα τσολιας μη προκαλείς το 1.68 που θα πάνε τα κιλά σε μένα????

Χθες το μεσημέρι έκανα φακές και δε θα ξαναγίνει. Όσες φορές έκανα με πείραξαν μου δεσαν το έντερο κομπο

AoL1p3.png

Καλημερα!!! Με τον κορεκτορα αφού σας είπα μέρες και δεν έγραψε τίποτα χειρότερο πάλι καλά! Χαχαχχαχα!!!

Καληηηηηηηη επιτυχιαααααα!!!!! Κοριτσιααααααα!!!

Ρέ ποπαι τι είναι αυτά που ψήνεις?? Εσύ είσαι και 2 μέτρα τσολιας μη προκαλείς το 1.68 που θα πάνε τα κιλά σε μένα????

Χθες το μεσημέρι έκανα φακές και δε θα ξαναγίνει. Όσες φορές έκανα με πείραξαν μου δεσαν το έντερο κομπο

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες!!! Πως ειστε;;; Συννεφια εχει σημερα...Αν σας πω οτι μολις ξυπνησα τι θα πειτε;;;; Βιργινια εκει τα υπολογιζω τα εξοδα στο τζαμπο... Βεβαια εξαρταται τι εβαλες και μεσα... Περιμενουμε τα νεα απο τα κοριτσια.... Βαλεντινα πιτογυρο σημερα να στρωσει το εντερακι!!!!

HmwTp3.png

καλημέρα κορίτσια....

καλή επιτυχία σε όσες έχουν β επιπέδου....balentina κ εγώ το ίδιο έπαθα χθες με τις φακές...

μπορούμε να λέμε ονόματα από site ή δεν επιτρέπεται;

Έχω βρει κ εγώ ένα καλό κ σκέφτομαι να το επισκεφτώ σύντομα για να ρίξω μια ματιά κ απο κοντά.

Καλημέρα κοριτσάκια!!!Αχχχ τι καλά!!!Συννεφιά και δροσούλα και σήμερα!!!Άντε και χειμωνιάζουμε σιγά σιγά!!!!

Βαλεντίνα μου τρώε ό,τι θες και μη σκας!!Στην πρώτη εγκυμοσύνη πήρα 12 κιλά και έτρωγα παρισστότερο από τώρα....σ αυτή έχω είδη πάρει 7 κιλά και σκοπεύω να ζυγιστώ ξανά στο τέλος....σιγά μη σκάσουμε!!!

Είδα λέτε για κουβερτούλες και παπλωματάκια για τα μωράκια??Εχώ είχα στην αρχή πολλές κουβερτούλες μικρές αι ήταν πολύ βολικές...τον πρώτο καιρό άλλωστε,δεν ξεσκεπάζονται!Το πάπλωμα πριν τον χρόνο απαγορεύεται...νομίζω για κίνδυνο ασφυξίας..!φτου φτου!!

Εμμάκι θα χεις τελειώσει τώρα...!περιμενουμε νέα!!

Φτας καλή επιτυχία!!

Εγώ σήμερα πίτσα από χτες!!Το απόγευμα θα κάνω μακαρονάκια γιατί έρχεται ο αντρούλης το βράδυ!!

Αστεράκι,Βιργινία,Φουντούκι φιλαααααάκια!!

5cPOp3.png

Καλά έκανες Κάθυ!!Του δωσες και κατάλαβε!κι εγώ αν με άφηνε ο μικρός τώρα θα ξυπνούσα...!!με τέτοιο ξενύχτι τελευταία!!!

Ρεγγίνα δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα!!Να μας πεις να ρίξουμε και μεις μια ματιά!!

5cPOp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...