Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλε φαε αν το τραβαει η ψυχη σου. 5 πανω 5 κατω κιλα δεν σωνομαστε. Δεν ειπαμε να ξεφυγεις αλλα αν το θελεις φαε...

Τρώω κασιους και πιο πριν έφαγα πατατακια μιλάμε οι συνδυασμοί μου είναι για το αναθεμα

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχαχαχα δεν βαριεσαι... Αφου κρατηθηκες μεχρι τωρα απο εδω και περα δεν πειραζουν μερικες ζαβολιες..... Αχ εγω ξαφνικα ειμαι χαλια. Ανακατευεται το στομαχι μου πολυ. Δεν ξερω τι επαθα...

HmwTp3.png

Χαχαχαχαχα δεν βαριεσαι... Αφου κρατηθηκες μεχρι τωρα απο εδω και περα δεν πειραζουν μερικες ζαβολιες..... Αχ εγω ξαφνικα ειμαι χαλια. Ανακατευεται το στομαχι μου πολυ. Δεν ξερω τι επαθα...

Μήπως σε ανακατεψαν οι λουκουμάδες??? Μήπως στενοχωρηθηκες πολύ που πήγες μόνη σου στο πανηγύρι??? Αγόρασες τπτ??

Καλα πριν από αυτά έφαγα και ομελέτα. Αν κοιμηθώ από το βαρυστομαχιασμα φτυσε με!!!

AoL1p3.png

Που ξερω τι επαθα;;; Ξαφνικα με επιασε.. Παντως δεν ειναι οτι στεναχωρηθηκα πολυ. Σιγα εκανα μια βολτα μονη μου. Απλα δεν μπορω να απανταω καθε φορα στο που ειναι ο αντρας μου και αν βγηκα μονη.... Αυτο μου την δινει. Δεν ψωνισα κατι. Αλλα σταμπαρα κατι κουβερτουλες Ναουσας μουρλια....

Ενα ενα μας τα λες τι εφαγες ε.... Εφαγες κι αλλα;;;; Φαε και ενα μηλο τωρα που ειναι χωνευτικο.

HmwTp3.png

Που ξερω τι επαθα;;; Ξαφνικα με επιασε.. Παντως δεν ειναι οτι στεναχωρηθηκα πολυ. Σιγα εκανα μια βολτα μονη μου. Απλα δεν μπορω να απανταω καθε φορα στο που ειναι ο αντρας μου και αν βγηκα μονη.... Αυτο μου την δινει. Δεν ψωνισα κατι. Αλλα σταμπαρα κατι κουβερτουλες Ναουσας μουρλια....

Ενα ενα μας τα λες τι εφαγες ε.... Εφαγες κι αλλα;;;; Φαε και ενα μηλο τωρα που ειναι χωνευτικο.

Μήλο το κατάστημα αυτή την ώρα δε διαθέτει όταν σου λέω θα γίνω ντουλάπα το βλέπω το έργο πάλι καλά είδε ζέστες και μου έκοβαν την όρεξη.

Για όσους ρωτάνε μπενακης και βγαινακης να γίνεις. Θέλει εξάσκηση αν δε το έχεις.

Πω πω κουβέντες Ναουσες μου είχε πάρει η μαμά μου. Είναι πολύ ωραίες από όλες τις αποψεις

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Ειναι πολυ καλης ποιοτητας. Για να ειμαι ειλικρινης προβληματιζομαι τι να παρω. Θα παρω μια μπεμπε για το καροτσι η τις βολτες για γυρω γυρω τελος παντων. Για την κουνια τι να παρω; κουβερτα η παπλωμα;;; Παντως για αργοτερα του εχω προικα δικια μου κουβερτα μονη με τον μικυ. Δεν την εχω πολυχρησιμοποιησει. Λιγες φορες...

HmwTp3.png

Ειναι πολυ καλης ποιοτητας. Για να ειμαι ειλικρινης προβληματιζομαι τι να παρω. Θα παρω μια μπεμπε για το καροτσι η τις βολτες για γυρω γυρω τελος παντων. Για την κουνια τι να παρω; κουβερτα η παπλωμα;;; Παντως για αργοτερα του εχω προικα δικια μου κουβερτα μονη με τον μικυ. Δεν την εχω πολυχρησιμοποιησει. Λιγες φορες...

Το δίλημμα αυτο για κουβέρτα ή πάπλωμα το έχω και εγώ. Μάλλον θα καταλήξω στην κουβέρτα όμως. Άσε είδα και στο Λητώ φαρμάκια χριστουγεννιατικα διάλεξα και πιο θα του βάλω βγαίνοντας από την νοσοκομείο αφού πρώτα ο Θεός βαριά να γεννηθεί 2-3 Γενάρη ξεπερνώντας λίγο τις 38 ' βδομάδες

AoL1p3.png

Αααα εσυ εχεις ψαχτει ακομα παραπανω....Εγω ακομα εκει δεν εφτασα να σου πω. Εμενα μου αρεσει και η ιδεα του υπνοσακου. Για να μην ξεσκεπαζεται. Ειδικα καποιοι που κρατουν σταθερη την θερμοκρασια. Αλλα αναρωτιεμαι ενας απλος υπνοσακος χρειαζεται και κουβερτα απο πανω η οχι;;; Εχουμε να λυσουμε και αυτα τα βασικα αφου τα νινακια μας θα ειναι μεσα στο καταχειμωνο.....

HmwTp3.png

Αααα εσυ εχεις ψαχτει ακομα παραπανω....Εγω ακομα εκει δεν εφτασα να σου πω. Εμενα μου αρεσει και η ιδεα του υπνοσακου. Για να μην ξεσκεπαζεται. Ειδικα καποιοι που κρατουν σταθερη την θερμοκρασια. Αλλα αναρωτιεμαι ενας απλος υπνοσακος χρειαζεται και κουβερτα απο πανω η οχι;;; Εχουμε να λυσουμε και αυτα τα βασικα αφου τα νινακια μας θα ειναι μεσα στο καταχειμωνο.....

Νομίζω με τον υπνοσακο δε χρειάζεται κάτι άλλο. Μέσα Οκτωβρίου θα κατηφορησουμε πάλι οπότε θα ψάχνουμε για τα καλά!!! Το καταχείμωνο είναι ένα θεματακι!!!

Βλέπω μόνο δεν αγγίζω είμαι ολίγον προληπτικη

AoL1p3.png

Κορίτσια μου μια βόλτα με τον σύζυγό να χαλαρώσω...Μόλις γύρισα και Ετοιμάζομαι να ξαπλώσω...Στις 9.30 έχω ραντεβου

φτας μου Καλή επιτυχία και σε σένα κούκλα μου!!!

Κουβέρτες καθυ είδα και εγώ στο παζάρι πολύ ωραίες και βρεφικες..Εγώ κλείνω προς το πάπλωμα πάντως...

wyEhp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι λιγο νωρις η αληθεια ειναι. Αλλα για μας εδω ειναι μια ευκαιρια το πανηγυρι. Ερχονται και πολλοι βιοτεχνες... Εμεις μεσα Οκτωβρη βλεπω να ψαχνουμε για τα επιπλα... Και φυσικα μια επιδρομη και στα jumbo!!!!!

HmwTp3.png

Κουβερτα-παπλωμα 1-1 δηλαδη.... Ααα νωρις νωρις εχεις Εμμακι... Θα εχουμε πρωι τα νεα σας δηλαδη. Αντε καλα που εμφανιστηκες κι εσυ γιατι μονες μας τα λεμε με την Βαλεντινα... Δεν μπηκε και το φουντουκι καθολου σημερα....

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...