Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Καλημέραααααααα κορίτσια!!

Κοιμηθηκα και το βράδυ ενώ δεν το περίμενα μετά τον μεσημεριανό και μπορώ να πω ότι είχα πολύ καιρό να κοιμηθώ έτσι βαριά έπεσα σε λιθαργο !! Τώρα ειμαι ξεκουραστεί και ζαβλακωμενη απ τον πολύ ύπνο!!

Σήμερα γεμιστά !! Με πήρε ή αδερφή μου σήμερα έστειλε τον ανηψιό μου παιδικό πρώτη μερα και πλανταξε στο κλάμα το πουλάκι μου πήγε τον πήρε και ήταν πρισμενος!! Αχ βρε κορίτσια πως θα τι στείλω το δικό μου αν κλαει είμαι πολύ λυποψυχη δεν μπορώ να κλαίει το σκέφτομαι και στεναχωριεμαι!!

Βαλεντίνα τουλουμπακι με πιτσινια τελειις συνδιασμός !! Εγω μια μέρα που έτρωγα γύρο έτρωγα και σοκοφρετα πω πω μέσα στην ανισορροπία είμαστε!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

ρε τρελοκομεια τι θα γινει με την περιπτωση σας?εγω εχω αγιασει με το τορμπο προγραμμα κ δεν κανω την παραμικρη ατασθαλια. ειχα κ λιγο στο οριο το ζαχαρο εκοψα βαφλες κ γλυκα κ μονη μου εχω ξεμεινει με τους λιναροσπορους....κλαψ κλαψ.....

αντε ρε γμτ να κανω την βρωμοκαμπυλη να ξερω εχω ζαχαρο η οχι?να γουρουνιασω η οχι?

8xhrp3.png

Caa9p3.png

Φουντουκακι μου κι εγώ το ήθελα! ! Πιο νωρίς! ! Αλλά δεν πειράζει! ! Όλα γίνονται με τον καιρό! ! Και για κάποιο λόγο !!! Αχχχχχ τι όμορφη η Θεσσαλονίκη! !!!! Είστε πολύ όμορφα εκεί. ..καλοί άνθρωποι! ! Καλή ζωή! !!! :) όσο πλησιάζει τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι και την φαντάζομαι μέσα στο σπίτι. ..αλλά παράλληλα αγχώνομαι κιόλας. ..μιας κι είναι το πρώτο. .!! Από κιλά πήρα μόνο 8 και κοιλίτσα είναι μικρουτσικη..είμαι στον όγδοο και με κάνουν για έκτο ...το πολύ έβδομο. . Εγώ ήθελα να φουσκώσει κι άλλο. .. αλλά είναι ανάλογα τον σωματοτυπο! ! Ήμουν 51 κιλά. ..και πήγα 59 ..60... Μόνο κοιλίτσα φαίνεται. ..αλλά τρώω τα πάντα. .Και η γιατρός είπε ότι τα μωράκια μεγαλώνουν φυσιολογικαρκετά είτε έχεις μικρή είτε μεγάλη κοιλίτσα! !! Ίσως έφταιγε ότι δεν πήρα πολλά κιλακια γιατί τους πρώτους μήνες είχα αναγουλες και εμετούς! ! Εσείς πως τα πάτε ;;;! Είχατε ήρεμη εγκυμοσύνη; !! :)

Με το καλό να κάνεις το μωράκι σου άμα δεν κάνω λάθος είναι κοριτσάκι :)

Κάνουμε κρα για κοριτσάκια εδώ μέσα εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω πότε κάνουν την βαλίτσα και τι έβαλες εσύ μέσα άμα μπορείς να μας πεις :)

Τρελοζουρλοκομεια με τον τσελεμεντε στο χέρι τι τρώτε βρεεεεεεε θα τρελαθώ εγώ σαν το αστεράκι μετά την διάγνωση λορδωση δεν τρώω γλυκά πάρα μια γκοφρετα μικρή. Πρωινό δημητριακά με μέλι και γαλατακι μετά θα φάω μακαρόνια με κιμά και μετά θα πλακώθω στα φρούτα φράουλες μπανάνες δαμάσκηνα και νεκταρινια αυτά έχω προς το παρόν....

Και βλέπω βίντεο για θηλασμό για μπανακι και γενικά όταν θα γεννηθεί ο μικρούλης μου :) 😆😆😆

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Εγω σημερα εκανα καρμποναρα λαχταριστη που ειχα καιρο να φαω. Βρηκα μια λιστα αγορων για τα νινακια που μου αρεσε πολυ. Οριστε να την δειτε. Λεει και τι θελουμε για το μαιευτηριο. Βεβαια καποια εχουν και εξτρα παροχες ενω αλλα οχι... http://www.anthomeli.com/2011/11/blog-post_1183.html?m=1

HmwTp3.png

Κορίτσια βρήκα ένα Σίτε που λέει χρήσιμα πράγματα εδώ λέει για την άδεια εγκυμοσύνης.

http://www.click-me.gr/xrisima-menu/diadikasies/3332-pos-pairno-adeia-egkymosynis-diadikasia-adeias-egkymosynis.html

texlp1.png

Σ αγαπάω μπεμπη μου...

2938907x3jgvg2top.gif

Διαφημίσεις

Τανιου πολυ χρησιμο το λινκ σου..εγω παρ ολο που δεν δουλευω τωρα εχω συμπληρωμενα 200 ενσημα τα τελευταια 2 χρονια κ δικαιουμαι επιδομα..οσα κοριτσια εργαχονται εκτος απο αυτο του ικα δικαιουνται κ επιδομα μητροτητας απο τον οαεδ οταν τελειωσει αυτο του ικα

wyEhp3.png

Καθυ χαθηκες στους παγκους;;;μπορει να ξαναπαω κ εγω σημερα παλι!!!βρηκα κατι ρομπες φλις 10 ευρω!!!

Αυριο ειναι η μεγαλη μερα της β επιπεδου κ δε μπορω εχω ψιλοαγχωθει κ δεν μπορω να κατσω σπιτι!!

wyEhp3.png

Μπααααα τι να χαθω;;;; Περιμενα ολη μερα να παω στο πανηγυρι και ο αντρας μου ηρθε και κοιμηθηκε απο τις 7. Ε τσαντιστηκα κι εγω και πηρα τον μπεμπη μου και πηγαμε μια βολτα μονοι μας. Πηραμε και λουκουμαδες να φαμε και γυρισαμε. Δεν ειχαν στησει και ολοι.

Εμμακι να μην εχεις αγχος!!!!! Ολα θα πανε σουπερ θα το δεις!!!!! Ντουρασελ θα ειναι ο μπεμπης σου!!!!!!

HmwTp3.png

Emmaki αντε λιγες ωρες μας μεινανε για τη β επιπεδου ασε κ γω εχω μια ανυπομονησια χαμος αντε να ναι καλα τα νινακια μας κ ολα καλα θα δουμε ολοκληρα μπεμπακια αυριοοοοιο

Τιωρα εχεις ραντεβου ;; Εγω στις 2 και δεν κρατιεμαι !!! Αντε πηρες και τη ρομπα σου τιποτα λιμπιστερο εφαγες ;;;

Kathie τον εφαγες τον λουκουμα αντε μωρε μην χαλας την διαθεση σου θα πατε ολοι μαζι αυριο ...

Taniou πολυ χρησιμο το link αντε να δουμε τι θα παρουμε μην μας τα αλλαξουν κ αυτα γιατι κοψανε την τελευταια τριετια αρκετα απο της παροχες

Νομιζω κ καποα αλλη εκτος απο εμας εχει αυριο γιατρο αλλα μου διαφευγει !! Αντε κοριτσια υπομονηηηη

11pSp3.png

Διαφημίσεις

Με το καλο Φτας μου και εσυ... Να μπειτε να μας πειτε τα υπεροχα νεακια σας!!!! Τελειοι ηταν οι λουκουμαδες. Αντι για μερεντα ριξαμε γευση μπουενο απο πανω και μπισκοτο και περασαμε ζαχαρη.... Ε μααα ειχα σκασει. Προσπαθουσα να τον ξυπνησω και δεν ξυπνουσε.... Ε πηρα κι εγω το καπελακι μου και δρομο....

HmwTp3.png

Με το καλο Φτας μου και εσυ... Να μπειτε να μας πειτε τα υπεροχα νεακια σας!!!! Τελειοι ηταν οι λουκουμαδες. Αντι για μερεντα ριξαμε γευση μπουενο απο πανω και μπισκοτο και περασαμε ζαχαρη.... Ε μααα ειχα σκασει. Προσπαθουσα να τον ξυπνησω και δεν ξυπνουσε.... Ε πηρα κι εγω το καπελακι μου και δρομο....

Ώρες ώρες οι άντρες νιώθεις ρε παιδί μου είναι από άλλο πλανήτη.

Τώρα που δροσίσει μου άνοιξε η όρεξη. Βγήκαμε λίγο μάλλον πεινούσα και ζαλίστηκα. Μπήκαμε σε φαρμακείο μου μέτρησαν την πίεση 7 με 11. Και λέει ο άντρας μου μήπως φταίει που δύο μέρες σακατεψες τα τουλουμπακια και από κει που δεν έτρωγες γλυκά έπαθε σοκ ο οργανισμός σου??? Χα χα χα έλεος!!!

AoL1p3.png

Χαχχαχααχαχ λες να επαθε σοκ ο οργανισμος απο τα τουλουμπακια;;;;; Επρεπε να πεις "φερε μου μισο κιλο παϊδακια τωρα να ερθω να στανιαρω..." χεχεχεχεχεχε Τωρα εισαι καλυτερα; Εφαγες;;;

HmwTp3.png

Χαχχαχααχαχ λες να επαθε σοκ ο οργανισμος απο τα τουλουμπακια;;;;; Επρεπε να πεις "φερε μου μισο κιλο παϊδακια τωρα να ερθω να στανιαρω..." χεχεχεχεχεχε Τωρα εισαι καλυτερα; Εφαγες;;;

Ναι αναστηθηκα ο Λάζαρος!! Είχα ξελιγωθει και ακόμη πεινάω ρε συ όλα τα κιλά μαζεμένα τώρα θα τα πάρω δεν χορταίνω

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...