Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Καλημέρα! Μήπως ο γιατρός σου ή η κλινική έχει να σε προμηθευσει κάποιες που μπορεί να τις έχουν αφήσει άλλες κοπέλες? Αθήνα βρίσκεσαι? 

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

άντε βρε Βαλεντινάκι τζάμπα τόσο άγχος!! Χαλάρωσεεεε... :)

Τι θα φάτε αλήθεια σήμερα??

Θα σας ξενερώσω. Πίτσα από χθες που δεν την φάγαμε όλη και δεν την βάλαμε και ψυγείο γιατί δροσισε και τώρα σκεφτόμαστε να τη φάμε ή όχι?

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ πάλι θα ήθελα να φάω κι άλλα τουλουμπακια αλλά τα τσακισα και τώρα έχω καουρα θα φάω πιτσα να τη σβήσω τρομάρα μου. Μιλάμε για ΤΗΝ υγιεινή διατροφή

AoL1p3.png

Εγώ πάλι έφαγα σουπιτσα απ το μεσημέρι και λάχανο σαλάτα!! Το βράδυ μετά το σίδηρο δεν έχω πολύ όρεξη ή είναι από το χαπι ή πο την εγκυμοσύνη γιατί και το πρωί παίρνω και το μέσημερι και μια χαρά τρώω τώρα ξέρω σε λίγο θα πεινάω κάτι θα τσιμπησω!!

Βαλεντίνα μου αντε το έκανες κ αυτό τελείωσε τώρα ΗΡΕΜΗΣΕ σε παρακαλώ !! Τον ειπες ότι είχες φαγούρα και σου έκανε εξέταση? Συνεχιζεις να έχεις φαγούρα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι έφαγα σουπιτσα απ το μεσημέρι και λάχανο σαλάτα!! Το βράδυ μετά το σίδηρο δεν έχω πολύ όρεξη ή είναι από το χαπι ή πο την εγκυμοσύνη γιατί και το πρωί παίρνω και το μέσημερι και μια χαρά τρώω τώρα ξέρω σε λίγο θα πεινάω κάτι θα τσιμπησω!!

Βαλεντίνα μου αντε το έκανες κ αυτό τελείωσε τώρα ΗΡΕΜΗΣΕ σε παρακαλώ !! Τον ειπες ότι είχες φαγούρα και σου έκανε εξέταση? Συνεχιζεις να έχεις φαγούρα?

Από μόνος του το έκανε εγώ δεν ήθελα γιατί ήμουν μόνη Θεσσαλονίκη χωρίς τον άντρα μου εννοώ και θα έπρεπε να οδηγήσω φεύγοντας είχα να κάνω από το Νοέμβριο που μας πέρασε και μου λέει τώρα πρέπει να γίνει. Η φαγούρα μια φεύγει μια έρχεται....

Εγώ μόνιμα δεν έχω πολύ όρεξη τώρα σαν να πηγαίνει να ανοίξει και πρέπει να τη μαζεψω

AoL1p3.png

Εντάξει βρε παιδί μου έγκυος είσαι θα ανοίξει και λίγο ή όρεξη μην πας κόντρα στο στομάχι σου που θα διαμαρτύρεται από δω και πέρα μετά λένε τον έκτο αρχίζουν τα κιλά να μπαίνουν !!

Εντάξει αφού σου σταμάτησε το αιματακι δεν θα έχεις πρόβλημα !! Στην επιστροφή δεν θα γυρίσετε με τον άντρα σου ?

Tbinp3.pngNttep2.png

Τώρα που είπες καούρες ξεκίνησαν και σε μένα. Τι έκανες γι αυτές Τζωρτζια?

Κοιτα μπορεις να πιεις λιγο γαλα ή κοκα κολα. Εμενα τα αναψυκτικα δε μου αρεσουν οποτε γαλα. Αλλα ειναι εντονες. Δε με βοηθαει παντα. Αν δε γινεται τιποτα μου ειπε να παρω σινεκοντ. Αλλα το αμελησα και δεν πηρα. Α και γινονται χειροτερες οταν ειμαι ανασκελα.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Εντάξει βρε παιδί μου έγκυος είσαι θα ανοίξει και λίγο ή όρεξη μην πας κόντρα στο στομάχι σου που θα διαμαρτύρεται από δω και πέρα μετά λένε τον έκτο αρχίζουν τα κιλά να μπαίνουν !!

Εντάξει αφού σου σταμάτησε το αιματακι δεν θα έχεις πρόβλημα !! Στην επιστροφή δεν θα γυρίσετε με τον άντρα σου ?

Επιστρέψαμε ο άντρας μου με όχημα της υπηρεσίας εγώ με τον πεθερο. Τον πήγε πριν στο ΚΤΕΛ και μου έφερε τι λέτε????? Τουλουμπακια!!!! Yeah!!! Ήταν να μη μου κολλήσουν ένα φεγγάρι έτρωγα με μανία σουλτανινες

AoL1p3.png

Κοιτα μπορεις να πιεις λιγο γαλα ή κοκα κολα. Εμενα τα αναψυκτικα δε μου αρεσουν οποτε γαλα. Αλλα ειναι εντονες. Δε με βοηθαει παντα. Αν δε γινεται τιποτα μου ειπε να παρω σινεκοντ. Αλλα το αμελησα και δεν πηρα. Α και γινονται χειροτερες οταν ειμαι ανασκελα.

Μια από τα ίδια Γεωργία!!! Το αναψυκτικά με ανθρακικό λένε να τα ψιλό αποφεύγουμε γιατί ενοχλούν το μωρό τώρα αλήθεια ψέμα δε ξερω

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

Αχ πως σε σκέφτεται μωρέ ο αντρουλης σου !! Εμένα μου καρφώθηκε το γαλακτομπουρεκο που είπε ή εμμακι !! Πω πω και τρίγωνα πανοράματος γενικά μου αρέσουν τα γλυκά που έχουν κρέμα πατισερι!!

Ολόκληρη ή οικογένεια καλε επιστρατεύτηκε για το ταξίδι σας!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Που ειστε πολυλογουδες μου;;;; Λιγες ωρες ελειψα και ξεσαλωσατε παλι!!!! Γεια σου Ζωη!!! Με το καλο η μπεμπουλα σου. Και εγω εχω αγορακι. Το ειδαμε στην αυχενικη στην 13η βδομαδα. Τον Νοεμβριο γινομαι 25...Οποτε μεχρι τοτε λεω 24..χιχιχιχιχι...

Βαλεντινα οργιασε λιγο με τα τουλουμπακια.... Εγω θα προτιμουσα μπακλαβαδακια για να ειμαι ειλικρινης. Ολα καλα με το παπ. Χαλαρωσε τωρα!!!!!!

Εμεις ειδαμε την ταινια "η αρχοντισσα και ο αλητης" που ειχε στον αλφα και φαγαμε πατατογαριδοδρακουλινια.... Φουλ υγιεινη διατροφη...... Αχ που ειναι η Jo τωρα να μας πεταξει εναν λιναροσπορο στην κουβεντα και να μας επαναφερει.....

HmwTp3.png

Φουντούκι 2.5 ωρών ταξίδι είχα να κάνω τι να γίνει βέβαια μόνο εγώ οδήγησα γιατί ο πεθερός μου ήταν με ζώνη για τη μέση αλλά ήρθε για παρέα. Εμείς ειδαμε το hidden. Μου άρεσε. Καλά μετά τα τουλουμπακια χλαπακιασα πιτσινια πήρα και την προγεστερονη είμαι κομπλέ

AoL1p3.png

Σπερααααα

Παλι για φαγητα λετε????εγω πηγα πηρα χαλβα απο το παζαρι,ανοιξε ατυπα απο σημερα,τραγουδουσε κ η γλυκερια στην εναρξη και μετα με πηγε ο ανηρ για φαγητουλι!!εφαγα μπιφτεκακι μοσχαρισιο ωραιοτατο κ πιπεριες ψητες με ξυδακι

wyEhp3.png

Καλημερα καλημερα!!!! Πως ειστε κοριτσαρες;;;; Ωραιος συνδυασμος Βαλεντινα τα τουλουμπακια με τα πιτσινια..... Ειναι απο αυτα τα ωραια της εγκυμοσυνης...

Ααααα Εμμακι το εγκαινιασατε κιολας το παζαρι. Εμεις οχι ακομα...Σημερα!!!! Ανυπομονω να παω να χαθω στους παγκους.... Χαζευω ακομα και τα εργαλεια....χαχαχαχαχαχα...

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...