Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σιγά βαλεντινα μου!! Μια Χαρούλα εισαι κι εσύ μικρή! ! Και φαίνεται πως είσαι πολύ ζεστός άνθρωπος ...Αυτό τα λέει όλα! ! Αααα βρε σαλονικα! ! Τα καλύτερα παιδιά! ! Και ξέρω πως είστε και καλές νοικοκυρές πάνω! ! Μαγειρεύεται τέλεια φαγητακια! !! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Φουντουκακι μου κι εγώ το ήθελα! ! Πιο νωρίς! ! Αλλά δεν πειράζει! ! Όλα γίνονται με τον καιρό! ! Και για κάποιο λόγο !!! Αχχχχχ τι όμορφη η Θεσσαλονίκη! !!!! Είστε πολύ όμορφα εκεί. ..καλοί άνθρωποι! ! Καλή ζωή! !!! :) όσο πλησιάζει τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι και την φαντάζομαι μέσα στο σπίτι. ..αλλά παράλληλα αγχώνομαι κιόλας. ..μιας κι είναι το πρώτο. .!! Από κιλά πήρα μόνο 8 και κοιλίτσα είναι μικρουτσικη..είμαι στον όγδοο και με κάνουν για έκτο ...το πολύ έβδομο. . Εγώ ήθελα να φουσκώσει κι άλλο. .. αλλά είναι ανάλογα τον σωματοτυπο! ! Ήμουν 51 κιλά. ..και πήγα 59 ..60... Μόνο κοιλίτσα φαίνεται. ..αλλά τρώω τα πάντα. .Και η γιατρός είπε ότι τα μωράκια μεγαλώνουν φυσιολογικαρκετά είτε έχεις μικρή είτε μεγάλη κοιλίτσα! !! Ίσως έφταιγε ότι δεν πήρα πολλά κιλακια γιατί τους πρώτους μήνες είχα αναγουλες και εμετούς! ! Εσείς πως τα πάτε ;;;! Είχατε ήρεμη εγκυμοσύνη; !! :)

Στην κοιλιά ταυτιζομαστε σαν να φάνηκε τώρα από κιλα πήρα της πλάκας. Προς το παρόν όλα καλά κύλησαν και ήρεμα ας ελπίσουμε να είναι ήρεμη και η συνέχεια. Και γω βιάζομαι να τον δω

AoL1p3.png

Εγώ σε γενικές γραμμές ήρεμη έχω εντάξει κάτι αναλαμπές τις έχω που και που με αναγουλες αλλα δόξα τον Θεό είμαι καλά!!

Κ εγώ δεν έχω πολύ κοιλιτσα αλλά ή μικρούλα τα έχει τα γραμμαριακια της μια χαρά και με το παραπάνω οπότε δεν ανησυχω ο γιατρός μου είπε ότι επειδή είμαι αδύνατη και ψηλή γι αυτό είναι όπως το ειπες ανάλογα το σωματότυπο !! Ας είναι γερά τα μωρακια μας και δεν πειράζει ας είναι μικρή ή κοιλιτσα θα την χάσουμε γρήγορα!!

Φαντάζομαι τώρα που πλησιαζεις θα έχεις όλο και περισσότερη αγωνία !! Όλα όμως θα είναι μια χαρά !! Ψωνισες τα πάντα φαντάζομαι?

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκακι μου κι εγώ το ήθελα! ! Πιο νωρίς! ! Αλλά δεν πειράζει! ! Όλα γίνονται με τον καιρό! ! Και για κάποιο λόγο !!! Αχχχχχ τι όμορφη η Θεσσαλονίκη! !!!! Είστε πολύ όμορφα εκεί. ..καλοί άνθρωποι! ! Καλή ζωή! !!! :) όσο πλησιάζει τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι και την φαντάζομαι μέσα στο σπίτι. ..αλλά παράλληλα αγχώνομαι κιόλας. ..μιας κι είναι το πρώτο. .!! Από κιλά πήρα μόνο 8 και κοιλίτσα είναι μικρουτσικη..είμαι στον όγδοο και με κάνουν για έκτο ...το πολύ έβδομο. . Εγώ ήθελα να φουσκώσει κι άλλο. .. αλλά είναι ανάλογα τον σωματοτυπο! ! Ήμουν 51 κιλά. ..και πήγα 59 ..60... Μόνο κοιλίτσα φαίνεται. ..αλλά τρώω τα πάντα. .Και η γιατρός είπε ότι τα μωράκια μεγαλώνουν φυσιολογικαρκετά είτε έχεις μικρή είτε μεγάλη κοιλίτσα! !! Ίσως έφταιγε ότι δεν πήρα πολλά κιλακια γιατί τους πρώτους μήνες είχα αναγουλες και εμετούς! ! Εσείς πως τα πάτε ;;;! Είχατε ήρεμη εγκυμοσύνη; !! :)

Με το καλο το μπεμπε σας!!! Εγω μαλλον ειμαι η πιο μικρη εδω, 20 :P Αλλα γενικοτερα οποτε και να ερθει ενα μωρακι ειναι ευλογια!! Εγω προσωπικα δεν ειχα τιποτα απο αναγουλες και λοιπα. Απλα απο οταν μπηκα στον πεμπτο μεχρι και τωρα εξι μηνων εχω καουρες απιστευτες!! Απο κιλα εχω παρει 6-7 αλλα φαινονται κυριως στην κοιλια, ποδια κλπ οχι.

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Διαφημίσεις

Όσο για το μαγείρεμα δεν λέω πολύ ωραία μαγειρεύουμε αλλά να δεις ποσό ωραία τα κατεβάζουμε χαχαχα χαμός ειδικά τώρα κάθε μερα έχουμε ανάλυση μενού!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Με το καλο το μπεμπε σας!!! Εγω μαλλον ειμαι η πιο μικρη εδω, 20 :P Αλλα γενικοτερα οποτε και να ερθει ενα μωρακι ειναι ευλογια!! Εγω προσωπικα δεν ειχα τιποτα απο αναγουλες και λοιπα. Απλα απο οταν μπηκα στον πεμπτο μεχρι και τωρα εξι μηνων εχω καουρες απιστευτες!! Απο κιλα εχω παρει 6-7 αλλα φαινονται κυριως στην κοιλια, ποδια κλπ οχι.

Τώρα που είπες καούρες ξεκίνησαν και σε μένα. Τι έκανες γι αυτές Τζωρτζια?

AoL1p3.png

Σιγά βαλεντινα μου!! Μια Χαρούλα εισαι κι εσύ μικρή! ! Και φαίνεται πως είσαι πολύ ζεστός άνθρωπος ...Αυτό τα λέει όλα! ! Αααα βρε σαλονικα! ! Τα καλύτερα παιδιά! ! Και ξέρω πως είστε και καλές νοικοκυρές πάνω! ! Μαγειρεύεται τέλεια φαγητακια! !! ;)

Θα συμφωνήσω με την Φουντούκι να μας δεις και πως τα τρώμε!!

Το βράδυ τι έχει το μενού? Τι χλαπακιαζουμε απόψε δεν είπαμε

AoL1p3.png

Βαλεντινα μου εισαι τυχερή που έχεις ήρεμη εγκυμοσύνη! !! :)

Σωστά φυστικάκι !!! Δεν πειράζει και η μικρή κοιλίτσα καλή είναι θα το νιώθεις να κλωτσάει πιο δυνατά! Με κλωτσάει και νιώθω πατούσες δαχτυλάκια! !! Χα χα χα αχ! !!! :) ναι όσο πλησιάζει τόσο με πιάνει κατιτίς! !! ;) σχεδόν όλα τα πήρα ...πιο σημαντικα δλδ!! Και μου φέρανε και δωράκια. ..Οπότε καλά! ! Μόνο κούνια δεν πήρα ακόμη έχω πάρει κάλαθουνα γι αρχή! !την βαλίτσα την ετοίμασα πριν δύο μερούλες! ! Και τώρα χαζεύω τα ρουχαλακια της και την φαντάζομαι! !!! ;):)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όσο για το μαγείρεμα δεν λέω πολύ ωραία μαγειρεύουμε αλλά να δεις ποσό ωραία τα κατεβάζουμε χαχαχα χαμός ειδικά τώρα κάθε μερα έχουμε ανάλυση μενού!!

Χα χάχα! ! ; ) σωστή! !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Βαλεντινα μου εισαι τυχερή που έχεις ήρεμη εγκυμοσύνη! !! :)

Σωστά φυστικάκι !!! Δεν πειράζει και η μικρή κοιλίτσα καλή είναι θα το νιώθεις να κλωτσάει πιο δυνατά! Με κλωτσάει και νιώθω πατούσες δαχτυλάκια! !! Χα χα χα αχ! !!! :) ναι όσο πλησιάζει τόσο με πιάνει κατιτίς! !! ;) σχεδόν όλα τα πήρα ...πιο σημαντικα δλδ!! Και μου φέρανε και δωράκια. ..Οπότε καλά! ! Μόνο κούνια δεν πήρα ακόμη έχω πάρει κάλαθουνα γι αρχή! !την βαλίτσα την ετοίμασα πριν δύο μερούλες! ! Και τώρα χαζεύω τα ρουχαλακια της και την φαντάζομαι! !!! ;):)

Προς το παρόν ήταν ήσυχη!!! Πω πω φοβάμαι να πάρω για το παπ. Για να ματώσει ο τραχηλος έτσι κάτι μου βρωμάει

AoL1p3.png

Δεν είναι φυστικι Ζωή είναι φουντουκι χάχα!! Και μας θα μας δώσουν καλαθουνα αλλά δεν έχει βάση. Λογικά δεν έχουν βάση αυτές?

Χάχα! ! Ααα είμαι ντιπ. ..Τώρα το είδα ότι έγραψα φυστικι. ..χάχα! ! Είναι τα απωθημένα της εγκυμοσύνης μου φαίνεται! !! Μια Χαρούλα βάση την περνεις ξεχωριστά αλλά βρίσκεις από δέκα μέχρι και πενήντα. ..αλλά με δέκα μια χαρά είναι χαζομάρες αλλάζει μόνο το σχήμα σιγά! !..θες να σου στείλω Λίνκ για βάση καλαθουνας; !!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Χάχα! ! Ααα είμαι ντιπ. ..Τώρα το είδα ότι έγραψα φυστικι. ..χάχα! ! Είναι τα απωθημένα της εγκυμοσύνης μου φαίνεται! !! Μια Χαρούλα βάση την περνεις ξεχωριστά αλλά βρίσκεις από δέκα μέχρι και πενήντα. ..αλλά με δέκα μια χαρά είναι χαζομάρες αλλάζει μόνο το σχήμα σιγά! !..θες να σου στείλω Λίνκ για βάση καλαθουνας; !!

Ναι αμέ θέλω!!!!

Πήρα τα αποτελέσματα του παπ! Καλό είναι κατηγορίας 1.ουουφ!!! Πάει και αυτό κορίτσια!

AoL1p3.png

Ναι αμέ θέλω!!!!

Πήρα τα αποτελέσματα του παπ! Καλό είναι κατηγορίας 1.ουουφ!!! Πάει και αυτό κορίτσια!

άντε βρε Βαλεντινάκι τζάμπα τόσο άγχος!! Χαλάρωσεεεε... :)

Τι θα φάτε αλήθεια σήμερα??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...