Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Κ εγώ έτσι κλεω προς το παρών τουλάχιστον αν και εμένα τα συμπτωματακια με καθησυχάσουν λίγο για νιώθω ότι κάνει δουλιτσα το μικρουλη!!

Ή Βαλεντίνα πρέπει να υποδέχτηκε τον αντρουλη της!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εγώ έτσι κλεω προς το παρών τουλάχιστον αν και εμένα τα συμπτωματακια με καθησυχάσουν λίγο για νιώθω ότι κάνει δουλιτσα το μικρουλη!!

Ή Βαλεντίνα πρέπει να υποδέχτηκε τον αντρουλη της!

Στο δρόμο είναι!!!!! Μίλησα με το γιατρό αλλά ήταν στο νοσοκομείο και δεν είχε το κουκλάκι με τις ημερομηνίες. Είπε να του τηλ το απόγευμα! του είπα για τα συμπτώματα που υποχώρησαν αλλά δεν έδειξε ανησυχος

AoL1p3.png

Καλημέρα καλημέρα!!! Μήπως κρυολόγησες και δεν είναι από την εγκυμοσύνη??? Ας ελπίσουμε να περάσει γρήγορα!!! Βρε Γεωργία μια που είμαστε και ίδια βδομάδα να σε ρωτήσω. Όλο αυτόν τον καιρό ένιωθα χαμηλα τη μήτρα να με τράβα σαν να μεγαλώνει. Είχα βέβαια και το έντερο χάλια κάπου κάπου για αρκετές μέρες. Έχει 2-3 μέρες που ξεφουσκωσε το έντερο αλλά και τα τραβήγματα δεν τα νιώθω.

Να σου πω την αληθεια τρεις μερες τωρα το εντερο μου ειναι πολυ καλυτερα. Και εγω πιο πριν τα τραβηγματα τα ενιωθα πολυ πιο εντονα. Τωρα εχω παρατηρησει οτι με πιανουν οταν κουραζομαι με δουλειες κλπ. Λογικα οσο περναν οι μερες θα ελαττωνονται. Παντως κοριτσια υπνο δε μπορω να ευχαριστηθω οσο κι αν νυσταζω. Ξυπναω για τουαλετα και μετα δεν ξανακοιμαμαι. Εχω να κοιμηθω πανω απο εξι ωρες δεν ξερω κι εγω απο ποτε..

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Κι εγώ άρχισα να νιώθω αναγούλες από σήμερα το πρωί και όλη μέρα ως τώρα, αλλά ούτε από έλλειψη φαγητού είναι ούτε εμετούς έχω. Απλώς ανακάτεμα που μου κόβει την όρεξη. Τι να πω!

vLmAp2.png FMoxp2.png

Γειά σας κορίτσια,

Πως τα πάτε? Γεωργία μου πιστευω πως με τόσα που έχεις στο μυαλόσου και έχεις τις εξετάσεις οπότε είναι λογικό να έχεις αναγουλε απο το ανχος. Αν ήταν απο την εγκυμοσύνη τότε θα ήταν απο πιό νωρίς.

Αννούλα ελπίζω να σου φύγουν οι αιπνίες γιατι χρειάζεσε ενέργεια. Εγώ μόνο ταλεπορουμε που θέλω μεσα στην νυχτα να παω τουαλέτα και αυτό με ξυπνάει. Με ξυπνάει όμως και η μεγάλη μου κορη γατι θέλει να έρθει στο κρεβάτι μας και μετά μας αλλάζει τα φώτα.

Josephine κένε υπομονή λίο έμεινε ακόμη. Σε λίγο θα είσαι πάλι ντουρασελ. Εγω κορίτσια έχω κάνει 2 υπερήχους και θα κάνω ακόμα έναν μετα απο 10 μέρες.

Παω να πάρω τα παιδια απο το παιδικό

Φιλια

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!! Να ρωτησω κατι ασχετο.. Εσεις το filicine το πληρωνετε η το παιρνετε δωρεαν; Η φαρμακοποιος μου ειπε οτι πρεπει να χορηγειται δωρεαν...

Νομίζω το γράφω στο βιβλιάριο.

Καλά ύπνο χάλια το βράδυ και γω πέρασαν οι εποχές της υπνηλιας. Ξυπνάω 4-6. Ή πάω τουαλέτα και γαρίδα μετά. Τώρα είμαι με θερμοφορα ξύπνησα και ο αυχένας δεν έστριβε. Μαλλον κάποιο άτιμο ρεύμα με χτύπησε.

Οι εμετοι φαντάζομαι είναι ταλαιπωρία μεγάλη. Υπομονή Jo. Αν και εύχομαι να μην κρατήσουν

AoL1p3.png

Και εγω το γραφω και πληρωνω την συμμετοχη. Αλλα μου ειπε οτι κανονικα δεν θα επρεπε να πληρωνω τιποτα. Επισης ακουσα πως γενικα σε οτι εχει να κανει με την εγκυμοσυνη δεν πληρωνουνε. Ουτε και τα συμπληρωματα.

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία και καλά αποτελσματα!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ δεν θα την κάνω όπως είπα και πρίν. Στην Γερμανία οι γιατροί δεν το συνηστούν και ν το καλύπτει η ασφάλεια. Στην Έλλαδα νμίζω είναι υποχρεωτικό.

qm3Dp2.pngdmHgp2.pngPyLfp2.png

Καλή επιτυχία και καλά αποτελσματα!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ δεν θα την κάνω όπως είπα και πρίν. Στην Γερμανία οι γιατροί δεν το συνηστούν και ν το καλύπτει η ασφάλεια. Στην Έλλαδα νμίζω είναι υποχρεωτικό.

Οριστε αυτο μου φαινεται παραξενο... Οι δικοι μας ειναι πιο επιστημονες απο τους Γερμανους; και το θεωρουν υποχρεωτικο;;; Η παιρνει ο καθενας το μεριδιο του οποτε σε αναγκαζει να το κανεις;;;

HmwTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...