Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Θα πάω το άλλο Σάββατο να την κάνω γιατί με βολεύει να πάω με τον άντρα μου γιατί θέλει και 2μιση ώρες να είμαστε εκεί.

Ναι νυστική πρέπει να είσαι εγώ έχω ξανακάνει μια φορά στην αρχη της εγκυμοσύνης, για μένα που δεν τα πάω καλά με τα γλυκά ήταν πάαααααααααααρα πολύ τα 75 γρ.γλυκόζης!! προσπαθούσα για να μην κάνω εμετό!! ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα..

Έλα να μου κρατάς το χέρι πολύ φοβάμαι πως εγώ θα κάνω... Μες τη βδομάδα την άλλη θα πάω με τον άντρα μου και γω... Μόνο που σκέφτομαι τη γλυκόζη μπλιαχ

AoL1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χάχα! ! ;) ωραία Βαλεντίνα μου !! Αμέ !! Το κλείνουμε το προξενιό από τώρα! ! ;) ;) σε ευχαριστώ πάρα πολύ! !!! Ένας μήνας σχεδόν μου έμεινε σε δύο Κυριακές μπαίνω στον μήνα μου!! Και περιμένω πως και πως να την αγκαλιάσω! ! Όλες οι εξετάσεις ελπίζω να είναι καλά! ! :) μπράβο όμως σας φάνηκε το αντράκι απ την 16;!!!! Χα χα χα χα ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Ζωή ευχαριστούσε παρά πολύ με το καλό να πάρεις αγκαλιτσα το κοριτσάκι σου γερό!! Με ένα πόνο !!

Εγώ είμαι από τις λίγες κοριτσομανες 4 είμαστε όλες κ όλες και 17 αγοράκια!! Γερά να είναι όλα τα παιδάκια μας!!

Άμα είναι να πάμε και με πείνα πολύ φοβάμαι ότι κ εγώ θα τον κάνω τον εμετό ειδικά το πρωί τελευταία έχω γίνει πολύ ευαίσθητη!! Θα δούμε πάντως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα απ ότι έχω ακούσει!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Χάχα! ! ;) ωραία Βαλεντίνα μου !! Αμέ !! Το κλείνουμε το προξενιό από τώρα! ! ;) ;) σε ευχαριστώ πάρα πολύ! !!! Ένας μήνας σχεδόν μου έμεινε σε δύο Κυριακές μπαίνω στον μήνα μου!! Και περιμένω πως και πως να την αγκαλιάσω! ! Όλες οι εξετάσεις ελπίζω να είναι καλά! ! :) μπράβο όμως σας φάνηκε το αντράκι απ την 16;!!!! Χα χα χα χα ;)

Φάνηκε και έπαθα σοκ. Πήγα στο γιατρό για κράμπες στο έντερο να δω τι θα μου δώσει και έφυγα με το φώτο τσουτσουνιου... Χχαχαχα!!! Από που είσαι Ζωή?

AoL1p3.png

Φουντουκακι Σ ευχαριστώ πολύ! !! Κι εσύ κοριτσομανα! !! Αν τε με το καλό γλυκιά μου!!!!! :) πω πω 17 αγορακια;; όντως ολόκληρος λοχος! !!!!

Βαλεντίνα μου χάχα χα! !! ;) Αθήνα μένω !! (Καταγωγή Πελοπόννησο και Λευκάδα! Αλλά μένω Αθήνα! ) συγκεκριμένα είμαι περιστεριωτισα αλλά λόγω συζύγου μένω άνω λιοσια!! Εσύ Βαλεντίνα μου;! Πόσο χρονών είστε κοριτσια;! Πρέπει να είστε κοντά στην ηλικία μου!!!! Και πιο μικρές να μαντεψω;! (Είμαι 26!) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ ευχαριστώ πολύ Εμμα μου!!!!!! Κι εσύ με το καλό το νινακι σου στην αγκαλίτσα σου!!!!!!!! :) :) είμαστε κοντά στην ηλικία! ! Πόσο χαίρομαι κορίτσια μου να βλέπω κοπέλες συνομιληκες να είναι εγκυουλες! ! Γιατί είναι πιο σπάνιο πια φαινόμενο να είσαι μικρή μαμά! ! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστωω ολες πολυ πολυ!!! Καο εγω θα κανω καμπυλη την αλλη εβδομαδα. Παντα η γλυκοζη μου στις εξετασεις ηταν 50 περιπου ενω επρεπε 80-90. Θα την κανω και βλεπουμε!

pcLFp3.png

Uu3gp3.png

2Zepp3.png

Ζωή και εγώ 26 είμαι και αν ήταν στο χέρι μου θα το είχα είδη το μπεμπε ήθελα καιρό τώρα αλλά δεν έκατσε !! Ευχαριστώ παρά πολύ για τις ευχές !! Εγώ από Θεσσαλονίκη είμαι!! Πως αισθάνεσαι τώρα που πλησιάζει? Πήρες πολλά κιλά ? Έχει μεγαλώσει πολύ ή κοιλιτσα?

Tbinp3.pngNttep2.png

Φουντουκακι Σ ευχαριστώ πολύ! !! Κι εσύ κοριτσομανα! !! Αν τε με το καλό γλυκιά μου!!!!! :) πω πω 17 αγορακια;; όντως ολόκληρος λοχος! !!!!

Βαλεντίνα μου χάχα χα! !! ;) Αθήνα μένω !! (Καταγωγή Πελοπόννησο και Λευκάδα! Αλλά μένω Αθήνα! ) συγκεκριμένα είμαι περιστεριωτισα αλλά λόγω συζύγου μένω άνω λιοσια!! Εσύ Βαλεντίνα μου;! Πόσο χρονών είστε κοριτσια;! Πρέπει να είστε κοντά στην ηλικία μου!!!! Και πιο μικρές να μαντεψω;! (Είμαι 26!) :)

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη έχουμε λομπι Σαλονίκης θεσσαλιας Αθήνας.

Ηλικιακά είμαστε πολύ κοντά ουουου!!! Είμαι 38!!! Τα κορίτσια εδώ τα εχώ ανηψουδια χχαχαχαχα

AoL1p3.png

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη έχουμε λομπι Σαλονίκης θεσσαλιας Αθήνας.

Ηλικιακά είμαστε πολύ κοντά ουουου!!! Είμαι 38!!! Τα κορίτσια εδώ τα εδώ ανηψουδια χχαχαχαχα

Βαλεντίνα είναι χαζήηηηηηηηηηη!!!

Χωρίς παρεξήγηση και με όλη την αγάπη μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φουντουκακι μου κι εγώ το ήθελα! ! Πιο νωρίς! ! Αλλά δεν πειράζει! ! Όλα γίνονται με τον καιρό! ! Και για κάποιο λόγο !!! Αχχχχχ τι όμορφη η Θεσσαλονίκη! !!!! Είστε πολύ όμορφα εκεί. ..καλοί άνθρωποι! ! Καλή ζωή! !!! :) όσο πλησιάζει τόσο πιο πολύ ενθουσιάζομαι και την φαντάζομαι μέσα στο σπίτι. ..αλλά παράλληλα αγχώνομαι κιόλας. ..μιας κι είναι το πρώτο. .!! Από κιλά πήρα μόνο 8 και κοιλίτσα είναι μικρουτσικη..είμαι στον όγδοο και με κάνουν για έκτο ...το πολύ έβδομο. . Εγώ ήθελα να φουσκώσει κι άλλο. .. αλλά είναι ανάλογα τον σωματοτυπο! ! Ήμουν 51 κιλά. ..και πήγα 59 ..60... Μόνο κοιλίτσα φαίνεται. ..αλλά τρώω τα πάντα. .Και η γιατρός είπε ότι τα μωράκια μεγαλώνουν φυσιολογικαρκετά είτε έχεις μικρή είτε μεγάλη κοιλίτσα! !! Ίσως έφταιγε ότι δεν πήρα πολλά κιλακια γιατί τους πρώτους μήνες είχα αναγουλες και εμετούς! ! Εσείς πως τα πάτε ;;;! Είχατε ήρεμη εγκυμοσύνη; !! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...