Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανούλες Ιανουαρίου 2016

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι δεν μπορώ να πω έχει μπεσα και ευτυχώς την πήρε και ο άντρας μου Καθυ.

Νούμερο μηδέν πάνες έχει φίλη μου που τις περισσέψαν και μερικές ν. 2.θα τη ρωτήσω από που τις παρήγγειλαν γιατί αν συνεχίσει να παίρνει βάρος πρώτα ο Θεός να εξελιχθούν καλά και από δω και πέρα αν γεννηθεί τροφών τις δε ξέρω αν μπαίνει σε ν. 0

AoL1p3.png

Κάθυ μου δεν κ πως να βρω την διεύθυνση για τα παμπερς ή κουτσουνι μας την είχε βάλει νομίζω σε προηγούμενη σελίδα και λέγεται love market μπες να δεις!!

Βαλεντίνα ο πεθερουλης πολύ καλός !! Στα ωπα ωπα σ έχουν μπράβο!!

Πω πω ξεραθηκα στον ύπνο το βράδυ πάλι θα βρυκολακιασω!!

Μαρακι τι ωραία που ψωνισες !! Κ εγώ θέλω και αν θα ξεχυθω δεν θα μαζεύομαι !!

Ο άντρας μου χθες παράγγειλε κινητό και κάνει σαν παιδάκι , μου λέει εγώ πήρα κινητό κ εσύ τίποτα χαχαχα γελασα από μέσα δεν ξέρεις τι έχω μαζεμένα να ψωνισω!!

Tbinp3.pngNttep2.png

Kαλησπερα κοριτσια μου...!!!

Απο το πρωι για φαγητο μιλατε απαπα καταστροφη παλι καλα σημερα δεν πειναω καθολου...

Γεωργια να ζησετε να ειστε παντα ευτυχησμενοι και δεμενοι..με το καλο να ερθει και το καινουργιο μελος στην οικογενεια σας!!!!

Οσο για τα μπιμπιλινα τα εχω δοκιμασει ολα οτι υπαρχει στην αγορα εκτος τα libero επειδη ειναι πιο ακριβα απο ολα...ψηφιζω pampers δαγκωτο τα καλυτερα που υπαρχουν...το σαιτ που ειχα βαλει ειναι αυτο και εβαλαν και τα libero και babylino

https://www.welovesupermarket.gr/

Δειτε και αυτο..

http://www.tofarmakeiomou.gr/pl/panes-19489.htm?lang=el&path=-1096078057

36Gnp2.png

Xxozp2.png

i4g2p2.png

Καλησπέρα κορίτσια,

https://www.welovesupermarket.gr

αυτό πρέπει να είναι το site που λες φουντούκι ε??

Και εγώ από εδώ θα παραγγείλω έχει τις πιο φτηνές πάνες από όσες προσφορές έχω δει στα σουπερ μάρκετ βγαίνει 0.16 η πάνα.

Ακόμα θα πάρω μωρομάντηλα που έχει μεγάλα πακέτα προσφορά και απορρυπαντικά για τα ρούχα του μωρού.

Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο ο μπέμπης είναι μια χαρά και η καρδούλα του το ίδιο, δυστυχώς επειδή η εμβρυοκαρδιολόγος δεν ασχολείται με άλλα πράγματα μόνο τον είδα δεν μου τον ζύγισε. Μου έγραψε και την καμπύλη να την κάνω.

Για τον πόνο στα πόδια και στην υβική χώρα μου είπε και ο ιατρός μου ότι μεγαλώνει η μήτρα και είναι λογικά τα πονάκια από εδώ και πέρα.Και θα με δει πάλι γύρω στα μέσα Οκτωβρίου.

Γεωργία μου να ζήσετε!!ότι καλύτερο εύχομαι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κάθυ μου δεν κ πως να βρω την διεύθυνση για τα παμπερς ή κουτσουνι μας την είχε βάλει νομίζω σε προηγούμενη σελίδα και λέγεται love market μπες να δεις!!

Βαλεντίνα ο πεθερουλης πολύ καλός !! Στα ωπα ωπα σ έχουν μπράβο!!

Πω πω ξεραθηκα στον ύπνο το βράδυ πάλι θα βρυκολακιασω!!

Μαρακι τι ωραία που ψωνισες !! Κ εγώ θέλω και αν θα ξεχυθω δεν θα μαζεύομαι !!

Ο άντρας μου χθες παράγγειλε κινητό και κάνει σαν παιδάκι , μου λέει εγώ πήρα κινητό κ εσύ τίποτα χαχαχα γελασα από μέσα δεν ξέρεις τι έχω μαζεμένα να ψωνισω!!

Θα βρικολακιασουμε μαζί αυτά τα ουτρο με διέλυσαν νυστάζω και δε μπορώ να κοιμηθώ σαν πρεζακι έγινα είμαι και μελαχροινη ο κύκλος έφτασε γόνατο.

Είναι καλουλης αλλά είπαμε η απόσταση κάνει θαύματα!!!

Πέρυσι ο άντρας μου μου έκανε δώρο ένα φαμπλετ και μετά ζήλεψε και πήρε και γι αυτόν κινητό... Ώρες ώρες είναι ντιπ 15 χρόνα. Κι αντε εσύ έχεις κόρη εμείς με τους γιους και τους άντρες θα ζούμε σε μόνιμη εφηβεία με όλα τα χαζά της... Χαχα

AoL1p3.png

Αααα ναι την ξερω αυτην την σελιδα κοριτσια.... Τα ειδα κι εγω... Βιργινια μου τελεια η καρδουλα του... Δεν πειραζει που δεν τον ζυγισε. Σημασια εχει που ειναι καλα... Ολες μαζι θα ξενυχταμε κοριτσιαααα...

HmwTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια,

https://www.welovesupermarket.gr

αυτό πρέπει να είναι το site που λες φουντούκι ε??

Και εγώ από εδώ θα παραγγείλω έχει τις πιο φτηνές πάνες από όσες προσφορές έχω δει στα σουπερ μάρκετ βγαίνει 0.16 η πάνα.

Ακόμα θα πάρω μωρομάντηλα που έχει μεγάλα πακέτα προσφορά και απορρυπαντικά για τα ρούχα του μωρού.

Πήγα σήμερα στο νοσοκομείο ο μπέμπης είναι μια χαρά και η καρδούλα του το ίδιο, δυστυχώς επειδή η εμβρυοκαρδιολόγος δεν ασχολείται με άλλα πράγματα μόνο τον είδα δεν μου τον ζύγισε. Μου έγραψε και την καμπύλη να την κάνω.

Για τον πόνο στα πόδια και στην υβική χώρα μου είπε και ο ιατρός μου ότι μεγαλώνει η μήτρα και είναι λογικά τα πονάκια από εδώ και πέρα.Και θα με δει πάλι γύρω στα μέσα Οκτωβρίου.

Γεωργία μου να ζήσετε!!ότι καλύτερο εύχομαι!

Σίγουρα τα παίρνει τα γραμμαριακια του μην ανησυχείς καθόλου!!! Πότε θα την κάνεις την καμπύλη. Εγώ από βδομάδα μαζί θα το πιούμε το γλυκό ποτηριον της γλυκόζης

AoL1p3.png

Γεωργια μου να ζησετε και να ειστε ευτυχισμενοι!!!με το καλο το μπεμπακι!!!!

Αννουλα υπομονη με τον μικρο!!!δεν ειναι κ ευκολο!!!

Για να μπω να δω κ εγω τις σελιδες που βαλατε...αυτα τα agnontis τα βλεπω συνεχεια που τα διαφημιζουν στο φβ!!!

wyEhp3.png

Χαχαχαχαχαχα Βαλεντίνα μου ναι οι άντρες είναι για πάντα έφηβοι ώρες ώρες τον χαίρομαι που τον βλέπω όλη την ώρα με τα χαζα του και με τις σκανταλιές ειναι λες και είναι 15 χρόνων ας είναι μωρέ γεροι και τι να τους κάνουμε!!

Ήρθε πριν λίγο κ είχε το κινητό άσε μόνο που δεν το φιλούσε χαχαχα με μένα πέρυσι τα χριστούγεννα μου πήρε ταμπλετ και τώρα με την εγκυμοσύνη δεν το αφήνω απ τα χέρια μου και δεν έπαιρνε σειρά οπότε πήρε κ αυτός τηβ κινηταρα για να έχου ε από ένα!!

Το βράδυ παρέα χαχαχαχαχαχα

Ξ εμένα μου την έδωσε την καμπύλη αλλά θα την κάνω κοντά να ξανά πάω γύρω στην 25 εβδομάδα!! Ή αδερφή μου την είχε κάνει 2 φορές την καμπύλη αλλά δεν είχε ζάχαρο ήταν καλά τα αποτελέσματα απλά είχε πολύ μεγάλο μωρό !! Παίζει να την κάνουμε 2 φορές ? Πάντως δεν είναι τραγικό αυτό που σου δίνουν να πιείς εντάξει!! Σας είπε να είστε νυστικιες πριν την καμπύλη??

Tbinp3.pngNttep2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια! !! Είμαι μανούλα Νοεμβρίου 2015!! Μπήκα να σας ευχηθώ με το καλό τα μπεμπακια σας σύντομα με τον νέο χρόνο στην αγκαλιά σας!!!!! Σας εύχομαι να ναι όλα γερά και με έναν πόνο! ! Ότι θέλετε και μπορώ να βοηθήσω στείλτε μου pm!!! Virginia πήρες την απάντηση για δημόσιο που ήθελες ; επειδή εγώ θα γεννήσω σε δημόσιο αν θες κάτι πες μου! ! Φιλάκια πολλααααααα! !!!!! Και στα νινακια σας! !!! να τα χαιδευετε και να τους μιλάτε πολυυυυυυ μας καταλαβαινουν τα ζουζουνακια!!!!!!!! :);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Ζωή σε ευχαριστούμε πολύ πολύ και σε σένα με το καλό!!! Τι περιμένεις????

Φουντούκι νηστικες πρέπει να είμαστε, για σένα πιστεύω θα είναι περίπατος η καμπύλη μετά το τσουρέκι κάστανο από τον μπαμπά τερκενλη και άλλα γλυκακια δε σε φοβάμαι. Εμένα φοβάμαι που αν εξαιρέσεις τα τουλουμπακια σήμερα ούτε να τα φτυσω τα γλυκά για να δούμε...

AoL1p3.png

Βαλεντίνα μου γλυκιά! ! Σε ευχαριστώ πολύ! ! Κοριτσάκι περιμένω! !Η χαρά του μπαμπά. ..Μην πω χαζομπαμπα λίγο θα ναι !! Χα χα ;) εσείς έχετε μάθει τι είναι κάνατε β επιπεδου; !! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My life is a real dream!!

Βαλεντίνα μου γλυκιά! ! Σε ευχαριστώ πολύ! ! Κοριτσάκι περιμένω! !Η χαρά του μπαμπά. ..Μην πω χαζομπαμπα λίγο θα ναι !! Χα χα ;) εσείς έχετε μάθει τι είναι κάνατε β επιπεδου; !! :)

Εγώ την έκανα ναι αν και από τη 16η βδομάδα είδαμε τσουτσουνι....

Την καπαρωνω την κόρη σου για νύφη γιατί εδώ πασχουμε είμαστε γκρουπ με φαντάρους ως επί το πλείστον!! Χαχχαχα!!! Με το καλό να την πάρεις στα χέρια σου!

AoL1p3.png

Θα πάω το άλλο Σάββατο να την κάνω γιατί με βολεύει να πάω με τον άντρα μου γιατί θέλει και 2μιση ώρες να είμαστε εκεί.

Ναι νυστική πρέπει να είσαι εγώ έχω ξανακάνει μια φορά στην αρχη της εγκυμοσύνης, για μένα που δεν τα πάω καλά με τα γλυκά ήταν πάαααααααααααρα πολύ τα 75 γρ.γλυκόζης!! προσπαθούσα για να μην κάνω εμετό!! ελπίζω τώρα να είναι καλύτερα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...